- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
26.2.2021 v 13:28 #116577
PetraK
Mirka D.
Mirko, díky za citáty, jsou moc hezký
všecko máš tak si to užij !!!!!
moc děkuju, to je krásný přání 🙂Kachna přesně sepsala, to na co si dávej pozor, myslím, že tohle stresování, co vám dělaj by mělo být trestný, takhle je vás podstav a oni nemůžou jen tak Tvoje místo zrušit, a minimálně kdyby ano, musíš dostat ODSTUPNÝ a to Ti poskytne čas hledat a pak třeba nakonec najdeš něco lepšího. Já myslím, že se nemusíš štrézovat, opravdu ne. Představ si, že by jim chyběl další člověk? Vytýkací dopisy poslali? A za co? Chybovost nemáš nadstandardní, svou práci plníš, takže ať se jdou vykouřit ve fajčišce managéři debilitní hovadský. JAK JÁÁ TOHLE NESNÁŠÍM! Fakt jako moc nesnáším, kravaťák debilitní , má to pofidérní školu, teče tomu mlíko po bradě a bude vysírat jak uječenej čokl na flexině. Sssss….r na ně, fakt. Nenech se šponovat, taky myslím, že co má být, má svůj důvod a i kdyby na to došlo, jako že si myslím, že nedojde, tak s odstupným máš čas to řešit a neštrézovat se. Užij si volno, dej si kopyta nahoru, nalej si sklíknu a……víš co? Přečti si dáreček , to je dobrej lék.
Dennyky
naaam fbpeaaci
jdu na očníjo a vokaž jim tohle :-DDD
:D:D:D ty seš fakt puncovanej kretýnos! 😀 😀byla sem tam, ale voni ne!
Hele :-))
😀 přestávám jíst banány 😀Maya
a mota se pod nohama a je sedivej a neni videt, tak je to dost o hubua to věřím, Rumouš tohle taky umí a to nejni malej a neviditelnej, jako Dorča
se mate takovy neplanovany volnico a zrovna kdyz je venku tak krasne
jo bylo to supr, jsem se vyspala, bez snídaně jsme vypadli a byli fakt tři hodiny v polích. sami. Lůůkcus26.2.2021 v 13:28 #116579Maya
cernejcaj
jo tohle, to neni robot, tim musis rucne 😀
znama to ma, je to docela dobry, akorat dost tezky, takze pro me nepouzitelny kvuli schodum, manipulovat s tim na schodech by moc neslo, ale vy schody nemate, tak to se ti urcite hodi
vytiraci robot je treba tohle a to je spis k nicemu
https://www.robzone.cz/roboticke-vysavace/duoro-xclean-profi/?gclid=EAIaIQobChMIkuXYscaH7wIVmgCiAx0RSgWJEAQYASABEgLO-vD_BwE26.2.2021 v 14:03 #116582Denny
Díí Píí hlásí tmu a pršánici…
Tak odpo asik půjdem k Františkovi na „jedno“ :-DD
Byla jsem v krmáku u Aničky (známá) její manžel dělal zabíjačku,
tákže jsem domů napakovala, jitrnice, jelita, krásnou tlačenku a klobásy.
Ať žije zdravá výživa muheheee 🙂PetraK
tak jste si udělali pěknou procházku, já doufám, že víkend neproprší celý 🙁
v emilovi máš ten zvířecí fotos.26.2.2021 v 14:07 #116584PetraK
Mizím za chvíli, tak se mějte fšicí o víkendu co nejkrásnějš, i když počásko k tomu asi nebude!!
Dennyky
mnoc díky, ozvu se – hehehe nestíhám 😀 😀 , tak zavoláám26.2.2021 v 14:29 #116585Maya
hm, tak prej na vychazky nejspis ne okres, ale katastr, vy nekdo vite, kudyma presne vede vas katastr? 😀
my teda mame docela velkej, ale az do lesa asi ne
cernejcaj
do prace muzes kamkoliv, ale psali ze bude potreba nejakej papir, ze tam nutne musis a o vikendu to asi neukecas, no nevim
ja to mam nejen do jinyho okresu, ale i do jinyho kraje
uvidime co vymyslej26.2.2021 v 14:39 #116586Maya
tak jsem se schvalne koukla, nas katastr je vetsi nez jsem myslela, a les taky a vubec vsechny nase okruhy, tak super 😀
26.2.2021 v 14:47 #116587Maya
cernejcaj
za ten aulin dik, ja ho nikdy nemela, tak jsem koukla do letaku a fakt tam pisou neco jako pokud pocitujete ospalost neridte dopravni prostredky
mam ho brat 3 dny, tak to bude akorat do pondelka a to nikam nepojedu, vetsina mi zbyde, tak to se treba nekdy hodi mit doma26.2.2021 v 15:00 #116588cernej caj
Maya
ono muzes byt bez reakce (treba ja su bez reakce) ale je dobry o tom vedet a pocitat s ni 🙂jinak jo, v lekarnicce se to dost hodi, ma to vetsi grady nez ibalgin. tak snad to zabere na zanet a brzo bude lip 🙂
Hm, na katastr se teda musim podivat. No ale to bude platit az od pondeli? kdyby to bylo na okres to by se mi libilo nejvic. a co kdyz mas tu chalupu/zahradku? na ni taky nesmis?
