Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 801. až 820. (celkem z 2,832)
  • Autor
    cernej caj

a ja zasadne po tretim zopakovani nevim, zda deti od pstrosa jsou
      pstrošáčata
      ci
      šprošáčata nenavidim je:D

kachna

šprošáčata

šprotáčata!

Fifi

Zdravicko vespolek.
          Pudla jsem teda taky nedala, to nejde! 😀

Esusova
          Pasticek mam dost, ted nastesti nejsou potreba. Moures v baraku je lepsi, vo tom zadna. 😀

Mirko
          tak Dafík malej bafík hárá,to bude v baráku zas veselo
          No to se mas, tak klidnej prubeh! Hele, ted koukam, ze naka pani shani haravku kvuli odberu semene, treba by Dafca mohla pomoct? Pondeli 11. 1. dopolko. 🙂

Petrs01

Sněží. Kromě toho, že je nepotěšený páníček, který to v práci musí uklízet, a Vašíček, který je prostě letní typ, tak… atomový reaktor se zjevně sněhem skvěle chladí a může tak jet na vysoký výkon! Takže skoro celou procházku lítá a řve. Mě z nich klepne, tohle je fakt sbírka…

Maya

Petrs01
              je to otužilec jako ty 😀 😀

Fifi

Maya
                anglina desny, pripadam si jak debil co se neumi vymackout, fakt je to dost frustrujici
                Az tak? Asi udel ceskych studentu, bejt frustrovanej. Esli chces, muzem se nekdy pres skype stuknout, at se vic rozmluvis. 🙂 Kdyztak pisni v emila.

Tady taky snehankuje, akorat to hned taje do bahna.

PetraK

Sňéééééžíííí sněěěžíííí

A jak sněžilo cestou do Domečku!! A jak tam bylo krásně! Jupijaééé

Pupdl pudl já rád štrůdl – todle de líp, ne? 😀 To je taky moje varianta 😀 Nicméně pudlem sme se bavili cestou domů. Ani Brtnik to neříknul 😀 . Ani můj šéf to neříknul, ani můj kolega ne. Já se lepčim.
                  A kdo umí říct rychle zleznezaneřáděný?? Ale nesmíte to číst, musíte to říct.

černej čaj
                  šprošáčata nenavidim je:
                  buuď v klidu. můj nejmladší hošíček jako malej koktal a tak jsem řekla, že to bychom se na to podívali a když byl u nás o prázdninách a budovali jsme na chalupě spolu záhon, učila jsem ho takovýdle jazykolámanky. Na tom se nezakoktával, nicméně ze pštrosáčat udělal sráčata 😀 😀 na to, že to byl opravdu malej hošíček, tak to byl výkon. Oba jsme upadli hubou do hlíny 😀 😀 😀 Von sice nechápal, čemu se tak tlemim, ale tlemil se taky 😀

Petrs01
                  atomový reaktor se zjevně sněhem skvěle chladí a může tak jet na vysoký výkon!
                  to je můj člověk!! 😀
                  Ohařiska lítali loukama jako magořííí

Mirka
                  kdybys přemýšlela o tý poptávce na háravku, jak psala Fifi
                  ted koukam, ze naka pani shani haravku kvuli odberu semene,

tak směle do toho, Inspektor Pišišvor je fajn holka, znám ji trošku.

Maya
                  pri behu zpivat, tak odpadnu uz po sto metrech a ne po dvoustech

to ne právě, to chytíš rytmus a v tom rytmu se ti dobře běží. Jasně, že ne rychlou dráhu, ale právě na dlouhou trať.

Fifi

Pudla
                  z kudla 😀

Fifi

Esusova
                    A kdo umí říct rychle zleznezaneřáděný?? Ale nesmíte to číst, musíte to říct.
                    Kdyz si to neprectu, nemuzu to rict, ne? 😀 Rict mi to pak jde, jen to nedava smysl asi jako vetsina jazykolamu. 🙂
                    nicméně ze pštrosáčat udělal sráčata
                    Ale to je ideal reseni. 😀
                    Jinak beh je sprosty slovo a este u nej zpivat? To radsi arie v ledovy vode. 😀

Ja koukam, jak se Kacer vycajchoval a co se deje v juesej, to je paradicka, well done. Tyblazne, to je divocina.

PetraK

Fifi

no jako přečíst si to musíš, to je jasný, ale abys pak jako to nečetla už , až to budeš vyslovovat, to už musíš zpaměti. Většina lidí z toho udělá výborný věci 😀

Kačer je kretén vymatlanej, vůbec to tam nechápu, ty lidi jsou vymatlaný stejně jako on. Fuj a ble.

