Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 401. až 420. (celkem z 2,832)
  • Autor
    cernej caj

Fifi
      jestli ti to pomuze, ja taky neexistuju 😀 😀

jinak gratuliere ze na svatky budes pojizdna! 🙂

Fifi

Nas vymazali, Cajdo, vid, takova nespravedlonost! 😀 Este negratuliruj, se uvidi, esli to ve stredu klapne.

Fifi

Eusova, diky za tlf a hlavne nakopnuti, vyhrabala jsem hrejivej/chladivej pytlik na vymknuti kotniku a uz ho nahrejvam. Pytlik jako, plesk ho pak na hrbet. Na to jsem zapomnela, hrejivy teplo mi vypadlo ze vzorce prasek a kostival mast. 🙂

PetraK

Tooo je taková vám krása venčit ve všední den za světla!!! Tálije je na zabití – včera už to docela reálně hrozilo, ale i tak jsme si to užili. Pracovalo se s dummíkem a dokonce se madáme chtěla zapojit na haldách, tak jí posléze bylo i vyhověno a lítala tam za balonkem. POvedlo se mi jí dát jí dudy tak, že vůbec nechápala, kudy a kam ten balonek letěl a motala se na fleku jak hajzl při povodni a tou dobou už měl ovšem Rumouš balonek v kušně. Málem jsem se počůrala, jak jsem se jí škodolibě, hajtře, smála. Pak sem zavolala Brtnikoj, at si nás vyzvedne v polích a zajeli jsme do Unhoště na kávičku a svařák z okýnka. Vypili jsme si to pěkně v autě a zajeli si pro pizzu. Mám nakydanou na hlavě kadivou barvu, budu krááásná jako Krasomila 😀 . Teď ne, teď nejsem krásná jako Krasomila, tetkon vypadám jako debil v kulichu v kuchyni 😀

no ale… mám to oficiálně potvrzení z Egypta – sem roztomilá!! Čtěte lidé a z toho bděte, jak sem úžasná 😀 😀

. Jako takový je člověk zrozený v tomto znamení roztomilý, čestný a pracovitý. Jste opravdový člověk, sůl země. Je na vás spolehnutí, stejně jako na Zemi, která s jistotou přináší obživu.

Je škoda, že se k tomu váže tedy název GEB , to trochu evokuje spíš toho debila v kulichu, než roztomilou osůbku, kteroužto já dozajista sem! To by vám s revolverem u spánku dosvědčil určitě rád i Brtnik, kdyby tu byl. ale von tu nejni, šel do Hrombachu pro závitový tyče. tAk prostě musíte věřit starejm dobrejm Egypťanům 😀 😀

Fifi

AŤ TI PYTLIK DOBŘE HŘEJE 😀 😀 😀 !!!

Fifi

AŤ TI PYTLIK DOBŘE HŘEJE
              Uz jedu druhou varku a hreje, spasmy povolujou. 🙂 Kazdymu radim a sama sobe neporadim. 😀
              álem jsem se počůrala, jak jsem se jí škodolibě, hajtře, smála.
              Ja jsem se vcera schovala RUzici, hodne v noci po zahradnim venceni, jen curani a jdeme spat. Za dvere, v jednom pokoji, kde bych se normalne nenachazela. Twe, ta chytla paniku a trvalo ji, nez me objevila. 😀 Nesmala jsem se ji, ona mela uzkost, ze se ji panicka ztratila. 😀
              At se kadiva barva vydari, kdyz tebe Egyptany nevymazly z kalendare. 😀

PetraK

Fifi

Uz jedu druhou varku a hreje, spasmy povolujou. 🙂 Kazdymu radim a sama sobe neporadim

tooo znááám, bylinky míchám, bylinky radím a sama sobě neporadím 🙂 Tak pak je to buď Fifi, nebo Dennyky, či Brůt, co poradí

Twe, ta chytla paniku a trvalo ji, nez me objevila.
                že voná má ešče vo dvěstapadesát neuronů míň než měla Křemýl? tedy-dvěstěpadesátjedna? 😀

vypadá to, že sem si dobře na makovici nakadila 😀 budu nejen roztomilá, ale taky krááásná Krasomila 😀

PetraK

viděl jste někdo konjůnkcí? Tady prt!

PetraK

jo a vááánočky jsou tady! První pořádná pohádka dneska 🙂

Maya

PetraK
                      tady taky prt, není vidět ani měsíc, natož nějaký pidiplanety, škoda no

PetraK

Maya

když nahoře nic nevokazujou,tak balím.

Fifi

Konjuunkci jsem nevidela, hovno, Majere, hovno mas, mraky mas.
                          Zato zado zahrivas a je lip, plus jsem se potejrala i pres bolest nakou jogou na protahnuti a lepsi, uz se muzu veset na vetvi obema rukama. 🙂
                          že voná má ešče vo dvěstapadesát neuronů míň než měla Křemýl? tedy-dvěstěpadesátjedna?
                          Ruzenka je takovy mimi porad, byt trilety. Chytra, ale obcas se momentalne zavostane. Kremyl proti ni byla pani profesorka Bystra. 😀

PetraK

Fifi
                            Kremyl proti ni byla pani profesorka Bystra.

