- Toto téma obsahuje celkem 2,294 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
20.12.2025 v 11:37 #197984
Petrs01
Tak to mě těší, že jsi spokojená ?
20.12.2025 v 14:36 #197985cernej caj
Petrs01
Jj, mega bozi:) dekuju:)20.12.2025 v 16:05 #197986MirkaD
včera ranní,vycházka k rybníčku pocvičit a dom,čtvrtek-bez slunka…..
mezi polama v mlze ke křížku,kus dozadu a dom-hodinu chození venku v mlze…+odpolední venčení…
dnes ráno na Bukovanskký mlým,psi se proběhly,natočily jsm 2 videa jak obíhají sochy a jelo se dom-mlha,vlhko,blátooo
ve městě ještě foto u betlému a projít se,já jen pro lak na nehty,ozdoby na stromek..
doma-zase-psi-sprcha,fén,kartáč,hřeben,léky,jídlo…
pak se navlíctt-tílko od mamuta,2 svetro roláky,tenší a tlustší,mikia,bunda podzimní a podimí bunda,elastáky termo-tlustý,ellastáky s klimatexu,elastáky z merino vlny a manšstrový elastáky,čelenka a čpice..
a jely jsme za Miou…
na vyjíždku mě vzala naše brigádnice co tam roky chodí,domluvily jsme se,že vyjíždka nemusí být úplně půl hodiny,a že ve zbytku času si Miu učešu,pomazlím,opusinkuju,a dám do výběhu,mrkev +starý chléb sebou..
na konci vycházky mě Martin fotil mobilem,ale je to v pohybu tak mázlý..
ale byla jsem pak puštěna na volno!!!!!!!!
kde jsem si pak dojela na dvůr,učesala koníka,dovedla ho do výběhu a jela jsem dom-štastná jak blecha!!!!
doma jen vyvenčit psy,vyprat,sklidit prádlo,uklidit..
akorát mě děsně dnes bolí krční páteř..:-(((
nepomohla ráno v 6 vana,ani krém,prášek,ani cvičení..asi ztuhlý z těch vrstev oblčení a roláků…- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
20.12.2025 v 16:09 #19799220.12.2025 v 20:36 #197995cernej caj
MirkaD
Krasne sis to uzila:)20.12.2025 v 22:21 #197996Maya
MirkaD
krasny fotky, ses na koni jak kovboj, zavidim21.12.2025 v 14:19 #197997cernej caj
a konecne posledni dil ceskyho lesa.. https://mawenzi.cz/samovandr-cesky-les-den-6-rijen-2025/ ten me nejak nesel, ale aspon to je hotove…
21.12.2025 v 15:29 #198073Kimi
Včera jsem byla na vánoční akci v útulku v sousedním městě. Pejsků tam mají málo, což je dobře, ale hromada dárků před vchodem byla veliká, granule, konzervy, pamlsky. Zašla jsem dovnitř, ďobla trochu výborného cukroví, přispěla do kasičky. Betynka obcházela návštěvníky a dožadovala se pohlazení. Pak jsme ještě obešly kotce.
Dnes jsme měli Vánoce na cvičáku. Léta tradiční program, každý přinese nějaký dárek, ten dostane číslo a dá se pod stromeček, zpívají se koledy, pak si každý vylosuje číslo a vyfasuje příslušný dárek. Pak se vytáhne lavor s vodou a pouštějí se ořechové skořápky se svíčičkami. Na závěr oficiálního programu každý vyfasuje prskavku a všichni se jdeme ven fotit. A potom volný program, hlavně pojídání dobrot, kolegyně fantasticky napekly, sladké, slané, jednohubky rovněž k zobání. Takže jsem si klidně odpustila oběd. Betynka si tentokrát hověla na židli, ani se nehnula, na stůl plný dobrot se ani nepodívala.21.12.2025 v 16:52 #198074MirkaD
Kimi-krásný program!!
my kdysi mívaly taky na cvičáku besídku,k večeru,dávaly jsme si dáárky,bylo cukroví,cvičák na skále za lesem,byl i sníh,bylo to bez psů teda..
ale pak se to zvrtlo v to kdo měl lepší dražší dárek:-((((((my dnes i s Mxem na cyklostezce u Kozlan kousek,pak ve Vyškově-trhy-nikde sko nikdo trhy teprve otvíraly…,pak kolečko v Bučovicích než nakoupil Martin a jelo se dom,
psi se proběhly na cyklostezce,jsem s nimi trochu běhala ve městě….
všude extrémní mlha a bláto,tak to dnes měly po asfaltubetoně….
Max měl aspon změnu-do města moc nechodí…
pak jsem dělala kytku na hřbitov-
A POZOR NEDĚLNÍ HÁDANKA-CO NEPATŘÍ NA KYTKU V KVĚTINÁČI???-VÁNOČNÍ KYTKU-VĚTVE??
