- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13.1.2021 v 13:23 #114287PetraK
černej čaj
Na cvicebi mrknu.
přijde mi fakt jako dobrý, nic šílenýho, a tak akorát. člověk může začít navíc pomalu a pak ty opakování teprve přidávat. Klik je velkopeklo 😀 stejně jako takový ty námořnický s výskokem. Tady mám ovšem výmluvu, to ráno doma provozovat fakt nejde, to chce mít tvrdou žíněnku a prostor a nejít pak do práce, páč se člověk zpotí jako krááááááááááááááááááááááááááááááááááva13.1.2021 v 13:24 #114288DennyPetraK
ale pupek právě po fotříkovi.
i chlupatéééééééééj 🙂no tak to chápu, že kuřátko z farmy je gut 🙂
13.1.2021 v 13:24 #114289Mayaja se cvicit nejak dlouhodbe neprinutim, se znam, pokusy uz byly
venku teda fuci13.1.2021 v 13:38 #114290Petrs01klik udelam presne 1
Tak se přemož a udělej dva. A udělej to ráno i večer. A za týden dáš tři. Atd.
13.1.2021 v 13:58 #114291cernej cajPetrs01
Ja se snazim premoct, ale ani pri kliku kazdej den se to nejak nelepsi:(2 krasny pansky kliky nedam, leda tak neco jako aby se nereklo poloklik, ale krasnej a k zemi jen 1…)
Takze se ani neobtezuju uz se o to pokouset13.1.2021 v 14:23 #114292Petrs01Ja se snazim premoct
Tak to zkus obejít tak, že jich uděláš maximum, ale opřená o stůl. A časem snižuj výšku a drž počet. Ale z tyče bys měla mít ruce silné, ne?
13.1.2021 v 14:39 #114293cernej cajPetrs01
Ja na tyci skoro rok nebyla. Je to znat… dansky kliky spu lepsi tech treba 20 dam ale panskej mi nejde13.1.2021 v 15:39 #114294cernej cajtak prisla tukomerna vaha a ukazuje 31,8% pomoooooooooct 😀
tak vim, ze na tom mam maknout 😀
a uz vim, co je to ta kocka 😀 tak to asi nezvladnu 😀
13.1.2021 v 17:50 #114295cernej cajale kdyz sme u toho cviceni, tak v patek v 18h joga online od jedne slecny, od ktere mam koupenej ted mesicni program
https://meet.google.com/zsh-oehr-qxv
platbou za posilku/jogovy videa se podporuje i OS pro lidi s pohybovyma obtizema tak cvicim dle toho tak kdyby nekdo nahodou se v patek vecer nudil 😀
14.1.2021 v 0:45 #114334MirkaDdnes odpo v práci od jedné-vybalování-těžký věci…+kasa+nakonec velký úklid-takže konec v 11 v noci-Martin pro mě dojel,takže se vyspí…
vyrobil oběd na zítra…
já si jela pro občanku-jak jsem spíchala,tak jsem doma zapoměla sváču-chleba,slanina,máslo,okurek zelený,z práce volám máti,at se jde k nám podívat,jestli někde není…psi už ju krom okurek a kůrek měli v sobě…
máti na ni šlápla
život je spravedlivej,mám skoro samý odpo,nebo mezisměny a už druhou středu jsem byla v práci dlouho do noci-úrotože dostaneme úkoly navíc před akcema a přeceněním…,jako jo dvakrát mě pustily o ždibec dřív…
úkol navíc je třeba přeházet x balíku mouky po deseti kilech…
vydrhnout dveře od chladáku+police,no uklízet jssem začala v deset v noci…
na občance su krásná-hotová krasomila….
su nekrásnější na světě a e vesmíru-su černobílá…
do vany jsem si málem dala jar-asi si myslím,že su hrnek…
až si dám do nádobí šampon to bude úplně prča…
Černjčaj-seš dneska vtipná…
PetraK-já ppo ránu nemůžu cvičit,su moc ztuhlá,já až pozděj…zkoušela jsem…ale cvičím,párkrát týdně,ale jo cvičím-dopo,odpo,nebo večer-dle směn-už 2 roky to dodržuju,v práci žeru vitamíny,ven za každýho počasí-né jak naši,nebo tatka-vichr-nejdu
bláto-nejdu
sychravo-nejdu
tak kdybych se nepřežírala jak prase,tak by to šlo…
já jak mám odpo,tak jím, hodně v noci…což je blbě
jo na tu dovču sem se ptala-tak se to po novým roce počítá jaksi jinak,ale dnů budu mít stejně-25…nechápu to.ale měli jste pravdu-teda,že máte pravdu chápu-jinak to nechápu…
trošku mě dnes na žehlení chyběla žehlička-jinak vše pečlivě skládám a tak,ale Vánoční ubrus chtěl vyžehlit-tak jsem ho hezky složila a pak na něm seděla….