😀 😀 to zní …………hodně nepříznivě pro Růženec!!! 😀

supr, že zádo povoluje. Mraky asi nepovolej, takže máme smolikof. Musím ešče pověsit práááádlo a to se mi nechceee. Vyprala jsem si hodobóžo venčící kalhoty – maskáškový s růžičkama 😀 😀 : bože to je model! to by asi chtělo fotos. Aspoň vzorek cvaknu, ať máte představu v čem se potuluju přírodou 😀 😀 ale! Je prauda, že jsou to teplý gaťky!

Maya

knížka s lapinou, docela mě překvapuje, že do kindlu je dražší než papírová knížka

MirkaD

bože to je život toto
                                napřed mi v práci ukázala zástupkyně vedoucí fotku zabalených dárků i stromku ozdobenýho od kolegyně-skvostný!
                                pak svoje zabalený-taky krásný-ted tady Petra PROVOKUJE-jako děvčata-toto nenene
                                já dnes zabalila Martinovi co si on sám pořídil někdy v říjnu-mikinu-zjistila jsem i cenu…ne,nebyla v akci:D
                                a Žerykovi kolečko,co jsem mu minulý týden šla měnit-moc pidi
                                tak toto je větší,tlustší,stisknout v ruce se nedá,ale není těžký
                                tak jsem je přidala do jejich balíčku
                                a Dafi dostane k hraní zmačkanej papír…
                                v práci prý hodně lidí dopo,mě odchytily před čtvrt na jednu,že už můžu klidně dělat-jsem měla na půl jednou,tak jsem v šatně zatím cvičila…
                                jelikož tím,že jsme jely zvířectvu pro jídlo,tak jsme byly v práci brzo-Martin zas nakupoval-jako to musí bavit…
                                k večer jsme lidí měli mín-já chodila jako třetí-takže kasa,balení a v devět dom,jinak teda máme do desíti,takže zbytek kolegů tam zůstal-proč máme do ddesíti nevím…
                                Dafi mě z otevřené spíže nosila nákupní tašky,asi chtěla jít nakupovat…
                                PetraK-pohádky jsem odchytila konec,líbila se mě
                                moc bych chtěla vidět tu novou na Štědrý den,ale zase budu proti všem,takže smůla,už si ani nezatrhávám co bych chtěla vidět,nemá to u nás smysl…
                                Talince řekni,že by taky k Jéžišku mohla dostat PRD,KDYŽ TALIPRD,tak
                                at se zamyslí a poslouchá!
                                Maya-Norinka,kočenka spinká v tom pelíšku
                                3 týdny jí to trvalo
                                Žeryk v boudě nespí…možná zas až v létě
                                Fifi-at tě přejdou záda,mě bolí taky,ale bedrní,z práce…
                                Kachna-donese vám něco jéžišek od dětí?
                                jako vyrábí něco,nebo kupují,nebo…?
                                jo ještě jeden dotaz na děti
                                existuje nějaký všobecný dárek pro děti?
                                něco jako,rodičům dáš třeba kafe,víno…když chceš dát něco pro oba a dětem co?
                                je něco takovýho?

Fifi

Ale nee nepriznive! Jen byl Kremylek jinej. Nejde porovnavat. Ruzice zpanikari a nepremejsli – ale tak ja se ji nedivim, jsem stejna. 😀 😀 Kremylek nepanikaril, ten si vzdy vse vyresil nejak po svym.
                                  Kadiva hlavice obarvena, poves si gatky a jdi spat. 🙂 Ja jdu nahrat pytlika, uz vychladnul a jdu se zacist vodorovne do Tajemnyho Etruska, vydani, co je starsi nez ja. Neni divu, ze si tu knuzku uz nepamatuju z povinny cetby a pritom takova krasa! 🙂
                                  Dobre noci vsem kadivkam, zadobolum a opatrujte se. 🙂

MirkaD

ááá Martin zas pekl rohlíčky-holky,že se musí rohlíčky kontrolovat,aby se nezkazily?že jo?já je teda kontroluju…

Maya

PetraK
                                      krásně zabalený, já to mám vždycky jak když to koza přežvejká
                                      Fifi
                                      Etruska jsem nikdy nečetla, jsem to nesehnala
                                      super je Krvavá lázeň a druhý díl už nevím jak se jmenuje

Maya

jinak poslední dobou se mi líbí detektivky od Petera Maye, hlavně ty ze Skotska z Hebrid, má tam vždycky paralelní příběh, obvykle z minulosti a super nejlepší je toto https://www.databazeknih.cz/knihy/ostrov-entry-248257

Fifi

Maya
                                          Jak, ze si nesehnala Tajemnýho Etruska, už není k dostani ani nikde na e-knize? Ze bych mela doma poklad konecne? 😀

Kdyz Skotsko, tak si sleduju coby kravicka skotskyho farmare. 😀

Nebo hoof trimming tamtez. 🙂

PetraK

Už skoro spím ale…. ty sou co???😁😁😁😁😁😁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 401. až 420. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.