Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 841. až 860. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Maya

PetraK
      jj, hlava OK
      ja teda klidne za bundu nebo za boty do prace par tisic dam, protoze pak to nosim v podstate denne x let
      na doma si koupim bundu klidne u vietnamcu za par stovek, protoze na ty chlupy a bahno, co na tom vecne mam, to staci 😀

PetraK

Maya
        jj, hlava OK

hm…. Maya……lhát se nemá! Je začátek roku a začínat zrovna takhle?:D 😀 😀 😀

Mně se podařilo právě v sekáči před pár lety ulovit luxusního holčičího bombra s kapuckou a kožešinkou. Je to vzhlednej velmi vzhlednej kousek a držák. Sice jsem si ho roztrhla, ale po zašití – fuurt supr. Blbý bude, až mi odejte, to budu v deprézi, páč takovej kousek už neulovim. Je opravdu hezkej a navíc hřeje – prostě bombr.

Maya

PetraK
          o stavu v hlave nebylo reci 😀 😀
          u nas jsou sekace jen ty vylozeny hrabarny, nejakej luxus kousek tam fakt nehrozi
          kdyz tak zavzpomenu tak moje nej zivotni kousky bundy byly pekne drahy
          prvni za koumousu zelena perova bunda z domu mody, zadnej michelin, prat v pracce se to mohlo, luxus a ani v tom clovek nepotkal moc lidi bo byla fakt
          draha, mela jsem ji x let do prace a pak jeste dalsich x let doma
          a druhej vinovej flausovej kabatek s dlouhejma ceernejma knoflikama z Kotvy, dneska uz bych v nem asi umrzla, ale byl super, taky drahota a moje nezapomenutelna prvni platba kartou bo jsem ho tam videla a nemela u sebe prachy a cerstvou kartu, takze to hodinovy vyplnovani formularu mi ani nevadilo, jo to strojky jeste nemeli 😀

Maya

Dorinek v oblecku, mohl by mit asi trochu mensi, ale ten mensi byl kratsi o 4 cm a to by mu asi bylo maly
            A vymekla jsem a nekoupila cerveny ani svitive modry, ale sedy 😀

Attachments:
            PetraK

Maya
              jeditííí dědoušek, jaaak vono mu to sluší. Myslím, že lepší o fous větší, než menší. Líp to i kreje tu záď. Jak to vzal? asi dobrý ne? Čeeervenej pro chlapa! No hamba! 😀

o stavu v hlave nebylo reci 😀 😀

no proto, to já jen abys někoho neuvedla v omyl, to je taky trestný totiž 😀

Flááušovej kabátek! Já měla černej, krátkej, lemovaný rukávky tenkou kožešinkou /umělou 😀 / a s obříma knoflíkama. měl stojáček a byl děsně sekci. Nosila jsem ho furt. Omotaná obří černou šálou s 16 plyšovejma medvídkama na koncích 😀 a k tomu vyyyysokánský rolovací kozačky na šteklích. Dokonalý 😀 ovšem taky nechápu, že jsem neumrzla??? Si vem třeba sex ve městě a ty modely v kterejch tam madáme chodila, sem si říkala, ty vado, že neumrzne? No neumrzne, páč když musíš, tak prostě musíš a tenhle kabáteček byl.
              Nedivím se Ti, žes kvůli spešl kousku vytáhla kartu! už si nepamatuju sakra, že se vyplňoval nějakej formulář v obchodě§ fakt??

Maya

PetraK
                ty formulare na placeni byly asi hned zkraje, zazila jsem to pak jeste jednou na vaclavaku, kdyz jsem platila za stojan na cd, ja si poridila kartu hned jak je zacali vydavat bo druhej bankomat v cely Praze byl na Kacerove a ja tamtudy jezdila z prace, coz hned asi na podruhy mi bankomat skoro tu kartu sezral 😀
                pak uz si asi obchodnici poridili ty strojky zehlicky nebo jak se tomu rikalo

Maya

PetraK
                  Dorinek dobry, zda se ze to neresi

Maya

koukam prodavaji jeste podobny 😀
                    http://www.xxlodevy.cz/z/brigita-flausovy-kabatek-cerna/

PetraK

Maya
                      doobře birgitááá! 😀

coz hned asi na podruhy mi bankomat skoro tu kartu sezral
                      😀 😀 promiň! to nešlo 😀

no my šli do karty až pozdějš, jsme zpátečníci 😀

PetraK

😀 😀 mě někdy ti co píšou fakt baví.Koukám na recept a dáma píše 😀

Ideální zimní večeře a stačí jen pár surovin, které máte jistě běžně doma. Inspirovala jsem se základem na francouzskou cibulačku – cibule, bílé víno, bylinky a výborný sýr Gruyère.

