- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8.1.2021 v 15:18 #114023
Maya
cernejcaj
tak nemoralni to je a jestli pouzila tvoje fotky do knihy bez jakykoliv kompenzace, tak to je poruseni autorskeho prava
s cizim clovekem bys asi vymetla, s tetickou je to asi horsi
to je proste stejny, jak kdyz nekdo u inzeratu, znam to u psu, pouzije cizi fotku, protoze jeho pes nevypada tak pekne, boom byl pred par rokama, taky se mi to stalo s Dorinem a strasny prekvapeni, ze mi to vadi, jsou proste lidi, co maj dojem, ze si muzou s cizima fotkama delat co chtej8.1.2021 v 15:43 #114024cernej caj
Maya
ona mi to pak napsala na co to chce, ale az na muj vyslovny dotaz… to je taky proste… chapes, normalni clovek napred vysvetli a pozada, ne napise rozkazovaci vetu bez vysvetleni 😀du se premluvit ke cviceni.
Normalne sem na stary kolena prisla na chut pudinku na svacinku 🙂
8.1.2021 v 22:22 #114025Maya
koukám, že ne všude mají Petrs01 rádi 😀
8.1.2021 v 22:26 #114026Petrs01
ne všude mají Petrs01 rádi
😀 😀 😀
nééé, já to nebýýýl!
Ale je fakt, že už chvíli marně uvažuju kam se o víkendu ponořit…Edit: Je to rybník Terezka u Hvězdy, tak kdoví, jestli jim to tam nekazí Brtník 😉
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 1 měsícem uživatelem Petrs01.
9.1.2021 v 9:35 #114028cernej caj
Maya
Petrs01😀 😀
do vltavy to nejde? nebo to chcete spojit s vyletem?
ja su jeste tenhle vikend na kolinko hodna… tak si zacvicim aspon jogu, zkusim vydrzet aspon 20 minut 😀
9.1.2021 v 17:01 #114029MirkaD
tak včera odpolední
a dnes ráno jsem si dala delší vycházku v lese,teda k hájence navrch-pak k vysílači a zpět k hájence,bláto,na něm sníh-trochu,a modrá obloha,pak kolečko v lese a zpět
a odpoledne-bláto,bláto,bláto,kaluže a bláto….
daly jsme vycházku k vysílači a zpět,já ze psama ještě zablbla na zahradě-at máme víc pohybu a jdem obědvat…Martin začal vařit oběd v půl druhé:D
Petrs01-tak našla jsi koupací rybníček?bez bruslařů?9.1.2021 v 17:40 #114030Petrs01
koupací rybníček?
Nechtěli jsme riskovat led, tak jsme to vzali do Labe + procházka u Mělníka.
Cestou jsme se stavili ještě na Ovčárech, voda 3,2, Vašek už odmítl vylézt z auta.
Ono vůbec severně od Prahy bylo výrazně tepleji – v Praze se drží sníh, venku skoro nic a bláto.9.1.2021 v 17:47 #114031cernej caj
MirkaD
tady aspon tolik nefucelo… me sice stvou vsude ty asfaltky ale takhle to je docela dobry v blate 😀Petrs01
brrr vaska chapu:D9.1.2021 v 18:26 #114032Petrs01
vaska chapu
Říká ta, co v tomhle počasí spí venku.
Vašek měl svetr a bundu a teplou psolívku (masová kapsička zalitá vodou z termosky). Já byla 5,5 minuty v 3° vodě!
9.1.2021 v 19:27 #114033cernej caj
Petrs01
tyjo! to jsi dobra. neplavalas uz mezi krama?9.1.2021 v 19:34 #114034Petrs01
No, pod plavební komorou byla trochu slupka, ale do toho jsem nejela, on led umí slušně pořezat.
9.1.2021 v 21:05 #114035MirkaD
já ráno jsou xletou zdravotní depku-dopředu píšu,kdyby jste mi chtěli říct-jsou na tom lidi hůř,mohla bys na tom být hůř,a bud ráda za to jak to je,dyt ti vlastně nic není!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to všecko VÍÍÍÍM,ALE
ale za sebou 3 dny práce,v noci mě bolely záda tak,že několikrát za noc vzhůru,a těšila jsem se,když padlo půl osmé,že můžu legálně vylézt(vstávat ve 4ráno když nemusím je fakt divný)dala jsem snídani,a šla s těma psama,venku to bylo i na focení,ale foták bych neunesla-váží pár gramů…,venku bylo ráno hezky-slunko,modrá obloha-to už odpo ne,a v lese svítilo přes ty stromy na zasněženou trávu,nikde nikdo,sněhu zas nebylo moc-to by v tom můj chlupatej knírač nemohl chodit,prostě na dlouhou vycházku to bylo fajn,jasněkdyby ždibec mrzlo…ale dobrý,no a oči by šli….ale nohy,záda nemohly,takže jsem silou vůle dala delší vycházku-delší,než když jddu do práce,takže jako jo dýl jsme venku byly
ale,úplně jsem měla chut vzít sváču,něco na pití a jít třeba,třeba,no aspo 4hodky,dopo někam…prostě čas byl…ale…
byla jsem ráda,že jsem dolezla,odpo skoro hodinu venku,takže psi pohyb měli+venku byly,ale odpo už to nebylo ono…
chjo….
