- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24.12.2020 v 16:32 #113377Fifi
Taky preju stastny a vesely Vanoce a pohodove straveny svatky. 🙂
Dennyky
Pan Betak je krasnej, tak at se mu v novym bejvaku libi. 🙂24.12.2020 v 17:37 #113378cernej cajMaya
tady padaly snad zmrzly kroupy… 😀tak doufam, ze si to uzivate, ja si uzivam, muz celej den uklizi 😀
24.12.2020 v 18:52 #113379cernej caj25.12.2020 v 22:54 #113380Mayadostala jsem k vánocům kaligrafickou sadu, tak po hodince marného úsilí asi můžu říct, že ze mě kaligrafista nebude 😀
ale je tam i pečetidlo a vosk, to musím vyzkoušet, akorát nevím, co mám pečetit 😀26.12.2020 v 8:42 #113381cernej cajMaya
tak nam posilej dopisy s pecetidlem 😀 tak to muze byt taky zajimavej darek na vyzkouseni 🙂ja prospala 12h, vcera silenej bolehlav, predevcirem jeste zabral prasek, vcera uz ne…
26.12.2020 v 17:03 #113382FifiPekny svatecni podvecir preju.
Cajdo
Copak to na tebe sedlo? Migrena nebo neco jinyho? At te kebule neboli!Me uz vcera nastval ten muj zadobol. Kdyz nesel zdolat silou jogy, vytahla jsem na nej veslovaci trenazer a dala jsem mu „do tela“. Konecne jsem se vyspala a dneska bude repete veslovaci. Troldak cucel, co to je za bubaka. 😀
26.12.2020 v 18:02 #113383cernej cajFifi
tak super, ze trenazer pomohl na zado 🙂 trolda to prece musi znat, vzdyt ho mas dlouho?no takovej migrenonabeh, snad to bude uz dobry 🙂
26.12.2020 v 18:15 #113384FifiTrolda je debzon, zapomnel, ze trenazer zna. 😀
Koukam, ze ma zejtra zase ficet preukrutne, to bude mit radost chlapecek pruhatej.
Tak huf, ze lebza uz netresti!26.12.2020 v 19:09 #113385cernej cajtaky sem se divala, ze ma byt fukot… snad to teda doma zvladnete bez ujmy, ja jdu zitra na vylet, tak snad me to neodfoukne 😀
26.12.2020 v 19:38 #113386kachnaTrolda je debzon, zapomnel, ze trenazer zna.
Hele zase má porád nový a nový zážitky 😀
26.12.2020 v 19:43 #113387FifiKachno 😀 😀
To je fakt. Snadny mu vymejslet novy vjemy. 🙂Cajdo
Tak at te nic neodfoukne a nedostanes necim po palici, aby te zase nebolela. 🙂27.12.2020 v 17:17 #113388kachnaMichal: „zabavim vám všechny hudební nástroje“
Martin: „jupí, nebudu muset hrát na flétnu“27.12.2020 v 22:00 #113389Mayakachna
hezky vymyšlený trest 😀 😀28.12.2020 v 17:01 #113396cernej cajJeste zijuuuu 😀
28.12.2020 v 17:15 #113398FifiSi rikam, ze nikde nikdo, vsechny odval vichr. Ale Cajda zije, nezmrzla. 🙂
28.12.2020 v 19:58 #113408PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Já prosím hlásim, že sem hrozně zaneprázdněná. Protože jak se ráno probudim, už mám moc práce. Musim se nasnídat a koukat na pohádku nebo tak něco. Pak si musim dát kafe a cukroví, pak jedeme ven a vrátíme se skorem za tmy. To máme zpravidla hlad, tak si nandáme hromadu salátu (ešče máme – nechce někdo ? 😀 ) a kužížek (jak skončej Vánočky, nebudem chtít salát a kužížek zas rok vidět 😀 , to je taková stratégie 😀 ) , pak se svalíme a koukáme na pohádky nebo tak něco, pak usneme a probudíme se a je ráno a musíme se nasnídat, koukat na pohádku nebo tak něco……… máme prostě hrozně práce! A taky Tali se chová jako kráva nebeská, tak nám trochu ubírá všem na rozmaru. Až dneska to bylo celkem dobrý. Jinak ty procházky vždycky zkazila. Tak jsem ani neměla chuť psát, no.
