- Toto téma obsahuje celkem 2,294 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 3 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
10.12.2025 v 21:28 #197598
Kimi
Já měla telefén seniorskej, tlačítkovej, ale od mladejch jsem dostala ten chytrej, taky mám zhusta pocit, že je chytřejší než já.
Včera jsem byla na koncertě zdejší ZUŠ, úžasnej zážitek.
Dnes zato jsem se v obchodě předvedla jako stračena čtyřhvězdičková.? U kasy jsem dávala věci na pás a nějak se mi přes okraj překulil meruňkovej džem a prásknul na zem. Paní pokladní to vyběhla uklidit a ještě mi doběhla do regálu pro novej džem. Zaplatila jsem samozřejmě oba. Lidi, co stáli za mnou taky byli fajn, nikdo neremcal. Doma jsem pak zjistila, že jsem místo obyčejného žervé vzala dvě s pažitkou. To neochucený jsem si chtěla smíchat s rozmačkaným banánem, bezva ňamka. No a do třetice jsem z letáku supermarketu na druhém konci města, který jsem si včas nepřečetla, protože platí od zítřka, zjistila, že by mě nákup vyšel levnějc. Takže pro dnešek asi nějakéj márfyho zákon.?11.12.2025 v 7:41 #197599cernej caj
Kimi
Hlavne ze mas nakoupeno a ze ostatni zakaznici nebyli zadni vzteklouniPetrs01
Prej kdyz vnutime malyho spice tchyni, tak by se na elinkou dalo uvazovat:DAle teda psa za psa nedam (nehlede na to ze tchyne by ho nevhtela a taky pravni veci ohledne smlouvy).
Proste… nekdy je to tak jak to je. Elinka snad najde svoje doma, je krasna.
A vlci spic je nej ze vsech psu. Ale jeste nemuzu mit dalsi vlci spicku…
11.12.2025 v 9:17 #197600MirkaD
Kimi-občas něco v obchodě rozbije každej…i já…
onehdy u mě rozbily zákazníci pivo-holka+kluk,podala jsem jim ubrousky,zavřela kasu,šla si pro mycí stroj-mop by to nevysušil kraken to i vysuší,lidi,jsem poslala na další kasy aby v tom nešlapaly,umyla jsem to,borec to zaplatil a holka se mi omlouvalaaaaaaa,byla na zesypání-úplně jako psychp z toho-že bože to je trapas,hrozný,fakt zoufalá….
tak jsem se jí snažila vysvětlit,že o nic nejde,že mi taky něco někdy rozbijem,že neoperujem nikomu hlavu,nikdo neumřel,prostě nic se neděje…lidi ani většinou neremcají,nezří-to jsem u toho skoro nikdy nezažila,,,,-prostě to berou tak,že se může stát…
onehdy u mě zapoměla paní ve vozíčku pidimoni skleněnou průhlednou figurku-přehlídla-taky z toho byla psycho-že je prodavačka,že dělala 19let prodavačku,že nechtěla-tak jsem jí říkala,že o nic nejde,že pidi průhlednou věc člověk fakt může přehlídnout…
nebo z masny-prodavačka-provinile-jéé tento rum nechci,já chci ten levnějšíí,
tak já do sluchátka-prosím,mrkni se na ceny ruzmu,a bud tak hodná pod na stornoo a rovnou sebou vem levnější rum….
tak vedoucí došla,vystornovala rum-je rozdíl tradiční a standard…já namarkovala ten levnější a hotovo,,,,-pokladní z masny se omlouvala-no boože,vždyt je taky zákaznice..
a ted já-v úterý-fronty jak svina-já větší nákup-taška jedna-batoh s oblečením špinavým v šatně a vezmu si špekáčky bez kodu…-takže je tam musel jít kolega hledat…:-O-holt profík prodavačka nakupuje,noo:-D
a že jinde měly levnější??
