- Toto téma obsahuje celkem 2,271 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 28 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
12.12.2025 v 8:49 #197627
cernej caj
PetraK
anoo, psala sem ze maya nutne potrebuje vlci fenecku:Ddoufam, ze si torchu odpocines a ten tvuj oblibeny advent si i trochu uzijes 🙂
no evidentne ses doma, kdyz budes zas pracovat na domacich vecech 😀 doufam, ze bude krasnej vikend bez deste:)
12.12.2025 v 9:47 #197628PetraK
černej čaj
uneseme Mayu, zavřeme ji do chlívka a nepustíme ji dřív, dokud si tu špicku neadoptuje! tak!A to já si ho užívám, to jo, jen se to teď pár dní nakupilo, protože jsem si vymyslela nějaký věci navíc, do toho potřebovala další věci připravit atd, atd. Teď nás čeká ten křivoklát, pak dennyky, to bude hezký. To volno taky, těším se na to, prostě si v poklidu uklidím, sednu si k počítadlu dodělám to přání, uvařim si vaječňák, budu balit dárky, poslouchat koledy….
12.12.2025 v 9:57 #197629cernej caj
PetraK
mooooc si to uzijte 🙂 ty trhy urcite budou nadherny, dodej pak nejakou fotecku 🙂to si moc uzijes, vajecak, kolegy a pripravy na vanoce 🙂
Jo a pobavim vas, my se v utulku chteli podivat na dastika a jeste jednoho pejska ale pak uz muz nechtel toho druheho a vcera ve skupine adoptovanych psu z lesanka napsala nova rodina toho pejska, ze se divali i na dasticka milouckyho pejska ale ze tamten je ucaroval vic a puvodne ani pro psa nejeli 😀 prej okouzlil tchyni, rad lezi na mekkym a vubec, je videt ze s dustinem maji hodne spolecneho, kdyz jsou z jednoho zdroje. my vlastne jeste den pred prijezdem to utulku taky zadnyho psa nechteli 😀
tak mi prislo hezky, ze si fakt proste kazdej vybral to svoje spravny 🙂
12.12.2025 v 10:17 #197630Maya
Nee ja nepotrebuju zadnou spicku, protoze jako fenecku neee
A dva velky psy taky nee 😀
Cernejcaj
No ja tim lakem to natirala steteckem a schnulo to tak 3 dny nez to prestalo lepit a smrdet
Ale ted je to super a krasne to drzi, ty nenatreny takhle po par mesicich pouzivani uz byly napul odpadany
Kimi
Lanka i tycky jdou v pohode u zaluzii vymenit12.12.2025 v 10:34 #197631PetraK
černej čaj
tak mi prislo hezky, ze si fakt proste kazdej vybral to svoje spravny ?to nejni hezký, vůbec. To je KRÁSNÝ! 🙂 se tu usmívám, jak se to hezky pospojovalo.
12.12.2025 v 10:57 #197632cernej caj
PetraK
tak to ti ten vikend zacne s usmevem na tvari 🙂Maya
dyt to sou stredni psy, ne velky 😀ja normalne vylila pul lahvicky po krajich a steteckem to „rozetrela“ hlavne do kraju at je vsude podobna vrstva, ale neni to zality po vrch, ja zkusila dva testovaci a chce to tech laku koupit asi na kazdej podsalek jeden.