Co ste dostali / y vod jéžiška? Já byla mocinky moc hodná. Až nejhodnější bych mohla i říct, mám botičkyyyy nový mikinky s kapuckou a ta jedna má uvnitř kapucku červenou a je mocinky moc nynaná, můžu v ní dělat fémefatál! 😀 😀 a boží gumáčky mám, do vodičky, do mrazíka – už sem je vyzkoušela na výletě. A taky budu vonět celej rok a krásnej kalendář s ČéVéČkama jsem dostala-je fakt bombovej a knížky jsem dostala a náádhernou šálu třebas a srdce. Obří srdce. Musim ho vyfotit, je boží. A spoustu ešče sem toho dostala. Tak se musim příští rok zase snažit, abych byla hodná, až nejhodnější.
Fuj a právě sem se přežrala praženejch mandlí, co vyrobil Brtnik.
28.12.2020 v 19:59 #113409PetraKčernej čaj
Jeste zijuuuu 😀to je vzhledem k počasí docela překvapivá informace. Ešče řekni, že se v tomdle převlíkáš, když vylezeš ze spacáku a mě trefí.
28.12.2020 v 20:27 #113411PetraKjooo a víte co ještě jsem dostala!! Bomba rrramštajní roušku!!!! Ta je!
28.12.2020 v 21:07 #113421MirkaDjá su tadý takýýýý
ve čtvrtek mega liják,tak jsme ráno sjeli na 20minut ze psama do lesa
pak zdobení větví ve váziček,vysát,prach….
Martin dělal večeři+chlebíčky,v 7 byl jéžišek u nás
já dostala-psí kalhoty od firmy arrak-mají oblečení pro psovody
+vodítka,hračky,oblečky,ale teda tak drahý hračky+vodátka a další….mazec-jako gapay,ščučka mají taky určitě kvalitní věci-mám od nich míčky na šnůře+peška,měla jsem vodítko pro štěně -karabina tak akorát,jinak teda mají všecko na velký psy-šířka+karabiny
ale ceny tam se mi zdají normální
ale v tom arraku-hračky 700i víc+vodítka600i víc
mazec….mě pro psy nejdýl vydržely-furt je mám pletence flísový od Fajfky,ze zverimexu gumový kolečka,obojek má Dafi kožený cvočkovaný cs filcem 5let za 65,vodítko přepínací kulatý modročerný do dvou set-ty prachy tam bych za to fakt nedala,ale oblečení dobrý
takže od nich mám dámský gatě-červeno modrý-neprofoukne,nepromokne
pak za moc peněz-Martin zas překročil rozpočet na dárky….svetr s 50procenty merino vlna červeno modrý s indiánským vzorem s kapucí,ale sleva byla 1000kč…
přívěsek na krk a knížku
Žeryk s Dafi dostali hodně pamlsků+Žeryk to kolečko,a od Martina pelech-čtveratý hunatý s polštářekm plyšový-aby Žeryk nezaviděl Dafi tu plyšovou tlapu..-oba spí nejradši v něm,i když Žeryk má pelech po Gerovi+boudu…
pak jsme šli k rodičům i ze psy,tatka se ten den nebyl projít-se v podstatě nehl od tv
tak šel brzo dom,že je mu těžko…,on v BK chodí denně do obchodu+kolem řeky
a tady je bud bláto,nebo prší,nebo zima,nebo…
no odpo jsem šla sama po dědině k rybníčku,ale po tom lijáku bylo vlhko,a chladno,tak psi moc nadšený nebyly…
no u rodičů druhý jéžišek-dostali jsme skleněný poháry na poháry-Martin si je chodí půjčovat k rodičům,tak asi proto:D,pak váleček na těsto+vál,
já knížku-zvěrolékař v akci-Julian Norton,návleky na zápěstí ze stříbrem,a poukázku do lidlu na 1000kč…
no zhlídli jsme trochu tv a šli dom
rodiče taky překročily rozpočet-ještě nám platily setobox k tv…
tak jsem si připadala blbě….