jistě, běžná hospodyňka má běžně doma výborný sýr Grujér 😀 😀 😀 I to víno, má doma vyloženě kde kdo 😀

Maya

PetraK
                          che kdyz si na to vzpomenu, bankomat tu kartu sezral jen na pul, takze kousek byl videt, ja to dolovala, protoze nechat tam takhle viditelnou kartu se mi nechtelo a ty telefonni cisla na bankomatech jeste nebyly protoze nebyly mobily, postupne se shluklo par lidi az nakonec mi to nejakej chlap vytah sponkou nebo cim
                          boze to byl zazitek a ta panika Co budu delat? Prece to tu nemuzu nechat a odejit! Budu tu cekat dnem i noci nez nekdo prijde doplnit bankomat? 😀
                          to nesnasim takovy situace

Maya

PetraK
                            grujer hujer, neznaaam 😀
                            ale nepochybuju o tom, ze nekdo takovy, kdo to ma doma bezne, se najde 😀

Maya

ted to guglim ten sejra a evidentne kdo nema gujer da normalne cihlu, ale zas to tak hezky v tom receptu nevypada 😀

cernej caj

Denny
                                antigenni? nebo pcr? a musis si to platit sama? pcr stoji 2400 +/-, kolik antigenni nevim, ale ja teda bych to asi ze svyho neplatila ani omylem „pro ten pocit“ ale kdyby to treba zaplatil zamestnavatel, tak by mi to asi nevadilo.

Maya
                                vsechno neeeej dorinkovi! kolik mu je? 14? krasne mu to sekne 🙂

ty flausovy kabatky sou ale spis na jaro a podzim, ne? na zimu v tom musi byt zima…

Maya

cernejcaj
                                  ja ho prave mela na zimu 😀
                                  Dorinkovi je dneska 15
                                  antigenni testy jsou pro vsechny zadara, i opakovane, takze muzes na ne klidne chodit kazdej den

cernej caj

Maya
                                    no tak to mi pripada, ze se v tom musi umrznout 😀 jako v tomhle treba -10 pak hodinu nebo dve byt venku si nedovedu predstavit 😀

ajo vlastne, 15, desne to leti! 🙂

aha, tak to je fajn, ja mela za to ze jsou levnejsi nez pcr ale taky neco stoji (navic kdyz jsi pozitivni, jdou vysledky na pcr)

Maya

cernejcaj
                                      když jseš pozitivní, jdeš ještě na PCR, aby se to potvrdilo, ty antigenní maj velkou chybovost
                                      on ten flauš je dost teplej, nebo teda býval, tipuju že dneska už to vošulili
                                      taky bejvaly ty kabátky dost těžký, je to dost silná látka
                                      no a hlavně v mládí člověk nemrzne, že jo a to bejvaly větší zimy 😀

Denny

Morgen páteční, ehmmm tákže nám troche sněhákuje a nenííí mi to jedno, mám radost!
                                        Doufám že bude víkend na snížku 🙂
                                        Ráno jsem teda šla do práseee jak po*raná, kvůli kolínku, ale žádná kalamita.

Dnes máme v centru setkávání rozloučení s „Bábou“ s tím kamarádam, kterému jsme se v létě skládali na to vozítku. Umřel 27.12 v plicním snatoriu. K rakovině plic tam ještě chytnul Covid a nezvládl to 🙁

čajdo
                                        jo antigenní testy, jsou zdarma po celé ČR. Vím, že tam výsledek není na 100%.

Denny

Maya
                                          Dorínkovi dodatečně vše nej k narozeninám, ať je tu s vámi ve zdraví ještě pár let.

PetraK
                                          Troubelickou čokošku jsem ještě nechutnala, ale mám tam kamarádku.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Výborný ráno. Nemůžu najít kartu-platební, nikoliv srdcovýho krále a zase mi něco spadlo do pravýho oka – nějaký smítko a nejde to vyndat. Máte někdo lepší skóre? Tu kartu mám natuty za to, že jsem se včéra smála Mayae – tvl. to se nedá napsat!! Jak to mám napsat? prostě sem se smálá Máje 😀

Dennyky

Doufám že bude víkend na snížku
                                            já takyyy, já takyy, já takyyy tady pořád sněhááá, ráno i chumelilo pěkně.

ty máš kámošku v Troubelický čokoládovně?? Jak to, žes ešče nevochutnala tu výbornost, co vyráběj??

rozloučení s “Bábou”
                                            upřímnou soustrast všem

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 841. až 860. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.