- Toto téma obsahuje celkem 2,269 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 26 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
10.12.2025 v 8:20 #197577
PetraK
černej čaj
tak ať máš neschopenku a jsi brzo fit.10.12.2025 v 8:59 #197578cernej caj
PetraK
Dastik dekuje:)Uz se uci zrat rybicky a vylizovat kimky od jogurtu ale s masickem mu to slo dobre ro povhopil hned:D
Ahaa to byla nejaka tajnokace tak super ze se povedla, sikovma jsi:)
Co mas za novej telefon?
Ja si preju aby ten muj, co ma prave 7let a kousek jeste 7 vydrzwl:D pac na trhu neexistuje velikostni nahrada aby vesel do kapsy a nebyl to debilni iphone (omlouvam se majitelum iphonu ale ani pres mou mrtvolu).
Takze az doslouzi asi zadnej mit nebudu:D
10.12.2025 v 10:48 #197579Petrs01
ehmmm… Mawe?
Elinka10.12.2025 v 10:59 #197580Zlata
PetraK
Jsem blbec,nedomýšlím?,omluva jak Brno,a moc dík?Dneska mě vezli na ORL vyčistit uši před sluchadly, nečistily,páč je mám čistý.Možná mi mohli vyčistit aspoň mozek,abych přemýšlela?.
Talince všechno nejlepší,ať jí myšoďourkozkoumání baví ještě hodně dlouho.
Pak vás dočtu.Asi.Jestli toho zas moc nenaškrábete??
10.12.2025 v 11:01 #197581Zlata
- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 1 týdnem uživatelem Zlata.
10.12.2025 v 12:04 #197583PetraK
Zlatka
mohli vyčistit aspoň mozek,abych přemýšlela
hele v pohodě, mě ho čistit ani nemohou. Nemožeš čistit něco co nemám, že jo 😀No člověk už je možná i moc paranoidní, ale ten netovej prostor není úplně bezpečnej.
10.12.2025 v 12:05 #197584Maya
Cernejcaj
Vsechno nejlepsi Dastikovi
PwtraK
Lokimu bude 10 v dubnu na svateho Jiri, takze rozdil s Talinkou jen par mesicu10.12.2025 v 12:28 #197585cernej caj
Petrs01
su si jista, ze Dastik ke svym narozeninam nechce vlci fenecku :D:Dale jinak… aaaach ja bych si vzala vlci fenecku… ale 3 psi fakt ne.
musime ji vnutit Maye 😀
10.12.2025 v 12:39 #197586MirkaD
tak konečně uklizeno,vypráno,vaří se,
prádlo sklizeno a už jen prach,
vycházka též za náma- rybníčku,trošku pocvičit a dom,venku mlha,sychravo…
takhle,znáte to s tou konvicí a kefem??
mám volno,co budu dnes dělat?-masáž,tohle,tamto,pohoda-du si udělat kafe-hmm-tak umyju konvicu,no linku taky,no ještě tohle,ještě toto,ještě tamto-a buch je večer…..
na fejsu to jede takový ftipný video-že ta baba nakonec umyje celej barák…
no a já bych normálně měla za chvilku všecko v rychtiku,jenže…
začala jsem skládat ponožky-a že rovnou udělám pořádek v zimních a starý a škaredý vyhodím…,jéé to jsou rukavice na spaní,když se krmuju,no dám je vyprat,no vyperu všechny-bože,proč mám tolik silonek??
no udělám pořádek ještě v tenkejch ponožkách..
tak s ponožek tlustejch udělám psům poštář do pelíšku..
tak dobrý…
umyju wc,no tak i z venku,a tak vezmu trochu i kachličky,vezmu na to ty starý zbylý fusekle,nastříkám dezinfekci,umyju kachličky,
no,umyju umyvadlo,baterie,poličku,zrcadlo,vanu jsem dělala v pondělí pořádně-a tak můžu si i vyčistit zuby,že..
