Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 781. až 800. (celkem z 2,832)
  • Autor
    PetraK

Mirka D.
      15cm vlasů v čudu
      taky ti blafla purpůra? 😀

když já hořkou nejím
      zásadní chyba, to je tak největší lahůdka. Nic tak dobře nekřupne jako kvalitní hořká čokoška a když ji pak člověk nechá rozplynout na jazyku…. ááááách!

MirkaD

nééé:Dstříhám všecky tak i sebe….jak je to moc pod ramena tak už je to na mě dlouhý,teda bylo to delší mikádo,ted je to křivý mikádo po ramena,do culíku to snad pude

PetraK

Mirka D.
          do culíku to snad pude
          a kdyby ne, tak máš k dispozici dalších 15 cm 😀

PetraK

něco pro Fifijovou a čajdu a další myšilofky /a jednou asi i pro mě? / i když teda Moures se snaží, o svátcích byl viděn jak 2x drapnul myšu. a sežral

Jak vyrobit jednoduchou past na myši za pár korun

cernej caj

Petrak
              Dik za tip na bastu

Mirkad
              Sikovna! Taky potrebuju ostrihat:D

Ja teda normqlni coko ennsim koc je tak preslazena az bleee na vylete jo ale to.ma.ovek jiy potreby a 70% snim klido celou pac neni tak hnusna:D

Maya

PetraK
                a kdyz tam tu mysku chvili nechas, tak se ti plastem prokouse pryc 😀
                ale jinak nechapu proc by se nekdo s necim takovym delal, kdyz chytaci past na mys stoji asi stovku 😀
                ale je fakt, ze kdyz obcas koukam na trubce, co vsechno jsou schopni lidi absolvovat, aby z nejaky veci udelali jinou blbost, tak vlastne tohle je jeste OK 😀
                dobry jsou ty videa jak lidi zkousej ty navody z trubky, je to sranda, porotoze fakt valna vetsina nefunguje 😀

PetraK

Maya
                  no když třeba jako já nemáš zatím pastičku na myšu a pak najednou zjistíš, že by ji asi bylo zapotřebí 🙂 , tak se to může hodit. petku má člověk doma vždycky. A ten nápad s papírem a skokem do koše, to mi přijde taky jako dobrej způsob, jak si poradit v momentu nouze.

černej čaj
                  Dik za tip na bastu

zdá se mi to, že to může být dobrý, chtěla bch to časem zkusit.

MirkaD

tak Dafík malej bafík hárá,to bude v baráku zas veselo

cernej caj

Ja jedu na lymfomasaz tak sem se aspon ulila z prace:D

PetraK

Mirka

aa jejda! No ale zase až se to rozběhne u nás, budeš už vysmátá! Tak to přežijte bez újmy na psíché a bez ztráty kytičky 😀

čajdo – jééé užij si maságe!

PetraK

Kynológickej jazykolam aneb…Gdooo řekne bez přeřeknutí NAHLAS tudle větičku? 😀

Pudl prdl pudr.

😀 😀

Petrs01

NAHLAS

teď? To by se asi šéfová divila 😀

PetraK
                              Maya

PetraK
                                to se nedaaa 😀 😀

PetraK

Maya

nedá 😀 😀 mně vždycky Pudl vyprdne zase pudla! Jinak s lámáním jazyka nemívám problémy, ani julča co se olejuje, ani poklopy vod kyklopů, královna klára taky nic. Až pudl mě dostal do klinče 😀

PetraK

Petrs01
                                    teď? To by se asi šéfová divila 😀

jen ji nech , ať se taky zapojí 😀 😀

PetraK

Vlk smrkl, zmrzl, zmlkl

tohle v pohodě, ale ten mrňavej hajzlík kudrnatej mě trápí 😀

Maya

vlk taky v pohode
                                        klara je horsi, to uz se musim dost soustredit 😀

PetraK

S klárou jsme kámošky z dob běhacích tréninků, kdy jsme museli držet tempo a při tom zpívat že Královna klára na klavír hrála…. aby člověk dobře dejchal. proto taky emerický vojáci při běhu furt tak vyřvávaj 😀

Maya

PetraK
                                            pri behu zpivat, tak odpadnu uz po sto metrech a ne po dvoustech 😀

anglina desny, pripadam si jak debil co se neumi vymackout, fakt je to dost frustrujici

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 781. až 800. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.