Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,261. až 1,280. (celkem z 2,832)
  • Autor
    PetraK

Maya
      koukam ze ne vsichni resej boty
      přeeesně – to jsou ty jelita z nákupáků, který nemají ani za ň představu o čem to venku za panelákem, či zahradou ve Šmoulově je. Jako pardon, ale už aby ji m to zase otevřeli. Tohle nemůže žádnej soudnej člověk udělat. V zimě, v horách, kde je víc jak jedna vločka na chodníku u auta. A kde každej normální člověk ví, že i počasí se tam změní během vteřiny, klidně v létě, natož v zimě. Tooo mě tak sééře takovýhle lidi, který přidělávaj akorát zbytečně práci osatním. Bezmozci, bezmozci.

pardon, ale nějak těchhle hloupejch lidí, který přibejvají, je moc a já ne nedávám. O přírodě a opravdovým životě nemají ani páru.

Potřebuju něco normálnějšího dodat, co tam máš Mayo dál?

PetraK

Já už zase načínám další stránku? A 2x za den? Chytla jsem Fifitýdu! 😀

Jo a dobrej tip od majitelky zveráče u nás. Než koupím kočičí toaletu, mám zkusit vzít krabici a do ní dát pekáč nebo tak něco , s kočkolitem a uvidíme, ešivá tam Moures půjde, nebo ne. To mi přijde jako fajn nápad.

Maya
          cernej caj

Tak hodneidi nema.doma.nadbytecny nadoby ale jo do.krabice muzes taky.

Ja teda chodim v teniskach celorocne a na lyse sem byla teda jen 1x ale rano bylo -21 a na lyse na slunicku – 14 takze teniskama to neni

PetraK

černej čaj
              takze teniskama to neni
              no není, je to o lidech, ty jsi jinej levl.

No s tou krabicí to chci zkusit, protooože, kdyby byl

Maya

dík, tak zatímco u Rumíčka (a Bubinku, byli narození ve stejný den) je to tak napůl, protože on nezávislý už teda není, a taky nepostrádá opatrnost – naopak, tak na Tali to sedí jako prdel na hrned. Naprosto 😀 . Na Ešátora to taky sedí jen trošku.

cernej caj

Prisel mi kalendaaaar s moji mikrofotkou 😀

Maya
                  cernej caj

Maya
                    jj, je to jen takova fotka 5×8 cm 😀 pry nemaji vsechny fotky v dobre kvalite tak udelali kalendar nakonec jinak, nez chteli.

no a komu vadi, ze nespal v jeskyni? mne teda ne 😀 😀
                    https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1100492707-na-stope/413236100132011/obsah/249188-supi-jeskyne

Maya

PetraK
                      a hele ani německy člověk umět nemusí 😀

Maya

cernejcaj
                        co to meli za fotky? vzdyt i z mobilu dela mama kazdej rok obr kalendar

cernej caj

Maya
                          tak to fakt netusim, co meli za fotky…

z mobilu… to ale bacha dnesni mobily hrave maji 8+ Mpx ale treba fotka 1,5mpx neni na tisk vhodna coz muze byt treba resize facebookem… a facebook hodne mrvi fotky

MirkaD

tak mám za sebou pracovní víkend-ráno chvílu ze psama kousek k lípě a zpět,pak mezisměna-od 8-17,00,odpo s něma byl Martin,já večer chvílu s čelovkou na zagradě-obíhačky stromů+házení
                            v neděli odpolední tak jsme ráno daly dlouhou vycházku k lípě,kus na Uhřice a zpět-sníh,sniíh,všude sníh….pěkný to bylo,pak odpo,v dest v noci doma jak na koni-v sobotu tam byly od 5 2+vedoucí,v neděli odpolední jsme byly 2+vedoucí….
                            na nic-protože ve dvou večeruklízet a tak je záhul+já měla palet drogerie na vybalování,a než si lidi daly nákup na pás,tak jsem vybalovala…pochopitelně,když bylo dost lidí tak nic,ale jak bylo mín lidí,tak než si vybalily tak vybalovat…
                            no a dnes odpo-ráno dost mrzlo,tak ze psama ke křížku,kus dozadu a zpět,tak aby furt běhali,bez oblečku teda,i když dost mrzlo,tak sluníčko,a bezvětří a Dafi je už hezky zarostlá,a jak není vlhko,atk jim kosa neva
                            pak dopo,vysát vytřít a do práce
                            v práci hoooodně vybalování,od 5 večer zas 2 +vedoucí+hooodně lidí,ale nevadí,večer mě ještě vedoucí dovezla paletu at se nenudím…
                            no,měla jsem mít pozítří volno,pak koncem měsíce volno delší…
                            a mám prd-prtože 2 neschopneky+paragraf…
                            tak ve středu odpo navíc…
                            a odpo ve středu býváma fakt dlouho…,tak su nadčená….
                            protože budou další směny navíc
                            no,jako lepší jak chladák,ale zas skoro furt odpo…Martin pro mě jeszdí a vstává ve 4 ráno…
                            no nic…
                            Dafi je v nejlepším tak jí hrabe…
                            mě hrábne brzo taky…
                            Černejčaj-tak víkend teda dobrodrůžo:D
                            Petrs01-no já xkrát psala,že nefandím objednávání přes internet,hlavně bot a oblečení…ale ty boty co mě došly v pátek,tak sou super-vysoký,teplý,nepromokavý…do sněhu super,a 900sleva taky nebyla marná…
                            Fifi-a jajaj prdelka naražená,záda,chudáček seš malej…

