Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,294 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 941. až 960. (celkem z 2,295)
  • Autor
    cernej caj

Maya
      aha, jakoze dostanes cocku niz, vice na uroven psa bez toho abys musela drepet 😀
      jak rika kamarad, pohled z urovne psa je moje oblibena pozice, akorat s tim fotakem to bohuzel nejde bez toho cupnuti 😀

ale s tim mobilem to stejne budu muset nekdy zkusit v terenu, kdyz si vzpomenu, abych pripadne porovnala 🙂 zajimavej tip 🙂

Fifi

Cernej caj
        tak ted je tata na spesl reha oddeleni, tam s tim snad neco udelaji. Jinak chodi o berlich uz, rehabilituje, jen ho spis vic sere ten zaludek.
        Na veterinu bych si zavolala a vyptala se na vysledek, oni na to nekdy muzou zapomenout vam dat vedet, navic vysledky na stitnou netrvaji tak dlouho. Jsem mela to samy tenkrat s troldou, kdyz jsem cekala na vysledky spesl kvuli slinivce, musela jsem si tam brnk.

Kuskus

Čajíku
          změřeno, konektor má ty 3 mm. Tak mi nabíječku, prosím, pošleš? NESPĚCHÁ! Stará ještě jakž takž funguje. Prozatím díky.

Fifi
          já a ledovka. Jasně, že jsem sebou jebla, ale neuhodila jsem se do hlavy jako Thielli, anóbrž si pouze narazila kostrč. Debil su, chtěla jsem si zkrátit cestu a místo po skoro suché silnici, jsem to vzala zkratkou přes namrzlou louku v parku. Ušetřila jsem sice cca 300 m chůze, ale parádně si narazila prdel. Na zmrazku mi ujela berle a už jsem seděla na zemi. Začala jsem se smát, zmítala se v tom zmrzlém sněhu a nemohla se postavit. Chrobáčik na krovkách. Nakonec jsem se překulila na čtyři do jakéhosi kliku, ručkovala po sněhu směrem k sobě a měla sakra štěstí, že mi to neujelo, bo bych měla rozbitou i hubu.
          Ale nic hrozného, večer jsem si totiž popálila palec a ukazovák vařící vodou a neměla čas zabývat se naraženým zadkem. Ten se začal ozývat až druhý den. Tož tak. 🙂

Fifi

Ty ses taky dobra, krotit jednou auvajs este horsim. 🙂 No hlavne, ze ti nic neruplo, na berle se delaj taky takovy ty hrotovy zimni boticky, nemas? Kdyz to klouzne a clovek se nemuze postavit, je to peklo, soucitim, znam. Tak ofafrne se krovkuj, snad brzo zimni projevy ledovaty polevi.

PetraK

Právě jsem přišla zvenku – no, slušně to tam štípe, byla jsem ještě dosypat krmítka na ráno, bylo úplně vymetýno. Asi budu muset objednat třetí – co kecám! čvrtej pytel!

černej čaj
              vim jak by to bylo jinak a to vedomi je asi to nejhorsi

chápu i když nerozumím. Brtnik to má taky takhle – s věcma který dělá, drtí ho, když vidí chybu. No, jen tohle je krásná „chyba“, co chybou vlastně není.

jinak jeste nevolali, tak snad zitra
              tož držíme dál. ať to dobře dopadne.

Maya
              Loki – taky krásná fotka a v čem je to kouzlo otočení foťáka?

Fifi
              tjo, co že to má chudák tatínek? 🙁 , aspoň, že to koleno, to se rovná hezky.

Kimi

Kuskusi, dnes jsem při venčení málem dopadla jako Ty, chodník holý, ale kraj ledový, nesmekla jsem se já, ale ujela mi hůl, naštěstí jsem to ustála. Ale terén bude ještě zrádnější, má na to nachumelit.
                Taky jsem byla nakupovat, když jsem vyšla z obchodu, stál před ním pán, jednou rukou houpal kočárek, v druhé držel vodítko. Pejsek asi ze mě cítil Betynku, tak popošel ke mně, já ho pohladila a pán mi sdělil, že pejsek je velmi přátelský, že je to retrívr, já na to, že typuju flat. Pán byl překvapen, že dokážu poznat, tak jsme se dali do řeči. Mezitím se vrátila jeho paní a rozprávěli jsme dál, já jsem jim v mobilu ukázala to vánoční video Arta s Bety, pak i fotku mladých se psem a ukázalo se, že oni se s Jakubem znají. Příjemné setkání.
                Zvečera jsem volala Jakubovi, abych mu vyřídila pozdrav, nevzal mi to, za chvíli volal, že nestihl, že je teď jako záchranář na biatlonu v Novém Městě na Moravě.