jinak ted večer taky vtipný-psala jsem,že přes zimu přidávám pidi venčící vycházku-z odpolední chvílu ze psama,a jinak kousek ze psama večer,jenom fakt před barák,at mám jistotu,že jsou vyčuraný,ono je to rychlejší je čaponout na flexi vodítka,který používám na tyto rychlo venčičky,vylítnout před vrata, a zpět,než trčet na tarease a hučet na dva pséky atuž jdou konečně čurat-a oni 5 mniut čučí stojí-na terase,pak čuchají na dvoře a pak teda konečně-dřep,zvednout nohu a dom…to už je lepší vyletět rychle před vrata
no a Žeryk,občas vykoukne a zaleze-tak k tomu musí být ten dohled
takže ted večer vypustím psy-dohlídnu at se Dafi vyčurá,zavřu ju dom,a vezmu Žeryka před vrata,k zastávece-já na sobě jen pantofle s kožíškem ty gumový plážový,domácí tepláky úzký,který nosím normálně pod gatě a minu+vestu…prostě na rychlo,potkám kamošku s basendžim,která šla na venčící vycházku-bydlí kousek od nás,tak jsme společně obešli náměstíčko,pak k ní k baráčku,kousek níž a zpě-brrrr zimina-a kamoška že prý mám nohy hubený-no nohy jo,ale to břicho….
no kamoška mě bez obvyklých krycích vrstev ani poznat nemohla:D
no,už mrzlo-ale tak jsem si říkala-co v mražáku seš kjolikrát oblíklá mín a seš tam dýl…mražák je místnost v práci kde skladujem dopek+zmrzky,pizze a tak..
Petrs01-no to má Vašek k zimě podobnej vztah jak mí psi k deštivu/vlhku-nevadí jim sníh,ale deštivo,nebo po dešti,je i to bláto se..
jo,vidíš,jsem se tě vlastně neptala-jaké je tvé oblíbené plemeno?jedině pak zase někdy bígl?
Černejčaj-jo příroda je krásná,ale asfalt má něco do sebe:D:D:D
prosímtě včem je výhoda svetru s merino vlnou?krom toho,že je dost těžkej,tak v tom zatím jaksi výhodu nevidím…-cena mě šokovala…9.1.2021 v 21:21 #114036kachna
,kdyby jste mi chtěli říct-jsou na tom lidi hůř,mohla bys na tom být hůř,a bud ráda za to jak to je,dyt ti vlastně nic není
a spousta lidí je na tom líp a stěžují si víc, než ty 🙂
9.1.2021 v 21:25 #114037MirkaD
Kachna-dík!:D
9.1.2021 v 21:26 #114038MirkaD
ale tak,když mě chytne litovací…že neujdu to co Čajda a jiní…atd.-tak to stojí za to
9.1.2021 v 21:53 #114039Maya
MirkaD
člověk musí občas politovat sám sebe, nikdo jinej to za něj neudělá9.1.2021 v 21:58 #114040MirkaD
Maya-ty jo,toto by se mělo tesat do kamene:-)
no,nakonec něco na tom,je že
tak nakonec,člověk nemůže být furt veselej,štastnej,spokojenej-teda nějací ti co jedou ezoteriku-styl Jaroslav Dušek,a další asi jo,ale to já zas na tak vysoké úrovni při svým pesimismu nikdy nebudu:D9.1.2021 v 22:00 #114041Petrs01
zase někdy bígl?
Jedině. Jasně, taky to může být týranej útukláč jakejkoliv, ale cíleně vybrané plemeno jedině bígl. S vědomím toho CO si beru. Já ty potvory miluju.
je na tom líp a stěžují si víc
jo, kachna to napsala přesně. Dlouhodobá bolest, zejména když tě nenechá vyspat, to pak musí být člověk svatej aby si nestěžoval.
merino
merino by mělo hřát víc, líp… sakra, teď vlastně nevím proč ho nosím 😀
super článek o merinu10.1.2021 v 9:36 #114042cernej caj
MirkaD
kup si ten rhux toxocosi v lekarne, ty homea a fakt to vyzkousej
https://svethomeopatie.cz/hledam_homeopatika.php?p=rhus+toxicodendron&lg=1ja ti to kdyztak koupim v brne a poslu postou? me desne bolely klouby loni a tohle mi fakt zazracne pomohlo 🙂 tak bys to mela urcite zkusit.
Merino – dobre hreje, je to prirodni ovci vlna a neni to nachylne na pachy. Proc kupovat merino svetr misto nejakyho „normalniho“ svetru do prace, mesta, na ven se psem na hodinku vzhledem k cene asi neni zadnej realnej duvod, ale je to dobry na vandry, ze to tak nesmrdi treba jak bavlna ciumelina (na triko) nebo super jako hrejivejsi spodky a termopradlo na spani. Jestli bych si na doma/prace kdyz mam moznost casto prat koupila merino vzhledem k cene, spis ne. Spis v situaci ze treba nesnesu zadnej umelej svetr..
10.1.2021 v 9:52 #114043MirkaD
Černejčaj-děkuju-já si to s tím svetrem taky tak nějak myslela…myslím
schválně jsem si ho ted ráno vzala na vycházku-delší vycházka-do kopce k lípě,kus za ni na Uhřice mezi polama a zpět-bylo pomrzlo,pak kolečko v lese kolem hájenky zpět,a už sem si doma zas vyslexchla-proč si ho beru ven,ksdyž je na slušno…
no jenže,ksdyž ho budu mít na sobě chvilku-tak krom toho,žer je fakt těžkej-sem ho dávala i potěžkat tatkovi-tak jsem neviděla rozdíl…
chjo-mě tento Martinův zvyk jesdnou zničí….
jo,já ten název zapoměla,nevíěš xcenu?řeknu Martinovi -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.