Kimi-kdykoliv já jdu něco koupit,druhý den je o v akci,ve slevě….su prostě šikula…:-D
na koncerty ZUŠKY jsem taky chodila,když tam učil tchán-on tam učil celý život…
-ten špic se strašně líbí mě,hrozně moc…..
Dafi včera…odpo…- Odpověď byla upravena před 9 měsíci uživatelem MirkaD.
11.12.2025 v 9:55 #197604cernej caj
MirkaD
Desne potebujes spica!!!! 🙂Moc pekny, to te urcite potesilo, jak se krasne trefila co mas rada:)
Ja uz jedu k dr, rovnou vemu i ve zlevmemce zubni pasty zas na rok dopredu. Doufam, ze me rekne ze s rouskou na oslavu muzu… fakt sem tak 2 roky nebula nemocna a i ty 2 roky zpet mi nebylo nic hmatatelnyho jen zvysena unava a crp asi 160 misto 30 tak hned atb a to me vlastne nic nebylo, jen me rezali oci a blbe se s tim pracovalo:D
11.12.2025 v 11:28 #197605Kimi
No jo, Mirko, ty jsi zažila asi mnohem víc takových „nehod“ na kase.?
Tady je dneska hnusně, zjistila jsem to ráno, ještě než jsem vytáhla žaluzie, protože mě tak bolela záda, že jsem skoro nemohla vstát z postele.? Když je venku hezky, vstanu z postele docela rychle a nebelhám se v předklonu. Venčila jsem za bílé tmy, teď se to trochu zvedlo, ale klidně bych mohla v obýváku rozsvítit lustr.11.12.2025 v 11:38 #197606cernej caj
Antigen na covid a chripku je OK, bezne nachlazeni.
Na oslavu muzu zitra s respiratorem a za tatinkem jak mi bude lip, rikala ze respirator tam mam nosit hlavme pro svoji ochranu pak:D
Tak su rada, ze je to jen nachlazeni bezny, pac myslim ze uz ta oslava bez tatinka bude… takova smutna a kdybych neprisla ani ja, deti se hrozne tesi, tak uz by asi stala za prd uplne.
Kimi
Ja teda svitim skoro celorocne doma, pac pres ty blackout zavesy ani nevim jetsli venku je svetlo nebo ne:D11.12.2025 v 11:50 #197607Petrs01
blackout zavesy
Ty se dají roztáhnout 😉
Jako jednoznačně to v létě pomohlo, v ložnici mám půlku zataženou furt kvůli světelnému smogu a úplňkům, ale jinak nevidím důvod dělat si z bytu noru. To bych rovnou mohla bydlet ve sklepě.11.12.2025 v 11:54 #197608Kimi
Čají, závěsy blackout by se mi do ložnice hodily. Na spaní je prý úplná tma nejlepší. Ty žaluzie to moc neřeší. Okno je rohové – východ a jih. Látku na zatemňovací závěsy už mám koupenou delší dobu, ale pořád jaksi nejsem schopná vyřešit instalaci. ?
11.12.2025 v 11:54 #197609Petrs01
vyřešit instalaci
Seš daleko 🙁
Syn by neuměl?11.12.2025 v 12:12 #197610MirkaD
Čajíku-máš neschpenku?
my se dnes válíme….
teda jsně vycházka byla -dokonce bez mlhy!!!a bez slunka..
ale moro vlhko,bláto,šla jsem ze všema 3-ke křížku,kousek dozadu mezi polama a zpět-pustil jsem Maxe a proběhla jsem se,protože jsem zjistila,že je nahluchlej…a u Dafi si myslím,že blbě vidí…
no,na konci vycházky jsem Dafiněkolikrát hodila hračku,Žerykovi taky a šly jsme dom-vana,sušit,česat,léky,fénovat,nakrmit a už se válí ve svetru na klíně…
a paní mi v reakci na fotky a popis dnešních a včerejších vycházek-včera ty 2-v mlze…jedna cvičí trošku a jedna naproti kamočce k domu a zpět v mega mlze-a dala jsem na ty knírače fotku Dafi jak spí na sedačce-a ona mí píše,že jsem akční…???tý jo,si asi dělala prču nebo nevím….