Fifi

Kimi, to jsou dobry nahody. 🙂 Se nam tu muzes nekdy zapojit do patecni hadanky, kdyz se hadaji plemena, pristi tyden budou zadky. 🙂 Panu zachranari preju co nejmin rozbitych bezkaru, cili klidnou sluzbu.

Esusova
                  tjo, co že to má chudák tatínek?
                  Podrazdenej zaludek, reflux, bud ze spinalky nebo z dalsich leku, co mu davali. Proste voser, koleno operace po ortopedicky strance dopadlo skvele. Ale kdyz se ti zaludek houpe a kope ti vsechno hore, tak si novej kloub ani moc neuzijes, zatim. Mne tohle delala pater taky, kdyz se mi neco sprajclo, sla sem blejt hned. No, je pod skvelym tymem lekaru, urcite se to poresi, chce to nejspis hlavne cas.

Maya

Kuskus
                    ta ledovka je vsude, je to fakt hrozny, pristi tyden ma padat snih, tak to trochu prikreje
                    Fifi
                    ta motodlaha tatinkovi hodne pomuze a bude driv behat nez jen z beznou rehabkou
                    snad se mu zaludek da taky brzo do poradku
                    PetraK
                    k nam letos do krmitka vubec nic nelita, ale jako fakt vubec, ani sykorky a vrabci, jednou jsme tam nasypali slunecnici a je tam furt
                    me jako napadlo jestli to neni kockama, ale kocky jsme meli vzdycky a nikdy se to nestalo, tak nevim cim to je
                    kouzlo otoceni mobilu je v tom, ze mas fotku z podhledu a nemusis se na to ohybat nebo se plazit po zemi 😀

Odetta

Fifi
                      Juj, to mě mrzí, že i když je hybnost kolene dobrá, celkově to za moc nestojí. Snad se ten žaludek brzy srovná, držím palce.

Čajík
                      Tak snad se ozvou. Ať to dobře dopadne!

Maya
                      Zajímavý, když si vzpomenu, vyzkouším. Jen u nás nikdo chvíli nepostojí. 😀

Kuskus
                      Tak hlavně ať už se nic neděje do třetice. Snad se z té smůly do rána vyspíš a zítra už bude jen líp.
                      Čučím, že máte (i s Kimi) ledovku, u nás sníh vysublimoval a jsou holomrazy. Led je jen na rybníkách a tam, kde bylo hodně podmáčeno v lese a na loukách.

PetraK
                      Kolik máte? U nás -7, na krmítku byla nějaká myš. Ráno musím taky dosypat.

PetraK

RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Pátek, pátek, pátek, tak mám dneska svátek. Hurááááááááááááááá!
                        Sem chudáky, Rumoušek na mě fčéra řval. No! Jak prokopnutej. To mám z toho, že jsem ho učila mluvit, no. Teď jak hůř slyší, tak ho hrozně baví řvát. Včéra si sednul ke mně u stolu, dělal filutu, tvářil se a pak na mě řval 😀 . Protrhnul mi voba bubny . Pak ho to naštěstí přestalo bavit a šel zmlátit Taliprdnici. To je ftipný, ona ani kolikrát nechce bitkařit a pak se k němu tak jako shovívavě přidá, že teda jako, když ten škvrček votravuje…. no a pak se bijou voba 😀

Kimi – to bylo ale milý setkání. Mám takovýhle nečekaný protnutí ráda 🙂 . Ať se Jakubovi v biatlonu daří.

Fifi
                        spinálka – to je něco do páteře? tak to pak asi jo, než se to usadí, asi, že?

