Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 241. až 260. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Maya

Denny
      kacenky pekny, kdy pribude treti akvarko? jeste se ti tam jedno vejde
      preju at sneckove nejsou jako velesneci a nebudes jich mit za chvili milion, exponencialni pocet zname od covidu 😀
      koniky na tyhle fotce vypada jak kdyz ma modry oci
      MirkaD
      jak muze nekdo ztratit tasku? vzdyt prazdny tasky se jen tak v ruce nenosej??

PetraK

Maya
        preju at sneckove nejsou jako velesneci a nebudes jich mit za chvili milion, exponencialni pocet zname od covidu

já jí to úplně nechtěla říkat jako,když měla takovou dětinskou radost 😀 😀 😀

vzdyt prazdny tasky se jen tak v ruce nenosej??
        může, mně se to teď povedlo v pindělí taky, ale naščestí jsem se vracela tou stejnou trasou, takže jsem našla. Byla jsem ráda, páč je to taška pracant, co ji člověk složí do kuličky a unese v ní mamuta – čajda promine 😀 . Měla jsem ji v ruce ještě s dalšíma věcma a upadla mi, nevšimla jsem si.

Denny

Ale dámy nono, tihle šnečci nejou jako třeba okružáci, ano ti se množí jak vši 😀 a kdyby jich bylo víc, dají se zpeněžit, cca 150Kč/1ks
          Ale tak první mimina prodávat nehodlám, poputují do akva č.2 😀

věcma a upadla mi,
          ehm jsou to tři týdny, co jsem nechala v nákupním košíčku klíče od bytu,
          takže možné je fše (u mě určitě áno) nemluvě o mobilu v lednici atd.

Dnes venku nic moc nějako tam fuňákuje 🙁

PetraK

Dennyky
            Ale tak první mimina prodávat nehodlám, poputují do akva č.2
            pak do akva č. 3… 4….5 a KOněf bude mít místo pelechu nafukovací matraci, aby měla kde bydlet .:-)

takže možné je fše (
            nepochybně. U někoho, kdo odejde s každou botou jinou, rozhodně 😛

Maya

konef na plovouci matraci 😀
              ted nedavno jsem videla video husky challenge jak jim udelali na chodbe bazenek 😀

Maya

a nasla jsem to

cernej caj

Petrak
                  Tak do -10 by to slo a spis stejne v zateplenych spodkach ty nesmi.navlhnout takze mas zvlast

Denny
                  Jeee mnozitelka sneckuch:) budes mit paradni akvarka

PetraK

černej čaj

Jeee mnozitelka

😀 😀 ty seš debííííl 🙂

Tak do -10 by to slo
                    tak to nejni marná varianta. hele a to seš schopná se v takový zimě převlíknout do suchejch podlíkačet? Brrrrr. zimínkáááá

PetraK

Maya
                      😀 😀 chuderové 😀 . Ale není to divný, že husky – byť emerickej – nemá rád vodu?:D

MirkaD

tak mi zmizl píspěvek…
                        no takže já ráno s psíky do lesa-k lípě mega moc rozježděná cesta od traktoru,+hlavní cesty v lese,vzala jsem to po menších cestaáchppro větve,ehm v lese,kde jsem fotila na podzim ty fotky v listí barevným moc větví ze šiškama a jehliím není,že…
                        divím se tomu každoročně…
                        takže kus dozadu,za můj obvyklý okruh s obrázkem a napřed větvičky s pidi šiškama,pak i s jehličím,v ruce tunu větví…
                        Žerykovi jsem ke konci lesa hodila dvakrát míček,tak aby ho musel hledat,jednou ho donesla chudera Dafík za piškot-ona ty tvrdý gumový míčky tááák nemá ráda…
                        pak jsem to s ními kolem hájenky riskla na volno,dolů jsou na volno normálně,kolem prvního baráku jsem riskla,že nevyběhne smečka čivav a pak kolem stavby u nohy a dom,doma umýt nohy,Žeryka opláchnout-vytřít ve vodě s octem,válel se nejen v listí…..
                        pak vykartáčovat,zkrátit srst na nohách,to stejný u Dafi-bez toho umývání octem teda…
                        a hodina fuč,ted peče Martin rohlíčky,já tady už půl hodiny píšu příspěvek co zmizne,poslouchám dudlajdááááá
                        Denny-u nás lidi v košících nechávají venku zboží-to nám nosí zákazníci pak dovnitř,jinak klíče od domu,sklepa,peněženky,mobily,karty,lékařský zprávy,ted už tam máme ,ěsíc auto dětský,čepice,dudláky…
                        Černejčaj-v sukni by mi táhlo na nohy,já musím mít v teple všecko….
                        fotky jsem viděla kousek
                        žebříjy-nikdy jsem nebyla na žádné půdě-ani tu ani v bk,nikdy ne na posedu-takže tyto žebříjy by nehrozily,život pod rozhlednama a na kolotoče nechodím….

