Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,481. až 1,500. (celkem z 2,832)
  • Autor
    PetraK

Fifi
      No jisteee, hlavne, ze mas na koho hodit, ze ses kopyto nemotorny!

kdybys to neříknula, tak jsem nepadnula! 😀 za tim si stojim! 😀 Ale díky tomu jsem si pak vyfotila jednu takovou pěknou fotku.

PetraK

fšicí pryč?

PetraK

sem netušila, že je Fifina v takovým balíku, že si mohla pořídit jedno z nejdražších plemen 😀 😀

https://www.ireceptar.cz/zvirata/nejdrazsi-psi-30000126.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=BGJlBy5M6Lh-202101260824&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

tvléééé proooooč novináři nemaj mozek a jen dělaj copypaste and transláte?

Maya

PetraK
            protoze to tem novinarum staci a jeste jim za to nekdo plati? 😀
            koukam uz zahajujete pomaly stehovani do domecku, uz mate termin na finalni presun?

Maya

a jinak zachrante me nekdo, aktualizoval se mi outlook, to priserny vyhledavani jeste skousnu, ale ty woe mi to dela velky pismena po kazdy cislici v textu a nemuzu prijit jak se toho zbavit uaaaa

PetraK

Maya
                a jeste jim za to nekdo plati?
                za tohle by měl dostat tak leda pokutu. Fuj, ty jo, kdeee je nějaká novinářská čest? No já vim, asi odpověď znám 😀

Nezachránim Tě, páč nevim, ale hele nebude to dlouho trvat a budu na tom mnohem hůř, chystá se moje migrace počítačová.

Pevnej termit není, prostě až se prodá byt, někdy pozdní jaro. Zatím běží rekonstrukce v tý první části.

PetraK

za půůůůlhodinýýý ze mě bude migrant 😀

cernej caj

Maya
                    To vyhledavani me.taky sere a cisla nepisu:D

Petrak
                    Jako driv z prase? Zavist

PetraK

černej čaj

bohužel ne , budou mi migrovati počitadlo

cernej caj

Petrak
                        Tak to te uprimne lituju jestli jdes na w10:D

PetraK

černej čaj

já bych ti řekla, kam du, ale vono by to asi bylo sprostý?? Tak si jdu místo toho pro voběd 😀

PetraK

jo a

CHU -ME – LÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!

Maya

tady takyyy
                              ve ctvrtek bych potrebovala aby teda nechumelilo 😀
                              cernejcaj
                              to se mas, ze nepises cisla, je to des a ani se mi nepodarilo nic vyguglit
                              jinak me win10 zas az tak nevadej, dokud je nejakej debil nezaktualizoval

Maya

abych nekecela, co mi vadilo treba u toho mailu ve Win10 je, jakejma mrnkama to defautlne je, jsem si to musela zmenit, ale taky to nefunguje stopro, tak neco mam malejma, neco vetsima, ale alespon ty prichozi maily mam vetsima a nemusim do toho vejrat nebo shanet lupu

PetraK

Hííílfeee 😀 😀 😀

Attachments:
                                  Maya

ja chci taky takhle palit kalorie
                                    ja nesnidam, chodim na prochazky, prohazuju snih, nezeru sladky a nehubnuuu
                                    se na to muzu vite co 😀

cernej caj

PetraK
                                      mnam mam na ni chut:D

Maya
                                      ja mam ted narizeno kazdy tyden zvednout o 400 kj jidlo a sledovat jestli je vaha stejna nebo roste a az zacne rust, vratit se na predchozi hodnotu, na ni byt mesic a pak teprve zacit hubnout 😀 aneb jim min nez bych mela a tloustnu 😀

jinak teda jak pises ty cisla? dej priklad? ja to zkouselaa nedela mi to nic… a bacha na automaticke opravy, jestli se neda projit ten autoslovnika neco z othovyhazet

cernej caj

U nas taky chumelilo, sme byli v pulce vychazky kdyz zacalo a nez sme se vratili k autu s.muzem tak uz docela snezilo:)

Attachments:
                                        kachna

ja chci taky takhle palit kalorie

můžeš, základ je nastavit troubu na 250 a NESNIŽOVAT teplotu

cernej caj

kachna
                                            snizovat teplotu muzes ale pomerove musis pridavat cas 😀 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,481. až 1,500. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.