- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21.12.2020 v 23:20 #113232
MirkaD
jééééé yjsou romantický
22.12.2020 v 7:16 #113238PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak když nesněží, zasněžíme si, ne?
Dneeeskaaa seeeem f prasííí naposleeed a jdu ve dvě, ve dvě a ve dvěěěěěě – tedy ne celkem ve čtyři, ale prostě ve dvě hodiny, jen jsem měla potřebu to zdůraznit 😀 . Ešče musim zabalit moc dárečkůch a bohužel jsem si nechala ty blbého tvaru až na konec, to bude zase sudoku, ešivá to zabalim. A pro čoklidy musim taky zabalit. A stromeček si ozdobit, abych se mohla těšit jeee. tooooo se těšim.
Mirka D. a Maya
tak já vám to holky příští rok za úplatu klidně zabalim 😀 . Tohle byly dvě takový stuhy zbylý, ani jedna nebyla dostatečně dlouhá, aby zabalila balíček cejel, tak jsem to vyřešila tahle.Hele chcete kynologický hošíčky?? Ešivá voni nejsou sladký? 😀
22.12.2020 v 7:35 #113240PetraK
Mirka D.
jééééé yjsou romantický
nikolif, jsou strašný 😀 ale ! Nejni na nich vidět prasošpína od ohařů, tak halt přetrpim i hnusobný růžičky 😀22.12.2020 v 7:38 #113241PetraK
a! už vim vo co si Maya měla napsat Jéžiškovi, když tak furt nevědíla, co chtí 😀
22.12.2020 v 8:20 #113247Maya
PetraK
to je hustej svetr teda, ale az na ten napis zejo 😀
oharik na hlave? se neboji ze chudak spadne?
baleni darku me fakt vubec nejde, nejaky netypicky davam radsi do krabice, to bych jinak nezabalila vubec
jsem vcera jeste koupila darkovej poukaz do zahradnictvi, uplne nahodouu jsem na to prisla, ze je davaji, zaplaceno a za hodinku v mailu, tak to slo 😀
doufam ze ke gatim mas i bundu22.12.2020 v 8:40 #113248PetraK
Maya
doufam ze ke gatim mas i bundu
no fůůůůj! To už bych se do toho zrcadla nemohla kouknout vůbec, takhle se jen prostě nedívám od pasu dolů!! 😀 😀Svetr gůt, ne? Aji s tím nápisem právě. Hošíčci a sob = dokonalý vánočky 😀 😀
Já se k tomu balení fakt nějak propracovala. Jinak jsem neschopná, neumím nic moc rukama, ale tohle se nějak samo vylouplo jednou v noci. Řekla jsem si tehdy, že dost bylo umatlaných koudelí místo dárků a zakousla se do toho. A jako jasně, nejsem profík, ti to mají špígl nýgl, ale docela se mi to líbí. Jen teda – Brtnik to jako úplně nevocení, to ho k tomu musím dycinky s nůžkama v ruce přinutit, aby řeknul: „Jejdanánky, to je ale krásně zabalenej dárek, a jak je to krásně nazdobený! Hotová nádhera!“
jednou chci zkusit takový to balení do obyč papíru a s provázkem, to se mi líbí moc.
22.12.2020 v 9:06 #113249cernej caj
Petrak
Svetr je bozi ale ty kalhoty to budu blejt 😀Super den rezou me oci tresyi hlava a kolega vzdusnou carou 3m ode me za fakesnou zdi neco poslpucha ze ki to tu duni a je mi z toho fakt zle, takze bozi den dneska…
Uz se tesim na volno…etos vanoce neslavim pac muz si kvuli zhorsujici se kovidove situaci nepreje at nekam.chodime
22.12.2020 v 9:07 #113250Denny
Dobré ráááánoooo,
chčije a fouká a je mi to úplně jednoooJak u vás huš máte předvánoční horečkíííí?
Já ještě dnes f práci, je tu ehm dost jako blásinec, inventury, dodáky fraktúry…ale to se vše zvládne a zítra už bude pohoda, klid.Dnes je to přesně dva roky, kdy jsme si domů vezli tu zrzavou čurinu 😀
Některé jste mi to trochen vymlouvaly, jakože čubku né atd….a já jsem ráda, že jsem se rozhodla tak jak jsem se rozhodla a rozhodla jsem se správně.
Miluju jí pipinu ušňafanou, mazlící i žárlivou, úchylnou na šišky.