PetraK

Mirka D.

,poslouchám dudlajdááááá
                          tak ti to trochu voživim 😀 😀

cernej caj

Petrak
                            Ptevlict se stej e musus dycky :Dl jako horsi nez sundat gate a navlict podvlikacky je sundat triko a navlict termopradlo 😀 a jeste horsi to je rano v teplym spaxaku se prevlikat zpatky 😀

PetraK

černej čaj

celý je to hroznýyyyyyyy! Já bych to nedala ani bez převlíkání, že bych celou dobu byla na prasáka a v jedněch hadrech, ale ešče dělat štriptejz?? Ne, ne, kdepak to ne. Aby mi utíklo to vzácný teplíčko? NIKDY! 😀

PetraK
                                Petrs01

vzácný teplíčko?

To nezní jako úspěšné pokračování v otužování… 😉

PetraK

Petrs01
                                    náhodou jo, pokračuju furt dál. Ale prostě představa, že to málo tepla, který si uchovám při pobytu ve spacáku na tvrdý zemi pak ještě musím vydat, tak ne, nenenenene. deeepak! Speciálně ráno potřebuju komfort, abych mohla fungovat. Jsem schopná si zacvičit a pak si dál i studenou sprchu – ne že bych to dělala s tou studenou sprchou, ale zvládla bych to, ale vstát do zimy a svlíknout se, tak to ne. nenenenenene a 100000000000000000000000000000000000000000x NE!

Denny

No jak množitelka i PP vystavím :-DDD

PetraK
                                      NO TY VOEEE TO VYPADÁ GUT TAKOVÁ MARMELÁDÍÍÍČKA 🙂
                                      Možná vám mezi svátkama přijedeme ťuknout na vokýnko,
                                      (nebo rozbít vokýnkooo?)

měli bychom jet do Velemína pro selátko kančí a do Prahe pro lybičtu :-DDD
                                      (z Velemína už je to totiž kousek a já si mosím k Vánocům vybrat Beťáka.

Maya
                                      co se týče těch huskounů mně spíš příjde, že jim vadí to, že tam je něco na co nejsou zvyklí a kdyby tam byla louže ne uměle vytvořený bazének tak si myslím, že by to tak neřešili.

PetraK

Dennyky

i PP vystavím :-DDD

áá aji bumážka bude! 😀

Možná vám mezi svátkama přijedeme ťuknout na vokýnko,
                                        Jooo? my se tam budem přesouvat taky nějak mezi svátkama, zatím nevím přesně kdy nás to popadne, ale musíme jednak kvůli Mouresovi a taky kvůli topení. A na Silvouše budem už jasně tam.

ti haskouni – majitel píše, že nemaj rádi mokrý tlapky právě, proto jim to s tou vodou takhle narafičil.

cernej caj

Marmeladicku ochutnejte a poreferujte 😀

On clovek musi.hned dokud hreje nesmi.se prwvlikat kdyz vychladne

PetraK

černej čaj
                                            On clovek musi.hned dokud hreje nesmi.se prwvlikat kdyz vychladne

já bych asi zbytek výletu prošlapala v pyžamu pod věcma 😀 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 241. až 260. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.