- Toto téma obsahuje celkem 2,269 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 32 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
6.1.2026 v 12:00 #198510
Petrs01
co si ktera apka vybere
ale člověk by čekal, že když už si to vybere, tak se toho drží a ne že dlouhodobou předpověď 2x denně změněj o skoro 30 stupňů!
6.1.2026 v 12:09 #198511Maya
PetraK
Nevim co seznam, ja mam dve apky na pocasi a kazda pise neco jineho, je to podle me jak se komu co vic libi
Petrs01
Asi zalezi kdo zrovna prijde do prace a zada do pc 😀
V realu to je proste tak, ze musime pockat, az se to hne, tak se zase apky sjednoti6.1.2026 v 12:11 #198512Maya
No ted jsem se docetla, ze by se mi jako skoro seniorovi melo do vypoctu duchodu pocitat i studium na stredni a melo by to byt i ve vypisu, musim se podivat, tohle me nikdy nenapadlo zkoumat
Takze mam odpracovano o 4 roky vic nez jsem myslela 😀6.1.2026 v 12:15 #198513PetraK
gdes to četla?? že bych vypadla ešče dřív?
6.1.2026 v 12:19 #198514MirkaD
6.1.2026 v 12:51 #198520cernej caj
Maya
tak to by bylo dobry ze bys mela i studium, nam mladsim se asi pocita jen to co clovek mel na full, coz ja teda na full na stredni ani pri vysce nepracovala… jen samy brigadicky.PetraK
ses polosilenec, jako brnitk a PetrSovi… protoze ja teda nezvladnu v kratasech nebo sukni ani pobyt doma :D:Dmam chlupaty leginy co mi doporucila slecna jako skvely na -8 a vic a ja je mela v -5 a na tom celorocni dlouhy kalhoty a tech -8 si fakt predstavit neumim :D:D
MirkaD
Bettynka se krasne drzi…jo a ja sem se vam nepochlubila, co mi prinesl jezisek! jako budete cumet, je to smartphone, co se vleze do kapsy kalhot, jen teda asi s tou vydrzi to bude dost mizerny 😀
6.1.2026 v 13:02 #198521MirkaD
Bettynka se dží,ale já asi zdechnu-od zddechla-zdechnu-že su zničenec…
bolí mě ten krk-ramena,strašně,vzala jsem si celej a čtvrtku ataralginu a šla ven….
výsledek je,že sice fajn vycházka,
ale,hlava,ramena,krk bolí dál+se mi motá hlava-od hájenky jsem šla tak,že jsem se držela vodítka a je mi špatně..nevíte někdo co s tím??6.1.2026 v 13:12 #198522Petrs01
ani pobyt doma
Tak já bych zas nezvládla pobyt u tebe doma. Na noc to jo, ale dělat na PC v 18 stupních je masochismus.
6.1.2026 v 13:19 #198523PetraK
Už jsem to s tím studiem asi našla?
(jestli nezapomenu odložím to i do odkazů)
černej čaj
nejsem pološílenec , si na něj jen hraju, tohle fakt nic není, je to jen krátkodobý. Já bych nedokázala chodit jako Brtnik, koupat se jako Petrs, nebo jako Ty spát povenku za každýho počasí. To nenen, to sem princezna zase 😀 a jak píše Petrs, nedokázala bych bivakovat doma v těch teplotách, co máš ty. Zase naopak teď jsme byli na návštěvě, tam měli 26 stupenců a to bylo na mě hrozně moc, i když jsme seděli, to bych taky nevydržela.6.1.2026 v 13:53 #198525PetraK
Betynka lištička, kouzelná babička! Drž se Betynko i nadále.
