- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14.1.2021 v 19:14 #114400cernej caj
Fifi
tak to je fajn, ze si vyzvedela i novinky a hned to na trolitku zkusis aby bylo brzo dobre14.1.2021 v 22:35 #114401MayaFifi
jo šťourali do frňáku, hnus je to
Troldovi se nedivím, u nás na dnešek připadlo zas 20 cm, takže už je sněhu skoro po kolena a chodit v tom je za trest
a vodhazovat to taky 😀
cernejcaj
no takovej polomíč s držadlama, já to moc nestudovala, jako nebezpečně to vypadalo, bych se taky bála, že si na tom minimálně zvrtnu kotník14.1.2021 v 23:22 #114402Mayakvíz na špicí plemena 15/15, ale některý ty fotky teda nejsou úplně nejlepší
https://petrage.net/can-you-identify-the-spitz-type-breeds/- Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem Maya.
15.1.2021 v 0:01 #114404FifiMaya
10 z 15. 🙂 Na nespiciho cloveka dobry.15.1.2021 v 6:55 #114405cernej cajMam 12/15
Kai kena a iceland sheepdog ani neznam teda…Jo a ty vase rady cvicit hodinu… dneska v praci citim dost zadovy svaly, spis namozene nez procvicene:D to zas byla rada:D
15.1.2021 v 8:10 #114406Mayacernejcaj
mas mit vlastni rozum 😀
ty keny taky moc neznám, to jsem jediný spis tipovala, ale trefila se
Fifi
jo, to je dobry, kdyby byl podobnej test na jiny, treba takovy bully, tak mam jeste min15.1.2021 v 9:04 #114407cernej cajMaya
Buly taky vubec nepoznam nebo honaky a lovecaky.Tak pri cveceni to byko ok:D
Jako uprimne fakt smekam pred kazdym kdo to da hodinu, ja na to aktualne nemam fyzicku:D
15.1.2021 v 9:28 #114408Mayacernejcaj
ja ted nemam fyzicku vubec na nic
cviceni je nudny a dyl bych to nedala, se znam
jedine si zezabavnit nejakym porizenim kinectu nebo neceho podobneho, ale zas tolik se mi investovat nechce a navic pred telkou nemam misto
veslarsky trenazer je pomerne zabavny ale zas kdyz jsem koukala kolik nejaky slusny stoji, tak to se snad zcvokli
rotoped je nuda, ten uz u nas probeh a skoncil jako vesak nejdriv u nas a ted je za vesak u brachy 😀
bracha si udelal ve sklepe telocvicnu, ted si tam namontoval telku, maj nejaky cviceni na karate na webu a zjistil, ze tam na to nema wifinu, zrovna vcera jsem mu posilala odkazy na opakovace a tu novinku mesh wifinu, tak cekam co si poridi a pripradne se budu inspirovat, i kdyz on nema v baraku kamenny steny jako my15.1.2021 v 9:29 #114409Mayajinak kazdej den prohazuju hodinu snih, msim prohazet celej dvur, jinak tam Dorinek bloudi v pesinkach a zatim znat to vubec neni, akorat me z toho bolej zada 😀
15.1.2021 v 9:33 #114410cernej cajJa bych si koupila ddr podlozku to sem.mela driv ale pak mi to rozkousaly mysi
15.1.2021 v 9:33 #114411cernej cajA veslarskej trrnazer mi zabavnej neprijde teda:D
15.1.2021 v 9:47 #114412DennyMorgen pátečnííííí,
nádherná zima, překrásná hurááááá!