to včera nebyly žádný velký vycházky a i jsem psala,že se Dafči nechtělo-protože hnusně a stejná trasa…
v noci šílený sny ..vzhůůru od půl pté,ale chvilku jsem pak usla..
spím furt tak 4-5 hodin..
dnes se musím donutit cvičit…chjo…11.12.2025 v 13:18 #197611PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dneska jenom probíhačka, makám jak zběsilec, spát jsem šla v skoro jednu hodinu a za čtyři a půl hoďky vstávala. To bylo nadšeníčko!!! Máme dodlaždičkovanou, dospárovanou předsíň, je to moc hezká předsíň. Oproti tomu veranda – tak ta vypadá jak děsná šmudla 😀 . Ale co, že jo. I na ni dojde.
Tak jak dopadla černej čaj? Dostala neschopení a na druhou stranu povolení s respirátorem? Šéf se mi tu taky s respirátorem dneska proháněl. větrám jako blásen.
A už to čtu, už to čtu, může na oslavu, to je moc dobře, že si můžete užít společnej čas, teď o to víc. Jsem zvědavá, jak se bude líbit kytice.Kimi – jo, koupili jsme taky letos a nechali upravit zatemňovací závěsy, páč okno je na jih. Je to tma tmoucí 🙂 a taky to u nás trvalo, než došlo na jejich instalaci.
To by bylo smutný, kdyby lidi remcali páč to se prostě může stát každýmu a paní pokladní je poklad, že vzala rovnou novej džemík, to potěší, viď. žervé s pažitkou mám ráda, moc. někdy si dělávám – teď už dlouho teda ne – domácí lučinu právě s pažitkou. S banánem to asi moc štymovat nebude, ale na chlebu a k tomu kefír…. mňam. Já mám furt, že si pletu zboží, kdy je v akci, to je moje specialitka, já jsem vyloženě skřítek hospodáříček
Mirka D.
no dneska bych se taky válela teda, uvidím, jak večer odpadnu. tenhle tejden to spaní moc netíhám 😀 tak si ho užij i za mne.Co Fifajz vlastně?
Jdu makat
11.12.2025 v 13:55 #197612cernej caj
Petrs01
Ja bych klidne bydlela.ve sklepe. Denni svetlo, scetlo odrazejici se od oblohy nebo mraku nebo mlhy fyzicky boli bodanim do mozku. Nesnesu do oci svetlo z oblohy, takze zatahnout a roznout tlumeny svetlo:DKimi
Povesit muzes i neobsity aspon, pokud mas zabky i kdyz to neni ono ale na spani sou taky super a pomahaj i izolovat okno.MirkaD
PetraK
Vzit si newchopenku zrusi mi na vanoce dovolenou, bych si moc nepomohla takzw do prace hybaj:DPetraK
Je dkbre ze ma respirator, nekoho tocovid nacil…11.12.2025 v 14:07 #197613Petrs01
Denni svetlo
No tak viděla jsem tě normálně ve dne venku a nesnažila ses zalézt do jeskyně.
Samozřejmě pokud ti praží slunce rovnou do monitoru, tak je to na zatažení, ale do sklepa kvůli tomu nejdu.
PS: furt sháním dostatečně velkou krabici a jest to docela problém, ale do vánoc to prostě musí přijít, kdybych ti to měla donést na zádech 😉11.12.2025 v 19:43 #197618cernej caj
Petrs01
bez ksiltovky ani ranu a navic se mi to po 35 zacalo dost zhorsovat 😀 jenze doma nechci sedet s ksiltovkou a navic pri praci mi vadi i to bocni svetlo odrazeny z okna. ja kdyz zapomenu ksiltovku tak su fakt schopna hystericky prolezt vsechny obchody cestou, protoze jinak je to pro me peklo 😀ale v zime nekdy snesu i jen cepici, kdyz je posmourno, mlzno, slunko neni nikde a jespis takovy sedy temno 😀
nestacilo by to obalit streckou? nebo vic rozstrihanejma krabicema? 😀 jestli ti to doma zavazelo nekolik let, tak par tydnu uz nehraje roli, leda by ses desne tesila az to vysmahne 😀
uz jste ochutnali?
