Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,271 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 9 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 2,272)
  • Autor
    MirkaD

no,fajn,já se ted chytla úplně mega hodně z máti kvůli střílení racheltlí,dohádaly jsme se a šla jsem s tatkem dom,prý z toho dělám drama….
      ježííš já z ní oblezu…du péct Dafině sušenky,če kají mě pak 2 odpolední…
      pardon za soukromou vsuvku….má 4 hádka s máti za 17 let-s Martinovou máti..
      střílet racherjlte na zahradě je prostě v pohodě…

Kuskus

Už jsem přepohádkovaná, ale na TV1 dávají ve 20 hod. Deničku. Strašně se těším.
        Info pro Thielli kdyby přehlédla.
        Jinak všem hezké mezisvátčí.

MirkaD

Kuskus-pohádky moc nevidím…,ale něco bylo..
          sušenky upečený,kočenka už se nebojí Mxíka…

Kuskus

Miri, takže už ji můžeš mít doma?

Kuskus

Ono díkybohu v těhle mrazech i za tu předsíň.
              Je to moc hezká kóča.

MirkaD

Kuskus-bohužel-ne,3 psi ji nesnesou,jen jeden,ale i když jsem ji nesla dom,tak tam nechtěla být….
                jakože by byla v koupelně,tak máti ji dávala několikrát na půdu,kde může jít do sena+má různě pelíšky a pelíšky jsou pod střechou-vjezd,terasa,,,,takže na ni aspon nesněží,nefučí..a může jít na tu půdu do sena…,kde i s máti několikrát šla…,
                z baráku se žene násilím pryč…:-((

Fifi

Mirko, se ti nedivim, ze ses s mati pohadala. Ale letos snad nic na zahrade vybuchovat nebude, to by riskovali docela pokuticku. Kocicka se ma fajn, ze ma na vyber, kdyz se nechce udomacnit, ma furu moznosti na spokojenej bydlik.

Myslim na Cajika, ta ted nekde asi tape na vandru, snad ji nezmrne i suchy v nosu, tu pekne mrzne.

Jo a ja si den pred stedrym dnem zrusila pravou nohu, klouzla jsem u znamy na line a srolovala si palec pravy nohy pod chodidlo, koleno pad taky trochu odneslo. Tak si tu s vyronem nartu uzivame slunicka pres den aspon na zahrade…

MirkaD

Fifi-ježííš,ty máš teda smůlu..chjo..
                    tak at eš brzo fit!!!

na Čajíka myslím taky….

cernej caj

V noci -5 pres den -5
                      Spacacek me drzi v teple

Holky, dekuju vam…

Pettrak
                      Zeptej se mirky jak muz u nich v kresle vzdy vytuhne

Fifi
                      Au au, snd se budes dobre hojit a rychle

Thielli
                      Pobavim te, vis jakou „vadu“ ma ipod cos mi ddarovala?
                      Kovove telo hrozne studi:D

Attachments:
                      MirkaD

Čajíku-a lidstvo,nebo liduprázdno??

dnes jsem vzala kočku do koupelny,ovšemže pak mi vlítla do obývaku kde Žeryk a na volno andulka,chytala jsem Žeryka a pak kočku..no tohle nejde…

Thielli

čajíku,
                          musíš mu dávat kabátek. 🙂

Asteris

Černej čaj – upřímnou soustrast, moc na tebe myslím, teď jsem pár dnů nebyla na počítači, tak dočítám až teď, držte se!
                            Fifi – přeju rychlé uzdravení
                            Užívejte si kdo můžete klidné mezisvátčí my byly včera na vycházce kolem Tobolky (Berounsko), bylo krásně. Kamarádky mě opustily v Berouně brzy odpoledne, tak jsem se prošla ještě na Městskou horu.

Attachments:
                            cernej caj

Thielli
                              On chudak mrznul celej den ve viku a jak sem.ho vzala v noci rukou dovnitr do spacaku tak brrrrr:D ale rychle se ohral a pak u spinkal pod polstarem do rana v teple:)

Asteris
                              Dekuju.

A krasny medvedi fotky.

MirkaD
                              Skoro liduprazdno a na kozlove vrchu asi 3km nad trebovou je chata turisticka a parkoviste, tak tam bylo hodne lidi ale jinak minimum lidi.