jsem to volala tatkovi,aby viděl jak má důvtipnou dcérku
a říkal,že na vojně si žehlily gatě tak,že je daly pod prostěradlo,a spali na něm…-to nebudu dělat-moc sebou melu…
jo,asi nebudou stravenky,ale zatím se to neví-to by se rušily všude,nebo kdo jak chce?…
jo,že bych šla spát asi…
Maya-s tou babou co venčila chlápka,to říkaly i v PENNNY rádiu:D14.1.2021 v 6:25 #114335cernej cajMirkad
Se stravenkama by to.melo byt tak ze od novyhonroku muzes dostat penize misto stravenek, coz je vyhoda, protoze za to muzes nakupovat vsude.Ale jestli v penny vam.je vzali? Nam je teda vzali zcela 😀
Jinak prave ja si to hoemo.koupila kdyz sem se rano skladala z postele uplne ztuhla a nemohouci, tak to fakt zkus zajimalo by me jak to bude fungovat u tebe.
Uz sem se zvazila rano at je to lip meritelny a budu se vazit 1x tydne a zapisovat do denicku 😀 ja necvicim ani rano ani vecer ale spis odpo… ale taky se mi nechce, mam.nastaveno aspon 3x tydne 20 minut, nekdy dam i 30, ale vic nez tech 20 vetsinou ne.
A zkousela sem ty kliky a uplne prsama k zemi nedam ani jeden ale skoro az k zemi 3:D takze beru zpet. Uz neudelam ani jeden:D
Dneska ctvrtek, tento tyden je nejakej dlouhej. Musim dneska i zitra cvicit, v pondeli sem mela pauzu po 3 dnech, v utery lymfomasaz tak sem nemela cas tak ty 3x musim nahnat st, ct, pa coz zavani nechuti a koprem:D
Ps: dovolene budes mit 25 dni ale polud.mas 6,5h denne tak dostanes 6,5x 25 dni = 162,5 hodin.
Kdyz si budes brat dovcu na kratkej den, na 6h odectou ti 6 h a kdyz budes brat volno na 12h smenu odectou ti 12h…
14.1.2021 v 6:28 #114336kachnaplatbou za posilku/jogovy videa se podporuje i OS pro lidi s pohybovyma obtizema tak cvicim dle toho tak kdyby nekdo nahodou se v patek vecer nudil
a pošleš něco bližšího? že bych to koupila Lůce?
14.1.2021 v 7:42 #114337cernej cajNikafit.sk
Jsou tam jogovy sestavy, cviceni, i rozfazovany treba pozdrav slunci.Muzu ti poslat par videi co jsem si stahla at se podivas? Clenstvi je za 9e na mesic, tak sem si rekla ze zaplatim 1-2 mesice ty videa si stahnu a pak budu cvicit offline.
I pro neplatici jsou tam nejaky videa na zkouknuti a i na YT najdes neco…
14.1.2021 v 7:45 #114338PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Fčéra jsme měli pojezdovej den. jeli jsme se do Rakovníka podívat na vzroky objednaný dlažby, pak jsme jeli na chalupu nakrmit ptáčky, když jsme byli kousek od ní a pak jsme jeli do Domečku přikládat. Ohařiska se vylítali cestou od nádraží na chalupu, pak na louce na chalupě, pak cestou k autu na nádraží aaaa potom sem je ešče vytáhla na prochajdu u Domečku. Stihla jsem to částečně za světla. A doma potom uďáli bác, nohy hore a chrápali.
Jo a – krmím tetkon těma Yoggísama, co jsme koupili jako kurvavírovou resérvu, tak aby se to nezkazilo. Jsem odvykla na grancle teda, to děsnej rozdíl od toho krmení masem. Mají furt děsnou žížu a to to nejsou bobtnací grancle a taky mě deprimuje, kolik málo jim toho člověk dá do tý misky. A je to deprimuje ešče víc. Takže to pak nevydržim a dám jim toho hoodně. Budu mít klustý ohaře 😀 . Ba ne, to ne, voni to vyběhaj, zvlášť tetkon v zimě. Ale prostě grancle nějak nejsou pro mě.Mirka D.