No, je pod skvelym tymem lekaru, urcite se to poresi, chce to nejspis hlavne cas.
                        tohle je hrozná výhoda, když víš, že je o toho člověka dobře postaráno. Co máma?

Maya
                        no možná tohle jak jsou mladý kočky, tak jsou aktivnější???? U nás je narváno. Není to teda tak pestrý, jako vloni, převažujou ti vrabci, ti dřív skoro nechodili – letos se k nám nastěhovali snad všichni z okolí, bydlí v babičce Vajgelii, a pak koňadry, modřiny, babky a úhelníčci. Je ale vidět, že nejvíc voprsklý jsou vrabci, koňadry a modřiny – jako ve městě. Ti chodí na velký krmítko u okna. Zbytek je hlavně na těch krmítkách po zahradě. Jedno krmítko je z nějakýho důvodu teď v nemilosti – teda takhle, teď v těch mrazech už tam jdou taky, ale jako do posledního. Je to záloha.

ze mas fotku z podhledu a nemusis se na to ohybat nebo se plazit po zemi 😀
                        jsem vyloženě natvrdlá – nerozumím tomu, ale to máš jedno, dneska asi zamrzly závity.

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 3 týdny uživatelem PetraK.
                        PetraK

Odetta
                          Kolik máte? U nás -7, na krmítku byla nějaká myš. Ráno musím taky dosypat.

U nás -8 až -9, já si řikala, že tam ještě asi mají, ale pak jsem se hecla a šla to zkontrolovat, místo do peří a jsem ráda, že jsem šla, protože bylo vybraný úplně všechno, do mrtě.

Kuskus
                          Jasně, že jsem sebou jebla,
                          jauvajs!!! Ale – jak píšeš, hlavně, že to nebylo do hlavy.

se překulila na čtyři do jakéhosi kliku, ručkovala po sněhu směrem k sobě a měla sakra štěstí, že mi to neujelo, bo bych měla rozbitou i hubu.

Nebudeš se zlobit, Kuskusi, že ne, protože já to nedokážu……..se nesmát.
                          😂😂😂😂😂😂😂😂😂

tak ať se zadnice brzo zase odrazí a příště halt oklikou. Já teď nemožu nastupovat do auta, když je zapárkovaný, páč tam je kluziště – nakloněný. Když vystupuju, tak to jde, ale nástup je vo držku, takže počkám, až se nastartuje a popojede. ZYCHR JE ZYCHR.

Popálení veliky?

cernej caj

Kimi
                            tak to je paradni setkani! 🙂

Kuskus
                            balim tedy 🙂

v brne pry tez ledovka.

Maya

Cernejcaj
                              Pisou ted vsude ze na Morave vsude masakr ledovka, spousta bouracek a zranenych
                              U nas nic, silnice holy, protoze zadny otepleni nebylo, furt mrzne i pres den
                              PetraK
                              No proste si to vyzkousej s telefonem a uvidis
                              Ja mam krmitko na balkone prave kvuli kockam, ale pravda je ze ve velky tuji pred barakem bydlivalo hejno ptaku a ted tam neni nic, ale vsude kolem jiny stromy, mrzne, snih a nic

Kimi

Fifi, já si páteční hádanky prohlížím, ale většinou jsem marná, i když ondyno jsem vyhrála nepáteční krtincovou.
                                Dnes teda venku masakr. Když jsem vycházela z bytu, naštěstí jsem potkala sousedku přicházející zvenku, varovala mě před ledovkou. Tak jsem cestu do pekárny vzdala, s Bety jsem prošla sídlištěm přes trávníky.☹
                                Jakub se včera vrátil domů, protože dnes se závodí až odpoledne, tak tam pojede znovu a vracet se bude zítra. To bude nerf, protože na Moravě je to podle netu na silnicích hrozné.🤦‍♀️🤢

