- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24.2.2021 v 15:53 #116530
Maya
PetraK
co za zahradnictvi, nemaj e-shop?24.2.2021 v 18:08 #116531Fifi
Zdravicko vespolek, nafoukliny. 🙂
Dennyky
Dnes mám odpo schůzku se starostou,
Hele ji, prominentku. 🙂 JEstli to s fotkama klapne, tak gratulire, vyznamnice vyznamna. 🙂Esusova
no ale já nemožu nechat ten Domeček jen tak, tam je zapotřebí o ten kotel se starat????
Uvidite, co vecir oznami. Ale kdyz jste mohli dojizdet s chalupy, z Domecku by to taky slo…
Jo no, klistaci hnusaci. Pritom jich tady pres leto bejva minimum, asi maj po mrazech hladicek.Ptaci tu rvou taky jak protrzeny, kosaci se bijou o teritoria, sykorky okupujou pumpu. Jo a dneska jsem videla a slysela prvniho spacka, docela brzo letos.
Este o jeden zazitek jsem se chtela podelit, docela nebezpecnej. Vcera jsem si smazila panenku a volsky voko – a twe mi explodoval, bouchnul olej na panvicce takovym stylem, ze nemit brejle, jsem bez oka, na krk mi pristaly dva chlistance, tam mam puchejre a spaleninky, pravy rameno komplet nachlistnuty taky, ale nastesti to odnesla mikina. Cim to mohlo sakra bejt? Blbej olej (smazim na slunecnicovym, pravda, tenhle jsem brala nakej hodne obyc, nemeli Vegetol) nebo panev blbne? Maso od reznika, zadna napichanina vodou.
24.2.2021 v 18:35 #116532cernej caj
PetraK
tak to je supr se zahradnictvim 🙂Maya
tak tyhle poly taky neznam 😀Fifi
to zni dost nebezpecne, nemela si treba vodu na panvicce nebo tak?
doufam, ze jsi teda OK a uchranila jsi nejdulezitejsi casti tela.tete jednou na prsa bouchnul papinak a tato historka mi staci k tomu ze nikdy papinak doma nechci
24.2.2021 v 18:44 #116533cernej caj
jinak me fakt serou, zase to bude tak ze do prace jo ale na vylet ne… pac na jare se nesmelo mimo praci ani ven
24.2.2021 v 18:54 #116534Fifi
Cajdo
Nene, panvicka byla uplne sucha. Nevim, co to blblo.
Na jare se mohlo do prirody a na vylety. Stejne jako ted.
Edit – papinaku se bojim jak cert krize. 😀 Mama ho ma a nechape, proc ho taky nemam.- Odpověď byla upravena před 4 roky a 11 měsíci uživatelem Fifi.
24.2.2021 v 18:56 #116535MirkaD
děvčata su tu
byla sem v BK
dárek došel v pondělí-je přečten,vzala jsem ho do BK
je velice překrásný,já měla velikou radost
moc se mi líbil
musel dát moc práce
-no jinak budu asu zhruba za měsíc bez práce,
ze čehož sem měla a mám super depku
takže do Bk jsem přijela na hadry,brečela tam tatkovi
a 3 dny myslím nad ím,že mít kam jít tak nečekám měsíc….
nebo nevím jak dlouho…tak život je fajn….
je to moje nejstručnější hlášení,co jste ode mě kdy četly:D
tak si toho važte,to se nebude zase často opakovat…..:D!!!24.2.2021 v 19:07 #116537cernej caj
MirkaD
achjo, jak to? vzdyt je vas porad malo?a co zkusit lidl? to me moc mrzi s praci:( dostanes aspon odstupny? ze se nebudes muset tolik bat + neco z uradu a urcite si neco najdes mezitim, kde te treba nebudou aspon bolet tolik klouby
+ martin kdyz bude mit praci tak bys mohla mit jen neco na pul uvazku, treba nekde v knihkupectvi? takovy ty lidi co treba radi o knizkach protoze desne moc ctou…
Fifi
mohlo se jen tesne kolem bydliste, ne nekde hodinu autem…24.2.2021 v 19:33 #116538kachna
za měsíc? A co výpovědní lhůta?
