Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 481. až 500. (celkem z 2,832)
  • Autor
    cernej caj

Kachna
      V tomhle svete CP ziju ja:D vzdyt sem fifijovy kdysi pred vanoci posilala balik a on dosel druhej den:D

Takze super:)

Ja cekam zaislkovju snad dorazi dnes

PetraK

RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Uuuuž je to tadyýýý

😀 😀 makám od rána jako pitomá, nebo spíš jako nebohý důchodci, který se nezastavěj a stejně nestíhají – teď to myslím naprosto v dobrým a s pochopením. už vím proč – někdo nám krade fakt ten čas. Jdu loupat brambory na brsalát, základ už mám tak to pak enem promíchám. Musím makat v půl třetí je tu Brtnik a jedem za Mouresem. Mám pro něj dáreček – sušený masíškooooo

Nezlobte tu – přijdu večír, po Andělu páně -což jsem včera spletla, jde až dneska 😀 😀

Dárky ešče nezabalenyyyyy

PetraK

černej čaj

.2x pin k trezoru a pak placeni kartou vzdala:D

jo, tak to velmi dobře znám, taky mám trezor, pak mám heslo do každýho počítače zvlášť , pak mám několik dalších pinů a puků, že bych mohla hrát hokej. A mám v tom takovej hokej , že si nepamatuju vůbec niic!

Maya
          az se na to ukrajinska uklízečka nemohla koukat a ukazala mi na druhou stranu,
          😀 😀 😀 prooomííň to jsem potřebovala, v tom poklusu se zatlemit, výýborná Maya, výýbornáá

jdu makat

cernej caj

Padlaaaaaaaaaaa
            A ted do nedele.volnicko:)

PetraK

čaaajdoooo užij si to, kdy jedeš na ten výlet?

BRSALÁT HOTOF A ZASE SE MI TO VYMKLO máme ho tři tuny , tak aspoń na výletech bude co jíst, když jsou hospody zavřený 😀

cernej caj

Petrak
                To se nikdy neztrati tuny salatku:)

Nevim sw zakazem vychazeni:D

Petrs01

máme ho tři tuny

Můžu se stavit a kyblíček si odebrat? 😀

zakazem vychazeni

kuwa jakej zas zákaz? Nic takovýho není a nebylo. V noci nechodíš, v noci spíš.

PetraK

jedem za MOusesem, tak tu nezlobte, krom dárkůch balení už mám šécko cajk

Kdo chce salát, ať se večer staví 😀

cernej caj

Petrs01
                      Tak urcite budu psat verejne kdy a kde budu porusovat zakon, ne? 😀

Jinak vyklad pravjika je ze mas.byt v nici doma/na chate/v praxi/v nemocnici. Tzn. Je to zakaz vychazeni at se na to divas jak chces. Nikdo si me zatim na psani recenze nenajal:D

Petrs01

V noci buď ve spacáku a přes den ti nikdo nic nezakazuje.

Kdo chce salát

Neprovokuj, pryč jedem až ráno!

cernej caj

Dennyky
                          Hadej jak sem.delala vanocni darky ♥️

Attachments:
                          kachna

Hadej jak sem.delala vanocni darky ♥️

to je krásný

kachna

Byla jsem v lese pro větev (poctivě jsem našla chvojí z průklestu), to bylo tak krásný ticho.
                              Jen teda, kokořínská půda je poněkud kluzká a moje boty poněkud bezvzorkové. Jo a Čajdo, kdybys chtěla užít ticho kokořínských lesů a spánek v „luxusu“ mnohohlavé rodiny (jako můžeš i pod pergolu nebo k ovcím na seno), jsi stále vítána.

cernej caj

Kachna
                                dekuji 🙂

(nejsou ovce i masozravy? vis jak, jako omylem si kousnou:D

verim, ze v lese muselo byt krasne, ale to pocasi to je docela na bahno blby, puda uz nic nesaje, dole zmrzla… tak hlavne, ze zadny zraneni 🙂

kachna

kousnou

ale zase pustěj 😀

Fifi

Zdravicko vespolek.
                                    Cajdo
                                    Ty umis krasne malovat! Moc hezky si to vymyslela. 🙂

Jsem blbka, zapomnela jsem koupit olej slunecnicovej. Zbejva ho asi deci, echjo. Na olivaci by byl kapr smazenej asi blivajz, co? Nedelam obalovanyho, ale po novohradsku (nejlepsi kapr na svete), ten tolik nenacuca.
                                    A taky jsem byla lovec Pampalini. Jsem prijela z mesta, kamoska uz tu cekala, vyzdvedavala si pujceny auto. Pustim psy a ona „Je, ty mas slepicky, to je dobre!“ Ja jenom sykla „adoprd…“ a sla jsem volat psiska, ktery se mrcasili u plotu. Mno, pozde, zmercili pipinu a jali se ji lovit. Sousedovic slepica asi podlezla pod brankou a uradovala na zahrade. Cokle jsem kupodivu urvala a nebyla polifka.
                                    Jenze, ani slepice. 😀 Ona normalne zmizela, kdyz jsem sla pro hrabe, abych ji nahnala pryc. Neviditelna slepice. Nakonec jsem ji nasla pod tujema, zasila se tam a ani nepipla. Pres pul hodiny jsem ji odlovovala, nahanela, vystouchala zpod tuji – groteska. Nakonec se zadarilo a odmetelila za kamoskama. 🙂 Akorat my zado ji teda nedekuje, tohle mu pranic nepomohlo.
                                    Tak peknej vecir a svatky vsem, jdu varit brambory a zeleninu.

cernej caj

Fifi
                                      a nemuzes ho udelat na masle?

tak super se slepici, ze si ji uchranila 🙂 teda mozna se teda uchranila sama 😀 doufam, ze zado mazes a hyckas:)

Fifi

Cajdo
                                        Masla taky nemam moc. 😀 Me napadnul ten olivac, toho mam celou flasku, ale to na smazeni asi nenene.
                                        Slipky by mi bylo hodne lito, bylo to mlady trdlo. Navic od souseda kupuju vajicka, by mu nosnice chybela.
                                        Zado je, po pravde, velky auvajs, jaky jsem doted nemela, az mi i naka plotna prisla na mysl. Vsak mam dovolenou, ne, tak co bych spala nebo nekde tapala… 🙂

cernej caj

Fifi
                                          myslim, ze na olivaci taky muzes smazit v pohode, pokud nemas problem s chuti. On se na smazeni nedoporucuje spis ten extra panenskej protoze je dost drahej a smazenim prijdes o prospesny latky, kvuli kterym kupujes ten extra panenskej a ne obyc. Ale urco na nem muzes smazit, pokud ho mas dost.

tak snad se nauci, ze se pres plot neleze 🙂

Fifi

Pres plot slipka urcite neprelitla, to by nedala. 🙂 Jedinej prulez byl pod brankou. No hlavne, ze je v poradku, bejt tu perdelky, tak je po pipi. Ruzice s Troldou se projevili jen jako nahaneci bambulove, nastesti, sice po ni sli, ale nezakousli, ani pirko neodlitlo.
                                            Olej pitomej. No extra panenskyho tam davat teda nebudu (mam prave hodne drahej primo z Kosu), nak to vymyslim nebo este snad sjedu rano do kramu. Nic, to jsou starosti nicotny, volejovy. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 481. až 500. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.