Maya

Jinak ty voe zase mam srazku s nasim zdravotnictvim a to by clovek nejradsi kopal do zdi
                                  Loni na jare mi umrela alergolozka, od ty doby shanim jinou ordinaci, nic v sirokem dalekem okruhu, ve dvou ordinacich mi rekli at si zavolam v lednu, ted jsem tam volala nic
                                  Celou tu dobu mi pise prasky prakticka, ale ma dost pindy
                                  Ted jsem nasla ordinaci nekde v Praze v Karline, dovolat se tam trva 2 tejdny, ale vcera se zadarilo, tak se ptam jak s kartou, kterou mam momentalne na kraji, jestli si ji vyzadaji a tak, tak ne, musite si to poresit sama a objednejte se k nam online
                                  Tak zas zjistuju ze na kartu musim poslat zadost postou aby ji poslali do ordinace, objednat se do ordinace nejblizsi termin kveten
                                  Tak ted nevim jestli tam mam kartu nechat poslat hned a nebo tam musim nejdriv dojit se zaregistrovat a az pak si zazadat o presun karty, ma na to urad mesic a zas se tam nemuzu dovolat se zeptat
                                  A moje prasky maj zas vypadek, takze posledni recept mi prave dneska propada
                                  Uaaaaaa
                                  Mraky ztracenyho casu telefonovanim, to jsou fakt hodiny a clovek si pripada jak ten posledni prosebnicek na kolenou

PetraK

V prahé taky suchý silnice, chodníky. Doma kluzko je tam, kde se na to nesáhlo – chodníky nemáme, takže kde chodí lidi, je to uklouzaný.

Hele holky moravský

https://www.novinky.cz/clanek/veda-skoly-dukaz-z-fotopasti-prirodovedci-potvrdili-ze-v-moravskem-krasu-jsou-vlci-40558942#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart

Maya
                                    No proste si to vyzkousej s telefonem a uvidis

zkusim, otázka je, zda něco já, matla, uvidim 😀

Ja mam krmitko na balkone
                                    hmm, tak to je divný, když dřív na to stejný místo jo a te´d ne. U nás ale taky mám krmítko, ke kterýmu jdou až, když je nejhůř. A to je nejstarší krmítko, co používáme.

Mraky ztracenyho casu telefonovanim, to jsou fakt hodiny a clovek si pripada jak ten posledni prosebnicek na kolenou
                                    já se to úplně bojím komentovat, protože bych byla sprostá, hodně sprostá 🙁

fakt jsem si jako dítě, pak mladej člověk… který pozoruje, jak jde vývoj dopředu, kdysi říkala, že až my budeme starý, bude to zase lepší, než tehdy, teď…… no………. nebude.

Kimi
                                    tak ať se dobře dostane domů,

cernej caj

Maya
                                      tak to je fakt pech, co mas za leky? jestli by nesli sehnat v jine lekarne na objednani…

asi jestli ti aspon v lekarne nedaji nejakou nahradu? to je fakt opruz toto…

no cetla sem ze v brna masakr, tak sem nabadala muze aby aspon jel opatrne

Kuskus
                                      dostal balicek do ruky, tak snad jej hodi dnes

Petrs01

Doktoři obecně strašná bída. Je problém sehnat a když pak zjistíš, že doktor stojí za ***, tak řešíš jestli je lepší špatnej než žádnej, nebo jestli hledat dál.
                                        Brácha si ošklivě zlomil nohu, velmi hnusně (chcete RTG?). Nejdřív ho hodiny nechali čekat na sál BEZ ANALGETIK, po operaci opět v šílených bolestech, pak reoperace… a ve finále podepsal revers, protože když jej konečně přestala noha bolet, tak zničený záda a zadek z proleželé matrace, přes kterou se do něj zarývaly trubky z postele a nemocnici to nezajímalo. Tadle nemocnice je peklo.

MirkaD

no já si přeložila doktora,Martin dojel z práce a Bučovice ikde neposypaný a ledovka
                                          tak jsem šla ze 3psama ke křížku a zpět,Dafi obíhala křížek,Žeryk si pohrál s pullerem a šly jsme dom…
                                          teta 3-4?týden v nemocnici a ještě si tam pobude,nějak mě to vydaptalo,i když je teta v pohodě….

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
                                          • Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
                                          cernej caj

MirkaD
                                            pekna fotka u toho krizku 🙂

Petrs01
                                            no to je dycky dilema…

ja uz koncim v praci tak uz se du najist a mozna neco psat nebo tridit fotky, nevim…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 941. až 960. (celkem z 2,295)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.