Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,294 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 121. až 140. (celkem z 2,295)
  • Autor
    Kimi

Čají, tentokrát to nebyl celej pes. S Danou jsme kdysi byly kolegyně ve zdejší fabrice. Obě jsme pak zaměstnání změnily. Já k ní se svými psy chodím od té doby, co si ten psí salon otevřela, ještě s Korou i s Golim. Betynku celou upravovala zjara, teď jsem to nechala, jak psáno výše.?

cernej caj

Kimi
        No me prave zmatlo ze byla betynka hodinu a pul strihana kdyz slo o takovej malej kousek, jakoze me prekvapila narocjost a pak sem to teda blbe dopochopila.

Je super ze se takhle muzete vidat:)

Fifi
        Achjo s tatinkem. Dobre ze se na to prislo, zaleci ho a operace bude pozdeji?

Muj je se slinivkou prozmenu uz tyden hospitalizovanej v nemocnici, nastesti se sam pidil.ze ho bolelo bricho a nevezla ho rychla s akutnim zanatem, coz teda je o fous lepsi, ale i tak nic moc… snad ho do vanoc pusti..

cernej caj

A prisla.mi od denyky kytka pro segru uzasne voni nemam na ni vubec alergickou reakci a je fakt krasna, jen fotka bohuzel vcera uz v pritmi… takze s bleskem ale doufam, ze se ji bude libit aspon z pulky jako.me:)

Attachments:
          EvaC

černej čaj
            kytka pro ségru..

Ta je ale moc krásná, určitě jí udělá radost..?

Maya

Cernejcaj
              Ktasna kytka, tak snad se bude libit
              Ja od denyky v lete kupovala svicku ve skle s kytkama pro neter a libila se
              Ted ma pekny vanocni, rozjizdi byznys ve velkym na fb a ani se tady nicim nepochlibi 😀

Maya

Cernejcaj
                Fifi
                To je mi lito s tatinkama, tak snad budou oba brzo fit

cernej caj

Maya
                  Ja vzala i svicku kamosce, fakt je hrozne sikovma a skoda ze to tady trochu vic nespamuje:D

EvaC
                  Hrozne se tesim na jeji reakci:)

Slavi pristi patek, ma kulaty, snad tatinka pusti do te doby ale… kdo vi

Maya

Prislo mi od sporky, ze ve spolupraci s muzeem nebo co muzu poslat vzkaz svemu budoucimu ja v casove kapsli a vybrat si rok doruceni
                    To teda fakt nevim co bych si mela vzkazat, leda nejakou klasiku jako lip uz bylo 😀
                    Prej je za to nejaky darek, to bude nejspis propiska nebo sleva na uver 😀
                    Eon jako darek posle 2 tisice, tam by se mela sporka ucit 😀

Maya

A ted spotify na me vyhodilo letosni statistiku 🙂
                      Vas vkus se neda definovat, poslouchate moc zanru, celkem 64
                      Vas hudebni vek je 36
                      Celkem poslech hudba 34 tisic minut a podcasty 29 tisic
                      To me prekvapilo, bych rekla ze posloucham spis podcasty, ale asi zdani klame
                      Nejoblibenejsi pisen jsem si poslechla 12x, to se mi zda zase ze je nejak malo 😀
                      No a tak dal
                      Ale je to hezky ze to vzdycky takhle sesumiroujou

Milena z Prahy

Mayo,
                        ahá, tak tyhle statistiky jsou ze Spotify! Na Instagramu to sdílelo pár mladších týpků, který sleduju. Hm, o Spotify taky uvažuju. V hudbě jsem sto let za opicema; pokud něco nehrajou na Radiožurnálu, neznám to ?. Na jakým zařízení to posloucháš?

