- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14.1.2021 v 13:31 #114380PetraK
Maya
takovou dlazbu jetou jsem mela vyhozenou v kulne
no vidiš! A já to tady pracně sháním. ale fakt jakou dobu už. Přesně to padne do toho dýzajnu, jak to chceme. doufám, že v reálu bude taky takhle pěkná. Fajn je, že mají víc barev/odstínů, takže se to dá nakombinovat.nemam vira, hec, muzu do hospody i na koncert 😀
si byla na testech?
14.1.2021 v 13:32 #114381PetraKčernej čaj
n plati zakaz byt v noci doma
a……kde máme teda bejt, když bejt doma je zakázaný? 😮 😀 😀14.1.2021 v 13:51 #114382Mayau zubaka mi udelali rychlej test
nevim kdybych mela pozitiv, jeslti by me poslali domu bez osetreni
kazdopadne si zubarka stezovala, ze podle narizeni maj u ockovani gynekologove prednost pred zubarema, zubari prej jdou az skoro na konec
cernejcaj
musela by sis asi v pulce vandru skaknout na druhej test 😀
PetraK
copak pekna dlazba urcite bude, spis ozkouset kluzkost, s tim mam neblahe zkusenosti, ze i udajne neklouzava koupoelnova dlazba jezdila jak blesk14.1.2021 v 13:59 #114383Dennyčajdo
4.stupeň se nechystá, takže z hrušky dolů 😀udes moct m naa ubytko kdyz mas test maldsi 48 hodin a
to moc řešíš 🙂Maya
co se týče substrátu, do akva je toho hafo moc, ty asi myslíš aktivní substrát.
ten mi pro krevetle nedoporučovali.já mám tento měnit se nemusí
Dennerle Crystal-Quartz
Neutrální – nemá vliv na parametry vody
Stálobarevný – i po několika letech v akváriu barva ísku zůstává pořád stejná
Oblé hrany – velmi vhodný písek pro ryby, které žijí u dna nebo do písku ryjou ústy
Zrnitost 1-2 mm – vhodná frakce pro dobré proudění vody dnem akvária a zasazení rostlin
Zabraňuje propadání krmiva do písku, které by mohlo zahnívat a způsobovat řasua u Beťáků substrát pro rostliny a na něm říční písek
14.1.2021 v 14:06 #114384PetraKMaya
gratuluju k negativitě 😀ze podle narizeni maj u ockovani gynekologove prednost pred zubarema, zubari prej jdou az skoro na konec
co to je doslova za peachovinu? Gynďák nekouká do huby, kouká na druhej ne nebezpečnej konec! 🙁 navíc se plánuje, ž právě zubaři budou prej pomáhat s očkováním, takže by měli jít co nejdřví – fčéra to psali.
no uvidíme jak to bude, my podobnej typ máme na chalupě a dobrý, tak jsem zvědavá.
14.1.2021 v 14:13 #114385DennyPetraK
toš se těším na vaší koupelka 🙂
Já ale myslela mého šneka, toho nedáááám!
(škoda, že se mi nevejde do akvárka :-DD)S tím očkováním, teď o tom mluvili v rádijovi, ještě vědí prt
jak to vůbec bude.máme na chalupě
si pamatuju jen wc …a pak mojí story s kočkolitem :-DDD14.1.2021 v 14:16 #114386PetraKpípá mi tu ptíca jakási a já ji nemožu najít.
Dennyky
Já ale myslela mého šneka, toho nedáááám!no a kohos teda myslela, že nám tam poskytneš?
si pamatuju jen wc …
tos teda musela bejt vožralá jak doga, když si víc z pobytu nepamatuješ 😀a pak mojí story s kočkolitem
s kočklitem??, Ten tam nemáme 😮
14.1.2021 v 14:21 #114387Dennypípá mi tu ptíca jakási a já ji nemožu najít.
si v kurníku? :-DDkdyž si víc z pobytu nepamatuje
no spíš mám s hajzlíkama všude problémy nějak 😀s kočklitem?
ta story jak si kámoš zlámal obě hňápy a já šla k němu na návštěvu a šla jsem na wc, které teda už wc asi rok nebylo ehmmmm…14.1.2021 v 14:25 #114388PetraKDennyky
si v kurníku? :-DD
to bych byla tak o sto metrů na druhou stranu, tam je velkokancelář plná ženskejch 😀no spíš mám s hajzlíkama všude problémy nějak 😀
no a co? 😀 😀 tak si můžeš vozit teda svou privátní kadibudku, když tě to tak trýzní 😀
ta story j
no tu si pamatuju, ale tam nefiguroval kočkolit, ne?14.1.2021 v 15:05 #114389cernej cajja vim, ze se 4. zatim nechysta, ale ze to s tema ubytkama by bylo dobry, mohlo by to platit i do hospod a tak. i kvuli podnikatelum.
