Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,294 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 141. až 160. (celkem z 2,295)
  • Autor
    MirkaD

tak mám čepici s baterkou,čelenku s baterkou..
      a moje štěstí,láska,moje malý velký všechno má dnes 10let….

cernej caj

MirkaD
        Vsechno nejlepsi dafince! Hodne zdravi

Maya

MirkaD
          Vsechno nejlepsi k narozkam Dafince

Maya

Cernejcaj
            Kapela lehka noha ma na spotify 3 alba a nejaky singl
            A ted doufam ze na to spotify zapomene a nebude mi nabizet tuhle hudbu 😀

cernej caj

Maya
              Pokrocila, kdyz to kdysi zacinalo, tak tam nebyly vubec a ke ctvttymu albu sem jim pres muze poslala hinty jak mp3 album udelat lip… jako treba ne ze si koupis album a tam je ve flacu 45 minut dlouha stopa s 8mi pisnickama jak na kazete:D

Maya

Cernejcaj
                Tohle udelal pred lety jeden muj oblibenej zahranicni skladatel, prej jako ochrana pred piratenim a asi to fakt fungovalo, protoze to jeste nebylo spotify a mp3 z tohohle alba se fakt nedaly vubec sehnat
                Ale na spotify ted ty jednotlivy pisnicky jsou, takze pak to museli nejak rozsekat
                V zadnem dalsim albu uz to nezopakoval 🙂
                Asi se to nelibilo ani lidem co si koupili cd

cernej caj

Maya
                  Me se to taky nelibilo, protoze treba si chci dat do mixu jednu nebo dve a rozsekat to je opruz:D

Sakraaa ja sla lres svobodak a zapomela sem si prohlidnout to chlupaty vejce:D

Maya

Vcera jsem chtela stahnout mame fotky do pc z toho jejiho novyho telefonu
                    Pc telefon videl, ale odmital ukazat slozky v telefonu
                    Celej vecer pres 3 hodiny jsem se to snazila rozchodit, rady s umelakem, jiny kabely, restarty pocitace, zjisteni ze na mym pc to jde atd.
                    A nic
                    Dneska prijde synovec, mama mu rekla at se ji na to podiva a co myslite?
                    Pripojil tekefon a ono to normalne slo
                    Jsem myslela ze me klepne, takhle za blbce uz jsem nebyla dlouho 😀

Petrs01

Tak kdopak si to tady hraje na Ježíška a zapomíná na to, že jsem ateista?

Denny

Brý večer přeji, dnes choděj čerti, tak jsem zde ???… no co bych vám tak napsala, pp hezkých chvílích občas přijdou horší, snad proto,abychom si jich víc vážili… nebo nevím. Mám po Covidu, téměř měsíc doma. Roman pořád problémy se zády, byl týden v nemocnici na kapačkách. Connie po kastraci, odstranění tukové bulky, pihy, bradavičky a nějakého zapouzdreneho hnusu u ucha. Vse odeslano na histologii, tak snad. Dnes má 9 dní po operaci a je úžasná, jozev si vubec nevšímá, hodně spinká. Po narkóze jsem teda bulela s ní, protože ležela a hrozně narikala. Byli jsme u vet.v Turnově, ktere duveruji ma 100%.Ktera mi tehdy jedina udelala spravnou diagnostiku u Bukacka. Doporucila Curenzym – obdoba lidskeho Wobenzymu ale pro zvirata. Ja spim s Connie v obyvaku ale dnes uz se stehujeme do loznice. Ani jednou nemela kosilku, ani límec, který jsme pořídili na miru za 2 litry. Ale jsem za to rada je fakt uzasna pacientka. Takze u nas asi tak.

Denny

Tady pacient asi 3 dny po operaci. Jo ma kovove sponky a myslim ze i proto si pupik neblemca

Attachments:
                          Denny

S Baghirou vcera… Cairuska ji proste miluje. Jinak musim pochvalit i kocky ze se chovali vzorne k pacientovi

Attachments:
                            Maya

Denny
                              No teda, tak snad jste si to horsi uz vsechno vybrali
                              A preju brzke a zdarne uzdraveni vsem trem
                              Koniky teda je borec ze to dala i bez limce

Denny

A co se tyce svíček, no jak mi bylo lepe a byla jsem doma tak jsem si dost pohrala ?? cajdo mimochodem ta fotka je silena a ta kytka na ni vypadá jako kdyby ji zral mol ?. Tak tady vam posilam par svych vytvoru.Nerada dělám 100ks stejnych věcí a pak mam problem, ze to všechno dlouho trva. Ale myslim, ze se líbí ? kdybyste nektera mela zajem pisnete ceny jsou příznive ? nabidku mam velkou ?

Attachments:
                                Denny

Jo a ta kytka pro Cajdy segru je myslím trochu hezci ??

Fifi

Mirko,
                                    vse NEJ Dafince, potres ji za me packou a dej ji poradnyho hudlana. At ji zdravi slouzi jeste dlouho, radostne cupita na vychazkach a zadnou ziminku. A tys mela taky narozky vcera, vid? Tak i tobe co nejvic pohody, radosti, soliku, koniku a tak vubec. 🙂

Dennyky
                                    Krasny svicky delas. Pacoska vypada dobre, po stehach este ofafrne s pohybem, at pekne sroste i vevnitr. Podrbkej ji a zdravim R.

MirkaD

FIFI-DĚKUJI ZA PĚKNÝ PŘÁNÍ!!
                                      Dafi jsem jsem upekla koláčky psí dietn-mrkev,vločky,vajíčko,…
                                      česala jsem ji včera a dnes v dešti 2 pidi vycházky/venčení a jinak chování,mazlení,tulení-celý den,pořád:-))

PetraK

hezkej sváteční den a knížata oslavenkyni vše nej. A její paničce taky. píšu z mobilu, tak obrázek nevložil, ale je na něm vagón zdraví a štěstí.
                                        Sedím u bohatyrsky snídaně s volským vokem, piju bylinkovej čaj, pouštím si tiše koledy a těším se na výlet. Pojedeme za mámou mou, pak si dáme oběd a šup do Mělníka na adventní trhy. mějte hezký čas.

MirkaD

PetiK-děkujem s Dafi za přání:-))
                                          mám odpo,
                                          dopo ze psama v lese,zacvičit na záda,učesat pséky a pááá,
                                          užij si trhy!!!

Zlata

Mirko
                                            Dafi vše nej.

Denny
                                            Snad máte všechno horší vybráno a teď se bude jen dařit.

Část smečky zdraví všecky.

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 141. až 160. (celkem z 2,295)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.