- Toto téma obsahuje celkem 2,294 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 týdny a 5 dny.
-
AutorPříspěvky
-
31.3.2026 v 7:11 #201806
MirkaD
tady prší a pejsci spinkají….a já shlídla 3 pořady o Svěrákovi,a musím umýt ledničku-nesnáším pořádný umývání ledničky,musím vařit,což se mi taky nechce a musím vymazat hromady fotek z karty a strašně mě bolí prsty taže minulou noc jsem spala 20 minut-namazat ruce,vzít prášek,zatrjpovat a do práce,dnes spánek 4 a půlhodiny boží….
jéééé
jak jáá líná jsem jsem jsem,mě se nííc nechceeeeeeee31.3.2026 v 7:27 #201807PetraK
Jo agi na vyběhání psa a zaměstnání hlavy je fajn, my už taky zahájili sezónu a vytáhla jsem skočku, kruh a obíhá se bramborová věž. RUmíček to zbožňuje, leckdy si jde i hopikat sám a přivolá si mě 😀 😀 . Tali se vylepšila krásně už dává v deseti letech 😀 tři překážky bez toho, abych jí stála za zadkem. Jen to občas prostě porazí 😀
Líná jsem taky, ale to mi asi v práci neprojde 😀31.3.2026 v 8:06 #201808PetraK
Přišel mi email
Předmět – přineste bobek a ušetřete za vstupné 😀 😀
dál jsem to radši nezkoumala 😀31.3.2026 v 8:48 #201809Maya
PetraK
V lidlu mivaji obcas tunel za par stovek
Mam ho tam odtud
Velikostne je tak na vejsku Lokina, ohari by se tam museli asi trochu prikrcit, ale to na agi se tam vetsi psi taky krcej, to asi problem neni31.3.2026 v 9:02 #201810cernej caj
MirkaD
Tak doma bejt lina muzes a odpocinout si trochu je potreba:)Ja se rozhodla ze chci rohovou skrin, sice z cca 280cm skrini prijdu o 70cm (jedna skrin ze 4) ale asi to jinak nepude.
Predtim tak nevadilo, ze se do skrine leze po posyeli protoze se chodilo jen do prostredni kde toho je malo ale s otocenou posteli se po posteli leze do vsech… a jako zpatky by se orocit sice zase mohla, jenze
1) dustin spi na skrini a padal by dolu
2) co mam HO mam vetsi stul a ten vetsi stul prave znamena ze se kolem te postele uz neda projit z druhe strany aby se dalo dostat do te poslesni skrine stejne:DTakze potrebuju bud dat pryc 1 skrin a postel zasoupnout ke zdi, nebo opet zmensit stul:D
Coz kon3cne poprve v zivite mam stul co mi neni kratkej a neprudi me takze stul nedam:D
31.3.2026 v 9:16 #201811PetraK
Maya
no já si právě říkala, že ten lidlovskej, aby nebyl malej??? Tak myslíš, že by to šlo? Pro RUmíčka nejspíš jo, ale Tali je stodola, to neni pes 😀Prosím Tě, jaks dávala tu napaječku kybylikovou a psalas, že si s ní spokojená, špiní se to moc nějak? že to je lepší asi než obyč kyblík?
černej čaj
jo pracovní stůl musí být pohodovej.- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 2 týdny uživatelem PetraK.
31.3.2026 v 9:24 #201813Petrs01
aby nebyl malej?
Průměr dle pravidel 60cm.
Ten lidlovej jsem nedohledala, vyskočil na mne kaufland 48cm – ten určitě pro ohaře nebrat. 60cm by dát měli, dávali nám to všichni „koně“, včetně cane corso, briardů atd.
Pozor, určitě je nutné tunel bezpečně ukotvit! (ideálně kanystry s pískem a gumicuk)31.3.2026 v 9:48 #201845PetraK
heh tak to ten můj, podomácku vyrobenej, na chalupě nemá ani těch 48 😀 😀 si sválně někdy přeměřím. Tak my ale taky neběháme na rychlost, takže plížení nevadí. Je pravda ale to, že to není klasický tunel, látkový, ale z karisítě, ohnutý do tunelu a přikrytý shora látkou, takže pes ho nerozhýbe. je to spíš taková protahovačka 😀
31.3.2026 v 9:51 #201846Petrs01
na chalupě
Takový to co je za klecí na dřevo? To je určitě vyšší. A nechceš si ho převézt?