PetraK-a kočičák bude mít wc
                            jo,jo,kočky zimu neradi-ty dostat z domu,to ke někdy zážitek…
                            nekloužou ty gumáky?

MirkaD

tak Dafi,Žeryk,i Max jsou střelci+Killy byla taky střelec…stejně jak já…

Denny

Morgen zasněženej,
                                to vám byl krásnyj víkend páni! A dámy!
                                Snížku téměř po kolena, nicméně jsem mosela navštívit svojí milovanou lípu
                                kvůlivá kalendáři an příští rok, páč planuju, že jeden kalender bude prostě
                                lipový…
                                Jak jsem viděla skákat Koněva na louce v tom sněhu, tak jsem pojala myšlenku, že si kleknu a bude mi teda hrabat taky, no chvilku mi hrabalo, než jsem přišla ehm na to, že nemůžu vstát…tvl kolik mi je 🙁
                                Z ne na po docela kosa asik -12 dnes v noci taky sněžilo, ale teď už je jeden,
                                takže sníh mokrej, chjo 🙁
                                V sobotu jsem vařila tu slovenskou Kapustnicu, nicméně jsem jí včera rozdal z větší části, páč Francezkovi už je 11 dní blbě s teplotami a Covidem, takže jsem mu přinesla jen trochu, nemá náladu jíst.
                                Jedna z našich cest a čarování s pírkem na sněhu

Attachments:
                                Denny

A porovnávačka květen/leden

Attachments:
                                  Denny

Jinak ehm koukám, že tadyk konečně došlo i na ten kočkolit 😀
                                    Co se týče slováků, testů a cest do lesa—když vidím jak lidé v těch profláklých místech okupují lesy a združují se tak to možná i chápu.
                                    Páč jít do lesa a jít do lesa je rozdíl.

Maya

Denny
                                      tak u nas je to s tema lesama asi stejny
                                      no ted ctu jak Izraelci ockujou jak divi a pocet nakazenejch jim furt stoupa, jestli vona ta vakcina nebude jen takovej humbuk

cernej caj

Denny
                                        Nadherny to pericko!

Mirkad
                                        Achjo a porad mate podstav?

DOTAZ
                                        Znate nekoho kdo poradi ohledne australaku? Australsky ovcak aussie. Kolegyne by rada stene, ale ja pres australaky neznam

Maya

cernejcaj
                                          s australakem teda taky nikoho neznam
                                          ono dost pomuze i projit si fb skupiny k danemu plemeni

PetraK

RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak sníh nám odtává, nemrzne, kuurnik, já se tak těšila
                                            Jo, budou mi migrovat počítadlo, takže……….už asi nikdá nepřindu, jak to tady znám 😀

Jéé Dennyky, to je kráása, co máš sněhu! Ta cesta s chaloupkou A to pírko! Krása. Kde je slepičárna?? 😀 😀 Moc držím palce Francézkovi, dávej na něj toho pozóra, teď je prej ta doba, kdy se to může blbě zlomit, tak ho hlídej, vostříži

černej čaj
                                            na australáky přece…. BRŮŮTICE. Mám vás propojit? Mám její telefén, můžu jí dát Tvůj, pokud budeš chtít.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,261. až 1,280. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.