Prostě se vším všudy, je úžasná taková jaká je.22.12.2020 v 9:13 #113252Petrs01
vanoce neslavim
Vánoce se povětšinou vyrábějí doma…
Ten váš vandr doufám platí.22.12.2020 v 9:15 #113253Maya
Denny
jako zes radsi ze mas cubku a ne psa?
uz me to taky napadlo jestli neni lepsi na stary kolena si poridit cubku
cernejcaj
doufam ze na tebe neleze koronac
jako kam byste na vanoce chodili, stejne se zda, ze od patku bude zas vsechno zavreny a vecer zakaz vychazeni, tak na prochazku akorat clovek zas bude moct jit
kolegu nezavidim, ja do kanclu zejtra, ale budu tam sama, tak bude klid a doufam, ze nejpozdejc v poledne vypadnu
ale nechceeee se mi22.12.2020 v 9:15 #113254cernej caj
Petrs01
Ja vanoce vyrabim u segry a jeji rodiny. Doma nemam ani stromecek, ani haluz. Nic.A kdyz nejdeme k segre za detma, tak budu hnit doma jak kdyby byla sobota:D
Ja doufam, ze plati 🙂
Denny
Aspon vidis, ze cubinka ma taky svoje vyhody 🙂 a dobre, zes na rady psomajitelu nedala, protoze fenecky sou proste jiny a podle me.je dobry kdyz si to kazdej vyzkousi sam. Holt konikova je skcelej vanocnindarecek porad:)22.12.2020 v 9:17 #113255PetraK
černej čaj
Svetr je bozi ale ty kalhoty to budu blejt 😀a co mám řikat já! Když to musim nosit 😀 😀
a je mi z toho fakt zle, takze bozi den dneska…
ach jooo sakra, ty máš na tohle smolikof často, že jo?…etos vanoce neslavim pac muz si kvuli zhorsujici se kovidove
to je škoda 🙁 však se to přece dá udělat upraveně nějak, kdyby roušky a odstup jste dodržovali, to nepůjde?
stejně se tomu sakra vyhnout nejde, není otázkou zda, ale jenom kdy.Helee, Dennyky!
tady zatím enem ščíje, foukat doufám nebude. Fčéra to bylo teda na venčení lepčí.Já jsem také dnes v práci a zítra v práci už co??? Nejsem. 😀
ale je to diuný teda, takový nevánoční. Já sem se vánočně ale vymódila, mám vánoční košili, vánoční botičky, a šálu. Sem připravená!já jsem ráda, že jsem se rozhodla tak jak jsem se rozhodla a rozhodla jsem se správně.
to je dobře, tak je to správné a tak to má byt! Abych tak citovala z klasiky
Jo a helejte, jsem zvědavá, jak to dneska bude. Fčéra mi volal maník z jednoho éšopa, že mi omylem nedoručili jeden dárek. Jsem na to sama zapomněla 😀 . Zaplaceno předem. A že se teda omlouvají a zkusí to dostat do zásilkovny na středu. Tak jsem se krapítek šprajcla a řekla mu, že sice to není velká částka, ale prachy mají a už nějakou delší dobu a že by teda vod nich bylo solidní, kdyby se to nějak snažili vyřešit, když je chyba u nich. A tak mi to snad pošlou messengerem. Tak jsem zvědavá, zda to dneska teda klapne. Jest to malý dárek nevelké ceny, ale o to větší hodnoty, páč to byl jeden ze dvou dárků, který vím, že Brtnik chce. Jinak sem si to musela vymyslet sama, že ty dárky, co mu koupim bude chtít 😀
22.12.2020 v 9:18 #113256cernej caj
Maya
Ja to mam casto z unavy ty voci a vcera me zas rano brnela uplne hlava a blbe spim, tak to mam asi z toho… + to duneni ki proste dela spatne od mala… tak to asi ten stav jen zhorsuje:D ale tohle proste u sebe znam a je to v 99% z unavy. Jakoze u me fakt „nornalni“ vec.A mam super praci… su tu sama tak delam.neco co sem 2 roky nedelala a mela.sem.delat ted to co znam tak je to prca ale nejak sem to rozchodilaaaaa 🙂
22.12.2020 v 9:25 #113257PetraK
Maya
uz me to taky napadlo jestli neni lepsi na stary kolena si poridit cubkuneni. Pučim bez legrajdy Taliprda, ať víš, vo čem čupka je. Navíc furt řešíš hárání a pak falešku a pak ešivá nemá pyjométru, něco na cecikách………. zlatej péf. Ten by pro Tě dejchal. nechápu, jak můžou říkat, že čupka je lepší pro začátečníky 😀
černej čaj
tak je to prca ale nejak sem to rozchodilaaaaa
výýbornáá, výýbornáá nejvýbornější.