jéé ten kartáček je hnusnej-beru novej,ježíš v tom košíčku v koupelně je borčus…rozbitá krabička s uchoštourama-tak vyhodím,dám do skleničky,no tady je gumek,a přívěsků a náramků,navěsím na sebe,jéé,no tak umyju aspon vrchní košíček,že přeskládám,vyházím…,
no,tak uklidit andulkám-klec,bednu kolem klece,okno,dát nový plakáty pod to,vysát…
jdu ze psama,
pak pekartáčovat pséky a jdu vařit-bože v ledničce 3 miliony pleců a kastrolků se zelím,masem,polívkou-vše přestěhovat-a měla bych umýt ledničku-no,nic,je tam moc věcí,až jindy,
vařím papů-zapečený těstoviny
kočence dám syrový vajíčko,konečně vytřeno…
a odpo může přijít návštěva….,
vysála jsem i klávesnici a vršek pantoflí na nohách..
vypadá to,že čekám kontrolu z hygieny…:-)))….10.12.2025 v 12:44 #197587Asteris
Všem marodům brzké uzdravení. Ještě k té zviřetnické vycházce – byly jsnme zdá se že už tradičně na Dívčích Hradech, koně jsme viděly jen zdálky ale syslí ďurky jsou i mimo plot. Chtěla jsem vyrazit jinam, ale ostatní mě přehlasovaly pro známou trasu. Ale domluvily jsme se na jarní vycházce za jarní květenou, tak jsem zvědavá.
Talince i Dastíkovi posílám podrbání a přeju pevné zdraví.10.12.2025 v 13:22 #197588PetraK
černej čaj
tři psi už je nic 🙂Mirka D.
vysála jsem i klávesnici a vršek pantoflí na nohách..tomu se řiká nemoc 😀
Kočenka je krásná, pevně doufám, že se zadaří se s ní skámošit a zabydlet ji. Případně pro klid duše jí udělat polystyrenovou budku, jako má Mousísek, vystlat vetbedkou, aby měla zázemí a teplo.Asteris – vyřídím a když si najaře vzpomeneš – pozdravuj účastníky srážení.
10.12.2025 v 14:05 #197589cernej caj
MirkaD
To si mega sikovna, ja uz 14 dni chci aspon vysat ale dneska to vidim na deku a film.PetraK
Takze Elinka pude k esusceeee!!!! 😀Jako nemit dastika, tak nevaham ani vterinu… ale ac je dastik malej a skladnej a neprozere toho tolik, tak tri fakt ne.
Asteris
Je super ze to tak u vas ma tradici, hdone zviretnic je asi z okoli prahy?10.12.2025 v 14:49 #197590PetraK
černej čaj
kdyby nebyla vlasatá – páč já se nedokážu přimět k pravidelnýmu česání. Zas hubou už třetí den střihám drápy, furt je něco jinýho – včera ten debilitní telefén – ses ptala co to je, že jo? Samsung Galaxy A16. Měla jsem A13, nechtěla jsem sedumset úrovní víc, než jsem měla, chci něco obyčejnýho……. no tak mám něco neobyčejnýho, vůbec nechápu, proč stávkoval, prej nestačí mu kapacita nebo co, nebo nevim, nevim, byla jsem fakt steknutá, nešlo s tím nic dělat, zašedlá obražofka a nereagovalo to, nepomohl restart, vypnout to nešlo, pak jsem to měla podržet dlooouho, dlouoooouuouho, a až to pomohlo, že to chcíplo, tak se to znovu nastartovalo, zapojilo do nabíječky a dalo aktualizovat. Já bych nevěděla co s tím, v takovej moment chytám absolutního nerva a jsem neovaldatelná 😀to je hrozný, co já budu jednou dělat, dyk těm věcem nerozumim už teď? 😮
10.12.2025 v 15:15 #197591cernej caj
PetraK
