- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
17.12.2023 v 6:00 #162551
cernej caj
Kachna
Ma kachni ploutve a nevleze se s malicky do bot jako mamut, nebo maj spatnej tvar?To je teda nestastna udalost, su zvedava zda to byl nejkaky magor nebo to bylo cileny kvuli nejakemu sporu, penezum, atd. Spis pro mistni, magor je horsi.
17.12.2023 v 6:23 #162552kachna
nebo maj spatnej tvar?
maj ošklivej tvar a nedaj se natírat
17.12.2023 v 7:14 #162553cernej caj
kachna
tak premyslim, cim se nohy natiraj… kremem? tomu snad spatnej tvar nezabrani 😀 napred sem si predstavila jak je natira barvou na zdi a valeckem, ale to asi nemysli 😀nojo, tak uriznou a nemusi se natirat vubec 😀
17.12.2023 v 10:43 #162554EvaC
Cernej caj
Myslím ze lakem na nehty 😉- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem EvaC.
17.12.2023 v 10:56 #162556Thielli
Před chvílí jsem nakoukla na Chov, kde mám asi nejraději vlákno Jak se vám venčí… a pak – a to jsem neměla dělat, jsem rozklikla „politika“… zahlédla slovo „čubka“, tak jsem přirazila dveře a utekla jsem sem, do pokojíčku.
A vzpomněla si na sbírky Ivana Blatného a posílám vám jednu z jeho básní, kdo neznáte. Protože on v několika řádcích dokázal napsat VŠECHNO.(ale nebojte se, nebudu zde fotit celou knihovnu, přečetla jsem si, že tohle je vlákno kecací a nikoli skenovací 🙂)
17.12.2023 v 10:56 #162558Zlata
Jj,dámy,tak se ta nádcha šíří,mám tak děsnej kašel,že mě bolí žaludek,zimnici.A to jsem si zavírala dveře,abych tu neměla přetopeno,větrala jsem,a teď před vánoci je to fakt fajn .
Thieli
Neznám,je to pěkný.- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Zlata.
17.12.2023 v 12:16 #162560cernej caj
Zlata
tak hodne cecka, jako mega mooooc a cajiky a opatruj se!Thielli
rada bych rekla, ze je to krasny, ale ja to nechapu 🙁 asi proto vetsinou nectu basne. ALe muzeme ti zalozit specialni skenovaci vlakno a muzes skenovat o 106 😉A abyste nebyli ochuzeni, tak dneska je krasne, tak sem se hecla a vzala sem napred kousek Ferinku, ale charlie delal takovej virval, ze chce ven (to je zmena za ty 2 roky, dokonce sem si uvedomila, ze si fakt necha bez potizi nasadit v klidu obojek 🙂 tak sem pak vzala i jeho, tak sem ztravila venku paradni hodinu celkem, hezky sem se prosla a luxusne sem videla strakapouda, ze sel skoro vyfotit i telefonem 😀
17.12.2023 v 12:20 #162561cernej caj
EvaC
vidis, to me nenapadlo, ze se lakem natira 😀 a jeste navic nohy, asi neznam nikoho, kdo by to delal, tak me to vubec nenapadlo 😀17.12.2023 v 12:27 #162562MirkaD
Thielli-ale já mám básničky ráda,od 14 sbírám citáty,a občas sem nějaký napíšu,
píšu holkám citáty k narozkám,jinak mám pár knížeček citátů,+sbírků nejen oficiálních citátů,ale i úryvků z knížek,myšlenek+básničky co se mi líbily si opisuju….
a kecací vlákno..
já si s Kimi poslílala meilem fotky našich knihoven,i tady si občas píšem,kdo co četl zajmavýho,a nějaký knížky jsou i v odkazech,a já su mega čtenář,chodím do 2 knihoven,dostávám knížky,někdy si i kupuju,moje kamarádka dělá v knize v Bučovicích,kde jsem už strávila hromady hodin+jsem tam dělala pár dní na dohodu i s mým Gerem tenkrát,před devíti lety asi?
jo a další moje kamarádka je v knihovnice v dědině-takže jsem strávila x hodin v knihovně,ale ta je u nás v dědině otevřená 2 hodiny týdně večer,
takže když mám odpo,tak smůla…,ale zase si tam sebou beru psy,takže spojím vycházku,psy,pkec v jednom-on tam skoro nikdo nechodí…:-(
a knížku/časopis si sebou beru do práce,do BK,k tatkovi si chodím v BK do knihovny kupovat knížky za 5kč,hlavně pohádky…:-))17.12.2023 v 12:34 #162563Petrs01
Tak my nechaly chorobu u kamen a daly si s Pikslí 12 kiláčků. S krátkými civilizačními výjimkami celé navolno. Akorát jí teda zapomněli říct, že jakožto starej pef by mohla být i trochu unavená. No nic, budem zvyšovat dávkování 🙂
17.12.2023 v 12:36 #162564MirkaD
Čjajíku-já si po operaci prvně nalakovalanehty na nohách:-)
a občas si lakuju na rukách,hlavně v BK,líbí se mi i gelový,ale já bych si je hned ulámala
jinak sluníčko dnes boží:-)
fajn,že jsi vyvezla pejsky,-počasí dnes pro psí staříky dobrý-ne vlhko,mrazivo,sychravo-to vlhko vadí psům nejvíc…
jinak si dostala parádně dárků-a ta knížka Náčelník-jsem si říkala,že se ti bude líbit,jsem se na ni dívala u Aničky….