psi už ju krom okurek a kůrek měli v sobě…Jsou to hodní psi, nechtěli aby se plejtvalo 😀
-já ppo ránu nemůžu cvičit,su moc ztuhlá,
já vím, každej jsme holt jinej 🙂 . Já tu ztuhlost – ale to je pochpitelně naprosto jiná ztuhlost, než u Tebe, jednak vzhledem k nemoci a druhak k tomu, že jsi z práce strhaná jak kalendář – rozhejbu právě nejlíp takhle ráno. Klouby se prokrvěj, krev se rozproudí a jedu, jedu 😀 . magor, no, uznávám. Ale mám to takhle vyzkoušený už sto let. Hele důležitý je, že cvičíš, je fučik jak a kdy.černej čaj
ty 3x musim nahnat st, ct, pa
tak cvič jeden den celý vodpoledne a máš to v kapse 😀 😀
Neřikej si musim – to se pak člověk nechce. Říkej si, chci si to doplnit, ať má tělo správnou dávku pohybu 🙂14.1.2021 v 7:46 #114339PetraKkachna
co todle?
https://www.televizeseznam.cz/porad/pagac-joga14.1.2021 v 7:54 #114340cernej cajPetrak
Tak to jste meli vcera pilnoa hodne ste toho stihli 🙂Ja teda hodinu a pul cviceni nedam, i hodina je na me dost… tech 40minut takovy na hrane a ne kazdej den 40 minut dam, spis tech 25-30…
Jakoze jo, su desnej lempl ale v nedeli sem 40 cvicila a mela sem fakt dost:D
Ja vubec nechapu jak nekdo muze cvicit treba hodinu:D
14.1.2021 v 8:14 #114341PetraKJO A SNĚĚĚĚŽÍÍÍ, BOMBOVĚ SNĚĚĚŽÍÍÍÍ, SNĚHU TU MÁME ŠEST PŮLEK!!
černej čaj
Tak to jste meli vcera pilnoa hodne ste toho stihli
Jojojo, musela jsem z práce dřív, ale mám habakůk hodin. Takže to byl krásně krátkej pracovní den. ještě, že jsme jeli včera, dneska by to bylo horší. I tak jsme po cestě měli krapítek sněhový potíže. Na obyč silnicích místy hodně naváto z polí – auto před námi sjelo v tom jednom úseku z cesty, ale byl to šikula, dostal se z toho. No a na dálnici pak ty jazyky teda vůbec nic moc hezkýho.já si dělala srandu, ať to odcvičíš najednou, to nejdee. Když jsem chodila cvičit tady u nás s Vaškem do posilovny, tak to bylo taky hodinku jenom. S ním to bylo fajn cvičení, on trénuje i policajty, měl to dobře vždycky vymyšlený, to jsem měla kondičku jako nikdy.
14.1.2021 v 8:15 #114342DennyMorgen,
uááááá hrnečkuuuuu dost! 😀
Díí Píí hlásá kalamitovýýý staf!
Myslím, že odpoledne až půjdeme ven, ztratí se mi koněf pod sněhem!14.1.2021 v 8:23 #114343Dennyčajdo
nekdo muze cvicit treba hodinu:
já než jsem měla Bukáčka, tak jsem cvičila hoďku na elipticalu.
Milovala jsem to, to jsem si pustila na plný koule Gipsy King a jela…
Fakt mě to bavilo a procvičila jsem téměř celý tělo.
Rotoprd mě třeba nebavil, bolela mě prdel a záda.
Včera jsem dala kreveticím „lízátko“ a pozorovala červenou těhuli jak žere.
Sranda totok, vona jak má průhlednej ten pupík, tak jsou vidět žlutý vajíčka.
Pak zazvonil tydlifoun a dotyčná se mě ptala, kolik pak vajíček má krevetka v bříšku? Tak asi nevím nooo… prý ať to spočítám! No koho totok může napadnout? Kohooo?14.1.2021 v 8:38 #114344PetraKDennyky
my tu máme fůru sněhu – v PRAHÉ! tak pak kolik tam toho musíte mít vy. Tooo je krááása. Koněf se neztratí, bude řvát, to ji najdeš 😀
Mě dneska bolej nohy, musela sem fčéra Rumoušovi furt vykopávat 😀
tak jsem cvičila hoďku na elipticalu.
jo, kdybych měla fůru času, tak si taky klidně hoďku dám. Když jsem byla doma, tak to bylo vždycky pěkně ráno hodinku v obýváku potrápit tělo, uklidit, uvařit a jít ven. tooo bylo prostoru na pohybový aktivity -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.