Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,261. až 2,280. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Petrs01

na schuzi musi mit pristup

Teď snad vydali něco co zas umožňuje rozhodování – nevím zda zase umožnili per rollam (pravděpodobně ano), nějak jsem neměla čas/chuť to prostudovat, protože se mne to netýká. Jestli do toho máš u špiců co mluvit, tak to zkus projít.

cernej caj

Fifi
        no ja su hlavne rada, ze to bylo jak sem myslela, protoze na dalku je jakakoli rada takova nejista 😀

jo, pocasi bude uplne jarni 🙂 ale velkej fotak neberu, cekam bahno a takovy nijaky nic 😀

PetraK
        uzij si prodlouzenej vikend? nebo jen odpolednicko? asi sem nepostrehla jestli zase mas patecek volnej:)

Petrs01
        no v kazdym pripade pssst 😀 jeste ze mam tu chatu kam muzu jet:)

MirkaD

to byl zas den-vycházka,kousek k lípě,led,břečka,bahno,mezi stromama obíhačky+nošení rukavice+kroky+otočky a dom,na dvoře zaházet činku,potahat se o kolčko a dom
          Martin na testech a pohovoru-dělal tam 3 pracovní operace,jakýsi šroubování,navlíkání čehosi kamsi a ještě cosi…prej docela náročný,a že to par lidí neudělalo,no tak by měl prvního nastoupit,musí ještě k Mudr.,
          prej teda dobrý,ale že tam bude málo peněz,na to,že bude dojíždět do Brna-ranní+odpo,na ranní pojede o půl paté,a před půl patou přjede
          na odpo pojede po půl jedné a přijede někdy k půlnoci
          chce aby jsme měli proti směny,ale já nemám sílu v práci nic domlouvat-su ráda,že nemusím dělat chladák+když nebudu mít moc odpoledních od 12,00-kdy mi nic nejede-jinak si nechci nějak vymrčovat,zítra mám napsanou směnu od 5-12,00-a mám mít dovču,tak zástupkyně volala vedoucímu,a prý tiskařskej šotek,tak snad mě ráno nebudou volat do práce
          v prácií na odpo-zdrbala jsem zákazníka-odpo,fronty,spíchám,vracím peníze a on přes sklo,jestli mu nemůžu najít účtenku ,kterou si před 5 minutama nevzal,….tak jsem vzekle vylítla,at mě nezírá do kasy-úplně upřenej pohled,a at na mě nemluví u peněz,a mrkla jsem doo plnýho odpadkáčemvytáhla jsem 4 účtenky,mrkla na fronty a řekla mu,že fakt nemám čas tu účtenku hledat…
          odolala jsem pokušení mu ten koš vrazit,at si to najde…
          a večer mi chyběly peníze za láhve…320kč v háji,normálně am večer dám lístek,a fakt ve VTEŘINĚ SE MĚ NAČETL ZNOVA,tak jsem zavolala zástupkyni a tak,storno,vrátila jsem správně,bohužel večer se přes počítrač zjistilo,že kolem odpo,kdy nejvíc lidí se mi taky tento lístek načetl 2krát vteřinu po sobě,takže ten člověk dostal víc peněz,a mě je nevrátil,a já je platila ze svýho-prima den…

Fifi-s housenkou jsi pobavila!
          taky ráda dělám andílky na sněhu:D
          Maya-to je mazec ze špicama toto…
          PetraK-užij si výlet v Kyšicích-já vůbec nevím,kde v tom počasí budu venčit
          teda-užij,výlet už je asi za tebou,že?

Petrs01

Přenos z přistání sondy byl vynikající, skvěle podáno! A navíc to vyšlo 😉

Fifi

Petrs
              Taky jsem koukala. 🙂

Mirko
              Tak drzim palce, at to M. od prvniho klapne! A hlavne tam vydrzi. Nejaky protismeny, proc? Psiska vam ma pripadne kdo pustit, o nic jinyho nejde. Se svalite pak oba na kavalec po sichte. 🙂
              320 za lahve, to byly prepravky nebo nekdo po roce vyvez flasky? Nebo tomu nerozumim. Ale zamrzi teda, hodne penez v minusu. 🙁

MirkaD

Fifi-320kč-za vrácení láhví-prostě lístek za 320kč sem omylem načetla 2 krát za sebou-ve vteřině-a nevšimla jsem si toho,takže moje blbost,časově to bylo v době-hodně lidí…večer sem si toho všimla,ale to je fakt vteřina…
                takže prostě smůla…štve mě to
                -no Martin chce protisměny at pro mě může v noci jezdit,protože,když budeme oba na odpo-tak to budu muset pěšky-pokud mě někdo nehodí z práce-on Martin bude jezdit pozděj…
                ale já už nemám sílu to v práci řešit,
                tím,že dělávám o víkendu,tak stejně nebudu dělat od po-pá,no prpstě nějak to dopadne
                dnes se zase měnila docházka,do března se ještě xkrát změní…
                dnes odjel tatka dom odpo,byl tu od pondělka,a on furt sleduje ty zprávy na 24programu,tak už sem měla pocit,že na mě za chvíli ta vláda skočí z obrazovky-ufffff
                mám ho ráda,ale zprávy 24 hodin denně+soudkyni barbaru…
                už sem byla ze zpráv o viru na nervy-se divím,že ho to nedeptá

