Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,271 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 15 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 281. až 300. (celkem z 2,272)
  • Autor
    Fifi

Me uz nebavi zdejsi pocasi. Tri tejdny podelana inverze, mlha jak prase, mrholeni, bahno, slunicko nikde.
      Cernej caj
      Drzim palce, at tatku na svatky pusti!
      prizdichcac mi dneska 2x pochcal tyc, fakt me ten pes sere a to venku taky 2x cvrkal, to me hlava nebere a vecer jeste pudem
      Asi nebyl zvyklej na pravidelny venkani. Ti pocura neco, i kdyz si doma, nerekne si, ze potrebuje? Jestli te to tak sere, podumala bych o inkontinecnim pasu, takovych proticuracich katatech, ktery bys mu nasadila, at nemas ochcanej celej byt. Vedle na Chovu resila pochcavaciho mopse jedna pani a pas byl pro ne zachrana, obechcaval jim to doma fest. Otazkou je, jestli by mu to Charlik neserval a nesezral…

MirkaD

Fifi-mě to počasí sre neskutečně..za barákem se můžu v blátě utopit-ujde cesta jen ke křížku a zpět,k rybníčku je to dědinou,po dědině mlha,všude mlha,ale po dědině ty auta furt sviští a bláto taky,protože se 2 roky bude opravovat budova školy/knihovny..
        proto měly psi dnes městskou vycházku,vycházky,sice krokem na vodítku,ale sucho..změna,počmuchaly si…
        já chci slunkoooooo

Petrs01

Tri tejdny podelana inverze

Nemáte tam někde vysokej kopec? Nás před lety zachránila Milešovka – já z toho tehdy byla hodně na dně. Mlha, bláto, tma. A nahoře…

PetraK

Petrs01
            Ohařovej kalendář říká, že máme zase chlastat…

no to jsem na vás zvědavá příští týden. Jestli každej zvládnete jeden adventní věnec najednou 😀

Ráda bych vám ukázala dnešní fotky, ale máte smůlu. Mám je v telefénu a ten kretén co???????? Kretén nespolupracuje s počítačem, prostě ne.

Fifi

Mirko, presne, hnus blativej mlhatej. K baraku se brodim bahnem tuplem kvuli vedlejsi stavbe, uz dva mesice nemuzu ani u domu zaparkovat. Cokle jsou obaleny jen nez vylezeme na polnacku… Hnus, bleee.
              Petrs, vysokej kopec pobliz neni. Na Snezku nepojedu, holt musim vydrzet, jen si tak knucim. Ale sere me to fest. Jsem se pro srandu koukla na zdejsi ofiko meteostanici a za 14 prosincovych dnu tu mame krasnych 10 hodin slunce! Blink.

PetraK

My jsme tady furt v mlhách. V mlze odjedem a do mlhy se vracíme. Jak chodím v holinkách, tak mi nějak to bahno asi nevadí, já jsem takovej ten blb, co si neuvědomuje, že nesvítí sluníčko, v tomhle mám výhodu.

Vydržte do čtvrtka, ve čtvrtek půjdou mraky do kšá. Jen teda na ten jeden den.

cernej caj

I nechapu ze se vcera neposlala moje zprava…

EvaC
                  Krasny

MirkaD
                  Dafi s oveckoubje bozi

Fifi
                  Me vadi ze mi chcije na tyc, zatika to do utahivaciho sroubu a to byl vycuranej a bylo otevreno vedle jen chvili. Kdekoli jinde to uklidim, kdyz se stane.

Jinak uz ma 5,6 kg. + 400g

PetraK
                  Muzes je nahrat i z telefenu:)

Zlata

Černej čaj
                    Držím palce ať tatínka pustí na svátky domů.

Mirko
                    Fotky krásný,máš tam i oslíka.
                    Tatínkovi i máti už je snad líp.

Fifi
                    Tady taky hnus,mhla,blátivo.

Posílám foto vývoje množství bramborového salátu v naší rodině od roku 1980-2025?

Attachments:
                    MirkaD

tak dnešní akční vycházka s Pavlou
                      anb-Pavla aportuje Žeryka:-D
                      vylezla jsem ve čtvrt na 8-Dafi celou dobu dělala,že cinkání vodítek,šustákových gatí,-DOKONCE!!!OTVÍRÁNÍ PSÍCH DVÍŘEK-OD PSÍ SKŘÍNKY,CHRASTĚNÍ PAMLSKŮ A KONZERVY!!!!!je nějakej cizí zvuk,tak se na posteli nehla,ani o pikomilimetr…:-D
                      vylezu s Žerykem-ŽERYK STWELKU A NA TO NEPROMOKAVOU,NEPROFUKOVACÍ PLÁŠTĚNKU,ZAKUKLENEJ JAK MIMIA,VENKU VLHKO,MRHOLÍ,
                      S PAVLOU JDEM K RYBNÍČKU,DOZADU PODÉL TĚCH OBŘÍCH VÝBĚHŮ,okolo a po poli,dojdem k mega blátu,který už by jsme musely přeplavat,tak se vracíme,a aby jsme to nemusely celý pbcházet-tak že přeskočíme potok za ohradama jdem přes ohrady-oně jsou v pidi ohradě u ryvníčku,kde mají boxy…
                      tak Pvla překročí potok,podá mi ruku,já přelezu potok,Pavla přenese Žeryka-né,že bych se ho bála,ale su velenemehlo,pro mě byla výzva ten potok:-D:-D-D
                      pak přes ohradu,tam Kitovi na kládách/prknech prohlídnu zuby,kolem ohrad rybníčku dom,futrt mrholí,my se prošly i hovínkama..od koní,
                      takže Žeryk do vany,osprchovat nohy,břicho,namydlit,vysušit a de ven Dafča-Žeryk dostal pamlsky do koberečku a já mizím,
                      furt mrholí..dem za zahradu,Dafi se vyvenčí,provedem cviky z tance,aporty činka+puller,a jdem dom
                      doma léky,jídlo,sprcha,fén,sí zimní gatě jdou s ručníkem a předložkou do praky,kočenka má za sebou druhý jídlo a cpe se k nám dom…

• Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 1 týdnem uživatelem MirkaD.
                      Attachments:
                      MirkaD

Zlatko-k salátu potřebuji vysvětlivky:-))
                        tatka jede na kontrolu v úterý,chodí ždibec líp… uvidí se co dál,máti v pátek…

MirkaD

PetraK-no,mě nejde o to,že su jak prase,že pak sprchuju,suším psy,ale..
                          tady všichni-hodně lidí topí v kamech,blbě se z toho dýchá,psi,jak je furt vlhko,tak jim to vadí víc,než když mrzne,
                          když vidíš jak jsou ti psi otrávení,furt přemýýšlí kam šlapou,….
                          na vycházkách vymýšlím nesmysly at to Dafi trochu baví,nemám možnost jezdit denně na vycházky autem,kde teda Dafi štastně hope po pařezech a vlhko mlha ju nesere…
                          ale tady k lípě i hájence tak rozježděný polnačky,že se to fakt nedá….jen ke křížku -kde vysoká tráva,mají hned mokrý nohy,zebe je to…-taková ta vysoká hunatá tráva….
                          a jinak dědina,tma,silnice,auta….mlha..
                          kdyby tady aspon!!!!!!!byly chodníky,že by člověk došel k rybníčku,zaházel hračku,udělal pár cviků,,šel dom..
                          ale tady se furt vyhýbáš autům,furt ve střehu,Dafinu táhnu nássilím za sebou..
                          a pohyb mít trochu musí-kyne a bez pohybu se jí blbě kaká…
                          když prostě vidíš počasí co štve psy,tak už tě to štve taky…
                          když by si to ti psi užívaly,tak by mi to bylo asi jedno….
                          slunko mi chybí už psychicky….už je to dlouho…

Petrs01

Mirko, nedal se o víkendu udělat výlet třeba na Brdo? Tam by mohla být šance dostat se nad. Webkameru tam bohužel asi nemaj, takže to není na jistotu. Tak doufejme, že je Ešuska dobrá čarodějnice a ve čtvrtek bude azůůůro. Jestli ne, víš kam můžeš poslat stížnost ?

MirkaD

Petrs01-tak vidíš-Brdo by asi šlo..
                              ted to teda nešlo,sobota v práci,neděle u táty….
                              ale jinak jako-jooo,
                              já nad tím kopcem jak jsi psala,jsem dumala,ale Brdo mě nenapadlo…
                              taky je na o potřeba volno…-to je jasné:-))
                              ale,že jako mě to nenapdlo,jen Buchlov…

Maya

Cernejcaj
                                Drzim palce at tatinka pusti na vanoce domu
                                Ten proticuraci pas jsem mela na Dorina, nejsou to kalhotky, ale fakt pas, ktery se mu omota kolem bricha pred zadnima nohama a zapne na suchac, ja dovnitr davala vlozku, abych to nemusela furt prat
                                Ja bych se ho asi snazila prichytit a bez obalu mu dat najevo ze tohle neee
                                Dorin mel taky tyhle tendence, mam dojem, ze fakt ti mensi psi s tim maji vetsi problem

EvaC

Petrs01
                                  To je nádherná fotka.. vypadá to skoro jako moře..

Maya

PetraK
                                    Hele ty novy androidy pi pripojeni k pc musis na telefonu stahnout listu s oznamenima, tam bys mela mit pripojeni usd nebo tak neco, to se musi rozjliknout a zadat prenos dat nebo android auto nebo tak nejak
                                    Nestaci uz jen odemknout telefon jako driv

EvaC

Počasí je „nahouby“ asi skoro všude.. Musíme to vydržet, však ono to slunce jednou vyleze ?. Važme si toho, že máme svoje doma – teplo, sucho a střechu nad hlavou.. Já mám ráda v zimě svíčky – slunce to sice nenahradí, ale je to takové světýlko navíc..

Maya

U nas taky furt inverze, mlha a hnusno, vsude bahno, ja chci mraz a slunicko

Petrs01

nádherná fotka

Pod tím slovem „Milešovka“ máš proklik na celé album. V tom moři jsou i ostrovy. A jsou tam fotky zhora i zdola – dva úplně jiné světy. Ostatně – tyhle 2 jsou focené ze stejného místa, jen fotograf udělal čelem vzad.
                                          dolenahoře

MirkaD

EviC-tak já myslím,že vzhledem k rodinným okolnostem,který jsou zde obecně známý-si zrovna já dokážu bydlení hooodně vážit-protože jsem na skorovlastní kůži zažila jak se dá přijít rychle o barák na hypotéku,
                                            kdy táta se stěhoval do ubytovny,rozdával zvířata a můj bratr skončil jak skončil….
                                            a vzhledem k mýmu zdraví si myslím,že vím,že jsou důležitější věci,než slunko,a mráz na vycházce….-jenže k tomu zdraví-to vlhko právě tomu zdraví moc nepřidává….a vzhledem k tomu,že už to tady skoro rok beru jako takové psaní-vycházky-výlety ze psama-tak ten postesk byl hlavně k tomu-že ty psi-kvůli kterým hlavně chodím ven-ty psi to mimo jiné dost štve,ti psi-mí:-))
                                            jsou o dost spokojenější,když mrzne,není vlhko,a není holt jak ted….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 281. až 300. (celkem z 2,272)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.