31.3.2026 v 10:11 #201860PetraK
Myslíš, že je to vyšší??? Nemám odhad, no. Jo asi si ho nakonec převezu, protože tak velkej látkovej asi za pár babek neseženu a vrážet do toho, když je to domácí žvýkání, majlant nehodlám. to je, že ta látka se snáz uklidí, tohle je nenskladný.
31.3.2026 v 10:27 #201863MirkaD
ještě k tunelu-já pochopitelně vím,že agi je výborný na proběhnutí psa a zabavení hlavy..
ale mě nadchlo,že jsem si vymyslela další překážku,kde Dafi běhá a baví jí to,a já ALE TY JOOOO BĚHAT NEMUSÍM!!!!!!
BOŽÍÍÍÍÍÍ!!!!!TAK MĚ TO NADCHLO,JAK KDYŽ JSEM OBJEVILA PŘED LÉTY OBÍHÁNÍ STROMŮ A TAK:-Dvelký stůl je dobrý,Martin k novýmu počítači vyrobil dřevěný stojánek na obrazovku a počítač,takže mám na stole stojánek dřevěnej a na tom počítačř a obrazovku,a před tím mám klávesnici a myš a místo na hrnek,talíř,knížku…:-))
31.3.2026 v 10:28 #201864MirkaD
takže prší málo,ale fučí,takže kosa….
31.3.2026 v 10:56 #201865Maya
PetraK
Jestli chces muzu odpolko ten lidl tunel premerit kolik ma prumer
Jsou k nemu upevnovaci kovovy koliky ktery se strkaj do ocek, jako je to trochu vachrlaty, ze se tunel trochu hejbe, ale na miste drzi a Lokinovi to teda nijak nevadilo
To pitko je vicemene jak kybl, ma to teda poklici, takze neprazi primo na vodu, ale v lete za tepla to slizne a zelena jako kazda stojata voda a musi se to kazdych par dni vycistit
Mam na plote poveseny takovy ty kartace s drzadlem a vycistit to tim je zalezitost na 5 minut, takze zadnej stres
Psi misku a kybl musim cistit stejne taky, tak to obvykle sfouknu na jednou
V zime jr to ok31.3.2026 v 11:03 #201866PetraK
Maya
dík za oboje,jestli to přeměříš. a bylo by to dobrý, tak Tě toho, kdybys to nechtěla, klidně zbavím
hm, tak to asi objednám, myslím, že je fajn, že ta voda je krytá, tím, že to bude na nožičkách se eliminuje i ten bordel trochu, plus si myslím, že to bude stát na dlaždicích u kurníku, takže v chládku. dík za info z praxe. Kýbl je fajn, ale tohle přikrytí se mi zatím jeví dobře. Uvidíme.
31.3.2026 v 11:17 #201867cernej caj
Petrs01
Si mela i takovy velky psy?MirkaD
To je nartin sikovnej31.3.2026 v 11:26 #201868Petrs01
Si mela
Vedla jsem agility cvičák, než jsem se odstěhovala. Začínala u mne pozdější mistryně republiky a jánevímčehovšeho 😉
31.3.2026 v 11:31 #201869cernej caj
vidis si dneska mohlabyt slavna agi trenerka, kdyby ses neodstehovala 😀
31.3.2026 v 12:24 #201870cernej caj
31.3.2026 v 15:31 #201872Maya
PetraK
Tak ten tunel ma pul metru v prumeru1.4.2026 v 9:43 #201901cernej caj
Zjevna nevyhoda protisunecnich folii na skle bude ze v zime neprojde ani to trocha slunka co se muze objevit:D
Jenze… je lepsi prunik svetla 50% a odraz tepla 50% nebo prujik svetla 20% a odraz 80% kdyz ziju na rozpalene jizni morave a pod oknama na jih mam.rozsmazenou silnici? 😀
Tak sem i nasla firmu v brne kde maji presne ty co jsem si vyhlidla.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.