Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,270 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Petrs01 a poslední změna proběhla před 19 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 381. až 400. (celkem z 2,271)
  • Autor
    Petrs01

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOO

Copak, sehnalas jí živého solílka a potřebuješ aby otevřela branku? ?

PetraK

Petrs01
        no tak něco v podobným duchu 😀

cernej caj

PetraK
          Tak snas nema preplnenou schranku.

Sem se nekdyb2 roky zpet dozvedela ze kniga necetla dve pozvani na vylet potoze ma plnou schranku a uz v ni 2 roky nebyla:D

Doba se meni, stejne jako dneska se rodice neboji pekla kdyz dite pojmenuji marie nebo josef:D

PetraK

černej čaj
            ne, to je problém u mě, nejde mi odeslat nic nikomu, odesílala jsem vánoční přání a najednou to nejde.

Petrs01

přání

sem přišlo

PetraK

to jo, to bylo dopolko, ale teď už mi nejde odeslat nic a to jsem začala mazat.

Petrs01

Možná jsi překročila množství, pokud odesíláš každý zvlášť a byla jsi vyhodnocena jako spamovač.
                  Dávej lidi do skryté kopie a posílej po skupinách v jednom mejlu. Zítra. Snad.

Maya

Seznam ma snad neomezeny email? Nerikejte mi, ze mi tam casem dojde misto, mam tam vsechno od prvopocatku internetu 😀

Maya

Ted jsem se vratila z penny a tam v obchode se se mnou vita neznamy mladik, no az kdyz videl, ze jsem mimo, tak povida co nutrie, tak mi to docvaklo ze je to jeden z tech dvou strelcu 😀
                      No kazdopadne rikal, myslivci asi maji prehled, ze bobri si postsvili druhou hraz a do ty opusteny se nastehovaly nutrie, takze tam maji raj na zemi a proto jich je tolik

Kuskus

Přání dorazilo a letos je obzvláště vypečené.
                        Prohlížím a chechtám se… jenže už musím jít něco dělat bo su taky ve skluzu, ale co, dám si to ještě jednou dokola, jestli mi něco neuniklo. 🙂 🙂 Díííky! Přáníčko je tak pěkné pěkné pěkné.

PetraK

Petrs
                          aha tak to mě nenapadlo
                          já Eco posílala po skupinách, ale něco samostatne. Tak jsem to ale dělala vzd,co,. no evidentně se časy mění.

Denny

Prijdete domu z venceni a ?? jo na Cairusku jsem musela extra zavolat jinak me ma na haku ??

Attachments:
                            cernej caj

denny
                              to je roztomilost sama a ten polstar vypada jako ten co nam dala loni maya pro dustina a muz ho jeste nepustil :D:D

hebouckej a mekouckej

kdyz to pujde dobre, mohl by tattinek aspon stedry den byt u pritelkyne. embolka chce na doleceni 3 tydny a pak zkusi dalsi biopsii.

PetraK
                              mas to prani zasnezeny, to je super, muselo dat spoustu prace 🙂

cernej caj

Zlatkooo
                                vis jak jsi davala ty salatovy misy? jak rikas tem smaltovanym s uchem?

PetraK

RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ PÁTEK A PAK?? HÁDEJTE, HÁDEJTE HÁÁDAČI

TO JE KRÁSA, TO JE KRÁSA, AŽ MI Z TOHO DUŠE JÁSÁ

EvaC

Vánočky
                                    Ta Petřina dětská radost z Vánoc je báječná ????

EvaC

cernej caj
                                      Snad to vyjde, aby mohl být tatínek alespoň na nějaký den na Vánoce s vámi.. Se mu to nějak sešlo všechno..

Denny

Dobré ranko,
                                        tak já jdu asi 29-31 do práce, nevím ještě přesně kdy.
                                        Těšíííím se taky jak malá, odjezd v neděli na tu krásnou pohádkovou chaloupku
                                        a hned hurá do vířivky 😀
                                        Pohoda, uděláme si nějaké dobré jídlo, vše uklizeno, vyzdobeno.

čajdo
                                        to není úplně polštář, ale je to pelíšek, má navíc takovou jako stříšku, pod kterou si můžou vlézt, ale nakonec spí na ní 🙂
                                        A tento pelíšek miluje i Koněf, předevčírem vysvětlila malému nezbedovi, že tam, bude spát ona.
                                        Strkala do něj čumákem, skákala, tak se pán sebral a znechuceně odešel…

PetraK

černej čaj
                                          kdyz to pujde dobre, mohl by tattinek aspon stedry den byt u pritelkyne. embolka chce na doleceni 3 tydny a pak zkusi dalsi biopsii.

cože? K tomu všemu ještě embolie??? Mawe – to mě hrozně moc mrzí, moc. A držím palce, aby aspoŃ na ty svátky mohl tatínek být doma. dáš vědět?

PetraK

Dennyky

tak já jdu asi 29-31 do práce, nevím ještě přesně kdy.

a to nás neudivuje, neudivuje. A dotaz -ten údaj 29-31 to je asi v minutách, že?
                                            😀 😀 😀 😀 😀 : D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 381. až 400. (celkem z 2,271)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.