Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,270 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Petrs01 a poslední změna proběhla před 12 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 601. až 620. (celkem z 2,271)
  • Autor
    Fifi

Cernej caj
      Teda, mas silenej konec i zacatek roku. 🙁 Uprimnou soustrast kamaradce.
      A Dastikovi drzim palce na veterinu, urco nenajdou zadny hruzy.

Mirko, sikovna kocenka, uz si hovi na gauciku.

PetraK

Tak konečně jdu dom! Takhle dlouho myšleno do dlouho, ne počtem hodin, jsem ještě v práci snad nebyla????? Je to sice fajn si pospat a jet do práce pozdě, ale ……….. brrrrr, nejsem zvyklá, jezdíme si domů ve čtyři odpoledne už.

černej čaj – držím taky palce, dej pak vědět.

cernej caj

Ja si zas dneska strihla 10,5h v praci takze sem chtela cvicut a nic

S dastikem je to tak ze leva chlopen spatna, prava dobra, muze to mit klidne po nelecene infekci nebo v kombinaci se stitkou, mam dalsiho psa kterej tluce pomalu.

Ve stredu rano krev.

Kdyz to bude stitka, je sance ze srdecji leky jen docasne, na trhani zubu v pohode muze, ale minimalne 14 dni brat ty leky na srdicko a 5 pred atb. Rikal ze inlidi by meli s problemama se srdcem braly pred trhanim a vetsima zubnima operacema atb, ale ze to zubari moc neresej.

Fifi

Vidis, stitka, treba proto tak blbe pribira na vaze. Leky na srdicko zaberou, uvidite, jak ve st ta krev. Tata bral atb v lete, kdy mu davali 2 zubni implantaty, asi tejden pred operaci.

cernej caj

Fifi
              Evidenrne ne vsichni na to kaslou, to je dobre:)

0,5kg mi zas neprijde za 2 mesice malo kdyz krmim fakt jen o trochu vic a navic spic snizena funkcr tipuje a tam je to naopak o tloustnuti. Takybse divil kdyz semnrekla ze to znam ze uz 25let to beru, ze nejsu nadmerna:D

MirkaD

tak dnes fotky Čajíkovým pidifotáčkem-a já su teda velmi spokojená!!!
                a PetiK-Ijáčka od Tebe si dává Dafi pod hlavu,vůbec ho nekoouše,nic-mí plyšáčky psům nepůjčuju!!!!!!!!a Ijáček je můj!!!!
                ne jejich,ale Dafuška ho má jako polštářek….,jo a srdíčko růžový od tebe máme uř roky jako aport pro Dafi…

• Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 2 týdny uživatelem MirkaD.
                Attachments:
                MirkaD

dnes po roce?poruším to,že jsem nebudu psát o soukromí a práci a budu psát jen psi a vycházky,výlety…
                  -ale tak snad to potěší stejně jak mě
                  v sobotu jsem táhla strašně těžkou obří paletu-půl mlíka a zbytek další věci…a fakt ju nemohla utáhnout a omohl mi s ní zákazník
                  v neděli jsem táhla z vrchu z 2 metry vysoké úallety drogerky 10kilový pytel granulí,když mi začala sjíždět další krabička dolů..
                  já důmala,jestli pustit granule-10 kilo..
                  nebo chytat krabičku ve které mohli být alpy třeba-t.j. sklo…
                  a došel pán,vzal mi ty granule a šel je hodit do regálu-jo,jako mohl je položit jen na zem-ale on-kam??a já-tam….:-)
                  no a dnes kartonuju chladák-plno prázdných krabic od jogurtů atd,venku 3 klece na to a 2 malí chlapečci mi to tam začally sbírat z regálů a házet…
                  no pak i kolegyni-té teda mín krabiček:-)))
                  tak jsme si o tom řekly ve sluchátku,před vedoucí a kolegyně jim za to šla koupit sladkosti a poděkovala,že je to od nás…
                  pomáhat pochopitelně VŮŮŮŮŮBEC NEMUSELY!!!!!!!!!
                  ale je to bavilo.a maminka jejich-nevadí vám to??
                  já -néééé :-)))

Maya

MirkaD
                    Zacatkem roku jsou lidi mili? 🙂
                    Cernejcaj
                    To je mi lito s tatinkem kamaradky
                    I tak doufam, ze letosni rok bude lepsi nez ten lonsky
                    S Dastikem to snad nejak poresite, Dorin bral leky na srdce taky tak nejak od 10 let a byl tu do 15

cernej caj

MirkaD
                      To je moc mily se zakazniky:) a super, ze jsi spokojena s fotkama:)

Maya
                      Tak hlavne bude uz mit peci, kterou potrebuje. Ja vim, zes rikala ze s leky to taky muze byt dlouho dobry. Muz se ptal, jestli ho tim kilakem nepretezuju kdyz to ma na hrane a vet rikal nee, to je dobre ze chodi a posiluje srdicko a plice a telo 🙂

