Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,294 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 týdny a 4 dny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,661. až 1,680. (celkem z 2,295)
  • Autor
    cernej caj

To jsem vám psala, jak jsem použila recept na nejlepší perníčky ever od fifijové a rovnou sem to těsto vyhodila celé do odpaďáku, protože to zaboha nešlo odlepit od ničeho, čeho se to dotklo:D

proste… někdy i při nejlepší snaze nemusí být výsledek stejný:D

Kuskus
      nesel by jeste trosku dopect? a kavky ti taky chodi mlatit na sklo at navalis masicko, nebo to delaji jen straky?

Fifi

Cajiku, si to uz nepamatuju, ale nechala si testo dukladne odlezet pres noc v lednici? 🙂

PetraK

aaa Kuskusi, tak to mě mrzí. Já sem ten odkaz dala hned, jak jsem četal Tvůj dotaz. To rozblemcání – to bude asi tím banánem? Já jsem to taky s banánem chtěla zkusit, ale pak jsem si řekla, že by to nebylo ono chuťově.

Já tedy tady taky vyhledávat neumím, to se přiznám. Když jsem dala něco do lupy, tak mi to taky nevyšlo 🙂

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.
          Kuskus

Čajíku
            tomu neuvěříš, taky mě napadlo chlebík dopéct.
            Šoupla jsem ho znovu do formy, zakryla alobalem a poslala do trouby.
            Šíleně mě bolely haxny a musela se natáhnout. Mikro spánek, chlebíček na uhel a smrad budu zase větrat 3 dny. Hrozím se, že jednou budu hasičům platit výjezd.

Jinak straky s oteplením už nejsou tak hladové a těsně kolem oken nelítají. V létě jim nekupuju maso a vnitřnosti cíleně, ale občasné kuchyňské odřezky z parapetu mizí.

Kavky v parku si přijdou pro dobrůtky až k lavičce, krmím je jak holuby.
            Zítra bude hezky tak se tam přes poledne na chvíli vylepím /bo déčko/ a nadrobím jim ten svůj výborný chlebíček. Připáleniny okrájím, aby těm uřvancům nebylo blbě. 🙂

cernej caj

Kuskus
              Na to existuje takova vec, rika se ji kuchynska minutka nebo taky budik:)

Fifi
              Nechala ale ona asi ta bzl mouka se proste chova jinak:( takze mouka za 120kc + ostatni suroviny vse do kose… a od te doby sem.uz znova mouku na pokusy nekoupila a pokud pecu,zasadne bezmoukove veci jako vajca s rozmelcovanyma mandlema:D

PetraK

RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Jéjejééje, tady peče a připaluje celá země 😀 . Dneska se taky chystám péct, aby bylo ráno ke kafi, tak doufám, že s černým čajem a Kuskukem nebudu tvořit svatou trojici 😀

DNESKA RÁNO, DNESKA RÁNO, DNESKA BRZO!! RÁNO ZPÍVAL KOOOOOOOOOOOOOS!! PRVNÍ DEN, KDY HO BYLO SLYŠET TAKHLE BRZIČKO, TO JE KRÁSA, KRÁSA, KRÁSA. TO NÁM TEN VÍKEND KRÁSNĚ ZAČÍNÁ, CO ALBERTI?

Fifijová dávala nějaký perniky? Jsou, pani Fifijová, blbuvzdorný, jednoduchý a rychlý? a mohla bych ještě jednou poprosit o recept? nějak jsem ho prokoučovala.

JÁ SE TAK TĚŠIM NA TEN VÍKEND, LIDIJOVÉ DRAZÍ, hrozně moc.

PetraK

Některé věci asi nikdy nepochopím.
                  Rybářství-prodej ryb.
                  pracovní doba od 7 do 14, od pondělí do pátku. Voláte tam, abyste si ověřili, že to tak nesmyslně fakt je, protože tím pádem se tam nedá nakoupit. Je. A je jim to jedno 😮 . Na co taková otevírací doba je, když tam běžný smrtelník nenakoupí? A to jezdíme domů dřív než většina běžný populace 😮 😮

cernej caj

PetraK
                    Ty pernicky jsou v receptech, to je uz tak 3 roky co sem to pekla:D zazitek byl ale silny:D

Jee uz si slysela kosaka! Ja uz par dni slycham rano a jednou sem.ho i zahlidla:)

Dneska v praci, pak za to budu mit 18.3 volno a odpo oslava mladsi netere a svagra, nornalne uz ma 11 jak to leti…

Petrs01

RÁNO ZPÍVAL KOOOOOOOOOOOOOS!

Tady řve už nejmíň měsíc, kterén jeden protivnej! Dneska jsem to zase nevydržela a okno zavřela. Jenže pak se „dusím“ (já vím, že je to blbost, že se to tak rychle nevydýchá, ale prostě nemůžu spát v zavřený místnosti, aspoň to mikro potřebuju!) a tím pádem stejně nespím. Narvala bych mu do zobáku lojovou kouli! Celou!

