Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,270 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Petrs01 a poslední změna proběhla před 24 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 321. až 340. (celkem z 2,271)
  • Autor
    PetraK

černej čaj
      ty fotky jsem nakonec do počítadla i dostala, ale
      hudba nejde ani do sluchátek – mám takový ty bez drátu a nejde mi ,aby se to s tím kreténem propojilo, nepropojuje se s ním vůbec nic ale auto houká. Ani na něm v pytlích mouka. Auto mouku rozváží z vééélikého nádraží – toho si nevšímej, to je ze slabikáře, a mně už hrabe, proto jsem si na to vzpomněla 😀

Jako já fakt vůbec nevím, co s tím.

Petrs01

ani já

Jakože když máš klíč??? Vony vlastně tydle chytrý auta už dnes klíče nemaj, co? Zlatej dědeček volvíček!

Maya

PetraK
          Me zas u auta stve, ze kdyz mam nastartovanej motor a vylezu ven treba zavrit vrata, tak to chcipne
          Jak to vypnout na to jsem neprisla
          Se sluchatkama ono s novym telefonem musis jak s novejma sluchatkama, delala jsem to ted mame s reprakem
          Bezdraty obvykle na krabicce maji tlacitko, ktery se musi podrzez, aby se zaplo parovani, pak zapnes bt na telefonu a melo by se to sparovat
          Bez toho zapnuti oarovani na sluchatkam ti to asi nepujde, budes to mit nekde v navodu
          S pc uz jsi to teda propojila?

Maya

PetraK
            Jen tak vseobecne z AI
            Jestli chces konkretni navod jak to vypnout nebo jak pripojit telefon, musela bys mi napsat konkretni typ auta i tekefonu
            1. V menu auta:

Nastavení → Bezpečnost / Asistence / Komfort

Hledej něco jako:

„Upozornění řidiče“

„Seat belt warning“

„Occupant alert“

„Akustická upozornění

Denny

Hezké skoropoledne všem,
              nějak jsem měla dost práce, protože už chodím do práce a k tomu svíčky,
              ale nevadí, ještě mě to baví.
              Hlavně teda chci napsat, že jsme byli s Koníkovou před týdnem na vytažení stehů, všechno je ok, zítra to budou tři týdny od operace, jizvy jsou krásné, cupitá, žebrá jídlo, prostě naše „stará“ dobrá Koněf.
              Tak aspoň něco je fajn.
              A posílám foto, abyste viděli, jak vypadá opička šedivá. Na konci října jí bylo 7.

Attachments:
              cernej caj

Denny
                vsechno nejlepsi konickove 🙂 dobre ze vse oK:)

PetraK
                😀 to neznam, to me pobavilo.

Petrs01
                fakt uz jen na tlacitko? sem nekde videla dokonce ze i ty auta co „nemaj“ na klic ze se da nejak sundat ta packa na otevirani dveri a pod tim se porad nejakej klic strcit da ale taky nevim, zda to funguje u vsech…

ale fakt naprd, kdyz treba v zime se nechyti baterka tak se do nej nedostanes…

ale to uz taky esuska jednou resila, ne?

Maya

Cernejcaj
                  Jo to mam ja, startovani na tlacitko, takze klic muzu mit v kapse a pod krytkou na klice je normalni zamek, ovsem kdyz jsem to zkousela, ta krytka mi nejde sundat 😀

cernej caj

Maya
                    😀

Maya

Cernejcaj
                      Ono se to musi tak jakko vylomit klicem, me tyhle veci moc nejdou, naucit se podobne otevrit klic od auta a vymenit baterku mi trvalo nekolik let 😀
                      Ono je to stejne asi jedno, baterku v aute stejne neumim nabit a v podstate ani nevim kde se otvira kapota
                      Jen me stve ze auto upozorni na to, ze dochazi baterka v klici, ale ze by upozornilo, ze dochszi baterka v aute, tak to ani omylem, to proste chcipne a nazdar

Petrs01

nevim kde se otvira kapota

A jak dolíváš ostřikovače?

Maya

Petrs01
                          To mi dolejou jednou za rok v servisu
                          Ja to skoro nepouzivam, jezdim jen kousek a ve dne a kazdou chvili do mycky

Denny
                            cernej caj

Denny
                              tak ten je krasnej, takova nadherna chaloupka, ta se do vase kraje hodi 🙂

Maya

Denny
                                Peknej domek, jen bych si musela premalovat tu brcalove zelenou 😀
                                Ale fakt levny to tam mate, za tuhle cenu se u nas prodavaji stary maly domky, tohle by stalo minimalne desitku

Maya

Cernejcaj
                                  Tak jsem zjistila, ze perplexity generuje texty pisni na prvni dobrou a nevymejsli slova jak chatgpt a dokonce to i hned bez zadani rymuje
                                  Jako maly chybicky to ma, ale to se ztrati
                                  Pravda ovsem je, ze mam tu placenou verzi co daval tmobile zdarma
                                  Tak mam uz 4 verze pisne o existencialni krizi, jsem zjistila, ze na aigeneratoru uz muzu generovat 2x denne 🙂

cernej caj

Maya
                                    neco posliiiii, to ja vubec neznam jen podle nazvu 😀 (jakoze fakt, me to desne bavi poslouchat, aj na sunu posloucham cizi 🙂

Maya

Cernejcaj
                                      No lidi uz rikaj ze lepsi nez chatgpt je i gemini od googlu, to budu muset taky vyzkouset
                                      Tak 4 verze jedny pisne asi nechces 😀
                                      Neco vyberu a hodim ti to do mailu

brut

Brut
                                        Tak to mate s karamelkou tezke, sna je nejakenreseji na bolesti?

Taky trochu odpociej:)

Karamelka nejdriv dostala beznou lecbu leky proti bolesti s pridavkem kortikoidu. Po vsech vysetrenich ji byla nasazena lecba za pomoci Librely. Ale nefunguje tak, jak by mela, navic se objevilo hodne negativnich reakci ( dost zavazne poskozeni jater, slinivky). Takze jsme se domlouvali na zmene. V lednu by mela jit na prvni aplikaci Bonharenu. Snad ji zabere a jeste par let bude behat, aniz bychom ji museli porizovat vozicek na predni tlapky. ?

Dekuji, odpocivat se snazim, ale nejak to nefunguje. ?

Maya
                                        Taky znam bolest z artrozy na vlastni kuzi. I proto clovek tolik lituje ,kdyz se do stejne situace dostane jejich mazlicek. Karamelka ma smulu v tom, ze je krizenec baseta a jezevcika. Takze ma blby predpoklady smerem k packam i pateri…

Fifi

Hoj Bruti, rada te tu ctu. Ohledne Librely mam furu zkusenosti s NÚ, vsak Troldik na ni dojel. Ale byl to chronickej ledvinar a mel po akutni slinivce, na tyhle veci Librela vubec vliv nemela, bych se divila, ze by to Karamel tohle zpusobilo, spis souhra nahod. No at je spagete lip, at ji neco zabere. Podrb to doma a pozdravuj Vilema. 🙂 Jo co rajcatka divoky vlastne, byla si se sklizni spokojena?

Kimi

Brut, zkus FITMIN Purity Klouby a úleva. Zázrak to asi není, ale Goliáškovi to pomáhalo.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 321. až 340. (celkem z 2,271)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.