- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13.1.2021 v 8:59 #114235cernej caj
Denny
Jakoze ti daji pokutu? Duchod se vypocitava z toho co odvedes takze pokud mas nizsi uvazek tak spis nizsi duchod…Jinak to muzou zjistit i za 14 denni dovolenou prece…
13.1.2021 v 9:11 #114236DennyNé pokutu jj asi nižší důchod, to je taky sankce ne?
Jinak to muzou zjistit i za 14 denn
tak dva týdny a měsíc je rozdíl…ale jak říkám nechci se v tom pitvat 🙂Jinak u nás začíná slunit 🙂
13.1.2021 v 9:15 #114237PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Uvařila jsem si vynikající kávičku,za odměnu. 😀 teda ne, že bych si jiný dny kávičku nevařila, ale řekla jsem si, že tahle za odměnu bude. Páč když je to skorem 14 dní co poctivě ráno cvičím, stravuju se s rozumem a zdravě a abstinuju, tak že tahle káva prostě bude za odměnu. Nicméně je zajímavý, že už po těch 13 dnech je to na tom těle poznat. jak je spokojený takový. Fčéra jsem normálně totálně upadla na gauči, kde jsem vytuhla do půl jedný. pak jsem se spořádaně přesunula via kópelka do ložnice a chrápala jak dřevorubec až do pěti. No a pak pěkně šup z klobouku , fstávat a cvičit a pěkně při votevřený vokně, ať se tužim, jako Tužim 😀 . Fčéra jsme vytáhli ohaříky do civilizace, fučelo pěkně, brr domů jsme přišli pěkně vymrzlý. Dělala jsem prvně to maso z pastvin. je moc dobrý, ale já ne. Neumím prostě bifťoura, uďála jsem to tuhý. 🙁 .Ale chuť to má výbornou, jinou než normoš hovězí.
13.1.2021 v 9:20 #114238PetraKMaya
o krasny botky a ve sleve, akorat blby pak shanet k tomu vhodnou bundu
tvl ty sou! Kde je mají? Vodkaz neukazuje. Nemusíš mít bundu, stačí černá a vyladíš to šálou. Jááá takovou mááám právě. I košiličku.Fifi
obryne Stani.
Ty si jemen 😀 😀vetril, tlapky na spickach. “Bude ficet, Pipinko?”
tak teď už jen, aby si sám došel pro bobek calmingovej.Dennyky
by byla dobrá hledačka min místo krysáků 😀pořiď ji helmičku 😀 ať je jak vojanda potom 😀
černej čaj
ešče sem nikoho takovýho nepotkala, máš prvenství 😀 co řikal?13.1.2021 v 9:21 #114239MirkaDDenny-při zkráceným žádný sankce nejsou-zkrácenej je 6a půl hodky-a třeba dova se nezkracuje,důchod,nic,mě se na to často ptali,že mám zkrácenej-že jako-jéé ty máš o půlku menší dovču a tak,ne nic…
-fotky krásný
tak já se zase neumím vyjadřovat stručně-fakt mě to VADÍ NA MĚ!
ALE I MLUVÍM ROZVLÁČNĚ A DĚLÁM ODBOČKY A ODBÍHÁM OD TÉMATU,DĚS SE MNOU
TAKŽE SI KOLIKRÁT ŘÍKÁM,ŽE S TĚCH MEJCH SLOHOVEK MUSÍTE NERVIT-ALE TO SU ZASE JÁ-STRUČNĚ MI TO NEJDE…
byla jsem ráno venku-byla naolejovaná Dafi,byl sníh,bylo slunko,byl foták
dělala jsem andílka-na sněhu,lítala jsem dělala fotky-slunko za stromy vycházející v lese,a tak…
ale NEMÁM BOTY!!!!13.1.2021 v 9:28 #114240Petrs01NEMÁM BOTY!
já teď musela dvoje vyhodit, nutně bych potřebovala nové, ale jako ťapací boty bez vyzkoušení 🙁
A šikly by se mi i pěkné „doprácovní“ k sukničkám a ty už bez zkoušení nedám vůbec.13.1.2021 v 9:29 #114241Mayacernejcaj
neplacene volno se nepocita do odpracovane doby na duchod, takze pak musis delat o to dyl a mas o to kracenej koeficient na vypocet duchodu
ja treba byla prekvapena, ze doba na pracaku se taky krati na 80%
jsem mela za to, ze kdyz to za tebe plati, ze se to pocita normalne plne a vono ne, stejne tak ty nizsi invalidni duchody
PetraK
bundu mam ted vinovou, takze bych byla jak cervenej vykricnik 😀
jo k tomu jedine cerna bunda, jenze ja jsem obvykle rada, ze sezenu alespon nejakou kde nemam rukavy do pul predlokti
maji je i v modrym, ale to uz neni tak pekny
https://www.jadi.cz/Damska-obuv/Kotnickova-obuv/Mustang-kotnik-s-karovanym-vzorem-Rot-1235-50513.1.2021 v 9:31 #114242MayaPetraK
ted koukam jakyho to ma konika na podrazce, to by byly stopy ted!13.1.2021 v 9:39 #114243cernej cajMaya
Ale kdyz si platis socialni zdravotni tak by to mit prave vliv nemelo, ne?Ale tak to je fuk
MirkaD
Dovolena se krati a vypocet duchodu mas podle.mzdy.
Pokud mas za 40h tydne 20 000 mesicnr nebo za 20h tydne 10 000 tak se duvhod pocita ze mzdy.
Nekdo ale ma 10 tisic za plnej uvazek, ze… takze proste duchod adekvatni vydku.