PetraK

RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak teda musím poctivě přiznat, že jsem fakt ráda, že mě Brtnik „dotlačil“ k tomu, že vstáváme a odjíždíme brzo a doma jsme pak taky brzo. protože to byl tak den na nic včera! Jasně, pospala jsem si ráno, ohaříkům se to otočilo a dlouhou procházku měli ráno, pěkně za světla, venku pak byli ještě jednou před odjezdem, ale………ty brďooo ten návrat? V půl osmý??? 😮 No fuj, co z toho dne je. Nic. Takže o to líp se mi dneska teda vstávalo. Když jsem si šla lehnout svítila mi do okna krásná hvjézdička. obloha byla zrovna natočená tak, že ostatní nebyly nějak výrazně viditelný, jen tahle jedna. Třpytila se na tom černým nebi krásně. To se mi to usínalo. No a paradoxně – ráno mi u nás, ač tam máme míň, než tady v Prahé, nebyla taková zima, jako cestou od tramvaje do kanclu. A to jsem běžela. těším se na odpoledne ven.

Mirka D.
                        ty jo, to je supr začátek roku. To je – já vím, že ne úplně poprvé, ale tak ojedinělý tam u vás a navíc takhle v jednom chumlu. to má hned po těch opačných případech člověk hnedle lepší náladu. Je vidět, že gentlemáni ešče nevymřeli a ba naopak, i se nějaký nový narodili. Háský, to je.
                        A Dafča se solílkem je roztomilá, jak si tam noví. No vidíš, já mám takhle – teda měla jsem, už ho nepoužívám, je to dneska talisman po Ashovi – malýho růžovýho králíčka, kterýho jsem dostala jako ftipnej dárek tady od holek – na bombařinu- vyhledávání. Ash ho miloval, byla to naše nej hra doma, ❤

černej čaj
                        tak jsem zvědavá, co se z toho vyklube dál – štítka – to by mě nenapadlo , ale je fakt, co píše Maya – sice jsou to léky, ale furt je to řešení, když je nějaká kompenzace /si to tak říkám u Rumíčka, no, že až na ty léky dojde, furt ešče dobrý, že je co podávat/. Taky ležel Dastíček na tý spešl lavici?

cernej caj

PetraK
                          Delal sono rucne, takze apecialni lavici sme nevideli:)

Ja mam teda takybradsi volbo po praci nez lred praci ale ten den je prece lorad stejne dlouhej jen jinak rozvrstvenej, ne? Jakoze veta „coz toho dne mas“ kdyz des do prac epozdeji a popracivni aktivity delas pred praci tak tomu nejak nerozumim

PetraK

černej čaj
                            Delal sono rucne, takze apecialni lavici sme nevideli:)

Rumíček ležel na takové skládací lavici, která má v sobě díry, a je tak přístup k celýmu hrudníku, má na to takovej obří přístroj, taky mu dávala na kůži nějaký klipsny…. no velkej výzkum to je.

Hele já nevím s tím časem.Mně prostě přijde, že mi takhle toho času ubylo fůra – trocha ho byla ráno – to jo, to jsem si mohla pospat, dát si v klidu doma snídani atd. ale nestihneš nic, přijedeš večer v půl osmý, a co stihneš, než jdeš spát, venku totál tma…….. no ne, tohle pro mě kupodivu není 🙂

MirkaD

tak k tomu času se zdovolením vyjádřím
                              jako člověk,kterej od lidí co dělají od půl deváté do půl paté-obchody typu kniha,zverimex…
                              a kanceláře tuhle větu jsem slyšela často-přijdeš dom,den zabitej a je večer a neuděláš nic a pes je chudák celej den sám-opakuji-časová jednotka-půl devátá až půl páté odpo…
                              a když jsem dělala ve fabrice-od 6-14.00-tak jsem poslouchala-jééé ty se máš odpoledne pro sebe celý,ty máš volna…
                              a před odpoldní jsem slyšela-od lidí co mají na odpo-jééé to je děsný-člověk se vyspí něco udělá doma a jde do práce-nic nestihneš,když máš ranní to toho stihneš…
                              -no a naše směny jsou-ranní od 5-13,30 druhé-častěj do 14,00,busem doma 14,50
                              pak -následuje ležing-protože su hotovo,vycházka-někdy i třičtvrtě hodiny,častěj mín,pak ležing a večer začnu fungovat-nádobí,úklid,praní,česání,a cvičení-to dělávám po vycházce
                              vaří Martin,máti,nčasto den předem když je volno,nebo odpo,vařme na víc dní,občas hotovka-spát jdu v 22.00 vstávám ve 4,00-kafe,svačinu,venčit,krmit,léky,za dest 5 do práce
                              o víkendech po práci jedem autem do lesa,Martin mě vyzvedává u práce
                              -odpolední-na půl jednou pěšky,na 12,00pěšky-což mám ted,a to je fakt už brzo…:-(((-ve fabrice bývají odpolední od 14,00…
                              no a v prosinci jsem mívaala na jednu busem-ooooo to byla špicááá-tro bylo časuuuu-po půl jedné z domu a buséém-juchůůůůů,
                              do noci…často do desíti..
                              no takže vstanu na budík v sedm-v létě brzo ráno ihned vycházkuju+pozdě večer,,,
                              ted vstanu,snídaně,léky psům,vycházka-když jdu pěšky tak 20minut-půlhodiny
                              pak úklid,praní,vaření-trošku úklidi-né že bych uklízela celej barák….
                              ale jedn den prach,druhej koupelka,wc…
                              a odpo vařím já,pak pěšky do práce,po práci venčení-spít jdu o půlnoci…
                              no a mezisměna-od 9-17,30
                              jediná,kde mě špicovně navazují busy…
                              vstanu,snídaně,vycházka,odjedu,přijdu před půl sedmou,vyvenčím,odpočnu a pak domácmost…
                              před odpolední jezdíme ráno ze psama do lesa o víkendu autem…
                              jsem tím chtěla říct,že časově to vyjde nastejno-ta ranní je teda nejvíc z domu…
                              jen prostě člověk po mezisměně funguje člověk doma večer-stejně jakoby po ranní-vánoční úklidy co normálně roky dělám po kouskách po práci-tak jsem dělávala v sedm večer do devíti….
                              no u hodně lidí obecně člověk zjistí,že se jim večer už vlastně nic nehce-kamarádky co dělají v obchodech a tak-…víš-přijdu večer nakoiupím,uvařím…
                              nebo si přivstat před prací-trošku….
                              neobhajuju ani jednu směnu…
                              každá má něco…

