Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 821. až 840. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Denny

PetraK
      to ale nejni hořká čokoška
      však jasně. jak píše Maya, hořkou kousek a mám dost a mléčnou na kila 😀

VY NEMÁTE??
      trochen pocukrováno 🙁

Maya

Denny
        mlecna me chutna milka ta obyc, pecet nemusim bo ja v cokoledy snesu max orisky
        tiskovka zatim nic
        zas furt pada, uz mame urcite pres 20 cm, jsem rada, ze nemusim nikam jezdit
        budu to muset odpolko vsude shazet a prohazet dvur, kdybych potrebovala autem, takhle bych ani neotevrela vrata

PetraK

Maya
          zaseda vlada, zas budou zmeny, uz si chystate covidovy pas?

snad skypas ne? Podle toho co říkal Havlíček 😀 😀 tvl tady se to šíří jak lavina a on by otvíral, ten je ftipnej. No je pravda, že už je to možná i jedno 🙁 . Chudáci zdravotníci, tohle je peklo a sejřej mě fšichni ti, co si to neuvědomujou, proč to je, že je to kvůli snaze, aby se nezhroutilo zdravotnictví a ty lidi tam. Každej takovej chytrolín by pak měl mít dopředu zajištěný lůžko na tý chodbě, až mu bude blbě a stopro bude ešče držkovat, že sestry nestíhaj

Maya

PetraK
            uz je tiskovka, nic se nemeni, ani sjezdovky, pes 5 do 22.1.
            sjezdovkam daji nejake kompenzace
            s covidovym pasem budes moct do hospody a na koncert a do zahranici
            uz si z toho delaj lidi srandu ze je to jak vyjezdova dolozka, ale obavam se, ze nas smich prejde
            v kombinaci s tim, ze ted EU v tichosti zazdila USA a uzavrela dohodu s Cinou, mam obavy, ze moje predpoklady, ze EU si nenecha ujit prilezitost vyuzit cinsky model socialniho kreditu, byly spravne a toto je jen prvni kousek salamove metody

PetraK

Maya

kuwa Maya nestraš!!! nestraš!

MirkaD

telefon ze stránek:-)fakt mě to mrzí,ale kvůli práci to nejde-i ostatní mají směny na víc,a musela bych po někom chtít at jde za mě na odpo…
                a z toho by skákali blahem….
                jinak já samý odpo-vůči Martinovi je to blbý…když na těch odpo kolikrát fakt v 9 nekončíme+jsou velkýúklidy,přecenění,pidi inventury…
                Denny-my máme trochu sněhu+pod tím bláto,a MODRÝ NEBE A SLUNCE BLUNCE
                takže ráno byla delší vycházka k lípě-tam teda zasněžený bláto,pak kus na Uhřice mezi polama,pak do lesa -Dafi pařezy,Žeryk lítal s větví 4 metrovou,a od hájenky zpět-a Žeryk hooodně běhal a bavilo ho to-to je hned jiný,než když jdou otrávený v dešti,nebo po dešti v kalužích a blátě-jim kaluže a bláto a velký vlhko taky vadí
                máme tady krve jak z vola….
                jinak Koníky hezkej obličejík aji 5 kč bych jí dala!možná i 6 ….

Denny

Maya
                  s čokoškou to byl jen příklad, mně chutnají hlavně německé čokošky
                  takové nejlevnější s cylými oříšky, myslím že je mají i v ČR v Lidlu.
                  Milka jde, ale tak nějak mi příjde, že když jsem byla malá, byla lepší…
                  nebo to spíš bylo o tom, že se moc nedala sehnat 😀

pres 20 cm
                  neneeee ty takyyyy?!

PetraK
                  otvíral, ten je ftipnej.
                  TAKY NECHÁPU, už vidím, jak dělají rozestupy u vleku…prostě NO COMMENT.
                  U nás v práci teda potvrzení dva lidé po svátcích, byla jsem s kolegyní
                  v pondělí na testech a negativ, takže snad gut, páč mi to příjde správné, když jako vedoucí pracovník courám na dílnu k holkám, abych měla tak nějak lepší pocit, že jsem to nedonesla já.
                  Budu asi chodit 1x za 14 dní pokud to bude potřeba.
                  Nic to není, nechápu jak z toho dělá někdo „kombojku“ že se to nedá vydržet.
                  Kdo někdy byl na ORL a strkali mu světýlko do rypáčku tak ví vo co go.