Mirka D. – já moc neporadím co s tím krkem, ale – je to asi bloknutý? Netuším, netuším, asi by to chtělo doktora. Už i proto, jaké věci taháš v práci. A možná límec? Zabalit do tepla?Maya
heh, koukala jsem, že ten odkaz je teď už jen placený, nemáš ho celý?6.1.2026 v 14:16 #198527Maya
PetraK
No driv asi neodejdes, to je spis pro lidi kteri maji problem odpracovat i povinnych 35 let, coz se te asi netyka, ale navysi ti to duchod
Clanek mam tenhle, je sice z roku 24, ale myslim, ze v tomhle se zadny zmeny nedelalyStudium se do důchodu počítá každému jinak. Záleží na škole i roku narození
Cernejcaj
Ja myslim, ze tobe se stredni bude akespon castecne pocitat taky, koukni do toho clanku
Jako minimalne o tom clovek vi a muze se pak na socialce pozeptat6.1.2026 v 14:21 #198528Maya
MirkaD
Obcas na me na fb vyskoci cinan, ktery celkem mluvi cesky a ukazuje ruznou akupresuru
Na krcni pater doporucuje dat ruku v pest a pak si prstama druhy ruky masirovat a jezdit na hrbetu ruky v ty ryze mezi dolnim kloubem malicku a prstenicku smerem k zapesti
Doufam ze je to srozumitelny a ozkouseno nemam6.1.2026 v 14:29 #198529PetraK
Maya
díííííky pročteme doma.No driv asi neodejdes
jak to že ne 🙁 ?6.1.2026 v 14:40 #198531PetraK
JDU DOMŮŮŮ, JDU DOMŮŮŮŮ JE SVĚTLO! 😀 a bude i až přijdu úplně domů, vezmu ohaří příšery a půjdem čutat.
6.1.2026 v 15:17 #198532Maya
PetraK
Protoze pro priznani duchodu musis splnovat nejen odpracovany roky, ale i duchodovy vek, ktery je ted pro nas 65 a par mesicu
Driv muzes jit do oredduchodu za svy usezreny penize a nebo do predcasneho duchodu s dozivotne vyrazne mensim duchodem
No ale kazdy zapocitany rok ten duchod celkem dost zvedne, nekde jinde psali, ze ty 4 roky skoly ti muzou zvednout duchod i o 3 tisice6.1.2026 v 15:20 #198533cernej caj
MirkaD
zkus voltaren rapid, me ty paracetamolovy veci vubec nezabiraji, jako ataralgin, paralen sou dobry na teplotu ale na nic jinyho pro me…jinak mozna taky nejaky fyzio, lekare, mozna zkusit treba ty prohrivaci dogtrace obleceni, nakrcnik?
Petrs01
pohled na teplomer rika 18,7 😀Maya
nojo ale ja su jeste mladice, ja myslela ze se to pocita jen lidem co jsou ted v predduchodovym veku… ale jednim okem sem to prolitla a za 30 let uvidime, co se vse zmeni… mam odpracovano asi jen 18 let tak jeste 25 asi musim zmaknout no 😀 ale nedelam si iluze jak to pude… uz ted mam pocit, ze ani druhejch 18 nepude moc snadno 😀ja sem to pochopila, na me vyskakuje jen cinsky mluvici cinan
PetraK
ja to chapu tak,ze se to pocita do odpracovanych let, abys mela narok na plnej duchod ale odpracovany roky a vek odchodu do duchodu spolu tak uplne nesouvisi, jako ze kdyz odpracujes dany roky, muzes jit do duchodu… nebo ze muzes jit a zaroven dostanes plnej…6.1.2026 v 15:28 #198534Petrs01
teplomer rika 18,7
Jako na spaní dobrý, ale na práci u PC potřebuju aspoň 22, pod 20 už mi mrznou ruce a dělat na klábosnici v rukavicích je dost nekomfortní.
6.1.2026 v 16:43 #198535Maya
PetraK
No ja v 19 uz oblikam svoji mikroplysovou mikinu ke kolenum a nebo zatapim v kamnech 😀
Praci na pc bych v tom taky nedala, by me rozbolely vsechny klouby6.1.2026 v 17:39 #198536cernej caj
Petrs01
na spani desny, nad 16°C spim fat blbe:D 15 lepsi…Maya
tak ja taky u toho pc nesedim naha, ze jo 😀6.1.2026 v 19:22 #198537cernej caj
tak zitra krev nebude, az ve ctvrtek prijede neco co potrebuji k odberu, takze to muz domluvil na utery, protoze v patek nemuze a v pondeli bysme to meli na knop
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.