Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 541. až 560. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Fifi

Aaaa, ono to nezhynulo, ono to tu zije. 🙂
      Mirko
      Trolda dostal bobek alavisovej vcera pred spanim, v noci to tu pekne pleskalo do oken za zvuku radia Beat.
      Esusova si uziva dovcu a sere ji Taliprd, svet je v poradku.
      Tak se opatrujte vsecky a vsichni, nebo co nejmensi naval v praci pro Mirku preju.

kachna

Mně odjely dcery ke kamarádkám a stihly se rafnout přes WA. Tak jsem je obě seřvala po WA.

PetraK

kachna

hm, moderní doba, moderní výchovný prostředky 😀

mizíme do Domečkůůů

kachna

moderní doba, moderní výchovný prostředky

výchovný prostředky jsou naopak zcela klasický –
            „já to za vás řešit nebudu, maximálně vás obě odvezu domů“
            😀

jen ty kanály jsou jiný, viz. diskuse (kdo uhodne se kterým dítětem?)
            Já: „Tak to vem jako příležitost, aby sis od ní odpočinula“
            ??: „OK. Blokla jsem si jí“
            ale úplně bez pomoci jsem je v tom nenechala 🙂

kachna

Znáte to, jak člověk nadává dětem, že něco NEMAJ a MAJ DÁVAT POZOR, ABY NĚCO NEUDĚLALY?
              Říkám Kačence, jak má dávat pozor, aby nevylila vodu při rosení pagekona a aby jí neutek.
              No, dneska jsem krmila a rosila já. Nejdřív mi upadl cvrček a jak jsem se lekla, tak jsem vylila vodu do prodlužovačky a na nabíječku od noťasu.
              Tedy, nestalo se nic, ale povedlo se mi asi všecko, co nadávám dětem, že nesí

kachna

Aaaa, ono to nezhynulo, ono to tu zije.

spíš skomírá

Fifi

Nojo, nikde nikdo. Kazdej si asi uziva volno bez netu. 🙂
                  Tedy, nestalo se nic, ale povedlo se mi asi všecko, co nadávám dětem, že nesí
                  Ale pagekon ti nezdrhnul, ne? 🙂

kachna

Ale pagekon ti nezdrhnul, ne?

tak skoro všecko

Fifi

Horsi by byl asi uprchlej cvrcek, jak dlouho by pak cvrkal doma? Mi pripomnelo nakou tu cikadu nebo co mi cvrkalo na tabore ve stanu a dotahla jsem to domu.
                      Segry uz se ti odblokovaly a nerafou se?

kachna

POndělní zdrhlej cvrček chcípnul asi dost rychle 🙂

Segry uz se ti odblokovaly a nerafou se?

dneska momentálně asi jo, mám tu cizí dítě a moje dítě je u kamarádky.
                        Jen mě děsí, že si Kačenka šla nejdřív pro žinku, potom pro utěrku a pak pro ručník.

Fifi

POndělní zdrhlej cvrček chcípnul asi dost rychle
                          Aspon tak. I kdyz by jeho produkce mohla navodit zdani leta. 🙂
                          S Kacenkou to nechapu – divnej vyber nebo spatny poradi?

kachna

S Kacenkou to nechapu – divnej vyber nebo spatny poradi?

moc vylitýho lepidla…

Fifi

😀 Tak ted uz nechapu vubec. Nevadi. Hlavne, ze ne vypityho lepidla.

Hele, damy ostatni zdejsi, hlaste se, ze jste v poradku, jo? Zase mam v uzkym okruhu nekoho s tim kurvahnusem. Esuska v poradku je, ta ma ruzovej puntik, volala.

Maya

Fifi
                                to tam máte nějak hodně ne? Já znám jen dva lidi s covidem, brácha dva dny teplotka a kolegyně manžel nic, no po těch lyžovačkách co vidím v tv se máme v lednu zas na co těšit
                                kachna
                                proto u nás už jen špalkový lepidlo 😀
                                tak nějaká příznivější zpráva
                                https://www.novinky.cz/domaci/clanek/za-tyrani-zvirat-az-milionove-pokuty-40346514#dop_ab_variant=0&dop_req_id=RbuaX1qILLQ-202012302102&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Fifi

Maya
                                  Nojo, jsme tu docasny jednicky krajovy v ramci republiky. 🙁
                                  Puntik ruzovej, ze ses ozvala. 🙂

