Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,269 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 5 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 441. až 460. (celkem z 2,270)
  • Autor
    PetraK

Jooo, vyšlo to, vyšlo to, našla jsem ve starých diskuzích aspoŃ něco málo rrrramštajn vánočního

Jdu se na vás podívat od těsta na vánočku a balení dárkůch a bitvy s ohaři. Daříte se v rámci možností dobře?

Jsem moc ráda, že vidím aspoň na chvíli Fifijovou – novohradský kapr, to už je Fifi stálice – někdy to budeme muset fakt asi vyzkoušet.

Kimi – to je krásný vánočkový přání, krásný a ten program na cvičáku malinkatě v dobrém závidím

černej čaj – moc přeju ať si ty vánoce můžete společně v klidu prožít a je moc dobře, že se podařilo tatínka dostat na chvíli domů. POřád, pořád na vás myslím.

Mirka – DIE REITERIN!!!!! Neboli hulánka 😀 – krásně sis vyjížďku užila

Petrs01 – přeju , ať ten most vede jen na samý klidný cesty- krásná fotos, kde to je?

Zlatka – co upečeno už? A bez nehod?
      ,dvojčata už Micáka velikostí skoro dohnala.
      ajajaj to bé mít Micák jednou starostě?

Šécky trubičky ať dobře dorazí, ať se i koňský šécky vyjížďky vydaří a přípravy šécky zadaří.

Petrs01

kde to je?

Kousek za Okoří.

PetraK

Petrs
          aaa krása je to. A kterým směrem? Pod tu trať směr Kováry?

Petrs01

směr Kováry?

jj, tady

Maya

Zlata
              Krasni kocicaci, ty dva zrzavce bych si pletla 😀
              Uz nebyli tady strilet, ale mozna chodi k rybniku, tam je tech nutrii mnohem vic
              Loki s kockama dobry, hlavne Benik si ho oblibil, vzdycky k nemu prijde, olize mu cumak a Loki mu na oplatku olize celou hlavu 😀
              Betyna se naucila skrabat a busit na okno kdyz chce domu, takze furt chodim a otiram ty okna od bahna 😀
              Maji novy pelech a vzali ho i na milost, coz me tesi, ze to nebyla vyhozena tisicovka
              A mama jim koupila ten dobijeci behaci micek a to muzu doporucit, hodne je to bavi a behem pul hodky vysilenim odpadnou 😀

PetraK

Zabaleno – už jen pro Olinku a to zmáknu večer u pohádky. Jdu péct nivový cukroví. Právě jsme se vrátili z mlhy
                žiš a rozřešení hádanky jsem nedala, už jdu na to.

PetraK

Petrs01
                  ahá, tak ta je za tu starou spadlou.

Mayaaaa
                  jakej dobíjecí míček?? asi ho musím mít?

PetraK

Nesmějte se mi.
                    Právě tu bulím jako želva
                    A nejsou to slzy smutku
                    Právě jsem dostala krásnej vánoční dárek.
                    Moc a moc krásnej dárek
                    Napsala mi paní Machtová.
                    Paní z České Vsi na niž jsem uspořádala sbírku.
                    Byly jsme spolu v kontaktu, ale pak se mi několikrát stalo, že prostě mobil byl vypnutý. ˇříkala jsem si, že………. že třeba umřela a mobil proto je vypnutý. Když to bylo opakovaně.
                    A teď jsem si přinesla při návratu z venčení vánoční pohled. Krásný , takový, jaký posílala moje mamina.
                    A až teď jsem se dostala k tomu, podívat se,kdo mi to píše – bez brejlí opravdu nemám šanci nic vidět.
                    A……………. no tak bulim, bulim je to krásný.
                    Musím jí zavolat, upeču to nivový cukroví a zavolám jí. Mám neskutečnou radost.

Petrs01

a něco pro teplomilce – fotka ze stejného místa – já tu lávku prostě nepotřebuju ?

cernej caj

Maya
                        kaprici z vaseho rybnika?

PetraK
                        to je krasny, je dobre ze nase penize sly prave tam, kam mely 🙂

jinak objevila se dalsi komplikace zdravotniho stavu, takze… zadny na svatky doma… na svatky v nemocnici…

cernej caj

Petrs01
                          silena zena :D:D

Zlatka
                          paradni kocici ctyrtet 🙂

dasticek taky pekne tloustne, jak ho nosim ven (odmita chodit sam a nevim, jak ma udelat aby sel), tak se to uz zacina projevovat. zitra ho zvazim.

Maya

Cernejcaj
                            Tak to je teda pech s tema komplikacema kdyz uz to mel tatinek tak pekne na doma zarizeny
                            Tak snad alespon na silvestra se zadari. drzim palce
                            Kaprici prej z jiznich cech, taky meli jen samy obriky

Maya
                              Maya

PetraK
                                Takhle to funguje

Zlata

Přeju všem klidné, příjemné Vánoce.
                                  Tak nějak hodit nožky v klidu hore?

Attachments:
                                  cernej caj

Zlatka
                                    ooo ja vidim medvedi pracicky 🙂

dneska mi prisel smartphone s vymenenou baterii, tak su zvedava, jestli bude pekne drzet kapacitu lip nez ta 7,5 roku stara baterka.

jdu zkoumat pocasi, je to naprd, tatinek mi rikal, ze na vandr mam jet a nemam ho rusit a ja na nej jet potrebuju a fakt se tesim, ale nevim, jestli to neni nefer vuci tatinkovi, kdyz v nemocnici to neni zadna slava a pak bude mit min navstev aby to tam aspon trochu utikalo a ze nebudu k dispozici…

PetraK

Hotovo, skoro hotovo jen zabalit dárky ohaříkům , ozdobit stromeček a opéct housku do polívky, až ji Brtnik přinese.

a jdeme na chvilku ven, je tam echtgold hnusně, prší celý den, přivedu si prasátka z vycházky.

Klidný podvečer.

černej čaji
                                      to je mi líto – moc líto, že tatínek domů nemůže, moc bych vám to přála. Odjet – či neodjet, to neporadím, může to tatínek myslet upřímně, na druhou stranu, by si to pak mohl člověk vyčítat.

cernej caj

PetraK
                                        Tak to brat nemuzes to bys nemohla jit ani nikam, se psama, do prace, nikam.

A clovrk nemuze resit jen praci a starosti a nemit vubec zadnej cas na nabrani sil

Jee uz jen takove drobkosti malickeee a 1x se vyspite a bduou vaaanoce:)

PetraK

ANDĚL PÁNĚ, ANDĚL PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNĚ, DNESKA DÁVAJ ANDĚL PÁÁNĚ, BUDU ZDOBIT STROMEČEK U ANDĚLA PÁNĚ!

MirkaD

před chvilkou jsem došla z práce…
                                            horor…

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 441. až 460. (celkem z 2,270)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.