Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,481. až 2,500. (celkem z 2,832)
  • Autor
    cernej caj

Fifi
      no spis pro jistotu vic typu v batohu nebo i bavlnenku proste kdyby bylo nejhur jakoze lepsi neco nez nic a leky na alergii 😀 a kdyz budu mit ozkousenej v pohode tak holt spolehat ze vsechny totozny typy budou ok 😀

zase to jaro nastupuje hrozne brzo 🙁 melo by mit jeste aspon 3 tydny cas…

aha ja myslela ze opikani = spekacek ale vlastne to neni nutny, ze 🙂 jo, my opikat muzeme, kdyz bude co a bude hezky 😀 zitra mozna vyrazime na vylet, jestli bude hezky budu kouset ridit, tak snad to klapne s pocasim.

tady dneska nadherne ale asi to prijde i sem…

MirkaD

tak volno jsem neměla,skro 10hodin odpo
        v práci kolegyně vv karanténě+další budou doma s dětma,takže teda přidaný směny
        ro jsem se ještě chytla s Martinem
        super den…
        tp mám vozit sebou do práce smlouvu?
        su nacpaná paralenama,spouští se mi rýma
        kde zjistám ten katastr obce?

MirkaD

lije+kroupy
          užijte si volno

Fifi

Mirko, klid, ted probiha tiskovka a teprv nam to predstavujou, co bude.
            Ucho, ryma – to nezni uplne fajn, mozna lepsi zustat doma a vzit si tu nemocenskou? Test vam asi nikdo nedelal, kor kdyz je kolegyne v karantene…

MirkaD

Fifi-prý máme mít testy od bžezna
              ucho+rýmaa mě chytly ve středu odpo v BK
              ráno jsem volala Mudr.,říkala jí co na to beru,tak mi poslala recept na kapky do ucha nosu,a rýma se spouští už
              já na to ucho trpím celej život několikrát za rok i v létě,hlavně s prrůvanů
              nevíte někdo jak to bude s veterinou?
              máme jet oba očkovat,jezdíme do Větéřova

Maya

MirkaD
                katastr se normálně ukazuje na seznam mapách
                papír do práce musíš mít jen když jedeš do jiného okresu
                doufám, že mě uznají něco poslaného mailem
                roušky zas všude a nesmíš ani za příbuznejma v okrese a na chaty, no už vidím to dodržování, každej řekne, že jede na nákup

Maya

MirkaD
                  o veterinách nic neříkali, ale ty byly otevřený i na jaře, tak doufám, že budou, takže pokud nejezdíte někam mimo okres, tak asi bez problémů
                  celkem by mě zajímalo, jak si maj lidi sehnat ten papír do práce přes víkend

Fifi

Veterina dle myho v pohode, si jen zavolej, Mirko, zda fungujou. A je to duvod k ceste, neboj.
                    Navic, ja myslim, ze to nikdo nebude extra hlidat a bohuzel na to lidi srat taky budou. I kdyz bych si prala, aby fakt kazdej omezil max kontaktu a neriskoval. (Netyka se vyletu v lese, kde nikoho clovek nepotka.)
                    Ockovani – ja plasila na podzim, protoze oba cokle norujou a zerou myse, kdyz ji lapnou, takze kvuli leptospiroze. Vzteklina by treba pockala, nez se prezene tenhle silnejsi lockdown.
                    Maya
                    Dyk to tam rikal Havlicek, ze hned v po nebude nikdo delat velky bububu kvuli papiru.

MirkaD

děvčata děkuju
                      Peti-dárek jsem přečetla v BK,moc pěkná knížka!
                      a ty kresby ty stojí za to!

Maya

Fifi
                        se obávám, že na to Havlíček nebude mít moc vliv
                        stejně jako včera prudili policajti kvůli nanošátkům a tak, tak tipuju, že i v pondělí se takový aktivista najde
                        a ani se neomluvili, že si blbě přeložili to s dvěma rouškama a jen to po dvou dnech v tichosti zrušej, fakt banda k pohledání
                        o dodržování si taky nedělám moc iluze, ale tak alespoň nějaká část lidí to třeba dodrží a nějaký výsledek to mít bude, alespoň by ta křivka mohla začít stagnovat, když už ne klesat, musíme to nějak překlepat do teplejšího počasí

Maya
                          cernej caj

O prave do prazdnyho lesa nesmis pac ho nemas v katastru obce:D

Jinak teda taky nevim, jestli budou na hrane jatastru uprostred pole hlidky jestli sem o 3 metry neprekrocila… a navic jak to poznas?

Mirkad
                            Poslu ti na mapu odkaz, ale ty ses v bucovicich tak mas katastr 100x vetsi nez ja asi…

No a v praci nam snad v pondeli nejake potvrzeni daji

cernej caj

Holky, nechcete nektera digitalni krokomer?

https://krokomery.heureka.cz/omron-hj-005-vital-step

je nikdy nepouzitej, kdyz ho vyndam z krabicky vejde se i do bublinkove obalky.

Maya

Cernejcaj
                                Tady taky nektery maly vesnice maj katastr v podstate jen tam co jsou baraky, lidi to proste nebudou dodrzovat, pro takovy by byl lepsi treba stanoveny kilometr od bydliste
                                My fakt v tomto mame stesti nas katastr ma v prumeru urcite vic nez 10 km

cernej caj

dobrou noc!

Petrs01

dobrou noc!

Jo, díky téhle kulaté potvoře to teda moc dobrá noc nebyla a navíc mě honil Babiš. Nekecám, fakt se mi o tom… skvělém, trestně stíhaném pánovi zdálo. Jsem se pak bála znovu usnout.

Maya

cernejcaj
                                      aaa to je pěkný, on je teď úplněk?
                                      Petrs01
                                      ty máš teda sny 😀 co ti chtěl? 😀

Petrs01

co ti chtěl?

To bylo nějaký šílený – jsem ho přistihla jak ho lidi mlátěj a děsně jsem se mu smála a on mě pak pronásledoval a já se schovala za skříň a on nechal skříně odtáhnout, ale já už jsem tam nebyla… a pak jsem se probudila. No jako uznej, že po tomhle se spát nedá. I když ten začátek…

Maya

Petrs01
                                          začátek musel bejt dobrej 😀

třeba se bude někomu hodit
                                          ten první cvik mě naučili na rehabilitaci na krční páteř a fakt to funguje, lze dělat kdekoliv
                                          https://zena.aktualne.cz/krasa/aby-hlava-nebolela-tipy-na-nejlepsi-cviky-a-techniky/r~i:article:778229/

cernej caj

ja vcera vysla s ferinkou curat jen na dvur, ale malokdy chodim tak pozde jak vcera a mesic byva trochu jinde… no a uz pres okno sem videla ze je uplne nadherne jasno a na fotkach mi prisel kulatej a ono fakt, 27.2 zrovna uplnek…

no me se dneska zdalo,ze ja a moji bratri slavime narozeniny, ale behem oslavy na nas dosla policejni razie za zakaz shlukovani v rodine a protoze sme byli vlkodlaci tak sme se vyparili nejakyma mysima cestickama z baraku pryc 😀

vyrazim na posledni mikro vylet. protoze muz jede do prace kolem 11h, tak vyrazim ted a jen kousek, abych pak nemusela busem

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,481. až 2,500. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.