spic ma vyhodu, ze ho cesat nemusis, mu to casem odpada samo 😀tak hlavne, ze si to vyresila. Jo tam sou nejaky chmaty na dlouhy drzeni dvou nebo trech tlacitek, na kazdym tlf jinak a vynuti to nejakej tvrdej restart. Me se takhle jednou sekl telefon na vylete, ze zustal zaseklej, obrazovka napul stara, napul nova… 😀 tak sem mackala vseeeechno co slo a nakonec se zadarilo asi za hodinu :D:D no jako chapu zes uz byla vzetkla 😀
co mas z toho ja jim rozumim a o to vic je nechci, to si nepomuzes 😀
10.12.2025 v 15:50 #197592Maya
PetraK
Spice kdyz procisnes 2x za rok, tak to klidne uplne staci 🙂
Ja mam samsung A35 nebo tak nejak a to s tema tkacitkama je novinka novyho androidu, ne telefonu
Ja doted mela restart a vypnuti pridrzenim vypinaciho tlacitka, proste klasika
Nedavno se mi aktualizoval android, chtela jsem restartovat tlf a prt, pod tim tlacitkem vyskakuje AI
Zabralo mi to nejakej cas, ale restart a vypnuti je ted dvema tlacitkama najednou, snizeni hlasitosti a to vypinani
Mama to ma u honoru taky, takze predpokladam ze to bude na vsech tlf s androidem10.12.2025 v 16:05 #197593cernej caj
Maya
jo hlasitost a vypinaci, to dycky byl tvrdej hw restart kdyz se ti uplne zabil system a nic nereagovalo..
je naprd, pokud mekkej a tvrdej restart namapovali na stejny tlacitka, tak si to asi uzivatel zvykne a nauci, problem je v tom, ze na to asi vetsinou nikdy sam neprijde… protoze je to dost neintuitivni sw restart delat takhle slozite
ze jo, elinku nemusi vubec cesat.
10.12.2025 v 19:15 #197594Fifi
Talince i Dastikovi vsechno nejlepsi vinsuju, nejak nam to psi zrzavci osazenstvo starne. Dumam, ze nejmladsi tu asi je Pepin prastenej dvouletej? Drapek uz ma o dost lepsi, stipnul si jen pulku drapaku, uz to ma bez krve a nepajda.
Cernej caj
Jak si dopadla u doktorky?10.12.2025 v 19:29 #197595EvaC
Všem oslavencům vše nejlepší, pevné zdraví a pohodu…?????
A těm, které trápí nějaké neduhy přeju, ať jejich strážní andělé nad nimi dobře drží ochrannou ruku ? ✨10.12.2025 v 19:33 #197596cernej caj
Fifi
az zitra, musim mit schvalene predem takovyhle veci, takze aspon to mam nadpracovany 🙂je dobre, ze se mu drapecek lepsi 🙂
Odetta
Kolik je vlastne gremlinovi? gremlinek bude jeste mladik, ne?no je dobre, ze se to tu trosku obcas omladi 🙂
EvaC
❤10.12.2025 v 20:50 #197597MirkaD
tak odšla kamarádka knihovnice,
psi za sebou drhou vycházku-chodím jí vždy naproti,
Martin udělal chlebíčky a šel k máti lušit křížovky,
já si udělala xichr a nalakovala nechty-abych už nedělala NIC!!!!!!!
A DOSTALA JSEM-KNÍŽKY-HYDE PARK CIVILIZACE 2-to mě překvapilo-Daniel Stach,kterýho miluju!!!protože je hezkej,ftipnej,chytrej,empatickej..
tak rozhovory s ním a osobnostmi-třeba s tou bioložkou přes šimpanze…
pak-Který kůn se ke mě hodí,
čaje,svíčku,sprcháč a pěnu do koupele a bombošku…
piju si tu 3 sklinku vína….bože..dla jsem se na červenééé
poslouchaly jsme koledy,robíraly pohádky a tak,
daly jsme kafe,čaj,víno,chlebíčky,já do sebe cpu oříšky,
no snad se uvidíme dřív,když ted na 2 roky zavřely knihovnu…PetiK-kočenka má všude pelíšky a hodně-do boudy jít nehce,
krmíme ji,je u nás koro furt,ale domů ji vzít nemůžem-hlavně já ne-kvůli andulkám-jsou nonstop puštěný,
ani Norinka naše k nám nesměla…,
může i na půdu do sena… -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.