Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,001. až 1,020. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Petrs01

noční návštěvičky

já néé, čajda plavala sama! 😀

PetraK

Petrs01
        já néé, čajda plavala sama! 😀

no ale kdo ji k tomu navedl? Co kdby se utopila, nejni votužovaná!

Helejte courači venkovní – nevím ešivá vám to k něčemu bude, ale třeba jo:
        https://www.prozeny.cz/clanek/vyrobeno-v-cesku-stylove-outdoorove-obleceni-na-hory-69337#dop_ab_variant=0&dop_req_id=8LPeb2LT9nO-202101120634&dop_source_zone_name=prozeny.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Maya

čtu na lidovkách, že v Řecku musí bejt i povolení na procházku se psem, ,to by u nás byli asi zahlcení žádostmi 😀
          Opuštění domova? Pouze s povolením – u občanů formou sms. Nejdříve musíte zadat jeden z šesti důvodů – nákup, úřady, procházka se psem, cvičení v okolí domu, pomoc starým a nemohoucím lidem, udání jména a bydliště. Odjet pak můžete až potom, co vám přijde sms.
          Zdroj: https://www.lidovky.cz/cestovani/aktuality/za-nenoseni-rousky-v-recku-dostanete-pokutu-skoro-8-tisic-korun-restrikce-tu-jsou-velmi-prisne-rika.A210107_124553_aktuality_ape

cernej caj

Petrak
            Tak kamu ma mirka, tilak a hp sou klasika, i kdyz ani jedny neumi sit na zensky ale tak na vysku 160cm vysportovany atketky:D rafiki maj moc pekny kalhoty a vangus neznam. Takze jako jo, vyiimecne clanek kde sou fakt dobry znacky a ne nejakej nordblank nebo hannah. Jako ne ze to je spatny ale sije se vse v cine a casto to stoji za cenu ve sleve…

PetraK

Maya
              asi zahlcení žádostmi
              no tak hlavně by se ti pes doma dřív vyvenčil, než by ti v našem systému přišla odpověď. A 3x denně?? 😮 Tohle je fakt už teda teror. Pokud je to ovšem opět pravda, protože jak to koresponduje s tímhle?

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/tricitky-na-slunci-a-koupani-v-mori-rekove-si-uzivaji-mimora/r~35b6e836541311eb95caac1f6b220ee8/

blázinec

černej čaj
              vyiimecne clanek kde sou fakt dobry znacky
              sem si říkala, že to tak nějak bude.

cernej caj

Jinak sem si objednala vahu ktera meri speky a svalovinu a sice neni levna ale mereni na stroji stoji 350 takze za rok mam cenu zpatky… doufam, ze me bude motivovat neflakat jidlo:D

PetraK

černej čaj

si první, kdo si kupuje váhu, aby neflákal jídlo 😀 😀
                  Já mám hlad, hroznejšovej. A pauza na oběd mi začíná až za půl hodiny. cípnu na vyhladovění 😀

Maya

PetraK
                    no vsak to tam i pisou ze muzou na zdravotni prochazku, coz bude to povoleni na cviceni v prirode z mojeho odkazu, takze si vyridis povoleni a hura na plaz 😀
                    cernejcaj
                    jak to meri ta vaha? teda ja vubec nevim jak se to meri
                    no ja jedu ve ctvrtek k zubari, tak uvidim jak mi budou gate, ale myslim, ze furt stejne 😀

cernej caj

Maya
                      Doma chodis v pradle? 😀

Sou tam elekrody a tukova kosterni a svalova hmota ma.jinej odporm neni to samo tak presny jako ty stroje u vyzivovych/lekaru ale jde o relativni rozdily mezi hodnotama spis nez o absolutni cislo…

Takze ja se zmerim na vaze pak se zmerim za 350 az to pujde, porovnam vysledky a odhadnu odchylku domaci vahy:D

PetraK

Maya
                        no vsak to tam i pisou ze muzou na zdravotni prochazku, coz bude to povoleni na cviceni v prirode z mojeho odkazu, takze si vyridis povoleni a hura na plaz

tak k čemu to je? 😮 nechápu význam těch povolenek. Prostě blázinec

PetraK
                          Maya

Chumeliii

Attachments:
                            PetraK

Maya

jé! Ty máš vánočního zahradního trpaslíčka? 😀

Maya

PetraK
                                no jo, akorat blba fotka na dalku pres okno
                                znama mi poslala na ochutnavku haffit, jestli to Dorin rozkouse, myslela jsem ze prijde par a poslala mi celej pytlik, toz uvidim vecer
                                si myslim, ze v tom Recku to maj, ze maj prehled kolik jim lidi coura venku a tech co povoleni nedostanou muze byt taky dost, vsak na ty plazi neni hlava na hlave
                                cernejcaj
                                aha, tak to vubec neznam
                                doma chodim v takovych jakoby leginach, u toho ani nepoznas jestli mmas o 20 kg min nebo vic, ale gate do civilizace, to je jina, tam hned poznam, ze nedopnu knoflik a zip 😀

cernej caj

Maya
                                  Prej 20 kg:D

Jo dik za pripominku ze musime haffit dokrmit ferince 😀

A dorinek je bozi!

PetraK

Maya

už je tetkon zapadanej pan Trpaslíček? 😀

zajímalo by mě, zda taky přijde zamítává odpověď na žádost.

I legíny můžou dát vědět, i legíny. Vzala jsem si na chalupu starý legíny, co jsem si koupila na běhání. Mají takovou pevnější gumu v pase……. no neni to příjemný zpočátku, že ta guma dost těsní. Ale pak si zvyknete… 😀

Maya

cernejcaj
                                      to je Lokinek, prave venku chvili vyl, asi ze mama odesla, to je poprvy co jsem ho slysela vyt, doufam, ze nevyje kdyz odjedem 😀
                                      PetraK
                                      clovek si zvykne na vsechno 😀

Maya

prave jsem si objednala veci na trenink kaligrafie kdyz uz mam tu sadu, jsem zvedava, jak dlouho me to bude bavit, ale zas je mi lito vyhodit ten inkoust a pera a tak 😀

Maya

tak v Nemecku chce Merkelova lockdown do velikonoc, jestsli se nasi inspirujou, tak si mozna uziju doma i jaro, na jare to bylo mnohem lepsi 😀

PetraK

u doma i jaro, na jare to bylo mnohem leps
                                            tohle neříkej před těma, co musej každej den do kanclu, to nejni pěkný.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,001. až 1,020. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.