Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,481. až 1,500. (celkem z 1,574)
  • Autor
    MirkaD

jo,jako xx let tady mám z některých komplex méněcenosti-jak jsou oproti mě šikovní,co ujdou kilometrů,ze psem,bez psa,uplavou,postaví,ušijou
      z Čajíka mám komplex z krásných fotek,výletů,jak umí z počítačema,cvičit na tyči
      kolikrát jsem seděla tady a říkala Martinovi-hele co tahle ujde,tahle ušlape,tahle postaví-to jsem ještě neviděla-že jedna z vás knížku napíše…
      no nic no…

PetraK

černej čaj
        ale porad to neumim odpustit sobe.

ne, tohle ne, já bych si moc a moc přála, aby ses měla ráda taková jaká jsi – úžasná, hodná a velmi chápající. Mnohem víc chápající než Tvoje matka. To co chybělo jí, máš Ty v plný palbě. Zatímco jí si vážit nemůžu, TAK TEBE SI VÁŽÍM VELMI a jsem ráda, že ve vlaku života jedeme ve stejným vagonu!!!

PetraK

černej čaj
          Vsak se nerozcilujte, minulost vratit nejde a pritomnost je tady i pro nas ostatni, kterou si muzeme delat podle sebe.

to nejde černej čaji, to nejde. protože Tě máme rádi a když máš někoho rád, tak tě takováhle nespravedlnost točí, točí do běla. Moc , moc bych si přála, abys našla sama sebe, odpustila si, co si odpouštět nemusíš, nemusíš a 1000000000x nemusíš. víš.

Zlata

Denny
            Třeba by na některé šlo dát fototapetu.

PetraK

Dennyky
              JO SHRNOVACÍ DVEŘE. CO JSME ZKOUŠELI
              já psala posouvací – jako že celá ta plocha se posune za to vyzděný. Shronvací ani náhodou. S žebříkem máš pravdu asi, pokud se dají využít trubky – ale…..když je něčím obalíš, už to nebude tak hřát, ne? abyste tam pak neměli chladno.

MirkaD

Čajíku-tak co si jako ty neumíš odpustit??
                tomu nerozumím…

já třeba jsem nikdy za xx let nepoužila u své máti slovo-maminka-to mě hoodně nejde přes pusu,hodnš jako..
                a to su mega zdrobnelinková…..

MirkaD

Zlatko-když Trixa poslechne jen v kotci a na dvoře ne tak to je naprd….,
                  tak asi trénovat na dvoře na dl. vodítku??
                  ty povely co jsi s ní dělala v kotci tak mimo kotec na vodítku?

Denny

Zlatko
                    Třeba by na některé šlo dát fototapetu.
                    néé to určitě né…zděný nebo žádný

PetraK
                    já psala posouvací – jako že celá ta plocha se posune za to vyzděný.
                    JO BLBĚ JSEM se vyjádřila i po té kolejnici to bylo takový když jako jede vlak 😀 HRŮZA.

já bych právě troPky obalila plechem co by to teplo vedl, a ty díry no…ale tak uvidíme, možná prt

cernej caj

Denny
                      My sme obesli hromadu obchodu a kpupili dvere ze siko, staly asi 6000 jako fakt mega ranec ale chodili hladce, nezasekavaly se, jako fakt to stalo za to si priplatit

cernej caj

Zlatka
                        Pro trixu je to tezky mimo kotec ma.hodne rozptyleni tak je to novy prostredi a musis na ni pomaleji a po mensich kruccich

Petrs01
                        Damodara znam, obcas kupuju a jejich polevky maji ve zdravce, ty cockovy nudle mi o docela chutnaj ale ryvhle zluknou

PetraK

MirkaD

Čajíku-tak co si jako ty neumíš odpustit??
                          tomu nerozumím…

tak dlouho ti to ftloukaj do hlavy, až to vezmeš za svý. bohužel

PetraK

Dennyky
                            i po té kolejnici to bylo takový když jako jede vlak 😀 HRŮZA.

hele a kde jste se koukali? Ono nevěřím, že se nedělá varinta výrazně lepší.

PetraK

Zlatka
                              Pro trixu je to tezky mimo kotec ma.hodne rozptyleni tak je to novy prostredi a musis na ni pomaleji a po mensich kruccich

černej čaj má pravdu. Plus si ji na tu dobu pojistit vodítkem. Nevím teda, to mi uniklo, co přesně jste začly cvičit?

cernej caj

Denny
                                Tak mame 3 dilny, ale i tak bych brala o 1 vic
                                Sprchové dveře 80 cm SAT TEX SIKOTEXE80CRG

Zlata

PetraK
                                  Zkouším jí zklidnit a poslušnost.Páč mě vůbec nevnímá.Mě i mužovi trvá dýl než projdeme vrátky,tak aby zase neproběhla.Já jí teda zavírám do kotce nebo do ložnice, když mi sem někdo jde, jenže u mě jsou tyhle manévry na dlouhý lokte.

Kuskus

Ach čajíku……

Thielli

Kdyz mi k tomu budes mit chut neco napsat do mailu, tak klidne napis… ja bycvh asi jic jinyho do mailu nenapsala ..

No myslela jsem hlavně, že se tady takové hluboké rány řeší doslova mezi dveřmi. 🙄 (Dveře prominou, jsou taky důležitý… 😄)..ale to je takový ten nedostatek vláken „o všem“, že se někdy sejdou dvě roviny, které spolu fakt nejsou ve stejné letové hladině.

nic. Musím zase pracovat… se pak vrátím. Nejen do dveří… :-j

PetraK

Thielli
                                        … se pak vrátím.

Thielli

PetraK

A DOST!
                                          jestli mě kvůli těmhle stránkám, na kterých fakt roste závislost exponenciálně, vyhodí z práce, stěhuju se k tobě na chalupu a domu k vám si budu jezdit pro obědy. Vegeteraiánský! (Napiš si to někam.)

Petrs01

k vám si budu jezdit pro obědy

A to si jako myslíš, že Tálie s Bubrdlí ti nějaký oběd vydaj? Ani vegetariánský!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,481. až 1,500. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.