Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,421. až 2,440. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Maya

PetraK
      co za zahradnictvi, nemaj e-shop?

Fifi

Zdravicko vespolek, nafoukliny. 🙂
        Dennyky
        Dnes mám odpo schůzku se starostou,
        Hele ji, prominentku. 🙂 JEstli to s fotkama klapne, tak gratulire, vyznamnice vyznamna. 🙂

Esusova
        no ale já nemožu nechat ten Domeček jen tak, tam je zapotřebí o ten kotel se starat????
        Uvidite, co vecir oznami. Ale kdyz jste mohli dojizdet s chalupy, z Domecku by to taky slo…
        Jo no, klistaci hnusaci. Pritom jich tady pres leto bejva minimum, asi maj po mrazech hladicek.

Ptaci tu rvou taky jak protrzeny, kosaci se bijou o teritoria, sykorky okupujou pumpu. Jo a dneska jsem videla a slysela prvniho spacka, docela brzo letos.

Este o jeden zazitek jsem se chtela podelit, docela nebezpecnej. Vcera jsem si smazila panenku a volsky voko – a twe mi explodoval, bouchnul olej na panvicce takovym stylem, ze nemit brejle, jsem bez oka, na krk mi pristaly dva chlistance, tam mam puchejre a spaleninky, pravy rameno komplet nachlistnuty taky, ale nastesti to odnesla mikina. Cim to mohlo sakra bejt? Blbej olej (smazim na slunecnicovym, pravda, tenhle jsem brala nakej hodne obyc, nemeli Vegetol) nebo panev blbne? Maso od reznika, zadna napichanina vodou.

cernej caj

PetraK
          tak to je supr se zahradnictvim 🙂

Maya
          tak tyhle poly taky neznam 😀

Fifi
          to zni dost nebezpecne, nemela si treba vodu na panvicce nebo tak?
          doufam, ze jsi teda OK a uchranila jsi nejdulezitejsi casti tela.

tete jednou na prsa bouchnul papinak a tato historka mi staci k tomu ze nikdy papinak doma nechci

cernej caj

jinak me fakt serou, zase to bude tak ze do prace jo ale na vylet ne… pac na jare se nesmelo mimo praci ani ven

Fifi

Cajdo
              Nene, panvicka byla uplne sucha. Nevim, co to blblo.
              Na jare se mohlo do prirody a na vylety. Stejne jako ted.
              Edit – papinaku se bojim jak cert krize. 😀 Mama ho ma a nechape, proc ho taky nemam.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 11 měsíci uživatelem Fifi.
              MirkaD

děvčata su tu
                byla sem v BK
                dárek došel v pondělí-je přečten,vzala jsem ho do BK
                je velice překrásný,já měla velikou radost
                moc se mi líbil
                musel dát moc práce
                -no jinak budu asu zhruba za měsíc bez práce,
                ze čehož sem měla a mám super depku
                takže do Bk jsem přijela na hadry,brečela tam tatkovi
                a 3 dny myslím nad ím,že mít kam jít tak nečekám měsíc….
                nebo nevím jak dlouho…tak život je fajn….
                je to moje nejstručnější hlášení,co jste ode mě kdy četly:D
                tak si toho važte,to se nebude zase často opakovat…..:D!!!

cernej caj

MirkaD
                  achjo, jak to? vzdyt je vas porad malo?

a co zkusit lidl? to me moc mrzi s praci:( dostanes aspon odstupny? ze se nebudes muset tolik bat + neco z uradu a urcite si neco najdes mezitim, kde te treba nebudou aspon bolet tolik klouby

+ martin kdyz bude mit praci tak bys mohla mit jen neco na pul uvazku, treba nekde v knihkupectvi? takovy ty lidi co treba radi o knizkach protoze desne moc ctou…

Fifi
                  mohlo se jen tesne kolem bydliste, ne nekde hodinu autem…

kachna

za měsíc? A co výpovědní lhůta?

Petrs01

Mirko, pročti si zákoník práce, nepodepisuj nic čemu nerozumíš, zejména ne dohodu o ukončení PP.

ne nekde hodinu autem

ááále kulový. Cesta do přírody.

MirkaD

pro PetruK
                        vždycky tady k narozeninám píšu citáty,
                        tak ty nebudeš vyjímkou

Psi nejsou celý náš život,
                        ale díky nim žijeme cele. myslím,že Tebe by byla bez psů jen půlka:-)
                        Roger Caras

….Mnozí z nás jsou víc než kdy jindy
                        závislí na přátelství,
                        které nám skutečně prospívá,
                        přináší radost
                        a vědomí blahobytu a sounáležitosti.
                        Adelaide Bryová
                        velmi si vážím Tvého přátelství

Moudrý člověk si neříká:budu žít
                        žít zítra je příliš pozdě.
                        Žij dnes!
                        Marziale

myslím,že Ty umíš žít v přítomnosti,užívat si a být-to je velký umění!
                        tak všechno nejlepší k narozeninám -všecko máš tak si to užij !!!!!

MirkaD

Černejčaj-jak jsem měla to školení,tak krom věcí co a jak máme dělat/říkat na kase,krom toho že máme umět všechny kody pečiva,zeleniny,ovoce,a krom hromady věcí bylo mimo jiné řečeno,že by jsme měly zvýšit rychlost,no a kdo nebude mít ani po tom školení vyšší rychlost-tak pápá lala…
                          já su tam sedmým rokeme a urt mám menší rychlst než bych měla mít,silně pochybuju,že najednou budu mít po měsíci větší
                          dělám všechno pečlivě a pořádně-ale pomalu….
                          akže za měsíc se uvidí….
                          v knihkupectví-ve velkých se dělají většinou 12-natáháš se+na nohách celej den,to že hodně čtu….to jaksi je na nic
                          v malých knihkupectvích jsou rádi když se uživí jeden
                          Lidl je taky o rychlosti…
                          nás prej tak málo už není
                          odstupný+dvouměsíční lhůta….
                          to by asi nebylo….