bych si jí někdy půjčila…
Zlatko,tak přeji rychlé vykurýrování,máti Martina zaraženou rýmu,
mě taky štve-jsem jí včera říkala,jestli chce silnější kapky,sinupret silnej a tak,že jdem do léjarny…nééé nic nechcééé,vzala si ode mě kapky,co jsem si koupila jak mě několik dní mega boolelo to ucho,vzala si sinutin,co je slabej,
a večer se divila,že to nezabralo!-tvl-tak za jedn den nezabere nic,že….. a koupit nic silnějšího nnechtěla..
Zlatko,tak přeji,at je do Vánoc líp!!!17.12.2023 v 12:36 #162565cernej caj
MirkaD
otestovala sem to tvoje tricko dneska venku a je fakt dobry, a kdyz sem citila, ze uz vedro a zacinam byt trochu zpocena v podpazi, tak to ani nestudilo a jak sem dosla dom a vyslikla psy a tak, uz to bylo suchy. ted tu v nem sedim doma 😀 a neplanuju se ani svlikat z nej 😀17.12.2023 v 12:42 #162566cernej caj
MirkaD
je dospela… co na to rict.
Jinak si krasne vystihla to psi pocasi pro psi stariky 🙂Petrs01
jen ty mas neco extra, dycky ti tvoji starici toho daji casto vic nez jiny lidi mlady 😀17.12.2023 v 12:59 #162567MirkaD
Čajíku-tak to je špica s tričkem!!!!
mě vyhovovalo,ale škrtilo pod pažema,jak mám ty svaly z práce
jo-počasí pro staříky,nebo choulostivce Dafču:-)
hlavně ne vlhko,mokro,sychravo-hlabně mít nohy v suchu-jak je má mokrý,je jí kosa,i když má fest hustou srst-ted ju má jak krunýř…
i když má díky Thielli dvoje ponožky koupený:-)17.12.2023 v 13:06 #162568MirkaD
Čajíku-no,ono to moje triko má být nějaký extra teplejší lepší než obyč-tam bylo,že do fest zimy…ale zase-brávala jsem si je ny vycházky,ale nikdy ne do práce,to na mě působilo,že při sezení by moc nehřálo,působí to na mě,že hřeje víc při pohybu-tak úplně z toho trička jde takový sálající teplo,jiný,než z jiných trik,ale v klidu bez pohybu zase moc nehřeje….tak mě to vždycky přišlo…
17.12.2023 v 13:39 #162569cernej caj
MirkaD
nojo, ale me se nechtelo prevlikat, kdyz uz sem ho mela vyhraty. Mas pravdu, ze jak v nem ted sedim, tak uz trochu citim, ze ho musim prevlict fakt za mikinu, ale na ven bude paradni 🙂 venku mi chvilku bylo tak lehce chladno, nez sem se rozesla a pak uz fakt prijemny, vubec ne studivy 🙂dneska bude poblivka, uz se na ni tesim, ale asi az vecer, uz sem hodila maso do vrouci vody a tak hodinku varit, mozna 2… pak prihodim dalsi dobrutky. mnam. hospodynky by me za moje vareni nepochvalily, ale me mamuti poblivka docela chutna a muz ji taky ma rad.
17.12.2023 v 14:07 #162570MirkaD
MirkaD-no-jak říkám-na chození špica,pak převlíct…
hele já už delší dobu s…,co si kdo o čem myslí-tvoje polívka,tvoje chut-co by si řekli to tom hospodynky ti může být fuk-všimni si prosím rýmu vytvořeného:-:-)
takže hlavně,když vám chutná:-))Petrs01-ty bys snad rozchodila i Dafinu:-)))gratuluji k aktivní bígličce:-)
a moc ti ji přeju!17.12.2023 v 14:43 #162571Milena z Prahy
Thielli
Ivana Blatnýho milovala máma.
Já mám ráda spíš Skácela.17.12.2023 v 14:47 #162572cernej caj
MirkaD
rym je super! 🙂17.12.2023 v 16:32 #162575cernej caj
HA!
jestli jste si mysleli, ze moji cervencovou dovcu uz nikdy neuvidite, tak jste se milily! protoze stacilo necelych 5 mesicu a vychazi 1. dil ze 4 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.