- Toto téma obsahuje celkem 2,271 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 34 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
7.1.2026 v 14:45 #198565
cernej caj
Maya
Prave, ja bych si vzala klido 1 nez sme meli dastika, ale oba proste… ne…Leda bych byla uplne bezpsi, ale nejso kdo zadneho psa nema si 2 vetsinou neveme a nekdo kdo ma 1 by mozna chtel 2 ale ne 3…
Nevite, jak to je s tema panvema? Mam pravdepodobnr ocel s keramickymnpovrchem, sou tam dve ryhy a prosvita jakoby stribrne tecky te oceli. Jasne ze se to tam bude vic prichytavat, ale jinak se to da pouziavt? Kdyz to neni nejaky olupovani ze bych mela kusy panve v jidle…
7.1.2026 v 14:51 #198567PetraK
Maya
pohromade
já vím, ono teď to bude vůbec obecně těžký, počet psů zase rapidně narůstá.7.1.2026 v 14:53 #198568PetraK
černej čaj
já kdybych byla už doma, tak klidně. Jen teda ne vlasatýho, ale mám v plánu, že jednou právě kouknu po nějaký dvojici, protože ty udat, t oje vždy těžký.
s pánví nevím. Kdyby to byl teflon, smalt, tak tam je to jasný – prč s tím.
7.1.2026 v 15:41 #198569cernej caj
PetraK
Jenze v duchodu ses zas v situaci ze treba 4 psi (stary nebo nemocny) proste neutahnes financne a navic to riziko ze po tobe zbydou 4 je naprd7.1.2026 v 15:46 #198570Maya
Cernejcaj
Keramickej povrch bych neresila, to by nemelo nic delat, nejhorsi je odlupujici se teflon, to hbed pryc
To me vzdycky stvalo u sendvicovacu, stacil rok dva a teflon sel dolu, ted jsem si koupila taky keramickej a tam bych taky nejaky ryhy neresila7.1.2026 v 15:49 #198571Maya
Cernejcaj
Shrnuti z ai
rozdíl od teflonu není poškrábaná keramická pánev obecně zdravotně nebezpečná.
⚠️ Ale když je hodně poškozená, ztrácí smysl ji používat (ne kvůli zdraví, ale kvůli kvalitě vaření).7.1.2026 v 20:51 #198572Petrs01
Petro, dneska jsme probíraly otužovací sudy – uživatelé se shodli na tom, že je to bomba. Takže jestli jsi ho nenaježila, tak se vy*** na Vánoce a kup ho teď. Aspoň budou nějaké povánoční slevy.
7.1.2026 v 22:42 #198738PetraK
Petrs
samo, že naježila, naježila, jen teď nejni úplně top situace, aby to zkoušel, páč se neví, zdaliž jde na něj choroba, nebo ne a navíc ho hodně, ale fakt hodně zničehož nic rozbolela kyčel.7.1.2026 v 23:17 #198739Petrs01
kyčel
jejda jejda, chorobo ustup! Ať se ten blásen chvíli šetří a hejčká!
8.1.2026 v 6:27 #198740cernej caj
PetraK
Jee tak mame sud! SkvelyTak at kycel i choroba jsou brzy v tahu a jste OK
Maya
Prave sem si taky rikala, na palacinky to nebude, ty se asi budou vic chytat ale na maso asi porad ok… hlavne ze muzi rikam.at nesaha vidlickou furt a pak si to znicim pripalenym chlebem, agresivni potvora to je…Nam v praci nefunguje topeni tak je tu „jen“ 20 tak tu maji primotopy… u nas v kanclu je na mym miste takze smolik nebudu riskovat ze se pohnu zidli a preklopim ho. Ale ze se nechavaj bezet pres noc v zamcenych kancelarich mi teda uplne OK neprijde…
8.1.2026 v 7:05 #198741PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak fčéra mi po příchodu domů z prasé byla taková ziminka, že jsem si teda pod ty lehký kalhoty nechala trapně džíny co nosím do prasé 🙂 sem zbabělec 😀 . Ale ohaři taky, byli rádi, když jsem to na loukách otočila a udělala zkrácený venčení. Doma mě div neporazili, jak se drali do dveří, srabáci 😀 . To já pak ještě chvíli rejdila na zahradě, páč jsem překládala zase nějaký dříví. Brtnik dělal pacoše, páč ho ta noha fakt bolí, tak je za hodnýho.
