Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,294 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 821. až 840. (celkem z 2,295)
  • Autor
    Zlata

Fifi
      Držím.

PetraK

RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tak jelen doma. Te´d mě čeká šichta. Ale ohaříci, ty se budou mít! Kostéčky, šlachy a klouby, budou hody. Musím si pořádně nabrousit nožířství.

Fifi – DRŽÍM! Bude to dobrý.

Petrs – to je ale dobrej nápad s tím kalendářem 🙂

černej čaj – tak ať se výlet vydaří, to s tím posláním sněžnic není marnej nápad.

Já se tak těšim na zítra, ani nevíte jak. Jen teda chystám o víkendu povánoční úklid a to je teda dycinky děsnej vopruz. Ale mám plán. Udělám v každý místnosti snůšku-nanosím to na jednu hromadu. Uklidím to všechno z každý místnosti do jednoho zipovacího pytliku a budu to mít tím pádem rovnou připravený na příští vánočky – už jsou skorem za dveřma 😀 😀

cernej caj

PetraK
          Dobre ro mas vymysleny

Petrs01
          Jo takhle poslat z vandru ne na nej:D uvidime jak budem shanet krabice a kupovat izolepy:D

Kimi
          Bo protoze to chodi kdyz vyjde clanek /takze me mail dnes v noci prisel snad i tobe.

S nesmekama.si to dobre vymyslela

Kimi

Čají, noční mail přišel, ale do Hromadné, tak jsem přesunula do Doručené a myslím, že už to bude cajk.
            S nesmekama se nezdařilo, boty se zkroutily tak, že nešly nazout. Dnes ráno jsem zkusila znovu nejdřív boty. Na pravou se mi podařilo nesmek navlíct, na levou ne, no tak jsem pajdala s jedním a s hůlkama. Problematické naštěstí bylo jen naše parkoviště, chodníky jsou dobře posypané droboučkým štěrkem. Chlapi z Technických služeb jsou fakt borci, začínají za svítání, uklízejí a sypou přednostně chodníky, pak shrnují i ulice.

cernej caj

Kimi
              Tak supr, diky zes na to upozornila a mohoo se to relativne rychle vyresit, nez bych si vsimla ja:)

Ja si dnes koupila nove nesmeky takove jen lehke nazouvaci a uz jedu z prace.

Nemas jen male cislo tech nesmeku? Nebo moc mekke boty?

Tohle by asi nesmeky delat nemely…

PetraK

eh, jak někdo může udělat žvejkavou panenku proboha! Tak jemný a lehký maso a voni ho takhle zmršej.

PetraK

Kimi a nedá se mít pro tyhle momenty nějakou malou přenosnou sesličku, kterou si dáš ven, tam si sedneš, navlíkneš a půjdeš?

Thielli

Mám technickou vsuvku –

neví, prosím, někdo, proč když člověk pracuje doma na HO a usadí se do pracovní židle, přijde nějaký pes a lehne si na kolečka podnože té židle tak, že se jeden pomalu bojí dýchat, natož aby s tou židlí popojel? 😶

cernej caj

Thielli
                      to je jasny, tvym psum vadi, ze pracujes 🙂 ferinka si dycky lehla na nohy tak, aby mi je hezky zahrivala, aby se mi pracovalo dobre a pohodlne, asi chapala ze vydelavat se musi 😀

Zlata

Tak já to ráno neměla ani v hromadných nebo spamu.Ale přes starý článek se sem dostanu.

Thielli

Ok, čajíku, posílám ti spěšným balíkem dvě pudle. Až je to naučíš, můžeš o poslat zpátky.
                          dík.

Petrs01

Mně nakonec všichni v klidu leželi v pelechu. Dělaj co můžou…

Fifi

Dik za drzeni palcu. 🙂 Vsechno pry probehlo v paratku, ted je klasika na JIPce. Delali mu to v lumbalce, takze po obede uz i telefenoval s mamou. Ted musi starej sokolik pekne poslouchat doktory a srustat, at muze tahnout. 🙂

Esusova
                              tak jelen doma
                              Hele, kolik takovej jelinek sika vazi v mase? Chutna to jak ryzi zverina nebo se s tim daj delat i nejaky bezny jidla?

