- Toto téma obsahuje celkem 2,270 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Petrs01 a poslední změna proběhla před 9 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
23.1.2026 v 13:05 #199369
PetraK
a tohle, kdyby zavedli u nás – já vím, utopie a stejně by to nikdo nevymáhal, jako naopak šílený jízdy, ale kdyby – to by byla úleva od levobočků!
jenže – jsme v Čechách, kde se nedodržuje a naopak ani nekontroluje nic.
23.1.2026 v 13:47 #199370PetraK
Třeba je to k ničemu, ale třeba se to někomu v důchodu může hodit – zaujaly mě tam ty spešl tarify na energie pro seniory:
23.1.2026 v 13:52 #199371cernej caj
S tim vymahanim… muz dostal 2500 pokutu za jizdu na cervenou, jela sem s nim, vim, ze do krizovatky vjel kdyz blikla oranzova a jeste kdyz sem ja projizdela kolem semaforu, svitila oranzova, ale maji na kamere zadek auta s cervenou…
muz by samozrejme mohl vzit den dovoene a jet do jihlavy se na to video podivat, ale proste… samozrejme ze pokutovat se budou ti, kteri se nemuzou moc branit ale nejaky notoriky bohaty a slavny, tam nic…
a ja to dost hlidam ten provoz, tim ze ten den sme jeli spolu tak moc dobre vim ze zadna cervena nebyla…
takze ano, jsme v cechach… pulka nic nedodrzuje a pokutuje se za vymysleny prestupky ti, co se nemuzou branit protoze nemaji moc jak
23.1.2026 v 14:10 #199372Petrs01
pokutu
Sepište odvolání – popiš že tam vjel na oranžovou, proč (protože se rozsvítila v okamžiku, kdy už nebylo možné bezpečně zastavit, najdi si příp. definici v zákoně). Vod toho tam ta oranžová je. Napiš, že z přiložené fotky je jasné pouze to, že vozidlo ještě bylo v křižovatce, když už svítila červená, což ovšem zákonu neodporuje a že jediný průkazný záběr by byl čumák s červenou, o čemž je ovšem přesvědčen, že dodat nemohou, protože prostě viz výše. A že tedy s pokutou nesouhlasí.
Maximálně přijdeš o poštovné.23.1.2026 v 14:45 #199373PetraK
Petrs – supr sepsáno!
23.1.2026 v 14:55 #199374PetraK
Huž mažu dom, huž mažu dom a přeju fšem háskej víkend bez ledovejch karambolů.
23.1.2026 v 15:44 #199375Maya
PetraK
Jo Bebesov investuje do kamer, protoze z toho ma prachy za neopravnene pokuty
Pred par lety udelali parkovani na namesti na kamery, za jakoze nasnimaj te pri vjezdu, zaplatis za cas na spz a pri odjezdu zas te nasnimaj
Realita je takova, ze cely ty roky to blbne a posila to pokuty i lidem co normalne zaplatili a kdo zaplatil hotove a nema tedy doklad o zaplaceni, musi pokutu zaplatit
Takze kdybyste tam nekdo nahodou parkoval, platte jen kartou23.1.2026 v 15:52 #199376cernej caj
Maya
proste klasika, slouzi to jen k tomu jak obohatit sebePetrs01
ja sem to muzi rikala, ale i tak je vopruz ze to fakt zkousej i kdyz si nic neporusil, protoze muzouPetraK
tak dobre dojedte23.1.2026 v 16:39 #199377cernej caj
dneska asi nic moc uz neudelam, ale davala jsem babicce k vanocum vzdy tyto kocici knihy https://www.databazeknih.cz/vydane-knihy/lilian-jackson-braun-1250 protoze babicka vzdycky nejaky toulavy kocky krmila a davala jim jejich doma, tak sem tuhle od nich dovezla asi 4 nebo 5 knizek. Myslim, ze dneska vecer stravim s kocici knizkou oblozena psy, protoze se mi vubec nic nechce.
23.1.2026 v 18:54 #199378Fifi
Peknej neklouzavej vikend vsem preju. Je mi zima na hlavu, byla jsem u chlupodravkyne a tahne mi na ucha a krcisko.
Cajiku, co vysledky Dastika, porad se nikdo neozval? Nic nedelat je nekdy taky potreba, prijemnej cteci vecir preju. 🙂
Mirko, co je tete, ze je tak dlouho v nemocnici?