Petrs
Je divný, že ani neví, proč ho to bolí, nespadnul, nic si s nohou neudělal, jen lezl a stál chvíli na žebříku, ale to fakt nebylo nic dramatickýho. Asi jak si tělo přes Vánočky odvyklo…., no tak teď je prostě hodnej a nic nedělá. I jsme si říkali, když je to tak divný, jestli prostě na něj neleze křípka třeba, protože fšicí říkají, jak je bolí tělo. Ale dneska ráno říkal, že křípku teda nekřípkuje.černej čaj
no uvidíme, jak bude sud fungovat. 🙂
Ale ze se nechavaj bezet pres noc v zamcenych kancelarich mi teda uplne OK neprijde
E????? Jsou normální?? Já ani konvici nenechávám ve stojanu, nic. U nás by s tím měli teda problém. Až jim to blafne, tak se prohnou, až budou platit škody.
8.1.2026 v 7:57 #198742MirkaD
PetiK-v té kyčli může mít zánět..jsem kdysi měla….
ČAJÍKU-táta nám podrápal vidličkou teflonový kastrol-Martina pmývaly…
jo pidi přítýpění jsme kdysi mohli mít na kasách,ale pak to vedení zakálo,protože jsme je zapomínaly vypínat….ani svůj z domu tam mít nemůžem…
8.1.2026 v 8:16 #198743Petrs01
jo, zánět mne taky napadl. Hřeje to? Co si pro jednou dát pár dní na brufenu a klid?
8.1.2026 v 8:37 #198746PetraK
Mirka, Petrs
hmm zánět – by asi mohlo být, ale jak se to tam vezme? Jestli to hřeje, zjistím.Te´d je hodný, namatlal to Olfenem a zaparkoval se na gauč, nedělal nic.
8.1.2026 v 8:40 #198747Petrs01
Dej mu piškůtka a k tomu gauči ho pro jistotu přivaž 😉
Ale… jestli to bolí tak, že i Brtník je hodnej… nebylo by to už na doktora?8.1.2026 v 8:48 #198748PetraK
Petrs01
no von se tentokrát přivázal sám 😀 . dochtora uvidí, zatím prej uvidí.8.1.2026 v 9:31 #1987498.1.2026 v 9:33 #198751PetraK
a tuhle krásu mi nechal namalovat Brtnik u Dennyky:

jen je to foceno v blbým světle.
8.1.2026 v 9:44 #198752Maya
PetraK
Krasnej vlk
Brtnikovi preju brzke uzdraveni
Kycel muze bolet i od patere, to ma mama posledni roky, chodi na injekce do patere pod ct
Cernejcaj
To jsou odvazlivci s tema primotopoma
My meli v kanclu primotopy po povodnich a teda nikdo se to neodvazil nechat zapnuty pres noc, zapinali jsme to rano a holt jsme hodku dve museli sedet v bundach nez se to trochu vyhralo8.1.2026 v 10:34 #198753cernej caj
Maya
U nas je bez toho asi 19 a s tim 26…Jinak teda taky kolegu nechapu, ze nema jako… nejakou zakaldni soudnost.
Jeho problem, ne muj.
PetraK
Krasnej obraz i saty s vlkem.Kycel muze byt i od spatne mechaniky pohybu ktera roky nevadila a ted to neco dorazilo. Prochladnuti, blbej pohyb, i ten zanet – muze byt z pretezovani nebo infekce (klidme z chripky)
Jo nova kolegyne ma doma tepelny cerpadlo a pred vanoci po 10 letech zdevhlo a nahradni dily neexistujou v cr – uz 3 tydny netopi. A nevi kdy a jestli vubec bude. Doufam, ze naveky budu moct mit plynovej kotel… na ten si clovek nemusi na 10 let vzit pujcku aby to akorat splatil a mohl si brat novou…
MirkaD
Prave, to musi zajistit sprava budovy, udrzbar atd, kvuli pojistce, plneni a podobnym vecem kdyz se neco stane.Jinak ten novej mobil ted uz 4 dny testuju. Ma maly pismenka ale pry je uniherz star kterej uz ma lip prizpusobeny UI a vetsi pismo a vetsi vydrz baterie.
Na sms a volani staci a nasla sem i paradni kalendar co se dobre zobrazujw na malem displeji. Budu chvili testovat a pak ulozim, nokii mam pro jistotu v batohu. Ale na vupnuti 2g su asi pripravena. Ne ze bych se nokie chtela vzdat ale pro pripad nouze mam aspon reseni, ktere neni uplne mizerne ale celkem pouzitelne. Akorat baterka tak 3 dny… max…
A je tlustej takze kdyz sedim, tak mam priplacly kapsy a v sede se blbe vyndava a strka zpet:D
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.