Těším se zítra na ranní procházečku.Maya
ehm veslařskej trenažér jsem měla asi měsíc, ale pak ruplo koleno a tradáááá
k novému majiteli.15.1.2021 v 9:49 #114413DennyMaya
moc pěknej hajlzlík, ehm nicméně to je tak použít a vyhodit,
nechci si ani představit, že by totok někdo myl….eeeeJo substrát nabízejí, nicméně zkušenosti lidí, co krevetky chovaj jsou
trochen jiné. Takže jsem dala na rady krevetkářů ve skupině na fb.
a spokojenost.15.1.2021 v 10:44 #114414cernej cajDenny
dat na rady lidi je casto lepsi v obchode nekdy chteji hlavne vasto prodavat15.1.2021 v 10:53 #114415MayaDenny
myslim ze do toho hajzliku by sly dat ty chemikalie, co se davaj do chemickyho zachodu a z odpadu ti to udela v podstate vodu na vyliti
a nebo tam dat pytlik 😀15.1.2021 v 10:56 #114416MayaDorin je dost hubenej, fakt mu trcej zebra a kosti, no jako nekterym starym lidem, ale na druhou stranu ma fakt uz dost vachrlaty hlavne zadni nohy, tak nevim, jestli to nejak resit a snazit se ho ztucnit, coz zas na nohy nic moc a nebo se na to vybodnout, zere tolik kolik muze, i kdyz mu dam maso a tak, tak proste vic nesezere
15.1.2021 v 10:57 #114417PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Až vám přestanou odvážet popelnice, tak je to proto, že pravděpodobně vbrzku vybombarduju firmu Marius Pedersen. Tvl , co tam pracuje za hovado??? Objektivně musím říct, že první dva kontakty – dvě dámy, slušné a ochotné, byly cajk. Pak do toho vstoupil asi ministr popelář a ……………ano, bylo následně zle. Tak jsem mu sdělila, aby mi okamžitě řekl jméno a kontakt na svého nadřízeného. Jeho reakce, že on je tady nadřízený mě dostala a ujistila jsem ho, že pravděpodobně nebude ředitelem firmy a pokud mi okamžitě to jméno nevysolí má ještě větší problém, než má teď. No…….. tak vysolil a pravil, že budu muset volat do hradce!! 😀 😀 tak jsem mu mile sdělila, že si klidně zavolám na Sejšely a velmi ráda. No… tak uvidíme. Nadřízenej mi to nebéře, prej má jednání, tak se toho ujala ta první ochotná dáma a uvidíme, kterak to poběží dál, nicméně to hovado si to ještě vyslechne teda.
Ha, než jsem dopsala, volal mi pan nadřízenej sám. Taaak jsme si popovídali. Tamten smeták drzej se bude divit.Dennyky
ehm nicméně to je tak použít a vyhodit,
tak ale ……. to znáš tuhle variantu, ne? 😀Těším se zítra na ranní procházečku.
já se těšila na tu dnešní, protože jsem si šla pozdějš do práce a ta kráva se chovala totálně na zabití a pak to ešče domordoval Rumouš. Tak jeli oba domů a bylo po zábavě. Naaaas…li mě voba pěkně teda. Evidentně nebyli poslední 😀Maya
jedine si zezabavnitsi dovolím poznámku, že to- teda z mýho pohledu – není dobrá věc, že když cvičíš, máš se soustředit na to cvičení, na dech, na svaly, držení těla a hlavně páteře, aby to dávalo smysl a nekurvíla sis páteř a tělo a svaly. Páč aby to bylo opravdu efektivní a dávalo to smysl, musíš to dělat pořádně a když to tak máš dělat, tak se na to musíš soustředit – zkušenost z posilky a práce s trenérem.
Fifi
Nasnehalo, to je bila krasa.krása je, krááása, takovýho sněhuuuuu a je dostupnej pro šéécky a hlavně!! A hlavně pro přírodůůůů. A moc bych si pak přála, aby to odtávalo pěkně postupně, aby si to zem vzala.
Troldik si vcera tuze namohl nozicky
pupítek malej – nemáš tu arnicu? že by mu ulevila.MirkaD.
a pak pro ně jel otec ještě jjednou*se museli objednat-což je od ních hezký,že semsuper, to je dobře. Tak prosím tě – teď, když je to akutka, tak si vezmi 3x denně pět kuliček. vždy je LÉPE 30 minut (deset je málo) před tím nic nejíst, nepít, já dělám ještě to, že si před tím hubu vypláchnu třeba převařenou vodou, ale to už je jen moje soukromá iniciativa) Je to proto, aby sliznice byly čistý. Na kuličky nesahat! Odměřit si do víčka počet kuliček tím, že šroubuješ tou tubičkou. NEPOLYKAT. nechat rozplynout. Taky můžeš ty kuličky nechat rozpustit v trošce převařený vody a pak to poválet v puse, jako sommelier víno. A pak tak 15-20 min. zase nic nepožívat.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem PetraK.
