Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,401. až 1,420. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Maya

cernejcaj
      vytahuješ je nahoru, čím vejš, tím vejš zpívaj

cernej caj

Maya
        Jj taky si myslim, ze je to jak rikas

Nojo ale to je musis furt tahat po jednom? Jakoze nejak nezpivaj sami?

Ja bych klidne na ockovaji sla. Jako rizikovka bych mela vetsi klid po ockovani nez bez nej a to ze to ma vedlejsi priznaky je dle me jak pise maya znamka ze telo reaguje na covid prave (ze ta rna by mela obsahovat navod jak postavit covidovej protein, na kterej vakcina cili).

Mame dneska.patecek.a xelej tyden su tady v tom svrabu po usi:D

Denny

Morgen páteční,

Maya
          RNA
          nevím sice co je RNA ani to nehodlám zkoumat. V rádiu byl(u nevím jméno nějaký kandidát věd a ten prostě říkal, to co jsem tady psala, že ta vakcína není tak laicky řečeno “Silná” protože neobsahuje Covid.

nez se pak doma po ockovani divit, ze je ti blbe
          tak ale s tímhle přece po očkování prostě počítám ne…

Denny

Já taky nemám problém s tím se naočkovat, jen doufám, že to stihnu, než si ta sračka na mě sedne…

Denny

Krevetle u večeře 😀

Attachments:
              cernej caj

Ja myslim, ze informace byla ciste proto ze vakcinace ma dalsi 2-3 dny u velkyho % lidi zdravotni nepohodli a teda je asi dobry po vakcine s timto pocitat a treba pripravit kolegy na dovolenou, nemit tam narocnej program a tak a ze nemocnice prave proto ockuji na preskacku protoze to neni takova minorita.

Podle me to necililo jako informace nebudem se ockovat ale jako informace ze dost lidi to na 2 dny odstavi a je dobre s tim rafsi pocitat predem

Ale myslim ze na nas se letos nedostane

Krevetky bozj a krasne baarevny

Maya

Denny
                  vakcina neobsahuje covid, ale obsahuje RNA covidu
                  jinak laicky je to pekne vysvetleno treba tady
                  https://www.bc.cas.cz/novinky/detail/5750-jak-funguje-rna-vakcina-/
                  to se ale tyka jen vakcin Pfizer a Moderna
                  Astra Zeneca, kterou pravdepodobne budou ockovat nas, obsahuje simpanzi virus, ktery je podobny covidu a telo na nej reaguje stejne
                  zrovna dneska pisou, ze reakce je na nej jeste vetsi a tudit asi vyrobce nedoporuci podavat to starsim lidem

Maya

Denny
                    co to zerou?

Denny

Maya
                      okej díky za info, no než dojde na nás tak už to bude vyzkoušený.
                      Já dám na tetu, která pracuje ve zdravotnictví cca 30 let,
                      navíc má soukrmomou praxi – geriatrie, takže bude mít informací víc než dost.

Žerou
                      “lízátko” spenat, kopriva, spirulina, včelí pyl, levandule, pampeliška
                      anebo co tam kdo “přilepí” dá se něco podobného koupit ale hodně lidí to vyrábí,
                      tohle je vyrobené podomácku, taky v budoucnu zkusím 🙂

Maya

Denny
                        jo aha, ja myslela, ze je to stonek od neceho a ona je to teda splacana tycka

Denny

Maya
                          jo je, ony jsou na žrádlo fakt nenáročné a nejen na žrádlo,
                          čekám že ta zelená bude mít každým dnem malé 😀

Maya

Denny
                            jak dlouho jsou vlastne tehotny?
                            tak ja vim ze jsou vcelku nenarocny, urcite min nez rybicky
                            koukala jsem na fb do ty skupiny jak jsi psala a nektery lidi maj fakt nadherny akvarka, me by se libilo i to jen s kytkama
                            a jeden tam mel rasokoule a plavaly mu a me neplavou 😀
                            i kdyz nechapu jak je muze mit s kytkama kdyz se musej vyndavat a pomackat
                            mozna je nevyndava a proto plavou 😀

Maya

za chvili mam na dve hodky skoleni, v patek odpolko je fakt nejlepsi termin
                              na novej e-shop, kterej s nama, co s tim delame, nikdo nekonzultoval a bude to prezentovat holka co u nas dela mesic, akorat se pri patku nas…u

Denny

Asik 3-4 týdny, já jí pozoruju od 31.12. takže by to mělo být 😀
                                Jo ty akvárka a paludária mají krásný, mám velkou sklenici cca 5litrů tak tam taky chci dát jen kytky se šnekama, bez techniky, jen svítit.
                                Mně řasokoule taky neplavou, já je nevyndavám ani nemačkám, nicméně pozoruju, že se rozrůstají a obalují postupně řasou kamínky i kořen.
                                Jednu jsem “roztrhla” z tvaru koule je kobereček a prý ty krevetí mimina v tom rádi bydlej

Maya

Denny
                                  ja jedu podle navodu, tak jim kazdych par tydnu vymenuju vodu a pri tom je pomackam D
                                  ale mam je jen v holy sklenici, uz jsem si rikala, ze alespon bych mohla na dlo nalepit lepidlem na akvaria nejaky kaminky
                                  tak ono asi primo v akvarku se jim i dari lip nez takhle osamocene

cernej caj

Maya
                                    Ty mas ten miband4 umi to merit spalene kcal za cely den nebo to ukazuje jen sport (chuzi)?

Maya

Cernejcaj
                                      Za cely den asi, smejknu naramek na druhou obrazovku a vidim tam kroky, vzdalenost a kalorie, to asi meri furt, dneska pro me vsechno prt 😀
                                      Mozna to jde i nejak nastavit hned na titulku naramku, ale to nevim

Maya

Cernejcaj
                                        Jinak to umi monitorovat nejen ruzny sporty, ale i cisteni zubu, sezeni a tak, ale co to u toho ukazuje netusem
                                        Ale vetsina se musi zapinat na tlf v apce

cernej caj

Maya
                                          diky, premyslim, ze si mozna koupim sportovni hodinky/chytrej naramek… ale vic nez litr do toho investovat rozhodne nehodlam 😀

Maya

Cernejcaj
                                            Me tenhle vyhovuje, uz je i 5, ale co jsem videla, je v podszate skoro stejna
                                            Sportu to umi hodne a ted koukam ze ty zakladni jako chuze beh kolo plavani jdou spustit i na naranku
                                            Ja to na sporty nepouzivam, tak ani netusim co tam vsechno je

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,401. až 1,420. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.