Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,294 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 101. až 120. (celkem z 2,295)
  • Autor
    cernej caj

Tlak domaci 125/81 naznan jako zatim bez holtera:)

Maya
      Ja doufam, ze skvely bude muj tip na zateplovacky co mi vcera shanela Petrs01, za 200 a vevnitr chlupaty, pry to jedna holka pouziva na praci venku v mrazech. Nesnasim to ale holt jako podvlek to je nekdy nutne:(

EvaC

Prosimvás, my jsme se teda rozhodli si taky vyrobit adventní věnec, akorát se nemůžem domluvit – která verze je správná?

? Kloním se taky k té druhé jako černej čaj – protože v opačném případě by jste toho měli tu poslední neděli moc..?

EvaC

černej čaj
          Divokrásno.. znám, mají tam moc hezký věci..
          Nažehlovačky vloni dostaly vnučky – jsou opravdu krásné a drží to.. Jenom chce si s tím dát opravdu práci při tom nažehlování.. Kupovala jsem jim tam i hrníčky – taky nádhera..

EvaC

černej čaj
            Tak to máš tlak ukázkovej ?
            A super že Dastík dělá pokroky, možná se mu taky ulevilo, jak mu vyndali ty zarůstající stehy.. Až se mu ty nožičky nasvalí, bude se mu určitě šlapat o moc lépe..?

cernej caj

EvaC
              Diky za tip s nazehlovanim:) jsou opravdu nadherne, tak snad potesi:)

Jj, doma v izolaci mam super tlak… bohuzel v okamziku jak odejdu z domu nastava 160/90… takze ale dobry, ze doma mereni zatim neni nutny plasit.

Kimi

Dnes jsem byla na kontrole v nemocnici na hematologii. Stav není úplně O.K., ale aspoň není zhoršení, s prášky na ředění krve pokračuju. K cestě jsem využila zdejší městskou dopravní službu, (zajišťuje DPS), vždycky mám trochu strach, že se mi bude motat hlava. Nejdřív krvesaj, odnést do laborky, pak skoro dvě hodiny čekání na výsledek, no ale dopadlo to dobře.? Když jsem odcházela, Bety byla potichu, ale když jsem přišla, tak mi zas pěkně vyčinila. ?

cernej caj

Kimi

to je dobre, ze neni zhorseni a ze jsi nemusela ridit, kdyz sis nebyla jista, jak by to pak slo.

Maya

Kimi
                    Tak kdyz neni zhorseni, tak to je dobry
                    Takovou dopravni sluzbu pro duchodce maji u nas ve meste taky, je to urcite dobra vec
                    Cerbejcaj
                    Snazim se slozit vanocni rockovou nebo metalovou pisen
                    Zatim mam dve verze metalovy a dve verze tahavy vanocni
                    Jak to dat dohromady zatim nevim 😀

cernej caj

Maya
                      blbe :D:D

normalne dastik sel a rozhodl se ochutnat kos na pradlo tak sem mu pristrcila puller a on se otocil na druhou stranu a prej nee 😀

Maya

Cernejcaj
                        Dastik ochutna kos az nebudes v dohledu 😀

cernej caj

Mame doma prizdichcace:D

Prej ze kdyz spi s muzem, tak ho vzbudi ze zacne chodit… no to fakt tezko:D

Kimi

Dnes jsme s Betynkou navštívily psí salon. Koupání ne, ani krácení kožíšku na těle, jen ostříhání dlouhých chlupů na hlavě a na tlapkách, aby se z venčení nevracela obalená sněhem nebo smetím a aby měla volná nemocná očička. Pobyly jsme v salonu hodinu a půl, celou dobu byla Bety vzorná, klidná a vstřícná.

cernej caj

Kimi
                              To je sikulka, jak to krasne zvladla. Jestli uprava hlavy trva tak dlouho tak cely pes musi byt taky des, i na strihani… to sem myslela ae jen trimovani je hodne narocne na cas

Fifi
                              Kdeee siii?

Uz ses dlouho neozvala.

MirkaD

Kimi-s tou úpravou to taky moc nechápu….
                                protože já mě v saloně celýho psa ostříhanýho za 20minut+k tomu drápy,
                                tak když jsem netrimovala,třeba Max se v saloně jednou stříhal a Žeryk taky,tak 20 minut a pá…

MirkaD

Kimi-jinak,ale,ted mě došlo-že když češu pořádně Dafinu-všema těma kartáčema,hřebínkama+trimovací hrabičky…tak je to hodina a půl..bez šmikání-to zas jo..
                                  no nejjednodušší je to s Žerykem v tomhle-3krát za rok strojek-celej pes,xxkrát za rok hlava,nohy,břicho,zadek a česání 15minut s furminátorem,bez něj 3 minutky-holt jemná tenká nelínající srst…

Kimi

Na tělo Dana bere strojek, takže to jde hopem, tlapky a nožičky taky, ale hlavu dělala ručně nůžkama, tak to bylo složitější a trvalo dýl.?

MirkaD

Kimi-tak o je jasný huž tomu rozumám-nůžkama ručně je to piplačka:-)

cernej caj

Kimi
                                        Ahaa on to byl celej pes 🙂

Fifi

Zdravicko vespolek,
                                          Cajiku, tu som. 🙂 Jen nejak nemam psaci naladu, tma brzo, vsude bahno, rachot z vedlejsi stavby… Plus tatovi bylo blbe, tak litali po doktorech, aby se nakonec zjistilo, ze ma pasovej opar na brichu. Toz se uvidi, jestli vubec na tu vymenu kolene bude moct jit.

Milena z Prahy

Fifi
                                            Soucítím s tebou ♥️. A ať se tátovi uleví!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 101. až 120. (celkem z 2,295)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.