Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,294 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 901. až 920. (celkem z 2,295)
  • Autor
    MirkaD

Žeryk na lovu….

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
      • Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
      PetraK

Ty jo černej čaji, te´d mi to dochází, jak sis zrasovala ty nožky, jak dlouho je budeš dávat dohromady? 😮 Kdy zas budeš moct vyrazit na výlet? A jaký máš vlastně plány na letošek? Na co se můžem těšit?

cernej caj

PetraK
          Zatim zadny plany nemam:D

A jako dlkdyz je to dobre ovazamy tak s tim chodit de, z budu doma.v normalnich mekkych botkach tak to asi pude i bez bolesti:D

PetraK

černej čaj

Zatim zadny plany nemam:D

fakt? nemáš ani představu? necháš věci plynout tak, aby se uvařily samy od sebe?

a kdy vlastně dorazíš dom, aby si nožky odpočinuly?

PetraK
              cernej caj

PetraK
                Letos fakt ani predstavu.. nevim…

Zitra rano uz jedu dom

PetraK

černej čaj

tak to si zítra nožky odpočnou – dáš si je do lavorku do lázně, pak je ošetříš, strčíš do klustejch fusekliček a dáš nahoru…

hm, máš pravdu, on osud, život něco přinese sám a nasměruje tě.

Fifi

Cernej caj
                    To sis fakt pekne nozky dorasila. Ale hlavu jiste vycistila, tesim se na povidani, zitra prijemnou cestu domu preju.
                    Mirko
                    Zeryk vypada jak nevinatko takhle s hrackou. Zadny kousavy monstrum. 🙂

MirkaD

Fifi-tak on se hodně zlepšil
                      a třeba v posteli se zlepšil+v pelíšku tím,že zakrývám,zakrývám ve dne/v noci,a on miluje zakrývání,miluje být v dece…
                      večer jsem cvičila-na záda po 10minutovce venku ze 3-kousek za barák,vyvenčit,doma cvičila jsem na záda-v sedě,ve stoje a v leže na karimatce-a pak i nějaký cviky dle jogy z knížky a u toho jsem se tahala s Žerykem o Pelikána….-jakože,já cvičila v jedné ruce občas držela pelikána,pustila,držea,lehce a on si mezitím dlouho žvýká…
                      pelikán se dobře nosí za řemen sukně psí-vrazím nožku pelikána a jdu…
                      tak jsem dnes prvně vzala ven tohodle plyšáka-normálně beru míčky,puller,peška,přetahovadla..na vycházky plyšáky velký néé,ale dnes jsem si vzala tohle a našení:-D

MirkaD

Dafi nese obal fotáčku od Čajka-tím jsou dnešní fotky…

Kimi

Dneska začal v Orlických horách Šediváčkův long. Letos to vypadá na dobré sněhové podmínky. Ráda bych to viděla na vlastní oči, ale bývá tam strašně moc lidí, určitě by byly problémy s dopravou a parkováním. Účastníci obou tratí (200 a 300 km) budou bivakovat některou noc u Zámečku Pádolí. Dokud jsem byla čiperka a chodila po Orlických horách, tak Pádolí bylo moje moje oblíbené místo. Je to prvorepubliková vila hluboko v lesích, letní sídlo majitele automobilky v Kvasinách.

cernej caj

Kimi
                            Z toho zavodu asi moc nejsou nejake reportaze? Kolik dni to jedou?

MirkaD
                            Tak to je pelikan ta vec:D

PetraK
                            Tak:)

PetraK

RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr

Že sem si já včéra na to venčení nevzala brůsle 😀 .Tali s sebou regulérně mrskla vo zem, páč běžela na přivolání. volám na ní pomalu, pomalu, brzdi……. no nic, tak jsem jí přepočítala nohy a šlo se dál. Ohaři hepy, jak dva grepy, Taliprdnice si lehla k balonkem na tu zmrzlou zem a hlodala si ho tam, Rumoušek metal kozelce a pak se zase voba báli kozenek, co se nám nastěhovali zase k naší venčící trase, včade kolem habakůk stop od prasat, od těch malinkatých, po ty obří. I u baráku. Na živo jsem je tam zatím neviděla teda.

Mirka D.
                              Fifi-tak on se hodně zlepšil
                              a třeba v posteli se zlepšil

to zní dobře, takže už nezuří?

Kimi

Dneska začal v Orlických horách Šediváčkův long. Letos to vypadá na dobré sněhové podmínky.
                              jojo, to jsem si taky říkala, že si letos neužijou bláta 😀

Pádolí
                              tadyhle?
                              https://mapy.com/cs/turisticka?q=orlick%C3%A9%20hory%20p%C3%A1dlol%C3%AD%20vila&source=area&id=23627&ds=1&x=16.3834212&y=50.2656613&z=13

Kimi

Šediváčkův long má webovky – http://www.sedivackuv-long.cz, ale přehodí se to na stránky Long trail, je tam spousta informací i pro návštěvníky, ze závodu jsem našla spoustu fotek. Hodlám párkrát nakouknout.
                                Pádolí – http://www.padoli.eu

PetraK

Jsem vůbec neznala

https://www.poznatsvet.cz/historie/pes-nejstarsi-plemeno/

a překvápko, že je i v Čechách.

Maya

Tak o existenci tohoto plemene vim neb ono se dost casto lidem plete s americkym eskimem, coz je potomek nemeckeho spice, takze uz jsem to parkrat vysvetlovala, ale ze je ten kanadsky tak geneticky unikatni, to jsem nevedela
                                    Me hodne pripomina gronskeho psa

cernej caj

hlasim se z domu. pradlo v pracce, trochu umyty nadobi, psi v posteli, fotky se stahuji.

zajimavej pes, docela vazoun.

PetraK

Maya
                                        já se v těch severských psech až tak neorientuju. Ale tedy koukala jsem že jsou i v ČR.

černej čaj

Vítej doma v teple, co nožky?

Jo pes je asi celkem vazoun i když tak z fórek úplně na mě tak nepůsobí.

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 3 týdny uživatelem PetraK.
                                        cernej caj

Jo a nohy lepsi, uz se to trochu zatahuje, uz to neni ani tak citlivy na jemny dotek ruky:)

dneska bychom meli vedet vysledky stitne zlazy dasticka, tak su dost zvedava.

cernej caj

nevzala sem si velkej fotak a… no… lituju toho asi velmi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 901. až 920. (celkem z 2,295)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.