Thielli
                              Mne se obcas pri onlinech zacnou ty dve hovada rubat, ze neni slyset slova. 😀

cernej caj

Fifi
                                skvela sprava!

zlatka
                                zkus se znova prihlasit k odberu mailu…

me nekdy steka charlie ze sotva slysim ale kdyz mluvim ja a on steka tak zajimavy ze ho nikdo prej neslysi 😀

asi ten batoh neuzvednu a to se sidim na fotaku…

Fifi

Kam vlastne ficis? Bude samovandr s venkovnim spanim nebo se nekde i ohrejes na ubytku?

cernej caj

jedu s kamaradem z prahy na nahradni temin za zrusenej puvodni mezi svatkovej vandr…

to bych sama asi nejela v zime, sice mapy rikaj do 30cm snehu a od nedele mozna zadnej nebude ale uprimne si nemyslim, ze je uplne rozumny aby clovek v zime jel uplne sam, nebo pro me to neni rozumny 😀

ubytko mam pak v pondeli sem si nasla levne zajimave v sumperku a mozna si dam jeste vyletik v utery, nez pojedu domu

chci jit hanusovickou vrchovinu, cervena voda – hanusovice – velke losiny – sumperk, je to malo km, 11 + 20 + 16 + 11, ale ono tezko rict, jak to bude pruchozi, tak si kdyztak v losinach v nedeli dame obed v hospode, to nam pekne tech 16 km vyjde pak na pul dne a jeste sem mela pnuti vzit si plavky a jit do aquaparku tam ale nakonec sem si to rozmyslela 😀

Fifi

Plavky ber, treba se budou hodit, ty uz ti bagl tolik nezatizi. Pekna trasa, zima je mi ted uz za tebe. Toz si to moc uzij a hlavne prijemny pocasi preju, ma nejak ficet o vikendu.

Tatu uz postavili, to je fofr par hodin po operaci.

Milena z Prahy

Fifi
                                        To jsou dobrý zprávy 😊. Lumbálku jsem si musela najít, to je něco jako epidurál při porodu? Prostě že nedostaneš celkovou narkózu?

Černej čaj
                                        No, mezi lidma jsou skutečně velký rozdíly! Když si představím, že půjdeš zasněženejma cestama, zatímco já si i na nákup vybírám čistý chodníky bez zmrazků 😁. Ať ti to vyjde!

Fifi

Milo, jsem to pomotala, lumbalka je jen odber, tohle byla spinalni anestezie. V jeho veku byla dalsi celkova narkoza rizikova, aby to neodprdnul nejak vic uz jednou z lyzi rozbitej mozek. 🙂

PetraK

Thielli
                                            a lehne si na kolečka podnože té židle t

to je ještě výborná varianta, u nás se rotuje s voslizlou krysou, žvejkají se balonky, aby pískaly……….. zlatý zalehnutí kolečkový židle. Já musím zavelet, jinak kolem mě budou kroužit jak pošahaný satelity 😀

Fifinoooooooooo
                                            supr zpráva, graguluju velice, musel spadnout balvan z osrdí, co?

jelinek sika vazi v mas

tjo zatím nevím, spletla jsem, se, má jen 23 kilo – tak to pak můžu zvážit, jestli si teda vzpomenu, páč to bude šichta. Jak to bylo s tím daňkem, co jsem měla před tím, to taky nevím. Toho daňka jsem zpracovala jako normální hovězí maso – guláš, pečeně, ragů, mletý, a tak. prostě jak mě napadlo to udělat, tak jsem to udělala. Někdy naložila třeba do vína a zeleniny , plátky jsem taky dělala, jako rajskou – prostě normoš maso. Ten daněk hodně chutnal jako hovězí. Jak to bude se sikofkama nevím, první zkouška.

Tatu uz postavili, to je fofr par hodin po operaci.

týý vole!!

černej čaj
                                            to je dobře, že nejdeš sama!! A plavky ber, jak říká Fifijová, třeba se budou hodit. Moc si to užij.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 821. až 840. (celkem z 2,295)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.