- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8.1.2021 v 8:33 #113999cernej caj
Denny
To je.mi lito s kamaradem:(Maya
Na pcr uz chodit znova nemusis to se bere ze stejnyho vzorku jako amtigenni, ale je teda otazka jak to pak plati clovek… kdyz pcr se platiPaaatecek
8.1.2021 v 8:54 #114000PetraKNa Zvířetníku je supr recept – přesně podle mýho gusta, takže ho švihnu do receptů.
8.1.2021 v 9:13 #114002MayaDenny
to je mi lito 🙁
cernejcaj
kdyz te na pcr poslou, tak je to zadara8.1.2021 v 10:26 #114003MirkaDDenny-tak s kamarádem je mi to líto,upřímnou soustrast
my se té mrchy fakt asi nezbavíme…si začínám myslet,že tento rok bude stejnej jak minulej,k lepšímu to nějak nejde
PetraK-já k včerejší delší vycházce přidala hledání pamlsků v krabici s hromadou zmačkaných novin-a oba odpadli-tak další vytížení mozků by jsme měli
bohužel bych potřebovala něco na vytížení fyzičky…
dnes su tak utahaná,že jsem dala vycházku kousek k lípě,hledání uzlíku,tanečky,přivolávačky+obíhání stromů-házení hračky-takže proběhlí,pocvičený,ale Dafi pokud njde za pmlskem,tak se rychle nepohne-hračku nosí klusem…ta mi jaksi pohybem moc nezhubne…
no nic,učísla jsem zvěř,Dafi se mnou pověsila prádlo,ještě jsem andulkám předčítala básničky z Dennyky kalendáře-a objevně sem u toho prohlásila,že bych se dala pohřbít v lese-no to ta únorová básnička…su dnes nějak optimisticky naladěná koukám…8.1.2021 v 10:38 #114004Mayatak koukam, ze nemocni lidi s k ockovani budou muset jeste skaknout k doktorovi pro zpravu, takze pravdepodobnost, ze je budou ockovat nakazeny se zvysi, fakt parada
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kvuli-vakcine-bude-system-znat-vase-neduhy-poradnik-ale-neni-doreseny-136045#dop_ab_variant=0&dop_req_id=6R7JsHJzer5-202101080930&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz8.1.2021 v 11:46 #114005cernej cajMusim si ho taky povesit.
Jo a moje teta nafotila kalendar sakralnich pamatek strednich cech – berounska.
No rok zpet do sve knizky pouzila jedmu koji fotku a do kalendare pouzila svoji toho stejnyho mista, vyfocenou presne z myho uhlu a rlesne tam pouzila prvek, jako jsem vyuzila ja a zneuzila muj napad a vyfotila si to uplne stejne. Su nasrana. Velmi. Jakoze je fakt moralninukradnout napad na fotku a pak za nej inkasovat penize na zakazku pracovni? Hnus.
8.1.2021 v 12:01 #114006DennyVy tadyk o kabátkách, ehm tak já ikdybych chtěla tak žádnej mít nemůžu, páč
u všech dámských jsou krátké rukáve (bez včele) 😀A sněží jupí, takže bude procházečka krásná…
Škoda, že nejsou otevřené ty putyky a hranice s NDR, zítra už bych valila na Tomášov nebo Tanečnici….ikdyž Jedlofka by taky nebyla k zahození…8.1.2021 v 12:03 #114007cernej cajDenny
Mam rada zajo, kratky nejsou ale nevim jestli delaj na tvou vysku.Ale taky musim.kupovat bud o 2 velikosti vetsi u znacek co siji delsi nebo pansky…
8.1.2021 v 12:05 #114008Denny8.1.2021 v 12:07 #114010Denny8.1.2021 v 12:11 #114012cernej cajDenny
Vypada dobre 🙂8.1.2021 v 12:14 #114013MayaMe jsou taky dost casto u bund kratky rukavy, ale neco vzdycky sezenu, ale objednavat pres net kvuli tomu nemuzu, to bych furt neco vracela
cernejcaj
tohle teda vubec netusim jestli se to u fotek povazuje za plagiat nebo ne, kdyby to byla nejaka naaranzovana scena, tak je to asi jasny, ale takhle u krajiny tezko rict8.1.2021 v 12:17 #114014Denny8.1.2021 v 12:18 #114016Dennyčajdo nevím, asi jak píše Maya, možná to ani nebyl úmysl…
Kámoška z Ústí tady má chatu a chodí stejné trasy jako já, občas má téměř stejné fotky.8.1.2021 v 12:22 #114017Mayatak i mohl to byt umysl, ale u nas se smi fotit vsechno a osobne teda myslim, ze autorske pravo se vztahuje na udelanou fotografii, ne na kompozici
ale ze to nasere, to chapu8.1.2021 v 12:22 #114018MayaDenny
to vypada jak kdyz tancujes kozacka 😀8.1.2021 v 12:23 #114019PetraKčernej čaj
Jakoze je fakt moralninukradnout napad na fotku a pak za nej inkasovat penize na zakazku pracovni? Hnus.
🙁 hm, to je vysoce profesionální. Řekla ti k tomu něco? bohužel příbuzný si člověk nevybírá 🙁Dennyky
to je krásná kočenka – i moc hezká fotka8.1.2021 v 13:00 #114020DennyMaya
to vypada jak kdyz tancujes kozacka
nooo kéž by to šlo, poslední dobou, jsem ráda, že chodím 🙁PetraK
to je krásná kočenka – i moc hezká fotka
MYSLÍŠ MĚ? :-DDDD8.1.2021 v 13:28 #114021PetraKDennyky
MYSLÍŠ MĚjistě ty donskej kozáku 😛
, jsem ráda, že chodím
horší se to? 🙁8.1.2021 v 14:50 #114022cernej cajMaya, Denny
teta na to misto chodi casto… pred rokem nemela fotku a chtela moji, prestoze svych z toho mista ma desitky a najednou do kalendare ma z totoznyho mista? myslim, ze inspirace 1:1 je stopro jista… ja bych brala, kdyby tu fotku proste mela podobnou, kdyz dem nekde s kamoskou, tak fotime to samy a mame vlastne vyfoceny to samy…ale pokud moji fotku pouzila do knihy za kterou byla placena a rok na to ma totoznou svoji fotku do kalendare za ktery je placena, aby to bylo autorsky, tak je to dost podezrely… jakto, ze tech 150 fotek focenych driv presne takhle nevyfotila? ma to pul hodiny autem a je tam „porad“ a potrebovala presne moji fotku a ted ma svoji stejnou… takze to podle me neni moc nahoda… ono i tim jejim stylem
posli fotku x
dik, posli jeste fotky y a z
ja:tady je mas, k cemu?
teta:kamarad foti knihu a nema cas fotit lokalityaha, ja poslala tete 3 fotky a jeji znamej je v podstate bez myho souhlasu nacpe do knihy? spravny postup je: prosimte kamaradovi chybi nejaky fotky do knizky, byla bys ochotna dat nejake svoje s uvedenim autora?
takze… ne, neni to nahoda. u ni a v teto situaci fakt ne… tak me to krklo trosku. At se inspiruje, ale kdyz to sama neni schopna vymyslet a tim ze me okopiruje se pak zivi, to mi proste pripada docela nemoralni…
a jeste mi ten kalendar s tou okopirovanou fotkou da na vanoce 😀
Denny
to je vtipna fotka 😀 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.