aha jasne, vytiraci robot 😀 ja su zbykla i kuchynksej robot jakoze to je namakany nacinni a ne neco co je fakt robot 😀
PetraK
Uzijte si vikend!Dennyky
poradne si to s frantickem uzijte, kdyz konecne uz je dobre 🙂26.2.2021 v 15:17 #116589cernej caj
Maya
koukam na hranici obce… tam kam chodime my, tam chodime proto ze tam nikdy nikdo neni. no ale to uz je za hranici. kdyz se budu drzet v katastru tak vychazi mista kde je uplne cela vesnice protoze to jinam nejde 😀 jojo minimalizase kontaktu.od kdy to ma vubec platit?
26.2.2021 v 15:35 #116590Maya
cernejcaj
zatim to neni schvaleny, ale prej nejpravdepobonejsi navrh, měli by to schvalit dneska s platnosti od pondeli, tak snad se dohodout, vice info bude asi az vecer26.2.2021 v 15:46 #116591Maya
cernejcaj
s tim repiratorem blby, mozna by pro tebe byla lepsi nanorouska, dneska v lekarne lekarnice mela peknou tenkou, ale budou je prej mit az pristi tejden, urcite si taky nejakou koupim
ja si objednala jednu z netu, ale ta je tlusta jak deka, byla by se bejvala hodila tak akorat v tech mrazech 😀
respirator jsem dneska mela prvne a brutalne se mi v tom venku mlzej brejle, kazdejch par kroku si je musim utirat,holt malej nos a velky brejle a taky mi to furt pada z usi bo mam maly usi a brejle a gumicky uz se mi tam nevejdou, takze kazdou chvili mi to z ucha sjede
nakonec jsem si ho musela na tvari zvarhankovatet, aby ten vzduch sel tudy, jinak bych se nekde prerazila
fakt parada26.2.2021 v 15:50 #116592Maya
no koukam s praci to bude bezva, pracovni smlouvu ani nevim kde mam za ty roky a na pichaci karte zadnej napis nemame
jedine ukazovat platebni smlouvu, tu mam ted novou, ale je v angline a ze by se mi ji chtelo ukazovat kdejakemu policajtovi, to fakt ne
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/do-prirody-jen-v-okoli-bydliste-uvazuje-vlada-144518#dop_ab_variant=519640&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=IHAdiIhYllk-202102261446&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz26.2.2021 v 15:58 #116593cernej caj
Maya
no pokud se ti mlzi bryle tak to mas asi nasazeny spatne (nemela bys profukvoat ven), jinak si muzes poridit tu plastovec dozadu na hlavu co ti drzi rousku misto usi na miste.jo takze prazak muze courat 50 km napric prahou a ja nemuzu se psem, protoze mi katastr konci 50 metru za silnici na zacatku 3km cesty co chodime 😀 takze muzu se psem chodit po silnici kde jezdi kamiony do SK a kde je uzkej chodnicek sem a tam 😀 pripadne jeste misto abych sla mezi pole kde nikdy nikdy neni tak prolezt UPLNE CELOU VESNICI na druhou stranu kam chodi uplne vsichni a je tam hlava na hlave porad. jojo to zvetsi urcite moji bezpecnost 😀
26.2.2021 v 16:55 #116594Maya
Cernejcaj
Jj mam respiratoru nekolik druhu a csechny mi jsou velky az na jedny cerny, ale na tech neni vytistena ta norma, tak jsem si ho nechtela brat do nemocnice
Co jsem nasla na netu ty co jsou na velikosri, byly vyprodany, tak snad casem
I v lekarne na me koukali jak z jara, ze chci mensi velikost, prej maji jen univerzaly
I kdyz si udelam uzle na gumickach, aby lip prilehal, tak mi na brejle profukuje
Plastovec neznam, se mrknu
S tim katastrem blby, my mame katastr fak velikej na tu nasi pidives a vetsina jsou pole a lesy, vlastne skoro vsude kde chodim s Lokim je furt nas katastr26.2.2021 v 17:09 #116595cernej caj
Maya
muzes zkusit toto
https://shop.respilon.cz/classic/r-shield-loono/
ma to kamoska s hodne malym nosem a celkove i drobnym oblicejem a moc si to chvali, pouziva i ty detske pro 3leteho syna.dokonce to i spadlo dost dolu, kdyz to kupovala tak to bylo pres litr, nekdy loni.