Maya

Denny
                    tak odber asi kazdej vnima jinak
                    me nikdy nic do nosu nestrkali, ale myslim, ze s mejma permanentne nateklejma sliznicema v nose kvuli alergii by ten odber pro me taky zadny zuzo nebyl
                    MirkaD
                    tak modry nebe a slunce zavidim, tady ma bejt az v nedeli

Maya

Co vidim z vokna

Attachments:
                      Denny

Muheheee

Attachments:
                        Maya

to jsou dobry fory, ten prvniii 😀 😀

PetraK

Mirka
                            telefon ze stránek:-
                            a jaks našla stránky? budeš nakonec intronétovej dedektýf 😀 No jo, je to škoda, ale vona si pišišvorka poradí, se nebojím.

možná i 6 …
                            škrte, za to má tak dva rohliky 😀

Dennyky

gratuluju k negativu 😀

TADY maj čokoládu
                            https://www.cokoladovnatroubelice.cz/

a taky hezký dárky 🙂

u nás lehnul můj velkej šéf, teď po vánočkách. Já se s ním neviděla, takže zatím cajk. Koupili jsme to Gelsemium a už ho zobem. Panu Hrabákovi věřím, takže předpokládám, že ochranu to vybuduje a případně zajistí lehčí průběh. Pokud ne, mám základní sadu na případnou léčbu.

ježiš, ten druhej fórek miluju, okamžitě se mi zamlžilo voko, kam ho mám kurva poslat Kristýně???? To bylo naše heslo!

Maya
                            Co vidim z vokna
                            taky tak nějak to máme doma. Tady v kanclu dole ve městě tolik ne, ale u nás nahoře je. Moooocinky moc si přeju, aby to vydrželo do víkenda, chtěla bych udělat nějaký fotos ohaří, abych měla zásobu na tvoření přáníčka 😀 Jinak bude příští rok blátivý přání.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.
                            • Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.
                            Maya

PetraK
                              o vikendu ma mrznout, takze sance ze to vydrzi je
                              Dorinek hus ma oblecek, prisel mu dneska akorat na jeho narozky
                              poprvy v zivote voblikam psa 😀

PetraK

ŠÉÉCIČKO NEJLEPČÍ DĚDOUŠKOVI DORÍNKOVI A TADY NĚCO NA …… NO NA ZUB NE, NA DÁSNĚ SPÍŠ ASI, ŽE JO?

taky doufám, že ten sníh vydrží, aspoň u Domečku, dneska a zítra nestihnu za světla nic, ale v sobotu bych ráda.

Hele jaks psala, že si meješ hlavu studenou vodou – to kvůlivá těm kožním potížím? Ešče pořád to chudero máš? Nezabralo něco? A jak vlastně máma s chorobou? Už je úplně cajk a dělali jí nakonec ty testy,

Maya

PetraK
                                  mame druhej test nedelali, prej to neni potreba, chtela jit na protilatky, ale u nas to nedelaj a do Prahy se kvuli tomu vlacet nechce
                                  ne hlavu se meju studenou na zaver bo to zatahne vlasy a jsou pak krasne hladky, takze se muzu i ucesat, bez toho mam akorat rozcuch krepatejch vlasu

Maya

PetraK
                                    Dorinek dekkuje

PetraK

Maya
                                      aha, tak máma chudák neví, ešivá už to nemá odbytý 🙁 , tak hlavně, že už je z toho venku. No a ta Tvoje makovice, už je to taky cajk? Já si vlasy taky na závěr poleju studenou, dělá jim to dobře, to máš pravdu.

MirkaD

PetraK-tak moje druhé jméno je skrblík:-)
                                        no netajím se tím,že jdu po cenách-po levných věcech…
                                        co se týká oblečení-tak když je to fukční-neprofoukne,nepromokne….tak v pohodě
                                        ale třeba mám mikinu za 1600-a tam jako už je to na mě moc drahý-jasně vydrží dýl,je kvalitní,hodně lidí mi ji chválilo-ale za 700 by mi stačila…
                                        a jinak mi stačí flísovky za 200 od nás:D
                                        i když tam už ta kvalita asi hodně nic moc…-co mám 2 na doma tak už jsou žmolkovatý…
                                        -ato stejný mám z psíma věcma-na co drahý věci,když mi stejnou službu udělají levnější
                                        Maya-Dorinkovi všcko néj…..

PetraK

Mirka D.

však jo, taky mám obyč mikiny, nepotřebuju značkový. ale je pravda že ramštajní oděv zase klidně koupím, stejně jako botéčky, resp. to mi kupuje vlastně Brtnik. Ale třeba za bundu jsem ochotná dát víc, protože chci, aby fakt „fungovala“ . Zatím jsem ovšem – až na sjezdařskou bundu – vždycky pořídila v sekáči. To miluju, když ulovím něco supr za pár babek. To je výhra.

MirkaD

jo-třeba míčky na šnůře-x ze zverimexu-se jim za chvíli vyrvali ty šnůry,takže furt nový míčky,před tím cpát dovnitř,zkracování šnůry,pak mi paní na závodech řekla,že od gapay se to fakt nevyrve-mají to tam jaksi zavařený+to není dutý…
                                            takže míčky od gapay ze šnůrou-fakt vydrží
                                            elastáky pod riflema za 50kč,nebo 200kč z KIKU sou dražší než zbytek oblečení co mám na sobě:D
                                            tričko za 75kč a pod tím za 300
                                            a jasně trička s kníračema-co je tam jak živej taky nestály 50kč…ale je tam knírač!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 821. až 840. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.