v ptátek ráno blátivo,ale hezky,slunko,tak jsme šli s Martinem na větší vycházku ze psy do lesa,kde si to fak užívali-Žeryk lítal s klackama,Dafi běhala po pařezech,fajn to bylo
odpo jsme šli s tatkem kolečko po dědině,přes den knížky tv
v sobotu jsem šla ráno na delší vycházku ze psama,na konce jsem psům přidala hledj-ztratil,at nemají roupy-Žeryk vyštěkával s klackem a blbnul…
a já vyštěkávání ve stylu -hod mi klacek!nesnáším,může si honosit,ale neházím ho,a jak začne vyštěkávat,jde na vodítko…
dpo jsem šla zase kolečko s tatkem po dědině
a chvíli k rodičů,kde byly švagři s dětma s jednou švagrovou pokecala jsem s jednou(druhá byla doma s jedním dítětem a nemocným lovečákem,nějaký
zánět,že má),no a večr ještě rychle ze psy před vrata
no a v neděli na ranní-bylo nás tam dost,tak to šlo,já ráno pakla a pak na kase,zákazníků kupodivu málo
tatka šel ze psy k lípě a zpět-takže do kopce ve vichru,
celý dopo jsem čučela na slunko v obchodě,a jak jsem dojela,tak než jsem se najedla,iuklidila domeček,vybatolila ven,tak slunko pápápá,a do toho vycr,tak jsem to vzala jen ke křížku a dolů podél polí a k rybníčku a dědinou zpět
no a dnes vichr a volno….a hodně vichr….
tak ráno ze psama ke křížku a zpět-Žerykovi jsem hodila jen párkrát uzlík,a Dafině dala obíhačky stromů
nikdo se mnou ráno jít nešchtěel,tak jsem se na odpo domluvila s kamoškou s basendžim a vzali jsme to k rybníčku a podél ohrad,polí dozadu a zpět
tatka dnes nikam,rodiče ze psama byly jen v pátek-oni chodí bud když je hezky,nebo,když mají čas,zbytek rodiny chodí když se jim chce-takže jedině já jak blb chodím furt:D
ale mě by celý den jen sedět doma nebavilo
i když to počasí mě točí-že není sníh bych přežila,ale,že je bud bláto,nebo lije,nebo 2 dny vichr+odpo pršelo do toho,naštěstí my měli po vycházce-to už je moc:-((((
volno ještě zítra pak už nic…PetraK-to jsi byla hodná s dárečkama,a jásal Brtník nad zabalením dárků?:D
Tali už je asi nanapravitelná….:-(!
jinak teda u nás už salát nenííí dávno,u nás dnes večer bramboráky-já sýr v braboráku,v sobotu večer k večeři 2 jabka a oříšky,psy ve čtvrtek k snidaní-jabko,jogurt,banán,jinak mají maso,zeleninu,topinky-kousek opraženýho toustáku-mají to moc rádi,zítra máme kuřecí roládu co dovezl-koupil tatka,
mě dal k Vánocům peníze,že to mám i k narozkám,
ale,když sou zavřený obchody tak stejně nevím co za to…
a to jsem i u nás v práci měla vybraný…chjo…
Černejčaj-jako ve vichru bych na výletě být nechtěla…,takže nezávidím
ale obdivuju
jo žehličku-seš hodná,ale nějakou si ppořídím,já teda hodně věcí skládám,
ale úplně nežehlit mě vadí u věcí co jsou na nich vidět zmačkaniny-některý trička,utěrky,kapesníky…
Fifi-co chudák Troldík na vichr?
a záda už dobrý?28.12.2020 v 22:07 #113424Petrs01Žiju, jsem daleko, vysoko a fouká tu strašně. Průběh dní mám dost podobný jako PetraK.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.