Maya

Milena
                          Jo ono kdyz chces tak to vyhodi takovy plakatek co jde sdilet
                          Ja msm spotify na mobilu apku a k mobilu pripojeny stereo vetsi bt repraky co mi stoji na stole
                          Ale spotify umi uz i nektery telky nebo ruzny ty hudebni zarizeni
                          Spotify muzes zkusit i zadarmo, jen jsou tam reklamy a nemuzes myslim neomezene preskakovat pisne a poslouchat jen konkretni pisne, ale prehrava to random z playlistu a nejdou stahnout playlisty na poslech offline
                          Normalne si tam udelej ucet a muzes zkouset
                          Za me je to super vec, je tam vsechno, jak hudba, tak podcasty, i zahranicni a nemusi to clovek hkedat vsude mozne a vkastne tam je i radio z oblibene hudby a kazdy tyden to vyhodi playlist doporucenych skladeb, takze clovek kolikrat objevi muziku, na kterou by jinak nikdy nenarazil

cernej caj

Maya
                            Ja su u.eonu 16 let a nikdy sem.darek nedostala:D

Ja zvladnu jednu pisjicku pustit 12x i cestou v buse…

Joo kdyby slo spotify na offline.mp3 prehravac coz nejde mozna bych taky zvazila:D ale kdysi sem si tam chtela pustit lehkou nohu a ono to neznalo, tak to radsi zustanu u svoji offline mp3:D

Petrs01

Spotify jsem nepochopila. K čemu je to dobré? Platíš za připojení (no dobrá, jsou lidi co maj neomezené data), platíš za spotify a když už tě to přestane bavit, tak ti za ty peníze nezůstane nic. Proč si nekoupit CD/mp3 a nemít svou hudbu k dispozici pořád? Kolik dostane kapela za to, že si její CD přehraju přes spotify? K tomu abych zaslechla něco nového občas poslouchám rádio nebo jedu na festival a tak, takže o zajímavé kousky nepřijdu.

Maya

Petrs01
                                Komu staci radio, tak pro toho asi spotify neni, tam mas mraky hudby, ktery v zadnym radiu neuslysis navic ti to doporucuje hudbu podobnou co poslouchas, takze je vetsi pravdepodobnost ze se ti bude libit, a kdyz se ti nahodou neco nelibi, tak to nemusis pretrpet jak v radiu, ale normalne to preskocis
                                CD je dost neprakticky kdyz se da poslouchat jenom doma a shanet mp3, to uz musis vedet co konkretne chces a pak to jen poslouchat porad dokola
                                Na spotify mam 50 playlistu, poslechnu si na co mam zrovna naladu a kdyz chci pruzkumnicit, tak lovim v tech milionech novou muziku
                                Jo mam taky v tlf stazeny mp3, ale i kdyz je jich hodne, casem se to omrzi
                                Umelci ze spotify maji normalne poplatky za prehrani jednotlivych skladeb, skodny fakt nejsou
                                Nevim kolik stoji jedna mp3, ale tady mas relativne za par korun miliony skladeb a dalsi miliony podcastu a knih a takovych veci
                                Moje volba je jasna
                                Cernejcaj
                                Ono z logiky veci to jde offline stahnout jen do zarizeni kde mas tu apku

Petrs01

jen poslouchat porad dokola

Máme legálně koupené nosiče. Mrkla jsem na svoji flešku co mám v práci a rozhodně tam není všechno – 3534 souborů. To mi úplně nepřijde jako „pořád dokola“, byť to teda nejsou ty milijóny. Když narazím na někoho kdo se mi líbí, prostě ho nakoupím a přidám. Jednu „špatnou“ písničku v rádiu přetrpím, u druhé vypínám a jdu do svého.
                                  Velké kapely na spotify asi vydělají, ale co ti malí? Často se na CD dělají sbírky – složí se lidi, vyjde CD. Nesloží se, nevyjde CD. Ono to nahrání něco stojí, pokud to má být kvalitně. A když nemáš posluchače po celém světě, což místní umělci asi moc nemají, dostaneš vcelku kulový. Takže buď se zadlužíš, abys tam dal kvalitu, nebo tam dáš něco v mizerné kvalitě, čímž teda posluchače nepřilákáš.
                                  Za prachy na spotify si koupím kolik – 10 CDček za rok? A ty peníze dám do ruky přímo tomu kdo to hraje a vím, že si za to oběd či nové struny koupí on a ne že k němu dorazí pár drobných a zbytek se rozkutálí cestou.