Eusova
Co máma?
tu mam denne na dratu, chodi na magnety s artrotickyma prstama, spokojene si hospodari doma sama. Jezdit k ni nemam, bo si vsechno nakoupi… Mohla bejt u brachy po dobu tatovy hospitalizace, ale rekla, ze nechce, radsi je doma. (Dle myho proto, aby se mohla divat na svy serialy. 🙂 )23.1.2026 v 19:08 #199379cernej caj
Fifi
furt nic, no prej ze budou volat, tak ja nevim… rikali druhej den ale nevim jak to muze trvat dlouho… tak sem volala muzi zda nevolali jemu ze zavolama divam se a o 5 min sem prosvihla ordinacni dobu, takze az v pondeli… achjo… na to ze puvodne rikali druhej den a brali v utery… i kdyz zas jako druhej den mi bylo podezrely ja na endo cekam tyden na vysledky…ooo ses osmikana! to je vzdycky nezvyk
a chvili si taky maminka odpocine a ma prostor pro sebe, ze 🙂
23.1.2026 v 19:40 #199380Fifi
Mno, tak tam v po brnknete, oni na to fakt muzou zapomenout, jak jsem psala vcera. Osmikana jsem, svuj kratky vlas jsem este vic nechala zase zakratit a zmelirovat, dycky me irituje, kdyz mi to leze pres usi.
23.1.2026 v 19:47 #199381MirkaD
Fifi-co je tetě nevím,ale prý si tam pobude a je spokojjená…
jinak je na psychiatrii,23.1.2026 v 19:55 #199382Fifi
Mirko, jo tak, ja myslela, ze nejaky operace. Hlavne, ze je tam spokojena a pomahaji ji.
23.1.2026 v 20:03 #199383cernej caj
Fifi
Taky me irituje kdyz to leze pres usi akorat jak sem prisla o svoji starou kadernici tak… me zadna uz neostriha snesitelne a sama se na to citim az kdyz je fakt nejhur:DOn by st3jne dneska muz nestih ani zajet pro ty leky i kdyby vysledky byly, takze zkusim v pondeli a uvidime.
Taky to chce rovnou objednat vytrzeni zubu ale je videt ze dastik uz ma z veteriny hysterak, nedivim se po trech dlabenich tech zarostlejch stehu… takze sice dostava rybicky na prokrm, ale…
A musim je zitra zvazit. Datsik, zda si drzi vahu aapon ci pribira a charlie jestli si taky aspon drzi vahu:D
Akorat neni nad mechanickou vahu pac te moji dosli po 5 letech baterky:D
23.1.2026 v 20:58 #199384Fifi
Bych je nevazila, radsi je prohmatej, jak jsou na tom pod kozichem. 🙂 K hysteraku z veteriny – davala bych pak par dni pred navstevou ordinace alavis calming, vsak ho mas? Pomuze, neuskodi… 🙂 A je dobrej, ze si teda tam vezme rybicky, Ruzice ani Pepin pamlsky na vet ani omylem, jak jsou vystresly. Ona taky po svych zkusenostech z mladi, on ze strachovy agrese. Nas ceka unor az brezen ockovani, to bude zase vesela a rychla akce. 😀
23.1.2026 v 21:53 #199385Kimi
Tady příšerno, mrholí na namrzlý povrch, takže klouzavka. Na odpolední i večerní venčení jsem vzala nejpevnější zimní boty, co mám (zn. Mamut), nasadila nesmeky a opatrně jsem se vydala ven. Chůze trochu divná, ale bezpečná, nicméně jsem procházky zkrátila na minimum. Tentokrát jsme patrně na Moravě, protože na celé má ten hnus pokračovat a zatím to vypadá, že i u nás.
24.1.2026 v 8:12 #199386cernej caj
Fifi
charlie se prohmatat neda, ma tak hunatej kozich, ze u myho psa ani nejde zjistit zda je tlustej nebo ne…u dastika jo, ale chci mit statistiku nejak presnejsi, protoze si vzdy vedu zaznamy u hafanu, u feri jako stenatka, u vokouna aby pribral… tak aspon mam nejakej zpetnej tracking.
dekuju za tip s tip calmingem, to me nenapadlo, mam od thielli ten pro velky hafany takze s tim mym davkovanim na puleni a ctvrceni ho tu jeste par kousku je:)
na to jak rybicky odmital a nechtel, kdyz prisel, tak uz jim prisel na chut 🙂
Kimi
takze stejna hruza cely den. dobre, ze jses vratila cela a zbytecne jsi to nedrazdila delsi chuzi.24.1.2026 v 9:06 #199387MirkaD
tady masakr,
vycházka-popíšu,přes zahradu-ona se nezdá s fotek,ale kolem slepic je z kopečka,tak mě Martin táhl za hůlku,já zuřila,za bránou jsem mu hodila vodítko a šla dom,od brány ke slepicím jsem šla kolem záhonků po sněhu a kolem altánků a slepic-výběhu jsem lezla dolů po zadku a ted peru gatě,Martin za mnou za chvíli došel…
mám odpolední na 12 a nevím jak dolezu tam a zpět….24.1.2026 v 9:07 #199389MirkaD
fotka je cestička kolem slepic a dřeva….ne dnešní….
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.