24.2.2021 v 19:39 #116539Petrs01
Mirko, pročti si zákoník práce, nepodepisuj nic čemu nerozumíš, zejména ne dohodu o ukončení PP.
ne nekde hodinu autem
ááále kulový. Cesta do přírody.
24.2.2021 v 20:16 #116540MirkaD
pro PetruK
vždycky tady k narozeninám píšu citáty,
tak ty nebudeš vyjímkouPsi nejsou celý náš život,
ale díky nim žijeme cele. myslím,že Tebe by byla bez psů jen půlka:-)
Roger Caras….Mnozí z nás jsou víc než kdy jindy
závislí na přátelství,
které nám skutečně prospívá,
přináší radost
a vědomí blahobytu a sounáležitosti.
Adelaide Bryová
velmi si vážím Tvého přátelstvíMoudrý člověk si neříká:budu žít
žít zítra je příliš pozdě.
Žij dnes!
Marzialemyslím,že Ty umíš žít v přítomnosti,užívat si a být-to je velký umění!
tak všechno nejlepší k narozeninám -všecko máš tak si to užij !!!!!24.2.2021 v 20:23 #116541MirkaD
Černejčaj-jak jsem měla to školení,tak krom věcí co a jak máme dělat/říkat na kase,krom toho že máme umět všechny kody pečiva,zeleniny,ovoce,a krom hromady věcí bylo mimo jiné řečeno,že by jsme měly zvýšit rychlost,no a kdo nebude mít ani po tom školení vyšší rychlost-tak pápá lala…
já su tam sedmým rokeme a urt mám menší rychlst než bych měla mít,silně pochybuju,že najednou budu mít po měsíci větší
dělám všechno pečlivě a pořádně-ale pomalu….
akže za měsíc se uvidí….
v knihkupectví-ve velkých se dělají většinou 12-natáháš se+na nohách celej den,to že hodně čtu….to jaksi je na nic
v malých knihkupectvích jsou rádi když se uživí jeden
Lidl je taky o rychlosti…
nás prej tak málo už není
odstupný+dvouměsíční lhůta….
to by asi nebylo….24.2.2021 v 20:27 #116542Fifi
Mirko
Coze??? Jak to? Dyk u vas nejsou lidi, to jeste zacnou propoustet? Nechapu, teda Penny. Chapu, ze ses z toho rozhozena. Jak pisou holky vyse, nic nepodepisuj bez odborny porady… Lidl vedle by treba po tobe chramstnul vsema deseti. A drz se, pevnej nerv!Cajdo
mohlo se jen tesne kolem bydliste, ne nekde hodinu autem…
Prdlajs, to jsme se ti snazily vyvratit uz na jare. Nebylo a neni tomu tak. A snad ani nebude – to se uvidi, co vymysli „mozkove“ dneska.24.2.2021 v 20:50 #116543MirkaD
Fifi-já si prostě tak představuju,že bych jako došla a řekla-hele,já su sice pomalá-prostě su,no
a v každé práci jsem vždy byla
ale dělám to pořádně,ale jestli se vám to nelíbí,tak to řeknětě rovnou,protože já nebudu x týdnů chodit do práce s tím co bude
jako,je fakt,že jsem to říkala i vedoucímu,on je teda hodnej,říkal,že je se mnou spokojenej,že mu nevadí,že dělám pomalejc,ale vedoucí má svý nadřízený,že
a já říkala vedoucímu,že nevím,co dělám blbě,že su pomalá,nevím
no a ono furt poslouchat-hele máš nejmenší čas….
