Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 5 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,541. až 2,560. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Maya

PetraK
      jak to mate s tim domkem? to uz je jinej okres ne?
      ted vsude kritizujou ty jidelny, tipuju ze je zas brzo otevrou
      blby je, ze diky nasi blby vlade uz je pozde a tohle vsechno nebude rozhodne trvat jen 3 tejdny

PetraK

Maya

ozhodne trvat jen 3 tejdny

tohle ví úplně každej, kromě těch tam. O všem rozhodujou aniž by věděli, jak co a kde chodí. Von administrativec kravaťák si to může sníst u svýho stolu, ale lidi z provozů?? co to je?? Místo aby konali před tím, tak te´d to….ou exemplárně

Petrs01

jsou to dementi…
          Jeden strávník u stolu, u dlouhého stolu rozestupy 2 m nebo mechanické přepážky, které brání šíření kapének. Právě jsme přijali na vládě nové usnesení, které upravuje přítomnost pracovníků v rámci zaměstnaneckého stravování.

PetraK

Petrs01
            tohle už se nedá snad ani komentovat

PetraK

Jo a víte, že jsem během své pracovní doby sjela v kancelář třikrát po skluzafce?

Maya

Petrs01
                bylo to rychlejsi nez jsem cekala 😀
                a zrusili zkousky v autoskolach, ale vyuka bejt muze, to je taky nejaky debilni narizeni
                ty chudaky, co maj autoskolu hotovou a nemuzou na zkousky, lituju

Maya

PetraK
                  poridili vam zabavni mistnost 😀
                  mi mame pinces, ale nikdo se neodvazuje tam chodit 😀

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 2 měsíci uživatelem Maya.
                  PetraK

Maya

jo tady určitě 😀 😀 😀 hovořila jsem se svým soukromým psychoterapeutem! Jmenuje se Ondrášek a je táááklenc malinkej 😀 😀 a hovořili jsme spolu zcela seriózně po telefénu, až mi nabídnul, že mě sveze po skluzafce, ešivá chci 😀 jasně, že jsem jela! nejsem blbá, ne? Dobře to svištělo 😀 😀 Dycinky mi nahlásil, že už deme po žřebiku, sme hoře a pak jsme jeli dolů. Taky mi řekl, že by se mu hodilo, kdyby zůstal takhle malinkej, že se mu to moc líbí. A když jsem ho pochválila,jak mocinky moc je šikovnej, že mi maminka vyprávěla, jak se umí sám obléct pravil: Umim, dyš ci, dyš neci, neumim“ 😀 tomu rozumím, to jsem mu schválila jako výborno stratégii 😀

Já moc nechápu, že kytku si můžeš koupit v květinářství, ale věnec u krematoria, natož náhrobek nikoliv. Předpokládám tedy, že kamenictví ještě panu premiérovi asi žádný nepatří.

Maya

PetraK
                      tak to jste si pekne zaskluzavkovali 😀
                      to ani nevim, ze kamenictvi je zavreny, uz se v tom davno neorientuju
                      ted poslalo CMKU dopis s dotazem, jestli se muze jezdit na kryti a pro stenata, tipuju, ze odpovedi se dockaji az uz to bude jedno a lidi stejne jezdej i tak

cernej caj

v praci docela divocinka, mam na zaucovani novou slecnu, zatim se zda ze sikovna ale nema vubec technicky vzdelani, coz je obcas asi sranda, to je jak kdyby na pozici ucetni nastoupil nekdo kdo nevi co znamena slovo dane a sleva na poplatnika 😀 asi takhle se obcas citim, ale tak asi to vadit nebude, co bude potreba se nauci, ale je to nezvyk ze proste uplne netechnicka osoba 😀 takze nebudu mit ted asi v praci vubec uz ani mikroskulinku casu 😀

petrak
                        tak to je fajn ze ses parkrat povozila 😀

s jidelnama super, my zadnou nemame, tak jeste doufam ze zakazou okynka aby se obed nedal ani koupit s sebou.

Maya

cernejcaj
                          neboj jidelny uz zase povolili, to jen ministr prumyslu zapomnel, ze existujou lidi, co nemaj kancelar a stul 😀
                          tak zas slecnu si vyucis jak potrebujes a treba to bude lepsi
                          k nam kolikrat chodej lidi s VS ekonomickou, ktery ani nemaj paru jak ma vypadat obchodni pripad a je to uplne jedno, jestli to vzdelani ma nebo je to nekdo uplne mimo obor
                          casem se to nauci kazdej

cernej caj

Maya
                            no ja treba mam kancelar a stul a fakt nesnasim kdyz ty smradlavy pochutiny kolegove zerou me pod nosem a jeste drzkuji kdyz chcu vetrat 😀 kez bychom meli zavodni jidelnu aby chodili ty smrdutosti jist jinam 😀

prave, casem se to nauci proste kazdej, nekdo je sikovnejsi, nekdo se to nenauci, ale je fakt divny kdyz rikas neco jako „posledni trojcisly telefonniho cisla“ a ona „co to je telefonni cislo“ 😀 😀 (to sem si vymyslela analogii pro predstavu, no jako ale vypada sikovna. tak by to bylo fajn mit nekoho dalsiho, pac kolega jeden jde v ramci firmy na jinou pozici (k nam byl vzitej na vypomoc na pul roku a zustal 3 :D)

Petrs01

no comment
                              Další změna. Třítýdenní karanténa pro rodinu vydržela dva dny, vláda ji zase zrušila

cernej caj

aneb kamoska dela ve skolstvi rodina se vratila ze zimbabwe nebo kde maji tu africkou mutaci a prislo jim v poradku poslat dite do skoly 😀 samozrejme to rozneslo po cely skole a nakazilo pulku ucitelek

Maya

Cernejcaj
                                  Vsak normalne lidi v karantene davali deti do skolky, proto je taky zavreli
                                  Holt s timhle pristupem budeme best in covid jeste dlouho

Fifi

Zdravicko vespolek. Teda tady je prdeloprdelni mlha, ze by se dala doslova krajet. Jsem cekala, kdy na me bafne Rakosnicek pred autem.

Esusova
                                    víte, že jsem během své pracovní doby sjela v kancelář třikrát po skluzafce?
                                    Nakej dobrej matros vam davaj? 😀 Jo taaak, Ondrasek uradoval. 🙂 Hele, nedojde u vas taky na HO, kdyz to chtej tlacit vsude, kde to jde?

Cajdo
                                    mam na zaucovani novou slecnu, zatim se zda ze sikovna ale nema vubec technicky vzdelani,
                                    Tjo, ja mam brigadu a ani vo tom nevim? 🙂

Maya
                                    , to jen ministr prumyslu zapomnel, ze existujou lidi, co nemaj kancelar a stul
                                    Prej bude za rok Skodovka svolavat nejaky auta na opravu. Duvod – zadrenej motor. Drobky… 😀

cernej caj

Fifi
                                      😀

PetraK

Dovedu anglické pivoty, až budou pindat plomby????

Sťážnik Kreptrý promluvil???????

Maya

Fifi
                                          to je dobrej fór 😀

PetraK

RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem zde, od brzkých ranních hodin. A chce se mi spát. A to jsem do postele uvědoměle zaplula ve 3/4 na deset, když tetkon vstávám v pět. Bolo velehmlisto, ale nebolo to také aké fčéra. To byl dobrej masakr. Já jsem se fčéra s těma plombama, který pindaj 😀 nezblázila, to jsem enem musela prostě zacitovat strážníka z Halo halo, kterej právě hovořil v tydlevízi 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,541. až 2,560. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.