plastovec
https://www.fler.cz/zbozi/drzak-rousek-pro-celou-rodinu-5ks-11386871tohle lidi tisknou normalne i na domaich tiskarnach, pokud znas nekoho s tiskarnou, nebo si udelas jestli mas doma elektrikarsky krokosvorky treba… me prislo dokonce s ppf2 rouskama takovej plastovej hacek jak esicko treba na rucniky na zebrikovy topeni, na chyceni tech gumicek zezadu na hlave
26.2.2021 v 18:33 #116596Maya
Cernejcaj
Nikoho s tiskarnou neznam, ale dobrej napad, to bych mohla nejak vymyslet
Respilon nechci, celej nakrcnik je na jaro leto blbej, bych se v tom upekla
Navic uz si stezujou lidi na fb, ze je kvuli tomu policajti prudej, protoze satek sala nakrcnik byt nesmi a o takovy dohady nestojim
Tak dokud nebudu muset do prace, tak nakup preziju v cemkoliv26.2.2021 v 18:48 #116597cernej caj
Maya
me to jen napadlo krzt tu velikost. Ja to taky nechci, protoze to mit 8h v praci pro me je nesmysl a kupovat si neco za 800 na hodinu do obchodu nebudu… ale zas kamoska s malyma detma je porad venku tak to maj porad na krku a ona kdyz ma malou v nositku a 3letaka tak nemusi to nekde lovit a jen nasadi na nosiky.jo a divam se na masakr film Jako v bavlnce. sila.
26.2.2021 v 18:57 #116598Fifi
Bryvecir vespolek. A krasnej vikend vsem, asi posledni nejak volnejsi pohybove, to se to bude zase mohutne o to vic promorovat… Tu bylo jeste krasne pres den, ted uz zaclo pochcavati a bude to ble. Ale prvni letosni ohynek a burt jsme stihli, zcela v ramci predpisu a rezimu. 🙂
Esuska je blekautovana, jo? No to ji v praci muselo hodne mrzet… 🙂 Co te s okem zase potkalo, chude maly? Nebo porad este resis ten sisal? Blby, ze tam teda nikdo nebyl, ty mas kliku na ocare.
Maya
Nazdar bolava hnato, tak dobry, ze aspon vis, co s tim mas. Zanet slachy boli jako prase, tak lity lity, aulin zabere. Hele, ale to musis mit z neceho, ne? Nejak blbe pretezovana noha, nestalo by za to se nechat srovnat na masage, dornovce? Jasne, az to bude nejak bezpecnejsi.Cajdo
Ty ses taky chudak, s alergickou reakci na respik – jak se ti to projevilo? Snad uz mas teda ty vhodny a nebude se to opakovat.Mirko
Ty se nenechej zdeptat nejakym bububu z prace, holky ti to tu popsaly dobre. Jen delaj vlny, blbeckove managersky. A ten cas na pokladne je teda nesmirna pakarna, nechapu, proc vam to vubec meri! Me 100x vic uklidni pokladni, ktera mi kvoka zbozi v klidu, mam cas to odebirat do kosiku – do tasek si to davam az venku u auta na vzduchu – a ne sprint, kdy po me loupe pokladni okem, ze nestiham odebirat.26.2.2021 v 19:33 #116599cernej caj
Fifi
zacala sem mit dojem ze nemuzu dychat, pak uz sem nemohla moc dychat musela sem vystoupit ze saliny protoze uz sem mela jen lapani po dechu a pak mi doslo kdyz sem si to sundala ze mi „chlupati“ jazyk tomu rikam kdyz mam na neco alergii, ze asi natyka ci co, proste jak mi zacne chlupatek jazyk tak je to spatny… no ze bych s sebou mela neco na alergii, to fakt ne, protoze mi vadi jen chemie a hmyzaci:Dno kdo vi cim je to napusteny.
Tak super, ze sis uzila ohynek a spekacky, dneska bylo predpisove nadherny 🙂
26.2.2021 v 19:41 #116600Fifi
„Chlupati jazyk“ – to musi bejt hroznej pocit, brr, stejne jak natekly trubky. Nakej dejchak pro jistotu s sebou teda? Ja jsem dneska uplne marna a rikam si co ze to, a vono jo, uz kvetou. Kocicky a prvni jehnedy zacinaj. Takze vivat moje oblibeny hepcaaa obdobi je tu. I vcelky uz se komihaj.
Spekaky ja nerada, tohle byly libovy tlusty parky od naseho reznika, mlaask. 🙂 Ty nakyho spekone nad ohnem stihnes osmahnout? tu ted chcije prvni liga teda, ale budiz, voda je furt potreba. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.