11.12.2025 v 21:24 #197619Petrs01
uz jste ochutnali?
Nee, nějak poslední dobou chodíme domů jen spát.
Jo, už mám 2 velké krabice a něco z toho složíme.
11.12.2025 v 21:35 #197620Kimi
Já jsem se vzdala záclon, nemám tudíž garnýže. Zvolila jsem žaluzie jako nejpraktičtější. Instaloval je bývalý soused a na jednom okně v obýváku a na jednom v ložnici se po deseti letech objevil problém, odešlo jedno lanko, žaluzie jde otevřít, ale ne vytáhnout. V té ložnici je problém právě ten roh, garnýže nad oknem by to nevyřešily. Za mého mládí pamatuju takové držáčky s nastavitelnou šířkou, montovaly se přímo na rám, měli jsme na nich záclony v kuchyni, tam byly visací nepraktické, ale myslím, že dnes už neexistují. Teď v zimě mi to tak nevadí, budím se tak jako tak do tmy. Kontakt na bývalého souseda ještě mám, tak nějak po zimě se s ním zkusím poradit.
Odpoledne jsem byla u kadeřnice, tak jsem počítala, že by mohlo pršet, jako často po takové návštěvě. Potřebovala jsem na naši veterinu v sousedním městě pro Bravecto. Nepršelo, ale cestou tam byla mokrá bílá tma, na zpáteční cestu naštěstí zmizela.12.12.2025 v 7:38 #197621cernej caj
Petrs01
ja prave myslela na ty vase vylety, kdy si radi date teplou dobrotu 🙂Kimi
zaluzie asi muzou byt fajn, pokud ti nevadi to svetlo co prosvetluje krajema 😀 treba by se to prave jeste vyrabelo, kdyby clovek pohledal nebo nasel nekoho kdo mu to udela, kdyz by vedel jak to ma zhruba byt…tak aspon sis nemusela hned uces od kadernice branit 🙂
12.12.2025 v 7:46 #197622PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Ještě, že už je páteček. Včera večer jsem po hodně dlouhý době mlela fakt z posledního. Bylo pro mě už za hranou i to, jít vyvenčit ohaře a rozdat jim prášky, pak je taky po venčení utřít, pozhasínat a jít spát, kdybych mohla usnout na místě, byla bych ščastná. No ale podařilo se mi dostat do peří a spala jsem jak zabitá. A teď – už pomalu………začíná……..VÍKEND! MOCINKY SE TĚŠÍM, v pondělí sem kde? Sválně! A budu se doufám, vánočně flákat. Což znamená, že rádně uklidím a snad si konečně sednu k počítadlu, abych dovyrobila co? OHAŘÍ PŘÁNÍ.
12.12.2025 v 8:12 #197624cernej caj
Maya
Muz mi slibuje od jara ze mi nalakuje ty diamantovy tacky, tam sem vzala lak na nehty co tu mam kvuli lakovani preklizkove ferinky na krk, vylila jednu lahvicku na dva podtacky a ted teda rikas, ze to bude schnout tak tyden?zkusim dneska koupit jeste tak 5 laku na nehty a uvidim, jestli do to vanoc zatvrdne 😀
12.12.2025 v 8:19 #197625PetraK
Proč jsme nedali – resp. nedaly tu špicí krásku Maye??? Maya potřebuje vlčího špice přece!! Máááááyoooooooooooooooo – potřebuješ vlčí špicku!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.