Maya

Petrs01
                                    I ty maly kapely dneska rozhodne najdou vic posluchacu na streamech nez prodejem CD, CD je dbeska zvlast pro mladsi stejne mrtvy jako pro nas kazety a LP
                                    Nikomu se nechce crcat s prevodem cd do mp3 a podobny veci
                                    Spousta kapel uz ani CD nevydava prave proto, ze jsou to zbytecny naklady navic, nahrani na stream je zdarma, ono neni jen spotify, takze samo ty penize jim pak jdou z vicero zdroju
                                    Ake chapu, ze pro lidi, co poslouchaji nejaky CD vydany samonakladem, streamy nejsou a ja takovy neposloucham
                                    A ze cesky kapely nemaj sanci si vydelat se mi nezda, schvalne koukam treba na ten cesky metalovy bizar Walda Gang a maji mesicne kolem 200 tisic posluchacu a kazdy ten posluchac si jiste pusti vic nez jednu pisen jednou, takze to musi byt mesicne minimalne kolem milionu prehrani
                                    Kolik maji nejaky ty cesky hvezdy nevim, ale jiste to bude mnohonasobne vic

Maya

Petrs01
                                      No a jeste ty prachy za cd dostane kapela fakt jen u samonakladu, pokud to vydavaji na smlouvu, tak jim jdou taky jen drobny
                                      Na to si stezujou i celkem znamy kapely vydavajici u velkych nakladatelstvi a proto casto uz vydavaji jen LP pro sberatele a zivi je jen merch a koncerty, rozhodne ne prodej cd

Maya

Cernejcaj
                                        Ted ctu jaky mate v Brne krasny draci vejce a pres darcovskou rolnicku tam muzes nechat napsat vzkaz, je to bozi, suoer napad
                                        Jsem si vzpomnela jak jsem nedavno videla film Franta Mimozemstan a jak tam na konci byla ze slavneho brnenskeho monumentu ufo lod 😀

kachna

Rumštááááájn
                                          Jen prolétám, nestíhám, ALE 12. prosince otevřou silnici do Štětí a autobusy budou jezdit, jako dříve a pak si asi otevřu něco velmi alkoholického, abych to oslavila.

cernej caj

Petrs01
                                            spotify muzes mit i zadarmo s reklamama a kdyz je mas na tlf ci pc, muzes mit asi i nejak offline ulozene.

dneska nikdo pod 30 nic jinyho neposloucha a i pulka lidi nad 30 taky ne:D

ja teda to zkusila jednou, tu lehkou nohu to neznalo, nic pribuznyho taky ne a zdar. jenze me nevadi mit sbych 300 pisnicek v oblibenym mixu a pak neco dalsiho a ten mix mam od 16 a ted je asi 3x vetsi ale porad tam mam veci, co sem poslouchala v tech 16…

obcas udelam na mp3 zmenu za neco novejsiho, ale ono ja to mam hlavne na cesty a kdyz potrebuju se soustredit a vypnout okoli a tam mi vyhovuje co znam a mam rada

Maya
                                            ono dneska sehnat dobrou mp3 je taky dost peklo, to je segment trhu davno mrtvej. ja mam ten ipod od thielli, ten hraje pekne, pak moji 10 let starou sony mp3, ta hraje taky dobre a loni sem dostala fioo mp3 darem nepouzivanou a to je pecka, ipod i sony jsou tak na 85% toho fiia zvukove a to sem si myslela, ze to je zvukove to nej co jsem mela. no to fio na bazarech stoji porad 3500 tak si predstavuju kolik stalo novy :D:D jinak to ma tak levny zvukovy cipy ze mobil hraje asi stejne a pokud ma clovek mobil nejakej drazsi treba 8+ tak uz mozna i mobil hraje lip…

takze ja chapu, proc to nekdo ma ale pro me to neni. nejsu cilovka.

o tom filmu sem neslysela a o tom vejci sem slysela diskuzi jak se rozcilovaly ze loni tam bylo holy vejce a ted je chlupaty a co tim ti debilove sleduji 😀 ja tam jeste nebyla, dneska jdu na masaz do mesta a pak jedu na nocovacku do chribu, tak planuju si mesto od masera projit – v 11 necekam davy 🙂 tak su zvedava.

kachna
                                            tak to gratulujuu!! to se bude jezdit.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 121. až 140. (celkem z 2,295)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.