No a co si teda, aby to nebyla obyčejná sobota ještě přeci jen nějaký vánočky doma udělat? Pro atmosféru?22.12.2020 v 9:36 #113258Maya
PetraK
ja taky nemyslim cubku ve velikosti ponika jako je Talinka 😀
se psem zas furt hrajes takovou pretahovanou, nekdy uz me to nebavi, to co jsem slysela s cubkama nebejva
ale jo, to harani je blby
cernejcaj
tak ono staci par vetvi do vazy a baleni a rozbalovani darku a spesl veceri, aby stedrej den nebyl jak sobota, ale nevim, mam dojem, ze vy s muzem si to nechcete nebo neumite moc udelat a tak potrebujete kolem sebe jiny lidi, kteri to udelaji za vas
coz je fakt pak dost blby kdyz za tema lidma nemuzete, tak alespon pres net se zucastnit?22.12.2020 v 9:48 #113259Petrs01
u segry a jeji rodiny
Tak tam bych teda klidně jela. Nás se taky sleze víc, bo chatu v lesích máme jen jednu.
Chce to s rozumem – když má někdo jakýkoliv příznaky co by mohly být ***, tak radši zavřít doma, ale když jsou všichni ok, nevidím důvod žít v izolaci. Jasně že ne mejdany s hromadou cizích lidí, ale nejbližší rodina.
No a nebo si holt vyraz do lesa, uřízni pár větví, pusť si doma pohádky a máš vánoce taky.22.12.2020 v 10:02 #113260PetraK
Maya
se psem zas furt hrajes takovou pretahovanouno vidíš, a tohle já zase právě u psa neznám vůbec. fungujeme luxusně.Přetahovou máme bohužel právě s Tali.
22.12.2020 v 10:05 #113261Denny
PetraK
ten svetr je šíleneeej!Jinak sem si to musela vymyslet sama, že ty dárky, co mu koupim bude chtít
voeee že mě to u tebe nepřekvapuje:-)Jinak dík za krásnej pohled, se Francezkem jsme si to přečetli a krevetlám jsem to hodila do kavárka, ať si taky počtou :-DD
Miluju balení dárků nicméně posledních pár let si svoji oblíbenou činnost moc neužívám, jen když chce zabalit dárky šéf.
Maya
jako zes radsi ze mas cubku a ne psa?
já v nich fakt zas takový rozdíl nevidím.
Koněf teda umí lepší ksichty takový ty jako tak si tady plácej co chceš
já tě stejně neposlouchám :-D. Doma myslím, je s tím docela ftipná.
Ona poslechne ale jak se tváří :-DDDjá mám mini stromek stříbrný smrk v květináči na balkóně, odložila si ho tam kámoška z Ústí co tu má chalupu ať ho občas zaleju, tak na něj dám světýlka.
V sobotu mi přinesla krabičku cukroví, takže ani píct nemusím, vyrobím jen vaječňák.
A na zítra bramborovej salát kámošce z NDR, jsem slíbila, na oplátku dostanu Drážďanskou štolu.
Zítra taky přijede kámoš z Ústí, přiveze vytištěné Irenčiny povídky tiskáren a Denykovi rostlinky do akva a Beťáka 🙂
Tak nechám trochen salátu, upeču vinnou klobásu a uděláma si oběd.
Željko zas někde vraždí, vypadá to, že přijede až 24 tého 🙁Jo a Beťáček je z Hradce, tam bydlí kámošky dcera, která ho přiveze do Ústí 🙂
Píšu chlapíkovi který je chová, kolik za ní, ať mi pošle č-účtu a on na to: „Peníze budou, my nebudem, jsou Vánoce :-)“
Tak mám dájek…čajdo
a dobre, zes na rady psomajitelu nedala,
já bych si stejně udělala po svém…je i hodně mazlící, možná je to plemenem, nefím.22.12.2020 v 10:13 #113262Petrs01
Tak mám dájek…
Hodnej chlapík, jestli von nebude Ježíšek 😉
22.12.2020 v 10:18 #113263Maya
PetraK
pravda je ze brachy borderak se taky nepretahuje, asi tyhle primarne spolupracujici plemena uz to maj odslechteny
me to delali vsichni krome Dorina, proste cas od casu si musej pohonit ego
Denny
super darek, bety jsou krasny
cernejcaj
s rodinou bych se taky nebala, vsak bracha k nam dorazi 25. i s tchyni 😀
jak pise Petrs, kdyz nikomu nic neni, jediny rizikovy jsou asi deti, ale ty zas byly ve skole naposledy v patek, takze kdyby nekoho nakazaily, tak na stedrej den uz je to projeveny
ale lidi se bojej i tak, mam par znamejch, co hned jak se vytasili s antigennima testama, tak se objednali na 23. i treba 100 km daleko, aby meli potvrzenej negativ nez pojednou za rodinou -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.