Fifi

Mirko
                            Coze??? Jak to? Dyk u vas nejsou lidi, to jeste zacnou propoustet? Nechapu, teda Penny. Chapu, ze ses z toho rozhozena. Jak pisou holky vyse, nic nepodepisuj bez odborny porady… Lidl vedle by treba po tobe chramstnul vsema deseti. A drz se, pevnej nerv!

Cajdo
                            mohlo se jen tesne kolem bydliste, ne nekde hodinu autem…
                            Prdlajs, to jsme se ti snazily vyvratit uz na jare. Nebylo a neni tomu tak. A snad ani nebude – to se uvidi, co vymysli „mozkove“ dneska.

MirkaD

Fifi-já si prostě tak představuju,že bych jako došla a řekla-hele,já su sice pomalá-prostě su,no
                              a v každé práci jsem vždy byla
                              ale dělám to pořádně,ale jestli se vám to nelíbí,tak to řeknětě rovnou,protože já nebudu x týdnů chodit do práce s tím co bude
                              jako,je fakt,že jsem to říkala i vedoucímu,on je teda hodnej,říkal,že je se mnou spokojenej,že mu nevadí,že dělám pomalejc,ale vedoucí má svý nadřízený,že
                              a já říkala vedoucímu,že nevím,co dělám blbě,že su pomalá,nevím
                              no a ono furt poslouchat-hele máš nejmenší čas….
                              taky nic moc no…
                              prostě uvidíme co z toho vyleze
                              ale nevidím to dobře
                              a jelikož vím,jak je to okolo z prací,tak jako nic moc představa,a dojíždění do Brna do fabriky,kde by to bylo jednak na směny,jednak na rychlost,většina fabrik pásovka…
                              Martin říkal,že ty testy do práce někteří neudělaly,že bych to asi taky nedala….tak nevím no
                              jako dopr….jak kdyby si nemohli říct-hele je pomalá,ale pečlivá-tak ji dáme pokoj
                              přece,kdybych se mohla zrychlit,tak to dávno udělám
                              jo když su jednou za čas rychlejší,nebo se hodně o rychlost snažím,tak mi chybí peníze+storna…
                              s mým třesením ruk to je taky na nic,jak se mi fakt hodně klepou ruce,tak prostě člověk šáhne jinam na jinou klávesu//tlačítko a storno je na svěě
                              a hláška kolegy-v pondělí-před všema-jé tobě se tááák klepou ruce…fakt hodně vylepší….
                              bože asi bych měla začít něco brát…

Fifi

Mirko
                                prostě uvidíme co z toho vyleze
                                Ahaa, tak se mesic budes klepat a pak teprve uvidis? Ne, ze by ti dali vypoved ted. Hele, neblazni, koho jinyho nez tebe by si tam coby stajovyho, osvedcenyho pracovnika nechali. To bude v pohode. At se jdou bodnou s rychlosti na kase! Dobre to dopadne, nebooj! 🙂 V Lidlu treba taky jedou na rychlost, ale jinsi vedeni a ty mas nejaky omezeni, proc tam nezkusit zapatrat hloubeji, jak to tam vypada?
                                A ja furt nechapu tu vasi rychlost na kase. Ta prece zalezi na tom, jak si tam zakaznik sklada zbozi na pas, ne? Kdyz mu to trva dlouho, tak pak vam meri, jak rychle odpipnes jednotlivej kus? A jak rychle nasklada pak nasklada zakaznik zpatky zborzi bud do tasek ci do vozejku, to vam taky meri? Nebo v cem spociva ta „pomalost“?

Maya

MirkaD
                                  já tu rychlost teda taky moc nechápu, protože v penny vždycky na kase markuje rychlejc než já stačím odebírat, takže stejně musí čekat, když už to zboží nemá kam dávat, když tam tak vtipně nemáte na to prostor
                                  ale se neboj, tohle bude to typický manažerský bububu na podřízený, aby vykázali nějakou činnost a za tejden to usne a nikdo po tom ani nevzdechne

cernej caj

Mirkad
                                    V tom pripade drzim pesti! Aby si te tam nechali ale mesic stresu jak bude je nanic:(

Denny

Morgen,
                                      u nás už svítí solonce,
                                      Vlaďka vzala Koníkojc včera na „procházku“ cca 15km, takže si Denyky mhla vodpoledne odpočinout, páč Koněf byla hajánek.
                                      U starosty asik tak, chtěl odemně cca 10ks fotek v paspartách, jen k tomu potřebují nějaký papír, nefím, kolik si můžu ročně přivydělat těch 30tisíc?
                                      Pak má ještě nějakou vizi, vyfotit hasičárnu, myslivecké sdružení atd….aby mohli nechat udělat magnetky pro tůristy.

Hlavně Mirko, prosímtě, vím a chápu, že z toho budeš a máš nervy, ale všechno je tak jak má být, dyť by ses tam za chvíli zbláznila…
                                      Určitě nějakou práci najdeš, věř si trochu!

Maya

Denny
                                        ten limit na privydelek bejval 20 tisic, ale kolik je to ted netusim

Maya

hm, tak jestli se neco za rok nezmenilo, tak koukam to neni az tak jednoduchy a s prodejem fotek asi bude vetsi potiz
                                          https://www.idnes.cz/finance/dane/dane-danove-priznani-privydelek-limity-prilezitostna-cinnost.A200227_080422_p_dane_frp

PetraK

Čus křus prtky, nejde naaam fbpeaaci proud, tak tu nejsem a pak jdu na oční

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,421. až 2,440. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.