Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 2,832)
  • Autor
    cernej caj

Denny
      To je.mi lito s kamaradem:(

Maya
      Na pcr uz chodit znova nemusis to se bere ze stejnyho vzorku jako amtigenni, ale je teda otazka jak to pak plati clovek… kdyz pcr se plati

Paaatecek

PetraK

Na Zvířetníku je supr recept – přesně podle mýho gusta, takže ho švihnu do receptů.

Maya

Denny
          to je mi lito 🙁
          cernejcaj
          kdyz te na pcr poslou, tak je to zadara

MirkaD

Denny-tak s kamarádem je mi to líto,upřímnou soustrast
            my se té mrchy fakt asi nezbavíme…si začínám myslet,že tento rok bude stejnej jak minulej,k lepšímu to nějak nejde
            PetraK-já k včerejší delší vycházce přidala hledání pamlsků v krabici s hromadou zmačkaných novin-a oba odpadli-tak další vytížení mozků by jsme měli
            bohužel bych potřebovala něco na vytížení fyzičky…
            dnes su tak utahaná,že jsem dala vycházku kousek k lípě,hledání uzlíku,tanečky,přivolávačky+obíhání stromů-házení hračky-takže proběhlí,pocvičený,ale Dafi pokud njde za pmlskem,tak se rychle nepohne-hračku nosí klusem…ta mi jaksi pohybem moc nezhubne…
            no nic,učísla jsem zvěř,Dafi se mnou pověsila prádlo,ještě jsem andulkám předčítala básničky z Dennyky kalendáře-a objevně sem u toho prohlásila,že bych se dala pohřbít v lese-no to ta únorová básnička…su dnes nějak optimisticky naladěná koukám…

Maya
              cernej caj

Musim si ho taky povesit.

Jo a moje teta nafotila kalendar sakralnich pamatek strednich cech – berounska.

No rok zpet do sve knizky pouzila jedmu koji fotku a do kalendare pouzila svoji toho stejnyho mista, vyfocenou presne z myho uhlu a rlesne tam pouzila prvek, jako jsem vyuzila ja a zneuzila muj napad a vyfotila si to uplne stejne. Su nasrana. Velmi. Jakoze je fakt moralninukradnout napad na fotku a pak za nej inkasovat penize na zakazku pracovni? Hnus.

Denny

Vy tadyk o kabátkách, ehm tak já ikdybych chtěla tak žádnej mít nemůžu, páč
                  u všech dámských jsou krátké rukáve (bez včele) 😀

A sněží jupí, takže bude procházečka krásná…
                  Škoda, že nejsou otevřené ty putyky a hranice s NDR, zítra už bych valila na Tomášov nebo Tanečnici….ikdyž Jedlofka by taky nebyla k zahození…

cernej caj

Denny
                    Mam rada zajo, kratky nejsou ale nevim jestli delaj na tvou vysku.

Ale taky musim.kupovat bud o 2 velikosti vetsi u znacek co siji delsi nebo pansky…

Denny

A jedno zvířátko, Megginka od Bohdanky (ta jí teda něžně říká kobra) páč očas někoho sekne. Prostě s čerty nejsou žerty, že.

Attachments:
                      Denny

čajdo
                        no ano když je to krátký vypadá to taky blbě, nicméně jsem letos koupila sice pásnkou ale húžasnou „parku“ St.Oliver na mimáči.

Attachments:
                        cernej caj

Denny
                          Vypada dobre 🙂

Maya

Me jsou taky dost casto u bund kratky rukavy, ale neco vzdycky sezenu, ale objednavat pres net kvuli tomu nemuzu, to bych furt neco vracela
                            cernejcaj
                            tohle teda vubec netusim jestli se to u fotek povazuje za plagiat nebo ne, kdyby to byla nejaka naaranzovana scena, tak je to asi jasny, ale takhle u krajiny tezko rict

Denny

A když už jsme ehm u těch fotek, tak něco pro pobavení, že Ešusová? 😀
                              30.12.2020 a cesta ze Špičáku. Kdy Romča šla předemnou a zapadla do bahna a chytrá Denča to chtěla obejít a ehm zapadla ešče víc až nad kotník.
                              Foto zachycuje, mně, jak ukazuju Romče bahnitou hňápu 😀

Attachments:
                              Denny

čajdo nevím, asi jak píše Maya, možná to ani nebyl úmysl…
                                Kámoška z Ústí tady má chatu a chodí stejné trasy jako já, občas má téměř stejné fotky.

Maya

tak i mohl to byt umysl, ale u nas se smi fotit vsechno a osobne teda myslim, ze autorske pravo se vztahuje na udelanou fotografii, ne na kompozici
                                  ale ze to nasere, to chapu

Maya

Denny
                                    to vypada jak kdyz tancujes kozacka 😀

PetraK

černej čaj
                                      Jakoze je fakt moralninukradnout napad na fotku a pak za nej inkasovat penize na zakazku pracovni? Hnus.
                                      🙁 hm, to je vysoce profesionální. Řekla ti k tomu něco? bohužel příbuzný si člověk nevybírá 🙁

Dennyky
                                      to je krásná kočenka – i moc hezká fotka

Denny

Maya
                                        to vypada jak kdyz tancujes kozacka
                                        nooo kéž by to šlo, poslední dobou, jsem ráda, že chodím 🙁

PetraK
                                        to je krásná kočenka – i moc hezká fotka
                                        MYSLÍŠ MĚ? :-DDDD

PetraK

Dennyky
                                          MYSLÍŠ MĚ

jistě ty donskej kozáku 😛

, jsem ráda, že chodím
                                          horší se to? 🙁

cernej caj

Maya, Denny
                                            teta na to misto chodi casto… pred rokem nemela fotku a chtela moji, prestoze svych z toho mista ma desitky a najednou do kalendare ma z totoznyho mista? myslim, ze inspirace 1:1 je stopro jista… ja bych brala, kdyby tu fotku proste mela podobnou, kdyz dem nekde s kamoskou, tak fotime to samy a mame vlastne vyfoceny to samy…

ale pokud moji fotku pouzila do knihy za kterou byla placena a rok na to ma totoznou svoji fotku do kalendare za ktery je placena, aby to bylo autorsky, tak je to dost podezrely… jakto, ze tech 150 fotek focenych driv presne takhle nevyfotila? ma to pul hodiny autem a je tam „porad“ a potrebovala presne moji fotku a ted ma svoji stejnou… takze to podle me neni moc nahoda… ono i tim jejim stylem

posli fotku x
                                            dik, posli jeste fotky y a z
                                            ja:tady je mas, k cemu?
                                            teta:kamarad foti knihu a nema cas fotit lokality

aha, ja poslala tete 3 fotky a jeji znamej je v podstate bez myho souhlasu nacpe do knihy? spravny postup je: prosimte kamaradovi chybi nejaky fotky do knizky, byla bys ochotna dat nejake svoje s uvedenim autora?

takze… ne, neni to nahoda. u ni a v teto situaci fakt ne… tak me to krklo trosku. At se inspiruje, ale kdyz to sama neni schopna vymyslet a tim ze me okopiruje se pak zivi, to mi proste pripada docela nemoralni…

a jeste mi ten kalendar s tou okopirovanou fotkou da na vanoce 😀

Denny
                                            to je vtipna fotka 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.