MirkaD

tak my jsme v pořádku
                                    včera ráno hezky-SLUNKO po nočním lijáku,tak jsme ze psama sjeli k vyškovu tam nechali auto na začátku cyklostezky,a capali po cyklostezce do Kozlan-jsou tam lavky,tak si Dafi zaskákala místo pařezů,hodně stromů,tak se Žeryk vyvenčil pořádně,v Kozlanech si Martin koupil rohlíky,my obešli kapličku a šli zpět,ke konci vycházky jsme daly ze psama čtyřikrát přivolání,aby se proběhli+jsem jim odbíhala,když přibíhaly a několikrát hledj-ztrtil na cestičce,pak už do auta a dom-a heč-Žeryk cestou tam a zpět NIC-kéž by mu to vydrželo!
                                    doma tv a čtecí kultura,
                                    odpo jsme šli s tatkem zase okruh po dědině,navrch a kolečko k rybníčku,u rybníčku jsem Žerykovi párkrát zaházela uzlík,a šlo se dom,všude dost lidí i ze psama,tak se procvičovala chůze u nohy a neštěkání,
                                    doma jsem vrazila Žeryka dom,a šla na zahradu zaházet Dafině činku a pocvičit s Betty a Maxem
                                    doma zase čtecí+knižní kultura,večer ještě ze psy před barák
                                    dnes ráno jsem šla s kamarádkou a basendžim-dědinou k rybníčku,kolem ohrad a polama zpět,při zpáteční cestě,jsme ze psy v ohradě dělali překážky-byly tam 4 nízký-po kolena-tak přeskakování-pak takovej trojstupínek-tak skákání a seni lehni vstan,a trochu hompačko deska-tak přejítí,tak si psy i netradičně zacvičily a šly jsme dom
                                    uklidit domeček a na 12 hodin do práce-do devíti do večera…
                                    doma na mě čekal pudinkový pohár…
                                    a zítra silvestr v práci…
                                    se netěším,to zas bude lidí,i dnes bylo dost+je zítra ještě velký přecenění,tak snad budem stíhat…
                                    včera jsem si půl hodky volala s tetou a půl hodky s kamarádkou ze čtyřlístku-se zdravotní sestrou,tak očkovat se zatím nehce nechat,a strašně jí závidím,protože jak se jindy vidíme všichni 4 4krát ročně na narozky+občas v létě,a oni pokaždý!na Vánoce,tak letos narozky nic,
                                    dohromady jsme se viděly jen jednou v květnu,+já párkrát s 2 zvlášt
                                    no,a Andrejka se viděla s těma 2 v pondělí,šli na velkou vycházku s přehrady na Panoramu lesem a zpět,+se ta jedna kamarádka k ní chvíli stavovala…tak závist..mě brala teda
                                    s tím,že se holky domluvily,že by jsme letos slavily narozky vycházkama-aby jsme se mohli sejít,tak by jsme se šli prostě všechny projít,místo sezení v hospodě,nebo sejítí sse u někoho…
                                    no nápad dobrej,ale ted ještě aby přálo počasí,že…tento rok byl celkem deštivej,a já když si vzpomenu na říjen-2 dny v BK v lijáku…brrrr

Kachna-se ti přiznám,že su úplně blbá-já to celý nepochopila…s těma děvčatama..
                                    Fifi-v Bučovicích střileli už v 8 večer dnes,to bude zítra prča…jinak kolem mě všichni zzdraví…tuk,tuk,tuk…

Maya

já byla v penny dneska, žádnej nával a měli tam i věci co by mít neměli, zapáskovanýh nic, jen pár věcí vyměněných za drogerii, ale měli pěký zarážky na okna, ježečka pěknýho, ale jsem odolala a nekoupila 😀

Fifi

Jaj, Mirko, to te lituju, zes vyfasla na zitrek (vlastne dnesek) este sichtu. Lidi snad nebude mraky, a kdyz, tak jen v tom poctu na km ctverecni, teda metr. 🙂 Na petardy jsem taky zvedava. Kdyz nesmis od 9 vecer vylezt ven, tak to asi budou magori palit z oken nebo zahrad, chudaci hasici.

Maya
                                        Ja se stavila odpoledne v Hrusce, zapaskovany tam meli treba svicky, veci na kresleni, pastelky, jinak drogerie a domaci potreby normal volne. Jedna mamina tam byla s ditetem a to chtelo prave ty pastelky, no revu bylo hodne. Prchala jsem radsi, ale aspon jsem zvladnula nakoupit za posledni letosni stravenky, skoda je nechat propadnout.

Dobre noci, tu pekne primrzlo, courat nemuzeme, tak zitra peknou vychazku pres den preju (Mirka si to vynahradi jindy). 🙂

Petrs01

V lesích toho moc nechytnem.
                                          Kamarád málem nepřežil, byl v umělém spánku. Petrův kolega zemřel. Chlapi to odnášejí hůř. Sestřenice má lehký průběh, čich,únava, spí 12 hodín denně. Nic moc.

MirkaD

Maya-hm,tak my v Penny vše ve skladu-v neděli se to vše dávalo pryč…
                                            Fifi-ale já si dala ráno luxusní vycházku-ke křížku,dozadu mezi pole,
                                            a zpět,u křížku aportkování,tanečky,pak jsme na konci cesty potkali kamošku s basendžim tak s něma ještě ke křížku a kus dolů,a zpět,tak i dlouho jsme byly venku
                                            zamrzlo,venku kus mlhy,slunko,měsíc,-krása,jen foták doma

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 541. až 560. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.