Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,281. až 1,300. (celkem z 2,832)
  • Autor
    PetraK

Mirka

ty jo přežít hárání a práci, a ešče navíc pěšmo 🙁 to chce silnou vůli 🙁 aaaaspoň, že botěnky uďály radost. Nicméně se pak doma trošku rozmazluj.

Denny

Já bych teda Izrael v očkování asi moc nesledovala…
        Jinak u nás pořád klídek, taky co by tu turisté najednou hledali, že.

Jo čajdo Maya má pravdu FB skupina by byla nejlepší.

Hele koníkos krásnej

Attachments:
        Denny

PetraK
          ty taková velkokynoložka a splete si Australáka ovčáka s Australákem honákem???

Denny

PetraK
            jinak jo hlídám ho…musí se hlásit po aspon sms po telefonu, i v noci.

PetraK

Dennyky

nespletla, jen nedočetla, páč nestíhačka, vidím australáka myslím Jana, píšu Brůtice, to je jasný 😀

čajdo
              No jo, tak to s aussie neporadím,jen Fajka měla nebo má?? Dokýše, ale nevím, jak se mezi nima pohybuje. Myslím mezi chovateli.Já už s ní nejsem v kontaktu. Teď prý má haskounku, tak asi jede to. Nevím.

Maya

Denny
                ty jo, to je morskej konik a nebo zas neco co budes mit v akvarku?
                proc bys Izrael v ockovani nesledovala? pokud vim ockujou pfizer jako u nas

Maya

nojo, australaka mela kdysi znama, ale uz s ni taky nejsem v kontaktu a mam dojem, ze u ni to bylo jednou a naposledy, ono zas ti aussie nejsou az tak bezva plemeno pro kazdeho

Denny

Já potkávám holčinu s australáčkem, je myslím ve věku Connie,
                    moc milý kontaktní pejsek, páník s ním chodí i na hony, poslouchá na slovo,
                    krasavec hnědo bílej.
                    Bohužel panička si špatně zaparkovala auto, něco hledala v kufru, auto jí natlačilo do zdi, má zlomenou pánev, doufám že se teda už zotavuje, musím jí znovu napsat jak se má je jí 23 let.

Maya
                    no protože všem těm zprávám prostě nevěřím no.

Né do akvárka koníky né, stačí jeden 😀
                    Dnes přijdou prouhaté krevetle 🙂

MirkaD

tak já to pěšky nechodím,ale vozí mě Martin,kterej vstává ve čtyři ráno,tak se pak vyspí…
                      asi mám někde napsaný,že miluju odpolední….
                      no nic
                      Černjčaj-ale mi neměli podstav-napřed se šetřil hodináč,cožznamená,že když má někdo neschopenku,tak se nedají směny navíc,ale místo 4 jsou na směně 3,místo 3 je mezisměna,takže večer na úklid 2…+vybalování,když je k tomu hodně zájazníků,tak nevíš jestli sedět/vybalovat,kdy uklízet,k tomu večer na odpo-2 krát v týdnu velký přecenění+2 pidi inventury+ve středu v noci víc úkolů před akcema-a několikrát týdne seš do noci….,
                      no a ted dlouohodobě chybí 3 lidi…tak to už sou směny jinak+navíc…

MirkaD

Denny-moc pěkný fotečky,též mám hodně zimních fotek,rychle jsem fotila,než se to rozpustí
                        PetraK-no já už to moc nedávala včera-fakt moc lidí+to vybalování
                        do toho musíme ty roušky mít furt a všude…
                        a furt opakovat všechny ty věty-penny kartu,děkuji,prosím,nabidnout+oční kontakt…takže uluvená…
                        umrzlá….

MirkaD

Denny-držím Františkovi palce u ruk i noh…

PetraK

Maya
                            mam dojem, ze u ni to bylo jednou a naposledy, ono zas ti aussie nejsou az tak bezva plemeno pro kazdeho

souhlasím. Myslím, že Fajka s Dokýšem taky měla plný ruce práce. když byli tehdy u nás, tak si kousnul úplně do všech, kdo jsme tam byli. Já se tehdy divila, proč Brůtice chodí po louce s proutkem 😀 , pak mi to došlo, když mě čapnul. Brtnika taky. Byl dost hlasitej, takovej přetáčivej mi přišlo. S Fajkýšem jsem problém neměla, s ním po pravdě krapítek jo, nedalo se mu věřit.

PetraK

Dennyky
                              Hele koníkos krásnej
                              já myslela, že to je nějaká ledová krása 😀

Mirka D.
                              takže uluvená…
                              umrzlá….

jo je mi to jasný, přes to, že si to člověk neumí představit.

Petrs01

chodí i na hony

S ausíkem? Dyť je to ovčák, ten nemá na honech co dělat!

kousnul úplně do všech

zajímavé zvířátko…

Obecně ovčáci jsou psi PRACOVNÍ. Jakože fakt potřebují PRACOVAT. Hodně, hodně a někteří ještě víc. Ausík je tak trochu borderka bez ocasu a když nemá práci, najde si ji sám. Že má jiný názor než páník není psova chyba. Sportovka, agi, frisbee, cokoliv, hlavně pes musí alespoň párkrát týdně přijít domů a padnout na čenich. Pak jsou to skvělí psi.

Denny

Petrs01
                                  proč by nemohl ovčák chodit na hony když mu to jde?
                                  Dneska jsou lovecky vedení i bulíkové a bůhví co ještě.

cernej caj

Tak fajka.mozna bude vedet, to ki nedoslo

Denny
                                    At je frantiskovi uz brzy lip!

MirkaD
                                    Aha vy to mate kvuli hodinaci

PetraK

Petrs01
                                      Jakože fakt potřebují PRACOVAT.

no bať.Kdo nepotřebuje. Většina psů potřebuje něco dělat, aby vedli spokojenej život, protože pes je inteligentní tvor, jen se tím lidi neříděj,

Dennyky
                                      v jaký pozici na těch honech pracuje? S bulíkama se chodí na černou. Aussíka si tam moc představit nedovedu – aport střelený zvěře?

Maya

Denny
                                        no minimalne na hony smi ofiko jen psi s loveckyma zkouskama a lovecky zkousky smi slozit jen lovecke plemeno dle FCI
                                        coz aussik neni, takze tak max nacerno, coz se divim, ze pri tech kontrolach dnes si to nekdo lajsne

Maya

bulik je lovecke plemeno

Petrs01

proč by nemohl

Kupodivu může, protože zákon to výslovně nezakazuje. Pokud to vedoucí honu dovolí a ostatní lovci zkousnou. Ale je dost takových, kteří s tím souhlasit nebudou. Eště pochopím když na hon někdo vezme mlaďase bez zkoušek, na otrkání, ale když chci dělat lovečinu, pořídím si lovečáka, ne?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,281. až 1,300. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.