Maya

MirkaD
                  být tebou, koupím si elektrickou koloběžku
                  Petrs01
                  já už zdrhla ze spolku před pár lety, ale koukám na to a aby bylo možné per rollam, musí to být ve stanovách, což určitě není, vždyť tam ještě před pár lety byla předsedkyně, co neměla ani mail

Petrs01

musí to být ve stanovách

Vloni byla zákonná výjimka kvůli koronáči – mohlo být per rollam i když nebylo ve stanovách. Letos to zatím nebylo, ale teď (snad od tohoto pondělka, takže v pondělí, v neděli?) to snad zase schválili. Právě proto, že kdo to neměl ve stanovách, byl v loji.

cernej caj

Tak sem rano psala a neni to tu a uz nevim co:D

Tak at patecek rychle utece

Maya

cernejcaj
                        mozna to chce novy vlakno?
                        Petrs01
                        zkusim po tom kouknout, dik

Maya

Petrs01
                          tak jsem to nasla a predala dal jednomu z poslednich clenu vyboru, ted uz je to jejich boj

MirkaD

tak dnes na dvoře ledovka,šla jsem do dědiny,nekonec a zpátky+kousíček ze zabočením do elka a zpě-po levé straně sjíždí sníh,a ten nenápadně klouže-taková mikromilimatrová vrstva co klouže-vidět moc není,no byla jsem ráda,když sem to otočila a šla zpět,po druhé straně u okraje bez sněhu,vycházka vodítková-Žeryk teda chvílu na volno,ale tak venku byly,vvenčený jsou,a mě tak šíleně bolí záda,že i kdyby bylo 20stupnů a zpívaly ptáčci a kvetly stromky,a lítaly motýlci a lezli šneci:D tak bych stejně na dlouho nešla,po včerejším pokusu udělat v práci v lisu balík-lis s papírem odolával…jsem celkem zdevastovaná,a to jsem tam byla jeden den
                            mám milion rozečtených knížek,ale nemůžu se na ně soustředit…
                            no nic

Černejčaj-tak co nová posila?

cernej caj

Nastoupi 1. 3 vcera se tu jen byla podivat

Maya

tak povinny respiratory a nebo dve chirurgicky rousky, to az pojedu do prace, tak se ve vlaku udusim nebo spis predtim zrakvim, protoze to oboje zamlzi brejle naprosto spolehlive

PetraK

RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
                                  tak dámy, já sem dneska fakt výborná. 😀 😀 Mám hodně přesčasů, takže jsem si pro dnešek naplánovala, že půjdu do práce až na mezní přicházkovou hodinu a…….. tradadáá vijoláá spinkaláá a spinkaláá a pak ešče spinkalááá pořád a najednou koukalááá, kolipa že vono je to hodin 😀 😀 . Půl desátá to jistila 😮 😮 . já ten budík vůbec neslyšela 😮 . doteď jsem tu měla počitačívý exprty, takže nic Koláče ešče neudělalaá. ani snídaně nebyla .- rovnou tetkon oběd jsem si přinesla , taky dobrý.

MÁÁME VÍÍÍKEND! VÍTE TO?

cernej caj

Petrak
                                    😀 spinkalaaa spjnkalaaa:D

Dneska luxusji rozvoz indicke tak mnam

PetraK

Černej čaj
                                      jestli zase mas patecek volnej:)
                                      úplně ne jako, ale neplánovaně jsem si ho víc rozvolnila, než jsem chtěla 😀
                                      užij si to jarně venku.

Tak at patecek rychle utece
                                      😀 tak já jsem pro to udělala evidentně nechtíc maximum 😀

Mirka D.
                                      jsem celkem zdevastovaná,a to jsem tam byla jeden den
                                      tož se nepřepínej a odpočívej.

PetraK

Fifi
                                        A Esusova si jiste uzila Kysicovej vylet “do plnejch”, jak rika
                                        užila jsem si užila, protože Tali hodňoučká byla
                                        Tak ať kámoška zvládne druhou dáfku co nejlíp.

Petrs01

MÁÁME VÍÍÍKEND!

Máme vztek.
                                          Vláda si po té včerejší šaškárně páně Prymulovic ještě dovolí vymýšlet další pípoviny.
                                          Můj hadr přes ksicht byl právě povýšen na nanoroušku.

PetraK

AŤ UŽ JDE CELÁ VLÁDA DO HAJZLU

a nenošení předepsaných ochranných prostředků aktuálně hrozí až desetitisícová pokuta.

KDYBY TOHLE VYMÁHALI OD ZAČÁTKU A NE JEN PLANĚ PLKALI A DĚLALI TYTTYTÝÝÝÝ A PO ULICÍH NECHODILI LIDI S HUBOU NAVOLNO, NEMUSELY BY SE TEĎ NASAZOVAT TYHLE VĚCI.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,261. až 2,280. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.