maya
a co tam maji za testy? ty antigenni si muzou delat sami? ale tak je to super, ze ty vis, oni vi…14.1.2021 v 15:41 #114390Mayacernejcaj
jo, ty antigenni, jestli muzou to netusim, ale asi jo, kdyz mi dali i papir
vzhledem k tomu, ze tyhle antigenni maj 30% chybovost, tak to bude vesely az s tim povolej ubytko a hospody 😀
Denny
tak to jsem ani nevedela ze ten samocistici ke krevetkam ne, naopak ho u krevetek casto nabizej, tak jsem prave zjistila, ze existuje
a hele co maj
14.1.2021 v 16:00 #114391PetraKMaya
a hele co maj😀 😀 😀 😀 pomoooooct!!!:D 😀 😀 😀
14.1.2021 v 16:26 #114392cernej cajMaya
variace na suchej zachod? 😀sem zkusila cvicit dyl, vydrzela sem 43 minut a ani o chlup vic… boze fuuuuuj. obdivuju vsechny co to vydrzej hodinu, fakt jo. su uplne tuha 😀
14.1.2021 v 16:54 #114393MayaVy tady furt cviceni a ja mam uz samou reklamu nejakej polovicni nafukovaci balon
14.1.2021 v 17:15 #114394cernej cajMaya
balancni balon nebo bosu? to je prej super, no znam zenskou co si na tom zlomila nohu 😀 takze nic pro me 😀14.1.2021 v 17:22 #114395FifiZdravicko vespolek. Nasnehalo, to je bila krasa. Troldik si vcera tuze namohl nozicky a zadicka, trubelik pak cural jako fenka, ani nohu nemohl zvednout. 🙁 Musim sakra koupit nejakou tu kloubovku.
Maye gratuluju k negativismu. 🙂 Stourali ti ve frnaku?
Cajda ma odcvicino, tak jdu akorat vcas. 🙂
Dennyky – pan Blankytny je nadherny, uz chapu, proc Esuska vybira podobne zbarveny dlazdicky. 😀14.1.2021 v 17:53 #114396MirkaDtak já toho dnes stihla po pár hodinách spánku
sem šla spát v jednu v noci a vstávala jsem v půl sedmé-s přestávkama
ruce mě mohli upadnout,dala jsem snídani,a šipky hupky ven s oběma psama a botičkama z PENNY-do sněhu,ve kterým nesmí být moc dlouho,a pak kloužou na terase a na ledu-dobrý boty to sou!!!
tak jsme daly vycházku k lípě a zpě+nějaký obíhačky,přivolávačky,pak dom Dafi přezut se do bot z lidlu-látkových pohorek-namazat Žerykovi nohy-protože kdo maže ten chodí,a šupky hupky na druhou vycházku s Pavlou a sGobim-zase k lípě-modrý nebe sníh,a od lípy z kopce lesem,kde bývá dost dole bláto,zarostlý a močály,ted aspon kaluže,vylezly jsme a zas navrch ke křížku-na polích před náma asi 16 srnek,+nám přes cestu běželi 2 zajíci,dobrý to bylo,
Žeryk se vylítal s klackem,ke konci si pak už teda vykusoval tlapky,ale dobrý,takže druhá delší vycházka za náma,druhý boty vypadaly,že ještě chvíli a už bych musela do třetích bot-kozaček-mezi polama ideál,nebo oracovních-a pak bosky-naštěstí mě zítra mají přijít boty do sněhu,uf
snad budou dobrý-za ty prachy by mohli
tak pak vysát baráček,vyprat 2 pračky,umýt koupelk+wc,rodiče mě sjeli pro homeopatika-jeli do města rtak se mi stavily do lékarny
a pak pro ně jel otec ještě jjednou*se museli objednat-což je od ních hezký,že sem nemusela do města,protože to už sem nedávala po ránu
no pak jsem ještě rychle vytřela,a poté co mi Dafi k počítači donesla kartáč-štětinový kulatý dřevěný-furt mi ho nosí za to poutko,tak jsem ju ještě u PC učesala,a šli jsme hajat,
odpo rychlá vycházka kousek k lípě+obíhačky…a jdu se válat
mám dnes víkend
Černejčaj-homeopatika začnu dnes brát od večera-tak su zvědavá
na cvičení po úklidu a x vycházkách dnes z vesela kašlu
Denny-akvárko krásný moc
pandička taky parádní-mě taky akvárko vždycky přišlo moc nastarání
Maya-hezká logika s těma doktorama,ale tak dobře,že test ddobře vyšel
-co je to za kyblíko hajzlíček?:D
Fifi-Troldík se uhnal na sněhu?14.1.2021 v 18:28 #114397FifiMirko
Troldík se uhnal na sněhu?
Jj. Ma temer nemeritelnou dysplazku na zadnich (jakoze velky spatny) a za chvili mu bude sest, nozicky ho bolely tuze moc. I Ruzice se trochu belhala, ale ta to ma zase kvuli srustum v brichu po kastraci. Takze dneska maj odpocinkovej den, ani neprotestujou.
Ale tys kmitala jak fretka, sama vychazka a uklid. 🙂 Tak at ti homeo zabere a pomuze.14.1.2021 v 18:48 #114398cernej cajMirkaD
esuska ti urcite poradi jak nejlip brat homeo, 10 minut mimo jidlo a piti a ze zacatku treba 5x denne pak staci 2x ale ja su taky zapominacka a urco esuska bude vedet liptak snad budou botky polobotky snehulky dobry 🙂
Fifi
to se troldik pekne uhnal, mozna i trochu namozeny z behani ve snizku a odpocne si a bude lip?14.1.2021 v 18:53 #114399FifiCajdo
Ony ho nozky boli prubezne, kdyz to prezene. V lete litani a plavani, v zime litani ve snehu… Dva mesice jsem mu ted dala pauzu po Alavisu, mel jen Phytovet mobility. Zjevne jsou pro nej jen bylinky uz malo.
Dovolala jsem se na veterinu, at neobjednavam nic z netu a prijemne jsem si pokecala s „nasi“ recepcni. Doporucila mi A-Flex pro kone, coz je vytunenej Apto-flex, novej vyrobek. Litrovku rovnou vezmu, mu davkovani vydrzi pak vyhodnejs a dlouho. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.