Maya

Cernejcaj
                                Dorin s nama chodil s Lokinem normalne dlouhy prochazky skoro do konce, si myslim, ze vet ma pravdu
                                S tim casem, pozdejsi odchod do prace ti bud ten den vic rozkouskuje, protoze mas cas chvili rano a chvili vecer, takze to neni v jednom kuse ten volny cas a nebo musis posunout spani, jit dyl spat a rano vstavat az pred praci, ale pak mas ten volny cas jen za tmy vecer a v noci, coz je dobry pro nekoho komu to nevadi, protoze je treba jen doma nebo tak, ale pokud mas barak, psa, potrebujes neco delat venku, tak je to na prt, i kdyz na delku je to volno stejny
                                PetraK
                                Ziminka? Pisou ted vsude, ze predpovedi naznacuji, ze kolem 17.1. by melo byt v noci -30 a pres den -20, tak abychom jeste nevzpominali na soucasne teplicko 😀

PetraK

Maya
                                  S tim casem,
                                  jo, přesně tak, jak píšeš. prostě jsme přijeli domů a bylo to o ničem. To nechci tohleto.

No ziminka jako v tom smyslu, že tady byla překvapivě větší zima, než u nás, jinak mi to neva. Od svátků chodívám povenku hodně v kraťasech – myšleno povenku, když něco dělám na zahradě, na dvoře – jako třeba přeskladňování dřeva, když jsem si nosila dřevo z těch železnejch klecí do včelína, aby mi to tam hezky proschlo, nebo když jdu od nás přes sad k babičce, nebo ke slepicím a tak. Na venčení jsem začala nosit tenký kalhoty bez termolegin a tak. Takže zima jakoby nevadí, byla jsem jen překvapená. jdu kouknout na ventusky, páč novinky obvykle kecávaj. těm nevěřím.

PetraK

tak ventusky má předpověď zatím jen do dvacátého. S tím, že právě od 17.1. se „oteplí“ na mínus dva apod a od devatenáctého to spadne zase na mínus osm v jednu v noci. tak jsem zvědavá, co přijde.

cernej caj

Maya
                                      Jojo, nerikam ze vet pravsu nema ale jak.muz pookral jakoze bych ho furt nrnutila s nama:D a to nechodime 3-4 ale 1km 😀

Petrs01

Oni právě ještě v sobotu předpovídali, že příští týden má být i -20, i v Prahé -17, -19. A pak jsme koukli v neděli ráno a na stejným místě bylo +8. Můžeš si vybrat, kreténi meteorologický. Kdybych takhle pracovala já, tak bych dlouho nepracovala.

Maya

Petrs01
                                          No oni nevedi, na fb to vysvetlovali, nekde nad Gronskem se drzi polarni vir a ted cekaji kam se to hne, na jednu stranu bude teplo, na druhou budou ty extremni mrazy
                                          A pak asi zalezi co si ktera apka vybere
                                          PezraK
                                          Jakoze se otuzujes ze nosis kratasy a tenky kalhoty?
                                          Ja teda v tehle mrazech chodim na lehko jen na chvilku, jako hodinu bych venku byt v tenkych gatich a mikine byt nechtela

PetraK

Maya
                                            a proto já Ventusky, tam jsem se zatím moc nespletla
                                            Kdykoliv Seznam hlásí, jak nás sevře krutý mráz 😀 je tak kolem mínus deseti apod.

Ne v mikině na hodinu ne, to zase jako ne, vršek musím mít zateplenej a k tomu mám ty lehký kalhoty tenký, a to je tak na tu hoďku v cajku. V mikině a šortkách po zahradě, nebo k sousedům přes sad ke slepicím, nebo za babičkou, nebo v mikinošatech, jako včera v deset večer na venčení večerní, to jo, to zvládnu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 601. až 620. (celkem z 2,271)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.