ANO TY 2 RŮŽE TAM NEPATŘÍ…..-TAK TY TAM DAL MARTIN…KDYŽ MĚ KUPOVAL JMELÍ NA HŘBITOV…JSEM ZÍRALA-RŮŽE MEZI VĚTVE…:-D
no a větve jsem zdobila doma,+úklid,balení dárků,ležing,zít ranní..- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
21.12.2025 v 17:31 #198080Kimi
Mirko, právě aby nebyla nepohoda, máme ty dárky anonymní a losují se. Besídka je taky bezpsí, psi nemají do klubovny přístup až na výjimky, Bety jako malý gaučák a třeba když má někdo čerstvě štěňátko. Betynka si toho asi byla vědoma, a proto byla tak velevzorná. ?
21.12.2025 v 18:00 #19808121.12.2025 v 19:01 #198083cernej caj
Petrs01
mate krasny zasnezeny pfko 🙂Kimi
to cislovani je dobry, ja vezla v lednu na sraz lapinkoir nejake drobnosti s trochou vycitek, ze mam losovaci darek za 150kc ale kdyz sem videla co sem dostala, priste uz vycitky za svuj darek mit nebudu :D:Dkrasne jste si to uzili, betynka byla hodna a je videt, ze lide na pejsky mysli. dobre, ze pejsku v utulku je malo 🙂
ja si uzila paradni vanoce s moji druhou rodinou, dostala jsem cajik matovej, musli, orisky, cepici a muz dostal polstarek s fotkou me, charlieho a dasticka. taky jsem dostala krasnou knizku https://www.databazeknih.cz/prehled-knihy/za-svitem-luny-558051. Bylo to hrozne super.
zitra budou komplikace, tatinek vzdy objednava na vanoce trubicky a laskominy, tak mi trvalo, nez sem sehnala nekoho s autem kdo by mi to mohl zajistit od znojma odvest, ale mam snad vyreseno. Pro tatinka jsou trubicky symbol vanoc. puvodne jsem to chtela odvezt autobusem ale bude to asi 12 krabic a to teda asi autobusem nedam 😀
21.12.2025 v 21:01 #198086Kimi
Čají, tak to budete mít sladké Vánoce. ??
21.12.2025 v 21:02 #19808721.12.2025 v 21:06 #198089Maya
Krasny PF Petrs i Kimi
21.12.2025 v 22:02 #198090Fifi
Zdravicko vespolek,
aaa, spokojena konskaMirka, navic ruzicky dostala, to je pekne. 🙂
Cajiku, docetla jsem samovandr a smekam, neumim si predstavit, jak moc ses musela premahat, bojovat sama se sebou. Uzijte si trubickovy vanoce s tatkou, urco to bude fajne.
A taky predem preju vsem klidny svatky, pohodu a tak vse, co k tomu patri dle gusta daneho jedince. 🙂 Ja jdu este naporcovat kapra, cerstvyho primo ze sadek. A dumam, ze nez ho davat do mrazaku na jeden den, zrovna ho po novohradsku udelam a pak se jen ohreje v troube. Kdo neznate a muzete cesnek, vrele doporucuju tento recepis, kam se prdi klasika trojobalova. Ja teda nic nefiletuju, obaluju tenci podkovy a smazim pozvolna, mnaaam, jdu na nej. 🙂22.12.2025 v 6:45 #198094cernej caj
Fifi
nekdy to vecer nebo v noci bylo … pravda trochu tisnive, ale v norme. blbe je, ze potrebuju ty pristresky, v lese bez nich to fakt nejde… a pristresky vlastne na den dostupne od sebe skoro nikde nejsou, tohle byla takova nejlepsi trasa a i tak to na km vychazelo blbe…ale byla skvela dovca, moc sem si ji uzila 🙂
uzij si kapricka 🙂 my letos mozna rybu jen na chut, ona to segra a deti nemusi, tak sem psala at kvuli nam taky neresi a udelaji hromadne co budou mit pro sebe. kure v kukuricnych lupinkach ma svagr luxusni.
Jojo, to teda budou sladke vanoce, nejvic pokud tatinka pusti aspon na svatky k jeho pritelkyni se vsema tema hadickama, protoze jeji dcera dela domaci peci a bydli kousek, je zajistene, ze mu bude vymenovat hadicky, roztoky, a vubec to vse, jinak by ho jen tak nekomu domu asi nedali.
Kimi
krasne prani 🙂22.12.2025 v 10:38 #198095Maya
Cernejcaj
Tak to ma tatinek stesti, ze ma doma osobni sestricku a muze byt teda na vanoce doma
Fifi
Taky si uzij pekne svatky
Ja jedu pro kapra dneska po obede, poprvy je bude prodavat u nas obec, tak doufam, ze na nas nejaky zbyde 🙂
U nas ho ji jen mama a jeden synovec, ja si davam tresku a kdyz se nesezene, tak kure a u brachy vsichni lososa22.12.2025 v 11:25 #198096PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Kuk
22.12.2025 v 11:26 #198097Zlata
Kimi
Hlavně že jste si s Betynkou užili.Černej čaj
Držím palce ať všechno přes vánoce klapne.Fifi
Já si takhle dělám vždycky 2 -3 kousky kapra protože mi salát nedělá dobře,jím ho s chlebem.Letos budeme mít filé, protože nebudu riskovat kosti, když muž je na tom blbě.Maya
Přišli znova kluci na nutrie?A co kočičaci s Lokim.Ráno jsem fotla 4smetáky,dvojčata už Micáka velikostí skoro dohnala.
- Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 3 týdny uživatelem Zlata.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.