taky nic moc no…
prostě uvidíme co z toho vyleze
ale nevidím to dobře
a jelikož vím,jak je to okolo z prací,tak jako nic moc představa,a dojíždění do Brna do fabriky,kde by to bylo jednak na směny,jednak na rychlost,většina fabrik pásovka…
Martin říkal,že ty testy do práce někteří neudělaly,že bych to asi taky nedala….tak nevím no
jako dopr….jak kdyby si nemohli říct-hele je pomalá,ale pečlivá-tak ji dáme pokoj
přece,kdybych se mohla zrychlit,tak to dávno udělám
jo když su jednou za čas rychlejší,nebo se hodně o rychlost snažím,tak mi chybí peníze+storna…
s mým třesením ruk to je taky na nic,jak se mi fakt hodně klepou ruce,tak prostě člověk šáhne jinam na jinou klávesu//tlačítko a storno je na svěě
a hláška kolegy-v pondělí-před všema-jé tobě se tááák klepou ruce…fakt hodně vylepší….
bože asi bych měla začít něco brát…24.2.2021 v 21:23 #116544Fifi
Mirko
prostě uvidíme co z toho vyleze
Ahaa, tak se mesic budes klepat a pak teprve uvidis? Ne, ze by ti dali vypoved ted. Hele, neblazni, koho jinyho nez tebe by si tam coby stajovyho, osvedcenyho pracovnika nechali. To bude v pohode. At se jdou bodnou s rychlosti na kase! Dobre to dopadne, nebooj! 🙂 V Lidlu treba taky jedou na rychlost, ale jinsi vedeni a ty mas nejaky omezeni, proc tam nezkusit zapatrat hloubeji, jak to tam vypada?
A ja furt nechapu tu vasi rychlost na kase. Ta prece zalezi na tom, jak si tam zakaznik sklada zbozi na pas, ne? Kdyz mu to trva dlouho, tak pak vam meri, jak rychle odpipnes jednotlivej kus? A jak rychle nasklada pak nasklada zakaznik zpatky zborzi bud do tasek ci do vozejku, to vam taky meri? Nebo v cem spociva ta „pomalost“?24.2.2021 v 22:25 #116545Maya
MirkaD
já tu rychlost teda taky moc nechápu, protože v penny vždycky na kase markuje rychlejc než já stačím odebírat, takže stejně musí čekat, když už to zboží nemá kam dávat, když tam tak vtipně nemáte na to prostor
ale se neboj, tohle bude to typický manažerský bububu na podřízený, aby vykázali nějakou činnost a za tejden to usne a nikdo po tom ani nevzdechne25.2.2021 v 6:58 #116551cernej caj
Mirkad
V tom pripade drzim pesti! Aby si te tam nechali ale mesic stresu jak bude je nanic:(25.2.2021 v 7:18 #116552Denny
Morgen,
u nás už svítí solonce,
Vlaďka vzala Koníkojc včera na „procházku“ cca 15km, takže si Denyky mhla vodpoledne odpočinout, páč Koněf byla hajánek.
U starosty asik tak, chtěl odemně cca 10ks fotek v paspartách, jen k tomu potřebují nějaký papír, nefím, kolik si můžu ročně přivydělat těch 30tisíc?
Pak má ještě nějakou vizi, vyfotit hasičárnu, myslivecké sdružení atd….aby mohli nechat udělat magnetky pro tůristy.Hlavně Mirko, prosímtě, vím a chápu, že z toho budeš a máš nervy, ale všechno je tak jak má být, dyť by ses tam za chvíli zbláznila…
Určitě nějakou práci najdeš, věř si trochu!25.2.2021 v 9:01 #116553Maya
Denny
ten limit na privydelek bejval 20 tisic, ale kolik je to ted netusim25.2.2021 v 9:04 #116554Maya
hm, tak jestli se neco za rok nezmenilo, tak koukam to neni az tak jednoduchy a s prodejem fotek asi bude vetsi potiz
https://www.idnes.cz/finance/dane/dane-danove-priznani-privydelek-limity-prilezitostna-cinnost.A200227_080422_p_dane_frp25.2.2021 v 10:14 #116555PetraK
Čus křus prtky, nejde naaam fbpeaaci proud, tak tu nejsem a pak jdu na oční
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.