15.1.2021 v 11:12 #114419cernej cajPetrak
Snad to s popelarema dopadne cajkMaya
Sopta byl kostnatej posledni 3 roky… na zadni nohy chodil blbe tak rok… ze se musel treba ze schodu nosit… tak je otazka jestli uz u takovyho psiho dedecka ho vic dokrmovat kdyz asi ani sam enchce… leda.mozna cviceni s nohama aby vic nasvalil?15.1.2021 v 11:27 #114420MayaPetraK
co mas s popelarema? 😀
jeste ze u nas jezdi jina firma 😀
cernejcaj
tak do schodu a ze schodu ho nosim uz davno
ja myslim, ze uz vic nenasvali, nechavam ho venku co to jde, ted s obleckem, protoze pak pobiha za Lokinem, kdyby byl furt doma, tak jen lezi a spi
ale je proste videt ze ty zadni nohy uz nejsou uplne OK15.1.2021 v 11:29 #114421MirkaDdošli mi bortičky-šedý wilard azara-šněrovací vysoký-juchů
protože toto byla pakárna
ráno jít s oběma psama-zimní klouzavý botry-ve kterých teplo nět,šli jsme kus k lípě,zpět,pak trošku obíhaček,přivolávaček,pak před bránou zaházet hračku a dom,doma přezut,namazat Žerykovi nohy a zas ven bez Dafi zadem zahradou s Pavlou
hezky ke křížku,dolů k rybníčku-od rybníčku kolem ohrad,dědinou dom-vratama
před vrtama už klouzačka od aut,protože se udržuje jen autobusová točna+silnice,kolem kapličky nic….
tak vratama,vytáhnout Dafinu ještě-před bránou zaházet hračku at se proběhne,
zamknout bránu a dom
no a ted sněží…
tak mám botečky na nožkách,at se trošku prohejbou-sou tuhý
učesala jsem pséky,a u toho pozorovala,jak andulky chodí po zemi,a Niki si dopřává dlouhou koupel v psí misce-vlevo bok,vpravo bok,na záda…komik je to…foták od mě kus….
no nic
rodiče byly ze psama,prý potkali ženskou s obr černýma ovčákama,a že je měla na volno,rodiče se jí ptali,jetli se nebojí,že jí zdrhnou,a ona,že jsou policejní,cvičení a ještě mají elektřinu…
no,nic,pobaví mě spojení-mám vycvičený psy,psa-ale bez elektřiny z domu nejdu…
no já vím,já zas pamlskuju…no…
Černjčaj-no já,už se snažím s nikým nesrovnávat-protože mám vždycky depky
a vy jste děsná banda:D-jedna líce ve sněhu x km+v něm spí…
druhá plave pomalu v ledu…
třetí cvičí už i kočku,další překrásně fotí…
další zvládá 3děti+domácnost+zvěřinec
další umí všecko najít na internetu a je šikovná na kreslení a podobný záliby
další je šikula na řeči…
-no nic…
že bych se musela jít zahrabat do sněhu,že by mě s těch bot ani tkaničky nekoukali
tak já si často říkám-hele zvládáš vycházky,hele občas cvičíš,
i tu práci nakonec jo…
no to,že žereš jak prase…
to se nedá nic dělat
a když nedostanu zrovna depku-že-nemůžu na dlouhou vycházku/výlet-i když mám čas
nebo že …………………..nemá to co Kachna………..a co jsem vždy chtěla a ovce to nejso:D
tak to jde….:D:D?D
jinak rotoped měli i u bejvalýho-bikdo ho nepoužíval,balon na cvičení nemám doma kam dát…
a ted se musím domluvit cvičit odpo…ted to nestihnu-du jest a válet se…
jen nevím,jestli cvičit před vycházkou,nebo po…jééé to bude zas přemlpouvání… -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.