Dovolena se taky krati, pokud mas 6,5 misto 8h tak mas sice 20 dni dovomene za rok ale dovolena je na 6,5h jeden den a ne na 8h, takze pulden pak jsou 3h a ne 4h napr.
Pokud delas 5dni v tydnu a mas 25 dni za rok tak pri 4 dnech v tydnu mas 20 dni za rok.
Proste jde to pomerove.
13.1.2021 v 9:42 #114244DennyMirkaD
jasně ale ty máš částečnej invalidní to je asi rozdíl ne?Maya
mustangy mám ráda, nicméně ehm zrovna tyhle dost kopírujou Dr.MartensPetraK
bifťour je úpá nejjednodušší
jako chtělas ho udělat trochen medium?13.1.2021 v 9:49 #114245cernej cajPetrak
A ses husta opet s rannim cvicenim. Me dneska prijde ta vaha na speky:D13.1.2021 v 9:57 #114246MirkaDDenny-invalidní u nás nemám žádnej,nárok mám na 25 dní dovolené na rok
částečnej u nás mají skro všichni
boty jsem si ted objednala ze sportissima-za 1000kč šněrovací vysoký13.1.2021 v 10:00 #114247PetraKMirka D.
ale NEMÁM BOTY!!!!
já taky ne 😀 😀 :D, letos jsem pod stromek dostala jen jedny 😀 a tak chci k narozkám tydleMaya
bundu mam ted vinovou, takze bych byla jak cervenej vykricnik
noo, to je právě vono! černý úplý džíny a seš čupr baba. Já bych do toho náhodou šla. černou kabelku, nebo batoh, černou šálu a to béš koukat, jak budou vostatní koukat 🙂soooou skvělý, dík za vodkaz, musím ho nenápadně doma zobrazit 😀
ted koukam jakyho to ma konika na podrazce, to by byly stopy ted!
JO!Dennyky
bif´tour neni nejjednodušší, dycky mi z toho vyjde žoužel 😮
jako chtělas ho udělat trochen medium?
sem ho hlavně chtěla udělat měkkýmčernej čaj
Me dneska prijde ta vaha na speky:Dto ranní deseti-patnáctiminutový cvičení suprově nastartuje tělo. Je pak bez nadsázky jako dělo. Já radši cvičím takhle ráno, kdy mě to nakopne, a stačí opravdu chvíle, není nutno dlouho, než pak večer, to už nemám ani kam nacpat, radši si hraju s ohařiskama, jako včera, nebo něco kutím, nebo jdu ven. A přijde mi, že to prostě ráno je – dle hlášení mýho těla – nejefektivnější.
Váha na špeky by mě děsila, na to nemám odvahu. Stačí, že se vidím, hlásit mi to nemusej 😀 😀
13.1.2021 v 10:08 #114249kachnaCo se týče zkráceného úvazku, jak se pak počítá důchod?
ne, z toho, co odvedeš, se ti odvádí soc. a zdravotní a puntik (platíš, dostaneš).
13.1.2021 v 10:09 #114251kachnaranní deseti-patnáctiminutový cvičení suprově nastartuje tělo
jediný cvičení, který ráno zvládám, je po-st naskládat nádobí do myčky, prádlo do pračky. čt-pá už nezvládám ani to.
13.1.2021 v 10:11 #114253kachnajá teď musela dvoje vyhodit, nutně bych potřebovala nové, ale jako ťapací boty bez vyzkoušení
koupila jsem ve slevách na rockspringu za cenu, za kterou to klidně hodím do kontejneru na oblečení.
Nebo decathlon/sportissimo a vrátit, když to nebude sedět?13.1.2021 v 10:16 #114255DennyPetraK
na hodně rozpálené pánvi, steak trochen potři oliváčem, šup tam,
co jsem se naučila od kluků v Mexiku, steak připlácnout pod pokličkou,
aby měl co nejmíň vzduchu, prostě větší pánef a malá poklička, přidržet
jen chvíli, podle toho jak je vysoký, běžně mají cca 2cm otočit a šup znova, opravdu jen pár minutek a pak hodit na talíř, posolit (nevím jestli dáváš koření) přikrýt a nechat chvíli „vydýchat“
Tahle pomůcka zdá se srandovní, ale fungá 😀13.1.2021 v 10:20 #114258cernej cajA dekac nema uplne spatny boty.
Jinak botky cerveny pekny:)
Ja uz budu muset vymenit vandrobotky, maji 915km teda vydrzeli celej lonskej rok tak snad jeste do kvetna by to mohly dat:)
Petrak
Ja potrebuju sledovat jestli to neleze zas nahoru.. za 3 mesice mam 2kg speku navic… ne svalu, ale speku:( a asi to potrebuju sledovat jestli se to meni…13.1.2021 v 10:26 #114259Mayacernejcaj
duchod se ti nepocita jen ze mzdy, jeste se to nasobi koeficientem podle odpracovane doby, takze dva lidi se stejnym platem, ale jinou odpracovanou dobou budou mit jinej duchod
dovolena se ted nove pocita po hodinach, takze u zkraceneho uvazku bude zkracena na ty pracovni hodiny
PetraK
nemam ani cerny dziny ani cernou salu, to by me ty boty prisly draho 😀13.1.2021 v 10:30 #114260Petrs01vrátit, když to nebude sedět
Jasně, takže buď několikrát poštovné nebo několikrát cesta do někam. Z dekáče má super ťapací boty muž, ale v dámským je nemaj. Co maj trochu odpovídající, tak je RŮŽOVÉ. A to jako fakt néééé.
Co můžu brát bez zkoušení je Mizuno, ale ty nikde nemají to co bych chtěla a ta cena… -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.