PetraK

Petrs01
                        no ale v kolik, není otázka zda, leč kdy 😀

Petrs01

leč kdy

Když já chci ještě SPÁÁÁÁT!

PetraK

Petrs01
                            no, tak ale to je rozhodně pozdějš, než když já vyjíždí do prasé, a v tom je ten sasrak toho kosího zpěvu, že už zpívá takhle brzo ráno, že jaro, jaro vstává.

Petrs01

Nedívám se u toho na hodiny! A doufám, že i ty máš otevřené vokno a ten libý zvuk si v tu krásnou ranní hodinu vychutnáš i zítra a pozítří.

cernej caj

PetraK
                                Ja kdyz ve r:30 vstala tak sem ho fajt neslysela ale vylizaj uz po6 zpivat tu u as…

Petrs01
                                😀

Me by taky nevadiponspat s otevrenym oknem ale pak vytopit z 0 na 16 by dalo vic prace:D

Petrs01

pak vytopit z 0

Proto ve velkých mrazech jen předem chvíli vyvětrám a nechám velké mikro, ráno je tam třeba 15. Čím víc se otepluje, tím víc pootevírám. Navíc s oddělenou ložnicí nemusím řešit a jen ať v ní těch 15 zůstane. Za mne klidně i míň. Když spím v obýváku, je to peklo vyvětrat na spaní a přitom neusnout v mraze s oknem dokořán.

PetraK

černej čaj
                                    no ešivá ten náš zpíval v mých 4_31 to netušim, nemám sílu a vůli k ničemu jinýmu než dýchat, zacvičit si, umejt si vlas, zub, vytvořit člověka 😀 ale natuty už hezky zpíval, když jsme odjížděli.

taky se mi nechce v domě větrat tak, abych pak přes den dotápěla. Vyvětrám před spaním-při vypnutým topení, pak vylezu z postele, zavřu to, topení už téměr nepustím – resp. jen na maličko, aby právě to nevychládalo úplně v celým systému. A ráno, když jdu otevírat ložnice a zbytek domu, tak to vypnu na těch 20 min a pak to zase normoš zapnu.

Petrs01
                                    i zítra a pozítří.
                                    viz výše 🙂 , ale já už jsem si nějak na tom venkově zvykla, že to řve od rána 😀 , dokážu leckdy i znovu usnout.

Kimi

Já tak od května do září nechávám celodenně otevřené větračky v obýváku i v ložnici, jsou na nich sítě proti hmyzu, protože hmyzáky doma nemusím, ale emerické berušky si občas cestu najdou. Od října do května udělám ráno průvan – větračka v ložnici, dveře na terasu v obýváku. Pak ještě třeba na chvíli otevřu větračku v ložnici, než jdu spát. Dnes jsem vypnula v ložnici radiátor, on teda moc nehřeje, jen chvíli ráno. V létě i ty dveře otevírám častěji, taky mají protihmyzí síť. Na terasu mi obvykle létá spousta povídavých ptáčků, aby si pozobali slunečnic, poslední dny to ale vypadá, že jsou velmi opatrní, protože sem začaly chodit dvě kočky ze sousedství, mourovatá a rezatá, ta rezatá je velmi povídavá. Mám kočky docela ráda, ale tyhle mě štvou, jednak jdou po těch ptáčcích a jednak mi nechávají na zahradě suvenýry.💩

Zlata

Petrs
                                        No nemám já štěstí, večer vyrvu sluchátka a slyším lautr h..nic🤓

cernej caj

Zlata
                                          😀
                                          A jak slysis se sluchatkama?

Petrs01
                                          Ja mam v noci 15 kdyz mam utesnene bse a pek tam celej den pracuju, a jako pracovat v 18 lzw ale pracovat na pc 15 … no rekneme ze se tomu s chuti vyhnu:D

Ale proste panelak drzi teplo uplne jinak nez radovka be sousedu

Petrs01

panelak drzi teplo

Až moc. V tyhle slunečné dny je tam úplně nechutě – a nechávat otevřené od rána, když sousedi škrábou auta, to se mi úplně nechce.

slyším lautr h..nic

Jsou dny (teda hlavně noci), kdy bych ti todle ale strašně záviděla. Jenže dobře vím, že pak neslyšíš NIC – ani to, co by třeba bylo lepší slyšet. Takže neberu. Ale klidný sousedy a jeden tlumič na kosa bych brala. I v práci mne dost ruší, když třeba kolegové v kuchyňce ( =za dveřma) hlučně krafou u kafe. Blbě se mi u toho soustředí na práci. Takže vyndat špunt a mít ticho by byla lákavá nabídka (řeším spíše špunty s hudbou dovnitř).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,661. až 1,680. (celkem z 2,295)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.