Když běžíš a zpíváš, chytíš fakt dobrej rytmus a jde to líp 😀

Já běžim do postele, tady už se spí. Zejtra – ešivá sníh vydrží, pojdeme do unhoště na louky a kolem rybníka a pak si koupíme kávičku a dáme si jí v autě. Doobrou.

cernej caj

Petrak
                        Co to je za slovo? Sis ted vymyslela aby ses kohla smat ze to musime cist? 😀

MirkaD

Fifi,PetraK-já byc do toho i šla,když by se to stihlo dopo,mám odo
                          je na ni nějaký kontakt?
                          jinak včera odpo-jsem měla mít do devít,před osmou dojel oblastní vedoucí,zadal hromady úkolů,končily jsme v 11….+v sobotu směna navíc -mezisměna-kolegyně neschopenka,druhá paragraf

Denny

Dobré ranko,
                            ták takhle se to na mě tváří po ránu, když jí připravuju snídani.
                            Nedaly byste jí korunku?

Včera jsem pekla játrové psí a nyní teda už i kočičí sušenky,
                            páč jsem je nesla k Bohdance, mají 4 kočky a chutnalo úplně nejvíc!
                            Kuřecí játro+červená řepa+ovesné vločky+česnek+vajco+trochen provensálského koření

Attachments:
                            PetraK

RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
                              MÁÁME SNÍÍÍHU HOODNĚĚĚ!!

Dneska bude zase krásnová procházka. Sem chtěla jít ráno s ostatníma, ale voni mi utíkli, tak jsem si aspoň zacvičila u otevřenýho okna. A dobrý to bylo.

Mirka D.
                              jdu pišišvorovi napsat,uvidíme 🙂

černej čaj
                              Sis ted vymyslela aby ses kohla smat ze to musime cist?

😀 a řeklas to? nebo jsi zaneřádila les, jako většina lidí? 😀

PetraK

Dennyky
                                chudera, vypadá jak dítě z Etiopie

Játroví je u nás veleoblíbenost. Musím nabídnout i Mouresovi, to máš pravdu.Von taky sežere skorem šécko. A hlavně musím upéct novou dávku, páč už to ohařiska skorem sežrali.

Denny

PetraK
                                  ale vosum litrů za boty?
                                  tak vono když sedíš x hodin na posedu tak to asik voceníš 😀

čajdo
                                  jak jako myslíš, že se množej sami? Jsou to normálně samičky a samci.

Maya
                                  horkou cokosku co ma 70%,
                                  přesně, Studentskou pečeť dokážu zežrat celou 🙁

MirkaD
                                  DENNY-ty jedeš teda s dětma:-)
                                  JÁÁÁ? To voni! může se stát, že je nedonosej, ale myslím, že nemají důvod, páč
                                  se vo ně starám jak vo vlastní 😀

Denny

PetraK
                                    MÁÁME SNÍÍÍHU HOODNĚĚĚ!!
                                    NENEEEEE VŮBEC VÁM TO NEZÁVIDÍM!

chudera, vypadá jak dítě z Etiopie
                                    dyk vona je krásná, úplnej andílek 😀

Játroví je u nás veleoblíbenost.
                                    MÁLEM MI ČURINA VLEZLA DO TROUBY!

MirkaD

PetraK-tak to nevyšlo-mám odpo-a je to moc daleko,nestihla bych odpo,a přehodit směnu nemám už kam:-((

PetraK

Dennyky
                                        tak vono když sedíš x hodin na posedu tak to asik voceníš 😀

jo to jo, von jo,to je mi jasný, nebo Ti co se pohybujou fakt v mrazech. Já to myslela na sebe, že jako by se mi to líbilo, protože to je funkční věcička ale ty prachy do toho nenalouduju.

přesně, Studentskou pečeť dokážu zežrat celou 🙁
                                        to ale nejni hořká čokoška

NENEEEEE VŮBEC VÁM TO NEZÁVIDÍM!

VY NEMÁTE???? 😮

PetraK

Mirka
                                          PetraK-tak to nevyšlo-mám odpo-a je to moc daleko,nestihla bych odpo,a přehodit směnu nemám už kam:-((

jo pišišvor psala, že už jste spolu mluvily 🙂 jaks vyšpijounila telefén?

Maya

Denny
                                            to je pohled teda
                                            Fifi
                                            diky za nabidku, ale ja bych mohla skype jedine na mobilu a nekde v klidu jen pres data a nikde se mi nepodarilo najit kolik to sezere dat a nerada bych prisla o vsecky
                                            vono jako vo nic nejde a lektorka je moc mila, jen proste kdyz mam celou tu hodinu rozhovor a ne nejaky cteni, ktery neni problem, tak je to fakt frustrujici
                                            jestli se frustrujou jen Cesi netusim, ale vidim to i u kolegyn 😀

zaseda vlada, zas budou zmeny, uz si chystate covidovy pas?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 801. až 820. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.