tys to zalila lakem jakoby az nahoru, ze cele kaminky byly pod lakem nebo spis jen v zakladne
12.12.2025 v 12:08 #197633PetraK
12.12.2025 v 13:35 #197634cernej caj
moje znama odesla ze stavebnictvi po narozeni deti prave s jejich nastupem do skoly – do montesrori – ucit do montesorri a myslim, ze loni ta starsi maturovala a ona tam porad uci 🙂
12.12.2025 v 14:14 #197635Maya
Cernejcaj
Ne ja to proste jen cely pretirala steteckem jako nehty a padly mi 2 lahvicky na vsech 6
Tak to mas jeste dukladnejsi a bude ti to asi schnout dyl12.12.2025 v 14:33 #197636PetraK
černej čaj
montesrori
Mně to smysl dává, nevím, proč se nad tím lidi pohoršujou – některý lidi teda.12.12.2025 v 16:19 #197637Maya
No co vim hodne lidi deti z tech montessori skol bere po case pryc neb on je to sice hezky ideal, ale taky to dopada tak, ze dite ve 3.tride neumi cist ani psat
Spis by byl zajimavejsi clanek o tom, jak si ty deti vedou dal na strednich a vysokych skolach v porovnani s normalnima skolama12.12.2025 v 18:43 #197638cernej caj
Maya
On bude problem v tom, jak vsude, ze to nebude prirozene pro kazdy dite.Napr. Dite z „vysokoskolske rodiny“ plne lodnetu, knih, muzei a inteligentni zabavy bude mit jiny vychodisko nez dite „delniku“ co nectou a divaji se jen na nejaky vymyvacsky porady a dajinditr do nontesori s nadejinze z nej neci bude…
Podle me i to dite potrebuje vnitrni stimul a stimul od rodiny a nejakou vnitrni ctizadost.
Stejne jako bezna skola uci bezjyma.metodama i kduz treba matiku tak pochopi jen ty chytrejsi a ostatnu smolik a neuci se metoda kteoru by se ucili pomaleji ale vsichni..m tak montessori proste taky nevude pro kazsyho stejne jako zvlastni skola neni pro kazdyho…
Dala mi v hrabe bice tvaruzky a jine lahudky (vesnicka vsehochut) mammut glur nejaky lak kdyz sem lak na nehty pruhlednej nenasla a vysvetlila potrebu. Je to jak 4-5 laku na nehty tak to doufam do vanoc uschne:D
Denny
Segra byla z kytky nadsena, samo mi vypadla u ni v obyvaku lri vyndavani znkyblr ale odnesla to jen jedna krajni kyticka tak ji aspon segra muze zapalit a kybl vezu dom plnej rizku a dortu:D12.12.2025 v 22:20 #197639Maya
online radia, treba se nekomu bude hodit
https://radiovolna.net/en/13.12.2025 v 20:37 #197640cernej caj
tak mam cukrovicko od kamaradky a jeste sem dostala nasup stareho lozniho pradla a rucniku do tibetu, kde nedavno shaneli. nasi krabici uz muz odvazi asi 3 mesice :D:D
tatinka, pokud ho zvladnou prevest aspon na dostatecnou tekutou stravu, by na par dni na vanoce mohli pustit domu.
14.12.2025 v 17:42 #19764514.12.2025 v 18:37 #197647cernej caj
Petrs01
nemaj byt nahodou plny tri?sem dneska uklizela, poradne vytrela podlahy, nemela sem vubec chut psat posledni den ceskyho lesa. prizdichcac mi dneska 2x pochcal tyc, fakt me ten pes sere a to venku taky 2x cvrkal, to me hlava nebere a vecer jeste pudem 😀
14.12.2025 v 18:47 #197648Petrs01
plny tri?
dyť jsem se tu na to před dvěma týdny ptala! Hlasování většiny rozhodlo, že bychom se příští týden strašlivě opili a je tedy správně tato varianta, kdy každou neděli jedna „svíce uhoří“ ?
14.12.2025 v 18:52 #197649EvaC
plny tri?
dyť jsem se tu na to před dvěma týdny ptala! Hlasování většiny rozhodlo, že bychom se příští týden strašlivě opili a je tedy správně tato varianta, kdy každou neděli jedna „svíce uhoří“
Ano, potvrzuji, odsouhlasily jsme tuto variantu.. ?
- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 1 týdnem uživatelem EvaC.
14.12.2025 v 18:54 #19765114.12.2025 v 19:59 #197653MirkaD
dnešní cesta dom od táty z BK…tam trhy-vše zavřené i dětský kolotoč…
psi dnes měly městké vycházky-žádný kras,les,pole,nic
po městě v BK-kde nikde nikdo..
pak u tatky hají….
pak ve Vyškově zverimex a trhy-tam aspon dost lidí..
a v Podomí betlém-moc toho nenaběhaly,vycházky vodítkový,ale odpadly…- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 1 týdnem uživatelem MirkaD.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.