EvaC

Černej čaj
                                To je dobře, že Tě soacáček hřeje, Já Tě moc obdivuju, pro mě v tomto počasí spaní venku je nemyslitelné..

cernej caj

EvaC
                                  tuzim se cely rok 🙂 jeste by tam mala rezervicka asi byla. Dnes v noci byla nejnizsi teplota -6,9, kdyz jsme vstavali, -6,3.

mozna i -8 bych si troufla jeste zkusit 🙂

Denny

Dobré ráno,
                                    Kristý příjmi úpřimnou soustrast.

u nás už třetí den ledovka.
                                    Včera jsme byli v Děčíně s Koníčkem na očkování.
                                    Roman pořád řeší její drbání.
                                    Ano drbe se asi víc než by měla, uši a kouše se mezi packama.
                                    V uších mívá kvasinky a prostě záněty z rybníku. Te´d když se nekoupe,
                                    je to lepší. Ale, samozřejmě jak jsou ty uši citlivé, tak stačí troška a
                                    má je rudé a dodrápané. Pak zase pár dní klid. Já pořád říkám, že ona je trochu stresáček a když má nervíky drbe se.
                                    Včera na vet taky, nervy už v čekárně, lezla po Romanovi (ten jí ještě podpoří v tom že jí veme na klín a utěšuje jí…ona jazyk venku, sliznice červené, klepe se, zívá.
                                    No a v ordinaci ani nemluvím. Srdíčko tlouklo na poplach,ocásek mezi nohama
                                    a připravena k úprku.
                                    Tak jsme začali řešit uši a kousání.
                                    (nicméně žádná vykousaná místa nemá, občas mezi prstíkama červená kůže.)

Pan doktor samozřejmě odříkal to, co už vím a doporučil to, co taky vím.
                                    Veterinární dietu, bez pamlsků atd striktně alespoň 2 měsíce.
                                    No a mně se samozřejmě do toho nechce, protože víme co tyhle Hills a Royal Canin obsahují.
                                    U Kolaříkojc sice jedla maso, ale to doma nejí ani omylem.
                                    Granule teď střídám, měla bych jí nechat asi jedny, ale docela v tom tápu, protože samozřejmě ty „hypoalergenní“ vlastně hypoalergenní nejsou.
                                    Samo když se dělají kvasinky, neměla by sacharidy.
                                    A co dál, včil mudruj.
                                    Nenapadá vás něco? Děkuju

Maya

Denny
                                      Drbani a vykusovani pacek byva casto pri alergii na kure nebo psenici
                                      Zkusila bych proste grancle s jinym druhem masa nez jakekoliv drubezi a bez psenice, jen bacha, i u jinych mas nekdy byva drubezi tuk nebo protein, tak ty taky vynechat
                                      Je to asi nejjednodussi cesta, protoze to nic nestoji a po par tydnech uz by melo byt videt zlepseni
                                      A dat samo bacha i na pamlsky a nebo co dostava od stolu

Kimi

Tak jsem po debatě tady ohledně Betynčina okusování tlapek opatřila bezkuřecí granule. Ale pravdu měla debatérka usuzující, že by mohlo jít i o zlozvyk. Vracím se tedy k Fitminu (Lamb, Superprémium, Grain free), ty obsahují jen kuřecí vývar, a pozorovala jsem, že i trochu obrušuje zubní kámen.
                                        Pár dnů mrzne a dnes přes noc tu napadlo pár centimetrů sněhu.❄❄ Betynce jsem proto namazala tlapky jelením lojem a dost hlídám, aby neokusovala.
                                        Po svátcích asi budu muset nastavit nějaké postní období. Ze svého cukroví jsem zatím moc neujedla, ale zato u Jakuba a u bráchy…? Ono tedy podle tradic by mělo nastat takové období, ale pro maso, já bych potřebovala držet sladkopůst. ???

Denny

Díky holky, zkusím asi Yoggies krůtí s jáhly
                                          K tomu nějaká probiotika.
                                          Taky si myslím že už je to trochu zlozvyk, ale Roman mi to nevěří.
                                          Co se týče toho „od stolu“ taky zakazuju a říkám, že to je k ničemu
                                          když pak od stolu dostane šunku, párek, sýy, kousek rohliku.
                                          Prý „to dostává v minimálním množství“ ale právě to minimum dělá problémy.

Kimi
                                          no cukroví, to mi povídej 🙁 závislost šílená. Musím se dát dokupy, takhle to dál nejde, vím, že mi to nedělá dobře, ale nemůžu si pomoct.

EvaC

Denny
                                            Souhlasím s Mayou…
                                            Dále bych určitě doporučovala granule ( pokud psovi „sedí“) neměnit a zůstat u stejné značky i receptury .
                                            Bylo by dobré nechat udělat bakteriologickou kultivaci z uší a poté zaléčit cíleně teď přes zimu(tyhle záněty často přecházejí do chronických, byť se v prvniím okamžiku po léčbě může zdát, že je vše v pořádku).V létě po koupání v rybníku bych případně uši vždy vyčistila nějakým šetrným čističem..
                                            Vyřadila bych docasně pamlsky typu piškoty, dávala bych třeba jenom sušené maso, kousky jablíčka..
                                            Tolik ode mě..
                                            Mějte se hezky, zdravím celou partu do toho krásného kouta naší země ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 2,272)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.