Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,101. až 1,120. (celkem z 2,832)
  • Autor
    cernej caj

Denny
      Jak budes ty vajicka v krevetce pocitat? 😀 😀

Mozna zapadnes i ty, jestli neprestane 😀

No ja su stara lemra a hodku nedam, obdivuuu vsechny co to zvladnou. No zkusim dneska se hecnout a dat 40:D ale ze vcera me jeste boli zadek 😀

PetraK

černej čaj
        Jak budes ty vajicka v krevetce pocitat?

viď? když počítat vona rozhodně neumí 😀

cernej caj

Dennyky bude vazig krevetky pred oplodnenim a po oplodneni 😀 pak spocits miminka a odhadne vahu jednoho:D

Denny

ehm nevím, zmáčknu jí a uvidím co vyleze? 😀
            Mám ještě vobjednaný Pandičky, to je ale jiný náročnější druh a jsou větší,
            tak jsem zvědavá, eslivá přežijou

Attachments:
            Denny

PetraK
              když počítat vona rozhodně neumí
              jak toooo?! nějaká drzááá, vooe

čajdo
              Mozna zapadnes i ty, jestli neprestane
              tak to bych se jako zas nebála :-DD

cernej caj

Denny
                Tyjo vypadsj hezky pandicky:)

PetraK

Dennyky si koukám za chvíli otevře vobchod s akvaristikou 😀 . Můžeš zasměstnat Rumíčka, bude Ti roznášet vodu 😀 😀

cernej caj

Uz aby byl vikend tento tyden je narocnej 😀 odpo musim.do lekarny pro zensen na prokrveni

PetraK

černej čaj

mi to nějak tenhle týden utíká zase víc. Těším se, že dneska vyrazíme do Unhoště na venčení.

Helejte, obávám se, že jsem geniální 😀 😀 😀 : trošánek přeháním, dobře, ale pochválit se musím. Máme přesnou vizi toho, jak to chceme v Domečku, nešlo sehnat dlažbu do kópelky a na záchod, která by do těch představ zapadala a souzněla i s barvou oken. Prolezla jsem celej intronét, už jsme viděli habakůk vzorků a dneska?? Dneska si někdo řeknul, že je dobrej den na to, abych to našla. Huuuž ju máám – a a supr je to, že to není v jedný barvě, že to jde krásně kombinovat s jinýma odstínama, který jsou v nabídce hnedle dole pod tou dlažbou

edit – jde jen čistě o modrou barvu, bez ornamentů

https://obklady.ceramic-service.cz/dlazba-a-obklady/dlazba-a-obklady-dle-barvy/modra/kyrah-ocean-blue-30x30x1cm.html

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 1 měsícem uživatelem PetraK.
                      cernej caj

Petrak
                        To je moc pekny neco takovyho ale v hnede meli nasi na chalupe, ale proste vypadalo to fakt stejne 🙂

Ja porad resim dokola stejny lroblemy s dodavatelem takze to je opruz, kazdej den znova 😀

Denny

PetraK
                          o tvé genialitě se asik rozepisovat nebudu. ALE ano jsou krásný a
                          hlavně, nebude na nich vidět špína :-DDD

Hele když už budete mít všechno vystajlovaný, mám vám sehnat takovýho kluka kráasnýho, jako mám já?

bude Ti roznášet vodu
                          beruuu, Koněf zatím roznáší jen bordel po bytě :-DD

Čajdo jo haský jsou

Attachments:
                          cernej caj

Denny
                            Akvarko je fakt super:) jak moc se o to musis starat?

Denny

nooo abych řekla pravdu, zatím jsem se moc nestarala 😀
                              Jedno mám krevetkové, tam je filtr a světlo. Krevetky jsou uklizecí četa,
                              takže si tam pořádek udržují zatím samy. Dolejvám jen odpar, občas vytáhnu kousek listu, který uhnívá. Nicméně nemusela bych, šneci i krevetle by se o to postarali. Krevetky topítko nepotřebují, milují schovky, takže se těším až se rostlinky ještě víc rozrostou.
                              Beťáky mám rozdělený mléčným sklem, takže jsou to dvě akvárka v jednom.
                              Těm jsem před pár dny vytáhla filtr, takže mají jen světlo a topení.
                              Jsem ve skupině akvaristika bez techniky (která není nutná) jen si to všechno musí prostě „sednout“ čím víc rostlin, tím lépe se tam udržuje rovnováha.
                              A k jednomu Beťákovi jsem dala 3 krevetky, zatím je nesežral, tak snad si budou rozumět :-DDD

Bez chemie a umělých sraček, přidávám např olšové šišky jsou dobré jak pro živočichy tak pro chod akvárka…
                              List z ořešáku už téměř sežrali krevetky, žerou taky kopřivové listy a Bůhví co všechno, docela mě to baví, mít kousek přírody doma…

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 1 měsícem uživatelem Denny.
                              cernej caj

Denny
                                Tak to zbi skvele 🙂 ja mam predstavu ze akcarko se musi hodne cistit prelejvat vodu a tak… tak to vypada ze dela hlavne radost:)

PetraK

Dennyky
                                  Hele když už budete mít všechno vystajlovaný, mám vám sehnat takovýho kluka kráasnýho, jako mám já?
                                  myslíš jako Francézka, nebo toho anjela co máš na parapetu? 😀

beruuu, Koněf zatím roznáší jen bordel po bytě :-DD
                                  výborně, tak krom smetiště budeš mít doma i brouzdaliště 😀

PetraK

černej čaj
                                    taky mám představu, že akvárko chce spoustu starání se

Denny

PetraK
                                      Francezko by vám pak mohl za pecí dělat pohádkovýho dědečka
                                      odvyprávěl by vám celý Cimrmany a pár „veselých příběhů z natáčení“ :-DDD

no anjel tam ešče je a vedle něj óbr šnek, že navíš vod koho?
                                      Nicméně Koněf ke šnekovi čmuchá, páč je napuštěn tím volejem.

mít doma i brouzdaliště
                                      no to mám občas u akvárka :-DDD

PetraK

Dennyky
                                        za pecí dělat pohádkovýho dědečka

😀 😀 no, proč ne. Hlavně nejdřív ta pec musí ale bejt 😀

kdo mohl bejt tak šikovnej, že by udělal obr šneka?

Myslím, že šnek by se do kópelky hodil, byl by to dokonalej lapač prachu. Ešivá se tam někam vende. Zatím je tam plac pro rohovou vanu, pračku, umyvadlo a…bidet!

Maya

Denny
                                          pandicka pekna
                                          me bylo receno, ze dneska jsou ty substraty cistici, ale tak za 2-3 roky se musi vymenit, coz asi znamena prekopat cely akvarko? nebo to vydrzi leta?
                                          PetraK
                                          takovou dlazbu jetou jsem mela vyhozenou v kulne 😀 😀
                                          ale vazne, je fakt moc pekna

nemam vira, hec, muzu do hospody i na koncert 😀

cernej caj

Maya
                                            Tp je dobre. slas sama?

Sem se divala, ze ve 4 stupni budes moct m naa ubytko kdyz mas test maldsi 48 hodin a zaroven plati zakaz byt v noci doma:D

Takze kdyz bych sla vandrech pres 3 ubytka tak na 1 muzu a na 3 uz ne:D nehlede na to ze kapacity jsou nejaky a clovek bere co ma a ne ze jde kdy se mu to.hodi:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,101. až 1,120. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.